Oosterbaan Living Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden ruim op tijd gebeld om het tijdstip van bezorging door te geven. Roy en Jordy waren uiterst vriendelijk en gaven op alle vragen een duidelijk antwoord. Zij werkten heel netjes en vlot. En... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Complimenten voor de bezorging. Keurig op tijd na eerst een belletje. Rustig, goed samenwerkend team. Nadat alles netjes in elkaar was gezet en opgeruimd, nog even heldere uitleg. We vroegen o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na de bezorging van een geweldige fauteuil bleek de oplader van de telefoon niet te werken.. een nieuwe werd besteld en toen de vriendelijke bezorgers Jeroen en Luke deze kwamen installeren bleek het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed geholpen in de winkel! We kwamen voor een herkeuze, omdat de vorige bank niet goed was. Dit is super fijn en netjes opgelost, waardoor we de mogelijkheid kregen om een andere bank uit te zoe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbeltilbehør
  2. Møbelfabrikant
  3. Sofabutik

Skrevet af virksomheden

Oosterbaan Living is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Nijmegen en omstreken. Onze collectie bestaat uit eigentijdse, trendy en betaalbare meubels. Naast onze topmerken Henders & Hazel, Feelings en Profijt Meubel vind je bij Oosterbaan Living ook een moderne eigen collectie. Laat je in onze showroom inspireren door meer dan 50 verschillende stijlkamers. Onze interieurspecialisten verwelkomen je graag en voorzien je van het beste advies.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bijzonder vriendelijk

Bijzonder vriendelijk, attent en keurige bezorging/aflevering met extra service (plakken van vilt onder pootjes) uitgevoerd door Daniël en Tijl

13. marts 2025

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We geven uw complimenten graag door aan de heren– zij zullen dit zeker waarderen! Veel plezier met uw aankoop en we staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tafel is omgeruild en wel door heel…

Tafel is omgeruild en wel door heel prettige medewerkers en wij zijn blij met onze tafel

7. marts 2025

Beste Gerard,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de omruiling van uw tafel soepel is verlopen en dat u tevreden bent met zowel de service als uw nieuwe tafel. Daar doen we het voor!

We wensen u veel plezier met uw tafel en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Oosterbaan Living.

Fijne en snelle levering

Snelle levering, netjes geholpen in de winkel en de bezorgers Daniel en Finn zijn aardige jongens. Leggen alles goed uit, zijn vriendelijk, hebben alles netjes en snel in elkaar gezet en de boel netjes achter gelaten.

3. marts 2025

Besvarelse fra Oosterbaan Living

Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat u zowel in de winkel als bij de bezorging zo goed geholpen bent. We geven de complimenten zeker door aan Daniel en Finn!

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Oosterbaan Living.

Top bezorgers Daniel en…

Zeer behulpzame bezorgers Daniel en Finn. Heel professioneel

Beste Anja,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Daniel en Finn u zo goed en professioneel hebben geholpen. We geven uw complimenten graag aan hen door!

Super!!!!!

Super!!!!!
Super geholpen
Super bezorgt

Besvarelse fra Oosterbaan Living

Wat een enthousiaste review, dank u wel! 😊 Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, levering en bezorging. We geven de complimenten graag door aan het team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede snelle en vriendelijke service…

Goede snelle en vriendelijke service met de bezorging, door Daniel en Finn.

Beste Truus,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat Daniel en Finn u snel en vriendelijk hebben geholpen bij de bezorging. We geven de complimenten graag aan hen door!

Dik tevreden na omruilregeling

Ons verkeken op onze eerste hoekbank (showroommodel), na wat weken verder uiteindelijk niet tevreden en contact opgenomen met de service afdeling, en mijn complimenten hoe dit probleem is opgelost door medewerkster Jacelien.
Een nieuwe bank aangeschaft, welke keurig en vakkundig in elkaar is gezet door bezorgers Daniel en Johan.
Wij zijn dik tevreden met woonboulevard Wijchen en het klantgericht personeel.

26. februar 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze serviceafdeling, en in het bijzonder Jacqueline, u zo goed heeft kunnen helpen bij het vinden van een passende oplossing. Ook geven we uw complimenten graag door aan Daniel en Johan voor hun vakkundige bezorging en montage.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe hoekbank en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Oosterbaan Living.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurig netjes afgeleverd door Daniel en…

Keurig netjes afgeleverd door Daniel en fanancio

21. februar 2025

Besvarelse fra Oosterbaan Living

Namens team Oosterbaan Living hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat Daniel en Fanancio de levering keurig netjes hebben verzorgd. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed geholpen voldoende geïnformeerd…

Goed geholpen voldoende geïnformeerd gaan ervan uit dat we een fijne koop hebben gedaan en lang plezier ervan hebben

31. januar 2025

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en voldoende informatie heeft ontvangen. Wij vertrouwen erop dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Goede meubels, maar helaas slechte service.

Eind vorig jaar meerdere meubels gekocht bij Oosterbaan Living. In eerste instantie alleen een offerte laten maken voor een bank. Een paar dagen later werden wij gebeld dat de medewerker een foutje had gemaakt en dat de offerte 600 euro duurder uit zou vallen, we kregen wel gratis bezorging. Deze bank hebben wij uiteindelijk niet gekocht gezien de prijs een stuk duurder werd. Later nogmaals in de winkel geweest om andere meubels uit te zoeken (bank, stoelen, eettafel en kast). De verkoper gaf aan dat het druk was en hij raadde ons aan om een afspraak te maken, hij zou dan van te voren de meubels die wij in gedachten hadden bij elkaar zetten zodat wij goed konden zien of dit bij elkaar zou passen. Op het tijdstip van de gemaakte afspraak kwamen wij weer in de winkel, maar de persoon die de afspraak had gemaakt bleek niet aanwezig en de spullen stonden niet (zoals beloofd) voor ons bij elkaar. Uiteindelijk wel geholpen door een andere medewerker en toch de meubels gekocht. Bij levering liepen wij echter weer tegen problemen aan. Wij hadden namelijk betaald voor montage, maar toen de bezorgers weg waren kwamen wij er achter dat de kast niet goed gemonteerd was (poten zaten verkeerd om bevestigd) en dat twee poten van de bank niet gemonteerd waren. Hierdoor had de bank in kunnen zakken. Ook ging de betaling niet goed. Wij hadden al 500 euro aanbetaald, maar bij levering moesten wij dit bedrag nogmaals betalen (dit hadden wij op dat moment niet door). Later contact opgenomen met de klantenservice waar wij in eerste instantie niet geloofd werden door de medewerker, zij had de bon van de aanbetaling namelijk niet. Met veel moeite (toen we aangaven de factuur van de aanbetaling en de factuur bij de levering op te sturen) kwam de factuur van de aanbetaling ineens boven water. Wij hebben toen ook aangegeven dat wij betaald hebben voor monteren, maar dat wij dit uiteindelijk alsnog voor een deel zelf hebben moeten doen. Hierop kregen wij alleen te horen dat dit erg jammer was voor ons. Al met al zijn wij (gelukkig) (tot op heden) wel blij met onze meubels, maar de service was blijkbaar vooral "erg jammer voor ons".

10. januar 2025

Beste Elke,

Bedankt voor uw uitgebreide review en voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat het proces rondom uw aankoop niet naar wens is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Het spijt ons dat er onduidelijkheid was over de offerte en dat dit heeft geleid tot een onverwachte prijswijziging. Daarnaast begrijpen we dat het teleurstellend moet zijn geweest dat uw afspraak niet goed was voorbereid en dat de meubels niet klaarstonden zoals beloofd. Dat had niet mogen gebeuren.

Ook de problemen bij de levering en montage betreuren we enorm. Dit had zorgvuldig en correct afgehandeld moeten worden. We nemen uw feedback dan ook serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Fijn om te horen dat u desondanks tevreden bent met uw meubels. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om mee te denken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Niet goed, wij lossen het samen op

Als hét product niet helemaal goed is dan wordt met praten het probleem opgelost!
Er worden alternatieven aangeboden, maar men staat ook open voor aangeboden oplossingen!

28. januar 2025

Beste Cees,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en zijn blij te horen dat u onze service als oplossingsgericht en flexibel ervaart. Bij Oosterbaan Living doen we ons uiterste best om samen tot de beste oplossing te komen. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf , topservice ,snelle afhandeling klacht en vriendelijk personeel !

6. januar 2025

Beste Gerrie,

Bedankt voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en het personeel. Jouw positieve ervaring motiveert ons om altijd ons best te blijven doen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Team Oosterbaan living

Fauteuil on line besteld

Fauteuil on line besteld, na telefonisch contact. Vriendelijk te woord gestaan.
Bestellen ging erg makkelijk.

5. januar 2025

Beste Rudolf,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel ons telefonisch contact als het bestelproces. We doen ons best om het winkelen zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken, en het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Veel plezier met uw nieuwe fauteuil, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar!

Service van Oosterbaan zeer goed

We kochten zes mooie keukenstoelen bij Oosterbaan Living. Ondanks dat het een set showroom stoelen was verleende Oosterbaan prima service bij een kleine fabrieksfout bij één van de stoelen.
Compliment van een zeer tevreden klant.

7. januar 2025

Beste Arjen,

Hartelijk dank voor uw mooie review en complimenten! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe stoelen en onze service. Wij vinden het belangrijk om ook bij showroomproducten de beste kwaliteit te garanderen, dus we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slecht kunstleer stoelen H&H

Kunstleer van eetkamerstoelen Henders & Hazel vergaat al na zes jaar. Veel klagers over hetzelfde. Reactie van Oosterbaan én van H&H is: "Geen garantie meer. We doen verder niets". Had ook kunnen zijn: "Geen garantie meer, maar klacht is bekend, mogelijk kunnen we wat doen bij uw volgende aankoop". Bijvoorbeeld een korting of afgeprijsde vervangende showroommodellen. Iets als gebaar dat men ons als klant wil behouden. Op deze manier kom ik er nooit meer en zal ik het aan iedereen afraden. Ik had after sales verwacht. (Destijds niet alleen stoelen bij Oosterbaan gekocht. Ook kasten en gordijnen).

6. december 2024

Beste Erwin,

Hartelijk dank voor uw review. Wij maken hieruit op dat u al meerdere jaren een probleem ervaart met uw stoelen. Dat is natuurlijk vervelend om te lezen. Achteraf is dat natuurlijk makkelijk praten, maar waarom heb u dit niet gemeld bij de eerste tekenen van het mankement? Inmiddels zijn uw stoelen meer dan 8 jaar oud. Hoe eerder wij een klacht ontvangen hoe beter wij in staat zijn om een probleem vroegtijdig te verhelpen of een andere oplossing te organiseren. Via mail zullen wij met u contact opnemen om te kijken naar een passende oplossing.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Reparatie service is erg slecht

Het verkopen van een bank gaat echt vlekkeloos. Dan is communicatie en contact goed te leggen.
Maar als er een reparatie aan de bank moet worden verricht dan begint de ellende. Er is nauwelijks communicatie tussen Oosterbaan-living en orange furniture(levert de monteur). Hierdoor is er geen informatie uitwisseling waardoor onze reparatie onnodig lang duurt (7maanden na melding is de bank nog steeds niet gemaakt.) Je kan Oosterbaan-living telefonisch niet bereiken omtrent de reparatie. Ik wilde graag mondeling toelichten wat de monteur bij ons gezegd had, toen hij het verkeerde onderdeel had. Een telefoniste is doorgeef luik maar alle informatie die ik haar geef wordt niet overgebracht. Later blijkt dat hun policy is dat ze alleen per mail communiceren. Dus na een mail met volledige uitleg, werd een nieuw onderdeel besteld. Nu blijkt achteraf dat dit onderdeel niet kapot was maar de motor waardoor de reparatie nog langer duurde.
De moeite voor telefonisch contact wordt vanuit hen niet gelegd. Ze bellen, maar als je binnen 12minuten terug belt is de collega altijd nèt naar huis.. leidinggevende van het klantencentrum heeft het te druk om me te woord staan. Waardoor ik twijfel of de afzender van de mail wel echt bestaat. Ik vind het echt oprecht jammer dat het op deze manier moet.

21. november 2024

Beste Fam. S.

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat uw ervaring rondom de reparatie van uw bank erg frustrerend is geweest en willen u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de ontstane situatie.

Naar aanleiding van uw melding heeft een van onze collega's persoonlijk contact met u opgenomen. Tijdens dit gesprek zijn de processen en het verloop van de communicatie uitgebreid toegelicht. Daarnaast is er een passende tegemoetkoming aangeboden in de vorm van een waardebon, waarmee wij hopen een stukje van de vervelende ervaring goed te maken. Het was fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren.

Wij blijven ons inzetten om onze processen en communicatie verder te verbeteren, zodat situaties zoals deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Probleem netjes opgelost

Afgelopen mei een bank gekocht echter bleek ik hier een klacht over te hebben.deze klacht is netjes opgelost goede service duidelijk mail contact

6. november 2024

Beste Annemieke,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en het duidelijke mailcontact. We streven er altijd naar om eventuele klachten snel en netjes op te lossen, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Het team van Oosterbaan Living

Fijne webshop duidelijke communicatie

Fijne webshop, makkelijk te bestellen en goede communicatie van het bestellen tot afleveren

7. november 2024

Beste Gerlinda,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en het bestelproces. We streven ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, van bestelling tot aflevering, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Bedankt voor je vertrouwen in Oosterbaan Living!

Team Oosterbaan Living.

Uitstekende service

Uitstekende service. Zeer deskundig personeel goede adviseurs. Een aanrader

8. oktober 2024

Beste Bert,

Hartelijk dank voor je geweldige review en je aanbeveling! Wat fijn om te horen dat je onze service en het advies van ons team als uitstekend hebt ervaren. We zijn er trots op om onze klanten te mogen helpen en staan altijd klaar om met deskundig advies bij te dragen aan een fijne woonbeleving.

Nogmaals bedankt en graag tot ziens bij Oosterbaan Living!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meubels geleverd met wat kleine…

Meubels geleverd met wat kleine mankementen bv stoel die wiebelt en kastdeuren die niet goed open konden of sluiten
Binnen no time problemen opgelost!!
Chapeau...geweldige service v Oosterbaan/ Profijt.

26. oktober 2024

Beste Annemiek,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat, ondanks de kleine mankementen, ons team de problemen snel heeft kunnen oplossen. We streven altijd naar een hoge kwaliteit en zijn blij dat onze service aan je verwachtingen heeft voldaan.

Bedankt voor je geduld en je vertrouwen in ons. Veel plezier met je meubels, en we staan altijd voor je klaar bij Oosterbaan Living en Profijt!