We werden ruim op tijd gebeld om het tijdstip van bezorging door te geven. Roy en Jordy waren uiterst vriendelijk en gaven op alle vragen een duidelijk antwoord. Zij werkten heel netjes en vlot. En... Se mere
Virksomheden har svaret
Complimenten voor de bezorging. Keurig op tijd na eerst een belletje. Rustig, goed samenwerkend team. Nadat alles netjes in elkaar was gezet en opgeruimd, nog even heldere uitleg. We vroegen o... Se mere
Virksomheden har svaret
Na de bezorging van een geweldige fauteuil bleek de oplader van de telefoon niet te werken.. een nieuwe werd besteld en toen de vriendelijke bezorgers Jeroen en Luke deze kwamen installeren bleek het... Se mere
Virksomheden har svaret
Oosterbaan Living is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Nijmegen en omstreken. Onze collectie bestaat uit eigentijdse, trendy en betaalbare meubels. Naast onze topmerken Henders & Hazel, Feelings en Profijt Meubel vind je bij Oosterbaan Living ook een moderne eigen collectie. Laat je in onze showroom inspireren door meer dan 50 verschillende stijlkamers. Onze interieurspecialisten verwelkomen je graag en voorzien je van het beste advies.
Graafseweg 777, 6603 CG , Wijchen, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel goed geholpen in de winkel! We kwamen voor een herkeuze, omdat de vorige bank niet goed was. Dit is super fijn en netjes opgelost, waardoor we de mogelijkheid kregen om een andere bank uit te zoeken. We kregen de tijd en ruimte om een keuze te kunnen maken en werden totaal niet opgedrongen tot aankoop. Goed geinformeerd over de stoffen etc. Fijne, vriendelijke verkoper met een beetje humor.

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Monteurs erg klantgericht en zeer vriendelijk. Lusten geen koffie oid.
Helemaal top en met de nodige moeite werd de klus top gefixt.
Chapeau voor de mannen.
Met vr gr loet van kleef

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Bezorgers hebben alles zorgvuldig en netjes geplaatst. Eerst gekeken waar alles moest worden neergezet en toen begonnen.
Roy en Jordanië hartstikke bedankt, sjapo.
Groetjes, Ellen en Marco

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Vorig jaar hebben mn vriend en ik een cube bankstel gekocht bij oosterbaan wonen..
We zagen een voorbeeld van deze type bank via marktplaats in het wit .
Op afspraak zijn we er vorig langs geweest en hebben eerst op het witte show model bank gezeten om te kijken of t goed en stevig zit , zat top en stevig .
Ik wilde deze cube bank met loungegedeelte in cinnamon brown teddy stof ., uiteindelijk werd de bank geleverd , zag er.mooi uit en zat net zo stevig als de witte showmodel daar bij de winkel heerenveen.
Alleen nu al verliest de bank stevigheid , het middenstuk waar je kan zitten zit je nu opeens al met je kont op harde houten ondergrond, hier en daar zit veelste weinig vulling in want kan niet zo zijn als ik alleen.op deze bank zit dat het nu al zo inzakt hier en daar ,ik weeg 69 kl, heb 1700eu voor deze bank betaald ,ik probeerde vorige week februari 2026 contact op te nemen voor dit probleem en krijg een voicemail, had t ingesproken met telefoonnummer maar tot vandaag gewoon geen reactie , geen na service ivm probleem is ontstaan met de bank.
Baal hier echt van
Groetjes carmen kousbroek

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Emre en Sem hebben gisteren de meubels afgeleverd en deels gemonteerd, zoals afgesproken. Wij zijn heel goed geholpen en erg blij met onze nieuwe meubels

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Roy en Björn kwamen keurig op tijd om mijn stoelen te bezorgen. Ook de montage hebben ze netjes verzorgd. Mijn complimenten voor deze aardige bezorgers.

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Het advies was top. We werden heel goed geïnformeerd.
De uitlevering eveneens top, en alles volgens afspraak geleverd. Roy en Bjorn waren ouderwets klantvriendelijk!

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Snelle levering en snel en vakkundig geplaatst door Roy en Bjorn.

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Ik heb hier een kast gekocht en ben zeer ontevreden. Afgesproken levertijd was 2 à 3 weken, maar het werd bijna 8 weken. Communicatie was waardeloos: terugbellen kon niet, omdat collega’s dat “toch niet zouden doen”. Na levering bleken er krassen op de kast te zitten. Binnen een half uur contact opgenomen, maar ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en moest uiteindelijk mailen. Daarna duurde het nóg bijna 3 weken voordat ik weer iets hoorde. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik het zelf maar moest bijwerken met verf en dat er niets meer gedaan zou worden omdat ik had getekend bij aflevering. Geen enkel excuus of oplossing. Echt een slechte ervaring en absoluut geen aanrader.
Super blij met mijn mooie nieuwe bank , de levering ging heel erg soepel , super vriendelijke bezorgers Daniel en Passarella die ook van te voren belde dat ze eraan kwamen . De bank netjes op zijn plek gezet . Top!!!!

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Levert niet de bank die je hebt uitgezocht, hadden cognackleur uitgezocht en zachte microleder en krijgen een midden bruine Bank met geen vleugje cognac en duidelijk nepleer en beweren dat het dezelfde bank is. Heel onvriendelijke klantenservice en ook de verkoopster bood ons nog geen kop koffie aan, en had haast om buiten een sigaret te roken. De naam van Henders en Hazel wekt vertrouwen maar ik heb nog in mijn leven nooit zo'n onbetrouwbaar bedrijf meegemaakt

Besvarelse fra Oosterbaan Living
De bezorgers werkten snel, schoon en kalm. Beleefd en goede uitleg gegeven. Daniel, Jeroen en Naud bedankt voor de levering!

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Wij zijn vandaag meer dan prima ontvangen bij Oosterbaan living in Wijchen. We zijn geholpen door Kees en Robin waarvan we een prima advies hebben gekregen en het meubel gekocht hebben. Veel vertrouwen in de aflevering.

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Bezorgers Kai en Francois; in 1 woord geweldige mannen. Nemen de tijd om eea exact in elkaar te zetten, zeer klantvriendelijk. De bank Barcelona staat erg mooi in ons interieur.

5/9 na 14,5 wk juiste poten ontvangen! 🙌
Problemen kunnen er zijn echter gaat er om hoe je daar mee omgaat en daar laat men best wat steken vallen. Klantgericht handelen is vreemd lijkt het.
Maandg is mijn nieuwe bank geleverd. Bij de laatste poot die ik wilde monteren merk ik dat de schroefdraad te diep in de bank zit waardoor de geleverde standaard schroeven te kort zijn en ik de poot dus niet kan monteren.
Maandag is het bedrijf gesloten dus ik kan ze niet bellen. Daarom maar mail gestuurd.
En op dinsdag ochtend gebeld, eerst kwartier in de wacht gestaan maar uiteindelijk krijg ik medewerker aan de lijn. Ze had mijn mail al gezien dus wist meteen waar het over ging en zou het gaan navragen bij de service afdeling en er op terug komen. Tot hier prima!
Om half vier echter nog niks gehoord dus ik bel ze terug of er al duidelijkheid is. Collega weet er niks van dus ik zal teruggebeld worden en dat gebeurt idd binnen een half uur.
Ze kunnen het niet zelf regelen met de service afdeling dus ik moet maar een service formulier invullen.
En dan zal de service afdeling binnen 5 werkdgn laten weten welke oplossing ze hebben. Kortom ik zit nog wel even met een onbruikbare bank in mijn woonkamer.
Ik vraag of ze me de link naar het formulier kan sturen maar nee dat kan ze niet, ik moet maar naar de website gaan en daar vind ik het formulier.
Formulier gevonden en ga het invullen, allemaal informatie die ze reeds hebben op een foto na.
Eenmaal ingevuld krijg ik een foutmelding, formulier kan niet verstuurd worden….
Op woensdag middag nog niks gehoord dus zelf op zoek gegaan naar passende schroeven, en na wat zoeken gevonden. Toen bleek echter toen ik de bank overeind zette dat de poten niet even hoog waren (2 verschillende type poten).
Weer een mail gestuurd naar het info adres en er achteraan gebeld. Kreeg meteen te horen dat zij daar niks in kunnen betekenen zoals ze me al hadden verteld zei ze. Ik vroeg haar of ze de mail wel door kon sturen naar de service dienst (dat wilde ik even zeker weten daar dat blijkbaar niet gebruikelijk is). En telefoon nummer gevraagd van de service dienst, deze gekregen en gebeld, ze kon de klacht vinden zag dat twee collega’s daar mee bezig waren maar die waren er niet vandaag. Dus ze zouden het verder oppakken wanneer ze weer werken.
Hoe moeilijk kan het allemaal zijn zeg.
Wat voor trainingen krijgen mensen om klantgericht te werken en de ken en handelen?
Bij een van mijn vorige werkgevers was het motto een klacht is een kans. Kortom zorg ervoor dat je een eventuele klacht zo goed mogelijk afhandelt door klantgericht te werken en de ken. Verplaats je in de klant. En denk in oplossingen ipv alles af te houden.
2/6 aanvulling,
bedankt voor de reactie. Ik heb op 26/5 jullie gemaild. Uiteraard op het info mail adres dat is nl het adres wat ik heb. Ik heb toen 27/5 meteen na opening gebeld en ‘s middags nog eens teruggebeld daar ik geen reactie had ontvangen nog. Heb toen ook gesproken over de feestdagen, mij was verzekerd dat jullie gewoon open waren en er dus ook op de service dienst gewoon gewerkt zou worden.
Dat de mail pas 28/5 is doorgestuurd is jammer zeker daar ik 27/5 tweemaal contact heb gehad.
Eigenlijk had mijn mail al 27/5 meteen in de ochtend doorgestuurd kunnen worden, alle benodigde gegevens en informatie was bekend.
Ik heb 28/5 idd zelf maar schroeven gehaald (dat zijn de kosten niet, de kosten zijn gaan zitten in de tijd en moeite om passende schroeven te vinden zijn geen doorsnee Gamma schroeven).
Echter is het nu nog steeds niet goed want zoals aangegeven blijken nu de poten niet allemaal de juiste hoogte te hebben en dus staat de bank nu scheef…..
Al met al had de info balie (van het info mailadres) de service dienst meteen kunnen inschakelen op de ochtend van 27/5. Men had niet moeten zeggen dat Hemelvaart een gewone werkdag was voor jullie. En ik zit nog steeds met een bank die niet goed is. (Hiervoor heb ik nog weer een mail naar de service dienst gestuurd op 28/5 en aanvulling gegeven op 30/5).
Ik wacht dus nog op de uiteindelijke oplossing (2 lagere zijpoten).
Update 6 wkn verder, eindelijk zouden de juiste poten binnen zijn. Of ze deze konden opsturen of dat ik wilde dat ze ze kwamen monteren, uiteraard het laatste dan kunnen ze de verkeerde poten ook meteen meenemen en wanneer het onverhoopt toch niet klopt direct constateren. Dus ik een vrije dag genomen een ze kwamen maandag langs. Het was eigenlijk meteen duidelijk dat ze de verkeerde poten bij zich hadden (doosje was te klein). En bovendien ipv lagere poten waren het juist hogere poten… kortom dubbel fout…
Hoe moeilijk kan het zijn juiste poten te leveren binnen een normale levertermijn?
Ik blijf versteld staan, alweer een wk en 3 dgn verder belt er een medewerker welke poten er nou besteld moeten worden. Dit staat in order! Vorige wk ook al gemaild
11/8 nog steeds niet opgelost

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Prima ervaring met afhandelen klacht en vervanging van relax fauteuilstoel door Linda van service afdeling. Ook dank aan bezorgers voor vakkundige plaatsing van de nieuwe stoel

Toplevering!
Van een topteam: Daniel en Tijl :) Alles keurig in elkaar gemonteerd en supernetjes achtergelaten. En speciaal voor Oosterbaan Living: heel blij met de nieuwe stoelen en de bank!

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Bezorgers meldden zich netjes en half uurtje van tevoren. De nieuwe relaxstoel was in de laadruimte al in elkaar gezet en werd direct netjes op z'n plaats gezet. Supervriendelijke, vrolijke jongens!

Besvarelse fra Oosterbaan Living
Daniel en Tijl hebben onze nieuwe stoel , netjes geleverd en gemonteerd. Belde van tevoren en waren mooi op tijd