Optik Hallmann Anmeldelser

3,3

Måtte selv efter 20 dage ringe og spørge om brillerne var klar. Derudover viste det sig at de kun skiftede det ene glas. Aldrig mere Hallmann

Hos Optik-Hallmann, Vojens købte undertegnede et par briller i glas. Prisen var fornuftig, men: Lovet leveringstid på 14 dage blev hver gang over 3 uger!... Se mere

Jeg har hos Hallman i Horsens fået en betjening, som ligger langt ud over, hvad jeg kunne ønske og håbe på. Medarbejder "D" har gennem et meget kompliceret forløb ydet en fantastisk service. På gru... Se mere

Min søn skulle have briller. I 14 dage, i samråd med øjenlægen, ringede vi til Hallmann i Horsens, og de kan som de eneste i byen kunne give et præcist prisniveau for min søns brillestyrke. ​Vi kom... Se mere

1. Brillegrossist
  2. Akustisk rådgiver
  3. Høreapparatsbutik
  4. Engrossalg af briller og kontaktlinser
  5. Optiker
  6. Solbrillebutik

Hallmann ist der Optiker & Akustiker, der Sie versteht und Ihr Wohlbefinden immer im Blick hat. Denn es geht um mehr als gutes Sehen. Wir möchten, dass Sie Ihr Leben mit allen Sinnen genießen können und sich rundum wohlfühlen. Um Sie dabei zu unterstützen, bieten wir Ihnen ein breites Produktsortiment mit internationalen Fassungsmarken, Sonnenbrillen, Brillenglas aus Deutschland sowie Kontaktlinsen. Hallmann bietet Ihnen als Optiker & Akustiker ein breites Produktsortiment an Brillen, Sonnenbrillen, Kontaktlinsen & Hörgeräte, sowie viele kostenlose Services wie Sehtests & Hörtests.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Ingen indberetter til DK

Jeg købte et par briller og afhentede dem, samtidig bedte jeg dem indberette til Danmark.
Det er stadig ikke sket 4 dage efter.
Skev til dem og rykkede for det, og fik svar som lød på der kun var en der havde Mit Id og vedkommende ikke havde været der.
Vi rykkede også da min kone købte sine for en måned siden.
Utrolig det ikke kommer automatisk når man har hentet brillerne som på apoteket men måske fordi firmaet er Tysk.
Måtte også rykke for om brillerne var kommet der gik lidt over 3 uger og de lovede 2 uger, betalte dem også ved bestilling så der kunne de også gøre det.

15. oktober 2024

Super Gratis service

Havde været uheldig med mine briller så begge glas var faldet ud og holdere knækket. Kørte til Hallmann hvor jeg havde købt brillerne. De reparerede dem med det samme som service og det kostede ikke noget, flot.

6. oktober 2024

Hallmann Fredericia den 8/8 bestilt tid …

Havde den 8/8 bestilt tid til en gratis synstest med henblik på køb af 2 sæt briller samt en solbrille med styrke, men kom 10 minutter for sent pga et færdselsuheld på motorvejen ved Kolding. Jeg undskyldte at jeg blev forsinket, men blev ikke modtaget særligt positivt. Ekspedienterne i butikken (2 Kvinder) burde skiftes ud, eller trænes i kundepleje. Jeg fik et godt tilbud hos en konkurrent i stedet og overvejer tilbudet. Hallmann bør have mere fokus på personalet og hermed den opførsel og konduite som formidler deres produkter. Jeg ville absolut ikke stole på den efterfølgende service og garanti, dette ud fra ovenstående oplevelse.

8. august 2024

Ikke garantidækning

Næsten 2 år kunne mine brilleglas holde, så begyndte overfladebehandlingen at krakelere...
Først opfordrede butikken mig til at smadre brillerne med en køkkenlåge - så dækker forsikringen.... Efterfølgende er forklaringen, at det skyldes man er blevet så god til at lave overfladerne, at de desværre ikke holder så længe

Jeg finder en anden optiker fremover, efter at have købt mere end 10 par briller hos Hallmann de sidste mange år

24. juli 2024

Hallmann = Kompetent, serviceminded, tålmodig mm…

Virkelig god service i Aabenraa! Virkelig behagelig, tålmodig og kompetent medarbejder der guidede mig i den helt rigtige retning. Jeg har nu bestilt et par nye solbriller. Dem glæder jeg mig til at hente! :-)
Jeg valgte Hallmann i Aabenraa, da jeg også tidligere har benyttet mig af Hallmann i Padborg, hvor jeg også havde en super god oplevelse. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, ville jeg give det 👌🏼

20. juli 2024

Grundig og kompetent

Så var det tid til nye briller efter jeg havde knækket stel.
Jeg var i butikken i Haderslev, hvor jeg fik god og kompetent vejledning og service.
Jeg er rigtig glad for mine nye briller 👍

23. maj 2024

Hallman er den bedste optiker, ever!

Jeg knækkede en næsestøtte af mine briller for nylig og spurgte et par lokale optikere, hvad det kostede at fikse problemet.

De fleste svarede, at jeg skulle bestille tid, så de kunne vurdere problemet.

Men Hallmann skrev, at jeg bare kunne kigge forbi, når jeg havde tid. Så ville de reparere brillerne.

Gratis!

Det hører med, at forretningen ikke anede, hvem jeg var -- og at brillerne ikke engang var købt hos dem.

Jeg skrev tilbage, om jeg ikke i det mindste kunne betale en 100-krone for ulejligheden, men næh nej. :)

Så jeg troppede op i forretningen, hvor de var ekstremt hjælpsomme -- også da det viste sig, at en konstruktionsfejl i brillerne gjorde reparationen uventet kompliceret og tidskrævende.

"Og jeg kan bare ikke få lov til at betale noget som helst?" spurgte jeg målløst, da jeg fik mine briller tilbage i perfekt tilstand.

"Næ," sagde de smilende.

Så jeg følte mig hensat til et eventyr i et tidligere århundrede og forventede næsten at se hestevogne ude på gaden, da jeg gik igen...

Helt utroligt!

22. april 2024

Sødt personale.

Sødt personale.
Godt udvalg og vejledning.
Da jeg købte nye titanium briller stod pigen og undersøgte hvor meget rabat hun kunne finde uden at jeg spurgte. Resultatet blev at i stedet for 4000 kr betalte jeg 2330 kr. Leveringstiden sagde de 1 til 2 uger. Der gik kun en.
Har købt de sidste 5 par briller der med stor tilfredshed
Hallmann Haderslev

26. marts 2024

Prisen steg….

Har været kunde - helt tilbage, da Andreas Hallmann ejede forretningerne. Dengang var der god og seriøs service.
Denne gang skulle jeg have skiftet glas - og henvendte mig i Fredericia Afdeling - med forespørgsel om, hvad nye glas ville koste.
Fik oplyst, at med lille læsefelt ville de koste 1.800 og større læsefelt kr. 3.500.
For en sikkerheds skyld (et par dage senere) måtte jeg hellere få en synsprøve (dog gratis) - men nu var prisen steget til kr. 4.000, idet de ville sælge mig nogle med special ?? (blev ret hurtig sur og fik ikke hvad det var)
Klagede til deres kundeafdeling - og fik svar fra afdelingen, at de ville sælge mig “lettere” glas ???? Jeg kunne godt få glas til 3.500 - men så var det ringere kvalitet…!!
Jeg bliver ikke fattigere af kr. 500,- - men bliver de rigere af 500,- ??
Det er princippet……

21. februar 2024

Hallmann i Odense

Hallmann i Odense
Jeg har fået lavet briller inkl. solbriller i år.
Super service og dejlige hjælpsomme mennesker i butikken.
Absolut gode priser og god kvalitet.
Havde problemer med læsebriller - efter nogle måneder henvendte jeg mig og vi aftalte nye glas pris 225,- ellers aldrig haft problemer, uden at de er blevet løst tilfredsstillende.
Butikken i Odense kan absolut anbefales.
Hvorfor betale det dobbelte, når man har Hallmann.

16. februar 2024

HallmannHorsens Hold jer langt væk fra…

Hallmann Horsens Hold jer langt væk fra Hallmann Horsens. Efter 3 måneder var der ridser midt på det ene brilleglas der er anti ridse behandlet og meget dyre glas. Kun brugt deres egen brillerens. Der er ingen service og den forsikring de reklamerer med er der pludselig heller ikke. Meget meget dårlig behandling, og meget nedladende personale, så gør jer selv den tjeneste at finde et andet sted.

1. september 2023

Hallmann Ikast

Hallmann Ikast, min gamle mor har en del gange købt briller hos dem…. de sidste med flerstyrke og prismer, hun har flere gange været i butikken og reklameret, for hun kan kun se OK med dem, hvis de sætter nede midt på næsen, når de sidder rigtigt passer glasset ikke, men gang på gang bliver hun, “afvist” med den ene og den anden grund, de kan godt se det ikke er godt, men tager ikke ansvar og giver hende nye glas.
I dag prøvede de så om hun ikke kunne få hende til at købe ny brille og glas, så skulle de nok give hende en god pris….. dårlig dårlig, få nu lavet nogle nye glas, det er jo jer der har lavet de fejlbehæftet glas.
Jeg har selv brug butikken før, med god service, men det bruger i vist ikke mere, så jeg er ikke kunde mere, men min mor er “endnu” mvh Jørgen Ikast

19. juli 2023

Ærlig og professionel

Har aldrig været ude for sådan en behagelig, ærlig og professionel betjening, både synstest og handel i Haderslev. Jeg kan kun varmt anbefale Hallmann i Haderslev.

1. juli 2022
Optik Hallmann-logo

Besvarelse fra Optik Hallmann

Kære Søren!
Mange tak for din fine bedømmelse. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores Service.
Med venlig hilsen dit Hallmann Team

Aggressiv kundebetjening

Idag havde jeg bestilt tid til en synsprøve i Fredericia. Inden synsprøven fik jeg oplyst, at jeg skulle forudbetale, hvis jeg ville.købe briller i forretningen.
Måden det blev præsenteret på var aggressiv og uvenlig. En person, som jeg bestemt ikke havde kemi med.
Jeg har været.kunde i mange år, men jeg valgte at gå med det samme. Farvel Hallmann.

22. december 2021

Fik i slut Juni 2021

Fik i slut Juni 2021, udleveret mine nye briller, vel og mærke ikke de billigst, efter at have fået en god betjening. I dag skulle jeg så forbi for at have efterspændt stængerne. Hmm fik af vide der var en fejl i stellet, men da der var bruger mærker, kunne de ikke bytte det, men jeg kunne betale 400,00 for at få en ny front. Det blev så sidste gang jeg handler der.

2. september 2021