Optik Hallmann Anmeldelser

3,3

Måtte selv efter 20 dage ringe og spørge om brillerne var klar. Derudover viste det sig at de kun skiftede det ene glas. Aldrig mere Hallmann

Hos Optik-Hallmann, Vojens købte undertegnede et par briller i glas. Prisen var fornuftig, men: Lovet leveringstid på 14 dage blev hver gang over 3 uger!... Se mere

Jeg har hos Hallman i Horsens fået en betjening, som ligger langt ud over, hvad jeg kunne ønske og håbe på. Medarbejder "D" har gennem et meget kompliceret forløb ydet en fantastisk service. På gru... Se mere

Min søn skulle have briller. I 14 dage, i samråd med øjenlægen, ringede vi til Hallmann i Horsens, og de kan som de eneste i byen kunne give et præcist prisniveau for min søns brillestyrke. ​Vi kom... Se mere

1. Brillegrossist
  2. Akustisk rådgiver
  3. Høreapparatsbutik
  4. Engrossalg af briller og kontaktlinser
  5. Optiker
  6. Solbrillebutik

Hallmann ist der Optiker & Akustiker, der Sie versteht und Ihr Wohlbefinden immer im Blick hat. Denn es geht um mehr als gutes Sehen. Wir möchten, dass Sie Ihr Leben mit allen Sinnen genießen können und sich rundum wohlfühlen. Um Sie dabei zu unterstützen, bieten wir Ihnen ein breites Produktsortiment mit internationalen Fassungsmarken, Sonnenbrillen, Brillenglas aus Deutschland sowie Kontaktlinsen. Hallmann bietet Ihnen als Optiker & Akustiker ein breites Produktsortiment an Brillen, Sonnenbrillen, Kontaktlinsen & Hörgeräte, sowie viele kostenlose Services wie Sehtests & Hörtests.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Fantastisk! Tak!

Medarbejder "D" har gennem et meget kompliceret forløb ydet en fantastisk service. På grund af et skift i syn har man lavet gentagne synsprøver og kontaktet øjenlæge for at lave den bedste brille.
Resultatet er fantastisk.
Jeg kan give Hallman mine bedste anbefalinger.

5. februar 2021

Service langt ud over hvad jeg forventede

Jeg har i de 4 år jeg har brugt Hallmann i Vejle, fået en superb service hver gang jeg har været der. Senest ændrede mit syn sig på 1 måned så meget, at mine helt nye briller simpelthen ikke kunne bruges, så lavede de på kun 4 dage et par nye briller til mig.
Det er kundeservice langt ud over hvad jeg forventede.

10. november 2020

Virkelig dårlig kundeservice

Var til synsprøve med datteren en torsdag, da hun havde problemer med synet. Fik at vide, at hendes syn ikke var forværret, men fik en tid om lørdagen, da hun skulle tjekkes yderligere. Kommer om lørdagen og får at vide, at det først er næstkommende lørdag. Jeg protesterer, da vi skal på ferie, men der er intet at gøre. Vi aftaler, at jeg ringer, hvis vi ikke kan komme. Kommer om lørdagen og får at vide, at de har aflyst tiden, da vi jo skulle på ferie. Jeg bliver vred, da det ikke var aftalen. Oplyser dem om, at jeg forventer, at datteren kommer til, da det var aftalen, og at jeg ikke ville køre tredje gang. Vi kommer til at vente en halv time, og var vi utilfreds med det måtte vi jo gå igen. Da datteren endelig kommer ud igen, har hun fået en ny synstest. Resultat - hendes syn var på en uge nu forværret med 30-40 procent. Vi har været glade for at bruge butikken i Horsens, men vi kommer der aldrig igen.

12. oktober 2020

Ekstremt dårlig service

Jeg skulle efter 3 år have nye briller og da jeg ikke kunne finde et stel hos anden optiker gik jeg til hallmann og fandt det perfekte stel. For det første ville de ikke låne mig stel med hjem og prøve som alle andre optikere. Da jeg så kommer til synsprøve er optikeren sur på mig og nedladende da jeg stiller spørgsmål ved at deres synstest er meget anderledes end den anden test jeg havde fået 1 uge inden. Da jeg så kommer og skal hente min brille, får jeg meget nedladende afvide at jeg ikke skal regne med garanti medmindre jeg går med brillerne hver dag(self går jeg med dem hver dag??)
Kan bestemt ikke anbefale hallmann optik. Den eneste grund til jeg købte briller hos dem var stellet, jeg vil aldrig støtte den butik igen :-)

26. maj 2020

Jeg har fået en virkelig god service…

Jeg har fået en virkelig god service hos optik Hallmann i Odense. Jeg havde problemer med de første glas, men personalet udviste stor tålmodighed og hjælpsomhed og isatte flere forskellige typer glas, så jeg fik fundet de rigtige. Dette skete uden ekstra beregning og med stor imødekommenhed og forståelse. Jeg har også tidligere fået en god behandling, og kan derfor anbefale Hallman Odense.

4. marts 2020

Afdelingen i Horsens

Den bedste optiker jeg har været ved.
Jeg har brugt Hallmann i mange år nu, og de har aldrig skuffet mig. De er altid så venlige derinde.
Jeg fik tit ødelagt mine briller som ung, til punktet hvor de vidste hvem jeg var, og nærmest hvad der var sket, så snart jeg satte en fod i butikken. De har været gode til at give råd og vejlede.

Jeg kan kun anbefale dem!

27. februar 2020

Optik-Hallmann Østergade Kolding

Hallmann i Østergade, Kolding
Både min samlever og jeg har fået lavet briller inkl. solbriller i flere år - ja siden de åbnede i Kolding.
Super service og dejlige hjælpsomme mennesker i butikken.
Absolut gode priser og god kvalitet.
Har aldrig haft problemer, uden at de er blevet løst tilfredsstillende.
Butikken i Kolding kan absolut anbefales.
Hvorfor betale det dobbelte, når man har Hallmann.

13. maj 2019

DU FÅR DET DU BETALER FOR .....

DU FÅR DET DU BETALER FOR ......
Mit første (og sidste) besøg hos Hallmann i Horsens var bestemt ikke en positiv oplevelse - forkert styrke i glas - måtte henvende mig 3 gange før der blev lyttet.
Min mand har også sat sine ben for ALLER sidste gang i Hallmann i Vinding. Igen forkert styrke i glassene - min mand begyndte at se dobbelt efter 1 års brug af brillen med den forkerte styrke. Vi henvender os til Hallmann i Vinding og spørger, om det kan være glassene der er for stærke, da der ikke er problemer med dobbeltsyn når brillerne tages af. Næh nej, faktisk (efter en hurtig synsprøve) skulle der stærkere glas i - og, så burde vi henvende os til en øjenlæge, for der var måske noget galt med øjnene i stedet. Efter en grundig undersøgelse "andetsteds" viser det sig heldigvis øjnene IKKE fejler noget og en synsprøve bagefter, viser at styrken på det ene glas er næsten dobbelt så stærk, som det skal være. Det har givet et rigtig dårligt samsyn i over 1 år - og Hallmann's løsning var at komme stærkere glas i. Efter denne oplevelse, har jeg konfroteret Hallmann i Vinding med resultatet fra det "andet sted" - og, eneste svar var at der blev beklaget og man gerne havde set vi var kommet tilbage og bestilt nye glas hos Hallmann - så havde de nemlig kunnet tilbyde 50 % i rabat. NEJ TAK - vi har købt et par briller FOR MEGET hos Hallmann. Kommer ALDRIG hos Hallmann mere - og som forbruger ...... tænk jer godt om - I får, hvad I betaler for.

26. april 2019

Det har været en helt igennem…

Det har været en helt igennem utilfredsstillende oplevelse at købe briller hos Hallmann, Esbjerg.

Jeg bestilte et par briller og et par solbriller. Det viste sig hurtigt, at der var alt for tunge til at jeg kunne bruge dem, trods det at jeg havde betalt for de tyndeste glas jeg overholdte kunne få,så jeg sendte solbrillerne retur med det samme, de almindelige briller passede mig heller ikke og krævede flere kontrolbesøg, som desværre ikke løste problemet fuldt ud. Jeg har været i butikken mange gange for at få dem rettet og tilpasset, til sidst opgav jeg, og snakkede med dem om at sætte glasset over i nogle mindre briller, så der kunne slibes noget af glasset, men jeg skulle så hvide at det var på mit ansvar, derfor blev aftalen at jeg skulle have nogle helt nye briller. Men så ville de pludselig ikke tage de briller retur som jeg havde købt, for nu var der gået mere ind 3 måneder.

Jeg prøvede at appellere til Hallmann om at få et par nye briller men Hallmann fortalte mig, at jeg skulle have forlangt dette inden for tre måneder efter købet.

Men dels havde Hallmann ved hvert kontrolbesøg fortalt, at alt var i orden, og dels havde man på intet tidspunkt orienteret mig om mine muligheder for refusion. Resultat: Ingen penge tilbage og et par ubrugelige briller.

Min konklusion til andre er klar og lyder: Spar jer for en dårlig oplevelse og køb ikke briller hos Hallmann.

MVH

Jan Schou Jørgensen

9. januar 2019

Yderst god service

Yderst god service.

Min oplevelse Hallmann Horsens:
Fandt et par flotte briller som skulle bestilles hjem, hvorfor jeg ikke kunne få det tilbud, butikken kørte med på daværende tidspunkt grundet brillen ikke var fysisk i butikken. Det søde personale gik dog aktivt ind og kiggede på de gældende tilbud butikken kørte med og fandt selv frem til, at jeg faktisk kunne få et afslag.

Det er rigtig god serivce, udover det sædvanlige , helt klart et sted jeg vil anbefale.
Generelt super sød personale, altid venlige og hjælpsomme. Rigtig fornuftige priser generelt.
Det er et sted jeg vil købe mine briller fremadrettet.

23. november 2018

Vedr.Åbenrå.

Vedr.Åbenrå.
Prøvede for første og sidste gang at bestille briller og glas der.
Valgte de dyreste glas for at være sikker.
De var helt ubrugelige. Alt svømmede.
Der kom så nye der var bedre men måtte opgive at bruge dem efter lang tids forsøg.
De fejlede ikke noget blev der sagt...
Næ. Men de skal jo heller kikke ud af dem.
Stellet var fint. Så nu bestiller jeg nye glas ved min gamle butik der altid bruger gode leverandører af glas.
Så penge ud af vinduet.
Kim

1. november 2018

Gode briller og super service

Gode briller og super service
Vi er kommet i butikken i Odense, siden de åbnede. Måske omkring 10 år. Både min mand og jeg har købt vores briller der i alle årene og vi har altid været tilfredse. Prisen er fin, de er altid super hjælpsomme i butikken og optikeren er rigtig dygtig. Hvis der har været problemer med brillerne, har vi også altid fået fin hjælp.
Eneste ulempe er, at der altid er super travlt i butikken, så man skal indstille sig på lidt ventetid, hvis man ikka har bestillt tid.

9. marts 2018

Optiker Hallmann…

Har efter et år som kunde ved optiker Hallmann i Horsens sat mine fødder i butikken for sidste gang. Startede med at komme der, fordi jeg skulle have skærmbriller, og skiftede mit linseabonnement derover for det var lettere at have begge dele samme sted.
Først fik jeg skærmbriller med total forkert styrke - hvilket dog blev rettet. Da jeg efter et halvt år skulle have ny portion linser gik der 14 dage, før de var kommet hjem.
Da jeg skulle have ny portion denne gang, bookede jeg en tid til synsprøve og blev ringet op en time, før jeg skulle være der, at de havde dobbeltbooket, så jeg ikke kunne få gennemført synsprøven.
Dette fik mig til at søge ny optiker. Forsøget på at opsige abonnement/være i dialog med Hallmann var umulig, da telefonen ikke blev taget og mail ikke besvaret. Først da jeg stoppede indbetaling kom der kontakt,
Jeg skyldte for en måned. Meget svært at forstå, idet jeg ved start blev lovet første måned som rabat for skifte. og at de havde leveret 5 par linser mindre end der var dage i det år abonnementet havde varet. Ud over dette er der ved deres linser (dagslinser) oftere nogle som går i stykker det er sket ca. 1 gang om ugen hvilket jeg aldrig tidligere har oplevet.
Lang skriveri frem og tilbage hvorunder personalet har noget af den mest flabede adfærd jeg nogensinde er blevet udsat for i en butik. Ud over at påstå at jeg løg om mine daglige og flere gange om dagen opkald i over 14 dage hvor de ikke tog telefonen påstod de at når de ikke svarede på mail, skyldtes ifølge dem at deres ITsystem havde været nede i flere måneder.

IKKE en gang i det år jeg har brugt butikken, har de levet op til det de har lovet.
Jeg vil varmt anbefale ALLE at holde sig derfra, Den eneste gode ting ved hele historien er at jeg har fundet ud af deres priser IKKE er konkurrencedygtige, samme linse ved min nye optiker koster 150.- mindre om måneden. Briller 3000 kroner mindre og hos den nye optiker de har en langt bedre service og overholder hvad de lover

DERFOR vil mit råd være: Undersøg om Hallmann er det rigtige for jer og om de er så billige som de påstår, i stedet for blot at tro de er det. Man bliver overrasket.

7. februar 2018

nok et besøg med en dårlig smag i …

nok et besøg med en dårlig smag i munden.
Fandt et tilbud på nettet, fra Hallmark, nye progressive lenser med syntest overfladebehandling 2500 kr, ja et godt tilbud. gik til Horsens afdelingen , uhjælpsom behandling, man skulle selv booke en aftale på facebook for at få dette særlige tilbud. men nej umuligt at finde tilbudet, dukkede op en enkelt gang, så formodr at tilbudet er fup for at tiltrække kunder.til butikken

6. januar 2018