Pionertur i Grækenland i kajak. Super tur med meget kompetent turleder Anni Grøndal. Vi var på vandet i 6 dage med varierede turer. Det var en god gruppe på 4 deltagere, hvilket gav stor flek... Se mere

Efter en snak med Kaare i mandags fik vi både bookningen af turen og de praktiske foranstaltninger på plads - også omkring den omstændighed, at der ikke er nogen flyafgange fra CPH den 25., der passer... Se mere

Har været på en rigtig dejlig tur til Korsika - Mar a Mar, hvor vi vejret var en blanding af lidt sol og regn. Tak til Signe, vores guide, som er frisk og havde styr på planen, herbergerne var pæne o... Se mere

Første klasses om du er fritidsnørd eller bare kan lide frisk luft. Velskrevet og rigtig interessant magasin, som både beskriver topture i Himalaya og ture i den danske bøgeskov. Som favner kaj... Se mere

1. Rejsebureau
  2. Rejsearrangør
  3. Rejseselskab
  4. Rejsesøgemaskine

Er du vild med vandring? - Meld dig ind i Opdag Verden - en vandreklub med hang til outdoor og eventyr. Læs mere her... www.opdagverden.dk/bliv-medlem

4,7

Spændende læsning

Jeg synes at bladet giver nogle gode beskrivelser af såvel vandreture, udstyr, ideer til vandring både i Danmark og resten af verden. Der er det hele fra minimalistisk vandring til den mere luksuriøse vandring fra hytte til hytte. Fedt blad

25. maj 2020

Har abonneret på bladet siden 2002 da…

Har abonneret på bladet siden 2002 da det hed Adventure World. Har altid brugt det som inspirationskilde når vi i familien har planlagt ture ud i verden. Med den store mængde af artikler der ligger har vi ofte fået gode tip til ture/rejser. De mange test / anmeldelser af udstyr bliver også flittigt brugt inden køb af nyt.

13. marts 2020

Jeg skal på vandretur for første gang i…

Jeg skal på vandretur for første gang i sverige, og havde utroligt svært ved at finde information.
Derfor valgte jeg at skrive til opdag-verden nu.

Jeg var så heldig at komme i kontakt med Jes som har været til stor hjælp med at komme med idér og information.

5 stjerner herfra.

14. februar 2020

Super tur med Opdagverden til Møn

Super tur med Opdagverden til Møn. Vi var nede og gå lidt af Camøen sammen med kompetente guider. Overnattede i eget telt eller lavuer, hvor vi også hyggede om aftenen med varme i brændeovn, da det blæste og regnede lidt. Kan klart anbefales

19. november 2019

Et fedt koncept for rejsende

Et fedt koncept for rejsende, der gerne selv vil putte individuelle aktiviteter ind før eller efter den arrangerede tur. Top professionelle guider og ledelsesteam. Alt var sørget for og foregik i super trygge rammer. Spændende rejsemål og de lever virkelig op til deres navn!

15. oktober 2019

Super godt og nemt - kan helt sikkert anbefales.

Super Godt! Har været på flere af deres ture både endags, weekend og uge ture. Altid flinke guider, godt planlagt - og ja så er naturen helt sikkert også i orden der hvor turene går hen.

Det er en nem løsning, når tiden er knap og man ikke selv får planlagt ture. Det eneste man skal gøre er at pakke sine ting og bestille transport - alt andet er der sørget for. Det da nemt!

23. august 2019

Første klasses om du er fritidsnørd…

Første klasses om du er fritidsnørd eller bare kan lide frisk luft.

Som favner kajak, kano, trekking, cykling og alt anden outdoor aktivitet.
Dertil sobre produktanmeldelser.
Stor high5 til redaktører og skribenter. Tu
tydeligt at I brænder for sagen.

4. august 2019

Meget inspirerende at læse om alt fra…

Meget inspirerende at læse om alt fra rejser til test af grej i bladet. Glæder mig hver gang til at det kommer med posten.

Har nu været afsted med Opdag Verden på to ture og er meget tilfreds med det hele. Guidernes entusiasme smitter af på alle.

Hjemmesiden kan dog være en smule forvirrende - især når man skal kommunikere med guider eller andre turdeltagere inden turene.

Alt i alt er Opdag Verden et meget prisværdig projekt, som mig og min familie vil have glæde af mange år fremover.

2. august 2019

En langtidsholdbar gave, fuld af drømme og eventyr

Min vandreveninde og jeg har delt bladet, som vi gav hinanden i fødselsdagsgave forrige og sidste sommer. Vi har lige byttet stakke i shelteren i denne weekend og også højtlæst en del.
Dejligt blad med bredtfavnende stof. Nyder især rejsebeskrivelserne, men også tests, pakkelister og anmeldelser af bøger er populært stof hos os. Mange lokkende tilbud om ture, både af den mindre og mere eventyrlige slags.
Et forslag fra mig kunne være indslag om selve naturen derude. Især dyreliv, men også svampe, vejr og landskaber. Det indgår alt sammen i friluftslivet.

3. juni 2019

Ok nyhedsbrev, men turpriserne er lidt for smarte

Udmærket nyhedsbrev/magasin, men lidt ‘smarte’ rejsetilbud. F.eks. 2.995 kr. for en uges vandretur på Mallorca. Åh ja, så skal man også lige betale for flyrejsen, al transport på øen, alle overnatninger og alle måltider 😯 Smart koncept for Opdagverden, som altså fuldstændig risikofrit kan indkassere knap 42.000 kr. for at planlægge/udbyde en tur med deltagelse af det maksimale antal deltagere på 14 (dog ‘kun’ knap 38.000 kr., hvis alle deltagere har betalt for et plus-medlemsskab til 198/298 kr. pr. år). Til de priser kan Opdagverden nok godt finde luft i budgettet til at betale for en uges aflønning + transport og ophold for den medfølgende turguide!
Gennemfør i stedet turen på egen hånd og spar 2.995 kr. pr. deltager - det kræver kun et par timers planlægning, og rådet er ganske gratis 😉

23. januar 2019
Opdag Verden-logo

Besvarelse fra Opdag Verden

Dejligt at læse du er glad for magasin og nyhedsbrev. Vi arbejder hele tiden på at være så tydelige som muligt i forhold til indholdet, og konceptet for, vores ture og kurser; herunder at man som deltager ved hvad man betaler for, og hvad man kan forvente at rejsen løber op i samlet set. Vi har hvert år hundreder af vandre- og kajakglade folk med på tur og mange er gengangere. De sætter i sær pris på, at vi tager ansvar for sikkerheden, turens gennemførelse og rammerne for fællesskabet før, under og efter turen. Hvad det er værd, er naturligvis meget individuelt. Vi håber vi ser dig på en af vores mange gratis Gå-med ture, eller nogle af de mange gratis foredrag, som vi afholder over hele landet her i foråret og forsommeren.

godt blad

godt blad. men rigtig dårlig kundeservice, er ikke til at komme i gemmen, og når man sender en mail så er det kun autosvar man få. tror ikke jeg få de vare jeg har bestilt

11. juli 2017