På rejse i januar 2016 blev flyet aflyst pga sne i Istanbul. Turen blev lavet om, så vi kom af sted tre dage senere - uden beregning. Billeje fungerede fint. Hotellet, Belle Pais Village tre km fra... Se mere

Jeg har aldrig oplevet en så god og meget personlig behandling før i noget andet rejsebureau, som jeg oplevede i forbindelse med vores rejse her i juli 2017 til Cypern. Jeg har derfor intet at kla... Se mere

Tja...bum bum...svarer generelt ikke til forventningerne. Øv øv for dejligt land, vand og befolkning. For mange ting, som ikke virkede bare lidt klar til turisterne i og omkring hotellet. Turistrejse... Se mere

1. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Turistrejser er vi vilde med Nordcypern. Derfor har vi specialiseret os i rejser til netop denne perle i Middelhavet. Vi hjælper dig med at finde drømmerejsen, uanset om den står på sol og strand, oplevelser, aktiv ferie, kulturrejse eller bryllupsrejse.

4,5

Skøn uge på Nordcypern

Vi var lidt nervøse efter at have læst Trustpilot, men vores bekymringer blev gjort til skamme. Vi fik en vidunderlig uge på Nordcypern med dejlige hoteller, skøn mad og indholdsrige udflugter med en supergod guide Hussein.
Carsten og Inge

4. november 2025

På 5 dages blomster tur til Holland med…

På 5 dages blomster tur til Holland med Ans Rejser. Perfekt tur på trods af heldagsregn på dagen i blomsterparken, men det er ingen herre over. Alt i alt en perfekt tur med godt hotel - dejlig morgenbuffet - spændende 3 retters aften menu. Eneste - var meget kø kørsel ved Amsterdam og Hamborg.

7. maj 2023

Rejsen var som beskrevet.

Rejsen var som beskrevet.

Bungalowen blev dog til et værelse, rent og pænt.

23. juli 2019

Kære Jan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at læse, at rejsen var som beskrevet.
Vi sætter desuden stor pris på, at i har valgt at rejse med Turistrejser igen i går.
Vi håber, at vi også i fremtiden kan få lov til at byde jer velkommen på Nordcypern.

Super supersorwes

15. juli 2019

Kære David,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at læse, at i er super tilfredse med vores service.

Nordcypern med turistrejser juni 2019

Jeg kom i forbindelse med Turistrejser, da jeg søgte på en rejse til Nordcypern. De lavede et specielt tilbud med afrejse fra Billund til Larnaca, og derfra afhentet med taxa til Salami Bay Conti Resort og Hotel på Nordcypern. (Har normalt kun rejser fra København). Vi rejste den 10. juni 2019 og retur den 18. juni med Jettime.
Vi har helt igennem oplevet en stor grad af service fra bureauet og var meget tilfreds med valget af hotel med all incl.
Kan kun anbefale både bureau og hotel m.m. Derfor 5 stjerner.
Jonna Hedegaard

28. juni 2019

Kære Jonna,

Mange tak for de flotte ord.
Det glæder os at læse, at i har oplevet en stor grad af service fra Turistrejser, samt at i var meget tilfreds med det valgte hotel.

Virkelig fin service

Virkelig fin service, og fleksibelt rejsebureau. Vi fik alle vores ønsker opfyldt.

26. juni 2019

Kære Lene,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at læse, at i fik alle rejseønsker opfyldt.

God rejse uden problemer

God rejse, og rejsemålet var som beskrevet. Bestilling og rejse gik helt uden problemer.

2. maj 2019

Kære Mark,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at i har haft en god rejse uden problemer, og at rejsemålet var som beskrevet.

Turistrejser

Godt hotel beliggende ved havet

Skønt hotel. Ikke nyt men velholdt. Meget venligt og behageligt personale. Dejlig placering i forhold til havet og midtbyen. Restauranten byder på kost, hvor det er muligt at dyrke alt fra den sundere livsstil til at få tilfredsstillet den søde tand.

Kære JØK,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse - og det glæder os at læse, at i har været tilfredse med hotellet.

Dejlig tur☀️

Hele familien havde en super god tur til Nord Cypern, hvor vi boede på Altinkaya holiday resort. Et lille hyggeligt familie drevet hotel, hvor hele personalet gjorde alt hvad de kunne, for at vi give os en god oplevelse. Søde og hjælpsomme folk alle sammen. Man får meget for pengene på nord Cypern.

Kære Lene,

Mange tak for din fine anmeldelse, som vi har læst med stor glæde.

Vi er glade for at høre, at i havde en super god tur - og vi er helt enige i, at man får meget for pengene på Nordcypern.

Positiv oplevelse!

Min kæreste og jeg holdte påskeferie på hotel Vuni Palace på Cypern. Vi havde hjemmefra læst gode anmeldelser men også en del dårlige anmeldelser både om stedet/hotellet og Turistrejser. De dårlige anmeldelser fik vi dog først øjnene op for, da vi havde bestilt rejsen. Vi var derfor en anelse bekymrede, inden vi tog afsted.
Jeg kan dog konkludere, at vi fik en ovenud positiv oplevelse og en rigtig god ferie.

Turistrejser:
Vi havde læst flere anmeldelser, hvori det fremgik, at Turistrejser ikke gav informationer nok, ikke var serviceminded eller havde solgt en rejse, der ikke levede op til det, de havde lovet. Vi blev dog modtaget i lufthavnen af en guide Pia, som vi også stødte på flere gange på vores hotel. Der var informationsmøde, velkomstbrev og løbende sms’er med informationer om ture og steder, vi kunne tage hen. Hun og rejseselskabet var enormt hjælpsomme og hele tiden til rådighed.

Hotellet - Vuni Palace:
Vi havde også læst en del anmeldelser, som fik hotellet til at fremstå meget negativt. Disse anmeldelser gik både på værelserne, maden og servicen. Vi var helt tilfredse med vores værelse, som blev gjort rent dagligt, om som indeholdte de mest nødvendige faciliteter. Maden bød på stor buffet både morgenmad, frokost og aften. Til min smag får maden ikke 10 stjerner, og der kunne godt have været mere variation fra dag til dag. MEN taget i betragtning, at det jo altså er buffet, som er en del af et all inklusive tilbud til ok billige penge, så synes jeg, den var acceptabel. Servicen derimod, både ved maden og generelt på hotellet, var til 10 stjerner. Vi oplevede et meget smilende personale, der altid stod klar til at hjælpe. De var ikke mere end et par minutter væk, hvis man havde brug for det. Meget servicemindede tjenere, receptionister og rengøringsfolk!

Et super fint hotel, med et virkelig dejligt og meget smukt poolområde ned til vandet. Gode muligheder i Nicosia og acceptable muligheder i Kyrenia, den nærmeste by.

Vi snakkede også med andre danskere, som ligesom os havde læst de meget negative anmeldelser, de synes dog heller ikke, at de kunne genkende noget af det, der var blevet skrevet. Så, til jer, der overvejer en ferie eller har bestilt ferie; Lad de positive anmeldelser tælle ligeså meget, hvis ikke mere, i jeres overvejelse/forventninger inden rejse.
Det ville jeg ønske, vi havde gjort, da det var unødvendigt at være bekymret/ærgerlig uden grund.

Mvh Maria

PERFEKT FERIE

Er lige kommet hjem fra en veninde tur til Nordcypern, hvor vi boede på Salamis Bay Conti.
Jeg var noget nervøs ift de dårlige anmeldelser der er her på siden. Men de bliver hermed gjort til skamme.
Vi har haft en hel igennem fantastisk tur, både flyrejsen med Tailwind og opholdet var helt perfekt. Rejsen var lige det vi ønskede os og havde brug for, væk fra en stressende hverdag.
Hotellet var perfekt, værelset i top, maden med det kæmpe udvalg lækkert. Pia en sød og imødekommende rejseleder.
Ja det er bestemt IKKE sidste gang vi tager den tur.
TAK FOR EN DEJLIG FERIE TURISTREJSER👌☀️

21. april 2019

Kære Grethe,

Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi har læst med stor glæde.

Det er skønt at høre, at i har haft en fantastisk rejse. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og glæder os til at byde dig velkommen på Nordcypern igen.

I Egypten med Younes rejser

I Egypten med Younes rejser
Min mand og jeg er lige vendt hjem fra en rundrejse i Egypten i 9 dage med Younes rejser. Vi havde en fantastisk tur - god tilrettelæggelse - gode guider - gode overnatningssteder og ovenikøbet til en rimelig pris, vi fik rigtig meget for vore penge. Bureauet stærke side er at de er meget fleksibel mht. planlægning af rækkefølge og valg af overnatningssteder - forskellige kategorier - mange valgmuligheder samt udflugter, desuden kan man hjemmefra betale et beløb (250 kr./person) til drikkepenge - dejligt at være fri for at tænke på det. Vores tur rækkefølge var: 2 nætter på hotel i Cairo, 4 nætter på Nilcruise (1 døgn i Luxor, 2 dage sejllads, 1 døgn i Aswan) samt 2 nætter på hotel i Aswan. Denne rækkefølge kan anbefales, det samme kan det at vælge et skib af høj klasse, vi boede på Coral sea Tulip - fint skib - god hygiejne - god mad. Vi giver Younes rejser vores bedste anbefalinger og rejser gerne med dem igen.
Vibeke Assens

18. marts 2019

Efter at have læst en del kedelige…

Efter at have læst en del kedelige anmeldelser, var det med noget usikkerhed jeg betilte min rejse til Cypern. Forinden havde jeg ringet til Turistrejser og spurgte til de kedelige anmeldelser og fik en rigtig god snak, hvorefter ut købte rejsen for 2. Undervejs fulgte Turistrejser mange gange op på, om alt var som det skulle være for at berolige ut. Vi havde en dejlig ferie og alt fungerede.

10. december 2018

Kære Anett,

Mange tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Det glæder os at læse, at i havde en dejlig ferie og at alt fungerede.

Virkelig dårlig rejseselskab

Virkelig dårlig rejseselskab, kan absolut ikke anbefale at rejse med dem.

3. december 2018

Kære Anja,

Hos Turistrejser har vi stort fokus på, at leve op til vores ansvar. Vi er derfor kede af at høre, at du ikke deler denne opfattelse. Vi kan se at du har indsendt en reklamation, som vores produktafdeling har behandlet. Har du spørgsmål til vores besvarelse eller er der forhold som du ønsker uddybet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Hold jer fra Turistrejser

Sommerferien foregik med Turistrejser til Nordcypern og det har været en noget mærkelig oplevelse. Ankom om natten som planlagt, men måtte selv gennem MANGE timer sørge for indkvartering og fik kun pladser til 3 personer, trods vi havde bestilt til 4 (2voksne og 2 børn).
Som familie formåede vi selv at få en god ferie ud af det, men det er bestemt ikke Turistrejsers skyld.
Mangel på service fra hotel og Turistrejser, ekstra ordinær lang ventetid ved alt, dårlig styring fra selskabet og nu her flere måneder efter, et ligegyldigt svar på vores reklamation, efterlader et forfærdeligt indtryk af Turistrejser, der til hver en tid frasiger sig det ansvar de bør/skal tage.
Vil fraråde alle at rejse med dem.

2. november 2018

Køb intet af dette firma

Brug ikke dette firma med mindre du meget gerne vil have din ferie ødelagt med ventetid i receptioner - der er IKKE reserveret hotelværelser endsige betalt for noget som helst når du som kunde står på dit hotel, så kan du vente 6 timer på INGENTING - flytten imellem hoteller og usikkerhed om du overhovedet kommer hjem igen. Vi rejste i juli med gæster som havde købt deres rejse i februar og selv deres dyre rejser var ikke bekræftet eller i orden.
Burde overhovedet ikke være muligt at levere så dårlig en "service" - så kunder hold jer væk og tag et andet selskab der rent faktisk gider at have kunder.
Vi har skam klaget - det tog 4 måneders sagsbehandling og udkommet blev 196 kroner pr mand for ødelagt ferie for 5 mand
Så - køb intet ved dette såkaldte rejsebureau

11. oktober 2018

Fulstændig urimelig behandlig af…

Fulstændig urimelig behandlig af reklamation. Kan kun sammenfatte de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Vi prøvede det hele. Første, eneste og sidste gang med Turistrejser.
Rejs ikke med dem, de løber fra alt ansvar og har entreret med leverandører der ikke kan opfylde en eu borgers rettigheder. PAS PÅ!
Undersøger pt. Mulighederne for sag mod Turistrejser.

4. oktober 2018

Uendelig uprofessionelt!

Uendelig uprofessionelt!

Vi rejste med Turistrejser denne sommer. Da vi ankommer lettere forsinket til lufthavnen på Cypern, prøver en tilfældig, tyrkisk udseende mand på ekstremt dårligt engelsk at forklare os, at vores hotel er blevet ændret. Det skulle vise sig at være helt korrekt, da det bestilte hotel var “overbooket”. Det oprindelige hotel var placeret i kort afstand fra Famagusta, som var en af hovedårsagerne til netop dette valg. Det nye hotel var af mindst samme standard, hvilket var helt okay, men var placeret midt i noget, der mest af alt minder om en ørken med en strand. Der var INTET i mange kilometers omkreds.
Der gik omkring en halv time fra en tilfældig mand kørte os fra lufthavnen i en bus, til vi kom i kontakt med Turistrejser, som end ikke da kunne forklare os noget som helst om, hvad der foregik, ud over at vi måtte “tage det, som det kommer”. Jo tak, det gjorde vi så, mere eller mindre indespærret på et gigantisk hotel i midten af ingenting. Vi benyttede os af en af de ret dyre, arrangerede ture, som var ledt af en guide, der tilsyneladende intet havde med Turistrejser at gøre. I hvert fald håndterede hun det ikke, da vi (og andre) påpegede at især beliggenheden af hotellet ikke ligefrem var som forventet. Dette har vi så påpeget overfor Turistrejser, efter vi med næsten et halvt døgns forsinkelse landede i Danmark, men der kan ikke kompenseres, idet vi angiveligt ikke har udtrykt utilfredshed på selve rejsen til en eller anden “kvalitetskoordinator”. Husk dette, hvis I vil have mulighed for kompensation pga. mangelfuld rejse. Stort set alle oplevede samme, dårlige vilkår på vores flyvning.

Forsinkelserne er naturligvis ikke Turistrejsers skyld, men man har dog alligevel valgt at booke flyvninger gennem Corendon, som notorisk er kendt for forsinkelser. Dårligt valg, dårlig service.

Jeg håber, andre har bedre held, men det var nok både første og sidste gang for vores vedkommende.

30. september 2018

ALDRIG IGEN

ALDRIG IGEN!
Jeg kan kun advare imod at bruge dette firma. Vi blev kastet imellem hoteller, fordi at Turistrejser ikke havde betalt det hotel som vi skulle bo på.
Under hele rejsen snakkede vi med andre som kun havde oplevet det samme og de fleste skulle vente i en kedelig reception i flere timer før at Turistrejser betalte regningen.
Vi troede undervejs også at de var ved at gå konkurs da andre rejsende fortalte at deres flybillet ikke var betalt.

Vi fik besked om at vi var tvunget til at enten flytte hotel eller afbestille rejsen da vi stod i Check Inn i lufthavnen med 4 børn. Da vi ringede bureauet op fik vi pænt at vide at hvis vi ikke var tilfredse med situationen så måtte vi jo aflyse – Vi har allerede her afleveret vores kufferter, så de er GODT klar over at det ikke er en mulighed. Man rejser derfor med armen krænget om på ryggen.

Vi bliver bestjålet undervejs af personale på deres hotel, men siden at der ikke er nogle guider så får vi ingen hjælp. Heller ikke fra kontoret i København.
Alt i alt så bad vi om deres hjælp flere gange uden at få noget. Heller ingen kompensation vil de yde efter lang krig med deres kundeservice.

Vi spilder flere dage af vores ferie på deres inkompentence og flytningen som burde have taget højst en time tager en halv dag da deres bus ikke kommer.

Man bliver smidt ud fra hoteller en hel dag før at man skal rejse.

Hotellerne er elendige og nogle af dem direkte livsfarlige for børn (lamper med åben fatning i børnehøjde).

På vej til lufthavnen bryder deres gamle bus også sammen og det er med nød og næppe kun at vi når flyet.
Vi har måtte anmelde dem til pakkerejse-ankenævnet og BT + Ekstra Bladet efter hjemkomst.

REJS IKKE MED DEM!
Jeg ville give 0 stjerner hvis jeg kunne (sågar minus om muligt)

25. september 2018