Har i dag anmeldt netgreen.dk til politiet. Banken har spærret mit kort. Adressen findes ikke på de gule sider og telefonnummeret som er med i mailen derfra eksisterer ikke længere. De svare ikke p... Se mere

De tager dine penge, men sender ikke varerne. De sender et falsk trackingnummer, og du får ingen svar når du henvender dig.

Efter at have bestilt hos netgreen.dk og fået en bekræftende e-mail hørte jeg intet fra dem og jeg fik IKKE mine varer!! Først OVER 2 måneder efter fik jeg pludselig min bestilling. Jeg rin... Se mere

Købte nogle madkasser, hvor farven ikke kunne speciferes. Spurgte på mail, om det kunne lade sig gøre. Yep! Bliver ringet op, den ene farve er ikke på lager. Vupti, den bestiller de lige hjem så,... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik
  2. Kosmetik- og parfumeleverandør
  3. Fitness- og ernæringstjeneste
  4. Helsekostforretning
  5. Butik med vitaminer og tilskud

Netgreen.dk er en webshop, hvor du kan købe kosttilskud, vitaminer, og alt godt til kroppen. Vi er en familie drevet virksomhed som ligge lokalt i skælskør. Vi køre altid en masse gode tilbud. Man skal altid være velkommen til at besøg os på vores kontor, lager og showroom på træbjergvej 3a, 4230 skælskør. Kig på vores facebook og hjemmeside for mere information. Vores historie Vi købet virksomheden i januar 2022, hvor vi efterfølgende er flyttet til Træbjergvej 3 A, 4230 Skælskør, Vi er er mor og datter som sammen med en hverdag med studie og fuldtidsarbejde prøver vi at få virksomheden til at vokse ved nye tiltag og at uddanne os mere inde for feltet. Vi brænder for en nem hverdag, med sunde tilskud og god kost. Vi vil gerne hjælpe dig til en mere bæredygtig hverdag. Dette er ideen bag Netgreen.dk siden 2010 og er det stadig i dag. Mission Vores mission er at drive en virksomhed som leverer den bedste services, og et stort bredt udvalg. Vi vil hele tiden følge med udviklingen og skabe ny tiltage. Vi prøver hele tiden på at finde den bedste måde at skabe en gode kontakt til vores kunder. En af vores mål er at skabe et godt grundlaget på vores sociale medier som kan medføre nem kontakt til vores kunder. Vision Vores vision er at vores kunder kan få en helstøbte og personlige kundeoplevelser med at deres vare bliver leveret med en bæredygtig bagtanke. Vores tanker om at altid skulle udvikle den bedste services. Der for skal det være et let at anvende produkterne og at bruge vores tips.

2,1

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Hold dig væk

De tager dine penge, men sender ikke varerne.
De sender et falsk trackingnummer, og du får ingen svar når du henvender dig.

16. maj 2025

Anmeldt til politiet

Har i dag anmeldt netgreen.dk til politiet.
Banken har spærret mit kort.
De svare ikke på min mail, så havde kun én udvej og det blev en anmeldelse.

6. juni 2025
Netgreen.dk-logo

Besvarelse fra Netgreen.dk

Hej, Pia

Jeg forstår ikke din besked. Netgreen.dk er lukket, og vi har ikke registreret nogen ordre fra dig siden den 28. marts 2021.

Vi har ikke spærret dit kort, og alle vores kontaktoplysninger er offentligt tilgængelige og kan findes via Google.

Ulla / Netgreen.dk

Mivi total plus vitamin og mineral.

Jeg bestilte, Mivi total plus multivitamin. d 4-11 og de ankom d. 7-11. Det da hurtigt ekspedition. Jeg har kun i skrivene stund fået taget 11/2 bæger og kan mærke mine slimhinder i næsen er ved at falde, da jeg bedre kan trække vejret gennem næsen. Super dejligt.

8. november 2024

Ringe levering

Jeg bestilte varer d. 21.6. og regner med at have pakken senest 4 dage efter da de vil pakke indenfor 1-3 dage. Jeg hører intet og spørger til status d. 26., får intet svar, men pudsigt nok bliver varen pludselig pakket.
Gad vide hvor længe jeg skulle have ventet, hvis jeg ikke havde spurgt til status.

27. juni 2024

Utroligt dårlig kundeservice

Jeg har den 30. april 24 bestilt 2 produkter, som jeg i dag den 7. maj 24 stadig ikke har modtaget.
Min bestilling er ikke engang sendt afsted endnu og deres såkaldte kundeservice er ikke eksisterende overhovedet.
Ingen kontakt til telefonen når man ringer, så hold jer langt væk fra dette firma.

Opdatering:
Sjovt nok er min bestilling sendt afsted her til aften.
Jeg sendte en mail omk. kl. 14.30, hvor jeg bad om en opdatering på min ordre og at den enten skulle afsendes i dag eller annulleres.
Den mail har jeg selvfølgelig heller ikke fået svar tilbage på.
Jeg vil aldrig handler der igen og vil stadig fraråde andre at gøre det samme hvis I gerne vil have en god kundeservice og at få jeres produkter indenfor en overskuelig fremtid.

7. maj 2024

Mindste holdbarheds dato næsten overskredet

Har lagt en ordre hos Netgreen, fordi de havde de 2 varianter af probiotic på lager nr. 7 og 10 som vi skulle bruge. Vi få varerne leveret d.8-8-2023. Men nr. 10 der er ca. 2 år til mindste holdbarhed, hvor imod nr. 7 havde kun 3 måneder til mindste holdbarheds dato.
Da dette ikke er et produkt som man tager dagligt, mener vi at pengene er spild, da vi havde forventet en holdbarhed i ca. 2 år.

Netgreen svar er citat "da mindsteholdbarheds dato ikke er overskredet ved afsendelsen" citat slut. Vil de ikke gøre mere. vi har mailen fra Netgreen Sofie K.

Netgreen er en virksomhed vi ALDRIG mere vil handle i og kan kun fordre andre til at finde en anden sted at handle.

8. august 2023

Sen levering, manglende produkter, intet svar

Jeg lagde udelukkende en bestilling på Netgreen, fordi de på websitet skrev, at de havde en specifik vare på lager. Jeg tilføjede lidt ekstra ting til ordren, da jeg alligevel skulle betale fragt. Jeg modtager en ordrebekræftelse, men efter 5 dage (angiveligt 3 dages leveringstid), skriver de, at varen desværre ikke er på lager og de derfor har nedskrevet ordren. Jeg svarer samme dag, at jeg i så fald gerne vil annullere min ordre, hvis ikke de betaler fragten, da jeg nu ikke får de produkter, der var årsagen til min bestilling. Jeg hører intet tilbage og afhenter derfor ikke min pakke. Pakken bliver sendt retur, men jeg modtager ikke mine penge. Jeg ringer derfor ind og får efterfølgende en mail om, at mine penge returneres, men at jeg fortsat betaler for fragten. Alt i alt en enormt dårlig service. Fejlkommunikation, for sen levering, manglende svar på mail og jeg har betalt fragt uden nu at have nogle varer.

26. marts 2023

Her skal jeg ALDRIG handle igen

Her skal jeg ALDRIG handle igen, og jeg kan kun anbefales andre at holde sig væk .. Jeg har bestilt nogle varer for en uge siden og når jeg kontakter dem lover de mig at det bliver sendt dagen efter mit opkald og det er stadig ikke sket. HOLD JER LANGT VÆK HVIS I ELSKER JERES PENGE !!!

5. august 2022

Stort udvalg til fair priser

Stort udvalg til fair priser. Bestilte forskellige krydderier + en varmepude, som blev leveret hurtigt. Det trækker dog lidt ned, at hver enkel krydderipose var indpakket i bobleplast. Det virker lidt "over-kill" og ikke særligt miljøvenligt.

17. maj 2022

Sender bestilling med manglende varer

I stedet for at kontakte os først, valgte de først at sende vores bestilling UDEN nogle varer som var hovedgrunden til vi overhovedet bestilte.

Efter bestillingen var sendt, skriver de at de ikke havde det produkt på lager og gav gratis fragt for resten.

Men vi har jo ikke fået det vi ville have?

Dårlig service ikke at kontakte kunden FØRST når de er klar over at de ikke har et produkt på lager

21. juli 2021
Netgreen.dk-logo

Besvarelse fra Netgreen.dk

Hej James Zhengzi Lin
Jeg skal bekræfte forløbet og som jeg også skrev til dig i tidligere mail idag beklagede vi fejlen at du ikke var blevet kontaktet inden afsendelsen. Varen var desværre udgået og det var ikke lykkedes os at fremskaffe en mulig erstatningsvare.
Du har ikke betalt for at få leveret den resterende del af din bestilling og vi har tilbudt dig hvis du fandt en anden given vare at sende den fragtfrit til dig.
Mere kan vi desværre ikke gøre i den givne situation pt. i DK og verden hvor der generelt er mangel på rigtig mange varer.
Mvh
Max Johansen