ONLY & SONS Online Shop Anmeldelser

3.146

4,5

Købte 2 par chinos på tilbud gennem en forhandler i Roskilde for en måned tid siden. Super behageligt og lækkert design, og god pasform grundet det elastiske stof. Dog er det super ærgerligt at... Se mere

Jeg bestilte et par bukser til min søn i fødselsdagsgave, da han er blevet rigtig glad for mærket, efter et besøg i en af jeres butikker i Esbjerg, mener jeg det var. Pakken kom hurtigt frem, og min s... Se mere

Jeg modtog hurtigt det bestilte og det lever op til forventningerne, håber så det bringer lykke til jul. Det eneste der kunne være lidt fedt, var hvis der automatisk blev sendt retur seddel med. Ell... Se mere

En god oplevelse var jeg fik købt nogle gode skjorter hos only and sons jeg har købt en god skjorte af samme slags hos only and sons jeg kan varmt anbefale only and sons hilsen fra Kim 😊👍☀️

1. Shopping og mode

Om ONLY & SONS Online Shop

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ONLY & SONS is a men’s fashion brand with denim at its core. Our collections capture a timeless fashion, inspired by creative environments, urban subcultures and modern metropolises. From the indigo blue jeans, we create a style that’s cool with a casual edge. ONLY & SONS is about individuality, attitude and looking good - without trying too hard.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

onlyandsons.com/contact

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.146)

1.392 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stof af laveste kvalitet

25. februar 2023

Hej

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi arbejder hårdt for at sikre os at du har en positiv shopping oplevelse hos os og vores mål er altid at gøre vores bedste, rette op på vores fejl og forhindre at ting som dette gentager sig. Din feedback betyder derfor meget for os.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på customerservice@bestseller.com. Vi vil meget gerne kigge på din sag, tage os af din klage og finde den bedste løsning til dig.

Igen mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi håber på at høre fra dig så vi kan kigge på din sag, og ikke mindst få en mulighed for at forbedre os🌸️

BESTSELLER online shops

Handlet i butik i Kolding Storcenter

Handlet i butik i Kolding Storcenter. Aldrig har jeg fået en service med så manglende nærvær som den jeg fik i Kolding Storcenter. Ingen øjenkontakt overhovedet, samt et akavet forsøg på smalltalk samt mersalg. Tøjet er fint, men servicen er i bund. Handler på nettet fremover!

30. januar 2023

Hej Kristian

Mange tak for din feedback til vores butik.

Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse, da du handlede i en af vores butikker!

Denne side er udelukkende for vores onlinehandel. Jeg vil derfor foreslå at du kontakter den specifikke butik direkte med denne feedback.

Alternativt kan du også altid kontakte vores Hovedkontor når det er noget andgående vores fysiske butikker. Deres kontaktinformationer er: E-mail: contact@bestseller.com.

Vi ønsker en god dag og takker igen for din feedback.

BESTSELLER online shops,
Customer Operations

Deres checkout system er utroværdigt

Deres checkout system virker enormt dodgy og man får en "systemfejl" besked hver gang man trykker "gennemfør handel", derefter bliver man sendt tilbage til at kunne give sine oplysninger igen. Ved ikke helt hvad der er med dem men når noget lugter af * og ligner *, så er det nok også *. Særligt med tanke på andres kommentarer om oplevelsen med deres kundeservice eller mangel på samme. Ville ikke føle mig tryg ved at handle hos dem.

11. januar 2023

Hej Niklas

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er kede af at høre at du er løbet ind i et problem mens du gennemførte din bestilling!

Hvis du er interesseret i at lave en ordre hos os vil vi meget gerne hjælpe dig videre, blot send et skærmbillede af din browser sammen med en forklaring af fejlen til customerservice@bestseller.com, og vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig😊️

Hul og fnuller

Købte 1 grå og 1 sort par bukser i sidste uge. Efter 2 dage og have gået i dem er der nu gået hul i dem og det andet par er begyndt at fnuller på samme område som de andre. Har før gået med jeres bukser og ikke oplevet dette problem. De andre jeg har eget, har jeg kunne gå med i ca 2 år. Men dem jeg har købt indenfor det sidste år har haft det samme problem

12. december 2022

Hej Jonas

Tak for at tage dig tiden til at kontakte os med feedback på vores produkter.

Vi beklager meget, at du har modtaget varer som ikke lever op til den forventede kvalitet.

Vi gør vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse når de shopper hos os og beklager at dette er sket.

Jeg har ikke oplysningerne til at undersøge din sag nærmere og vil derfor anbefale dig at kontakte vores kundeservice på følgende email:  customerservice@bestseller.com og så vil en af mine kollegaer hjælpe dig med en løsning på problemet.

Vi ønsker dig en god dag og takker for at give os feedback.

Sophie, H
Bestseller online butik

Forfærdelig oplevelse!! FUSK OG SVINDEL

Forfærdelig oplevelse!!!

Bestilte et par bukser og modtog ingen bekræftelse - de trak pengene og sagde der var en fejl i systemet - så jeg måtte bestille ordren på ny og fik en rabatkode på 10% for besværet.. den kunne så ikke indtastes da jeg bestiller dem anden gang.

Så var sagen vel slut her???

NEJ!!! Jeg bestiller søreme igen og får helt samme AUTOSVAR!!

Igen har de nu trukket pengene men sender stadig ikke min pakke!

FUSK MED TILBUD SÅ MAN NARE KUNDER TIL AT KØBE DYERE VARER MED SIN RABATKODE!

FUSK!!!! svindel!!!

8. september 2022

Hej Rasmus,
tak for din feedback.

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse på vores ONLY&SONS hjemmeside. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores systemer, og jeg er ked af at du ikke har kunne gennemføre dit køb.

Vores tilbud på rabatkode er ikke forbundet med et bestemt beløb, som man skal købe for, så dermed forventer vi absolut ikke at du skal købe dyrere varer end hvad du oprindelig havde til hensigt. Det er såmen den måde vi håber at kunne kompensere for den bøvl du har oplevet, jeg er ked af hvis du har opfattet dette som et salgstrick.

TIl sidst vil jeg gerne understrege at i tilfældet hvor at din ordre ikke bliver behandlet ordentligt i vores system trækker vi selvfølgelig ikke pengene fra din konto. De reserverede midler bliver frigivet og jeg mener derfor det er ærgerlig opfattelse du har af at vi svindler vores kunder. Det er ikke vores formål på nogen måde.

Igen, sætter vi altid pris på feedback, og vi arbejder på højtryk for forbedre vores hjemmesider, og jeg håber at du vil have lyst til at handle ved os igen i fremtiden når frustrationen har lagt sig.

Ha en dejlig dag,

med venlig hilsen

Elendig kundeservice! Skuffende oplevelse og manglende løsningsparathed

Elendig kundeservice! Som i VIRKELIG elendig!
Jeg har flere gange handlet bukser hos Only and Sons.
Bukserne passer mig perfekt og man får det man forventer og lidt til.
Nu har jeg i snart tre uger forsøgt at bestille bukser. Alle gange jeg forsøger at bestille bekræfter mobilepay mig i bestilling. Jeg får dog ingen ordrebekræftelse. Og bestillingen er ikke gået igennem.
Det kan jo ske og jeg bestiller jo bare endnu engang.
Jeg er forsikret, at jeg ikke får trukket beløbet (hvilket også er tilfældet).
Efter MANGE forsøg på bestilling og lige så mange mail til OaS via deres kontaktformular, kan de stadig ikke løse mit problem og lave en bestilling.
Jeg appellerer lidt til, at indtil de får løst deres problem (IT problem, som man vel altid får smidt i hovedet som forklaring), så kan vi vel hjælpes ad med en bestilling, på den gode gammeldags maner. Altså manuel bestilling gennem mail eller opkald.
Dette bliver ganske enkelt både overhørt og ikke taget til sig. Tvært i mod bliver jeg forlagt nøjagtig samme løsning og svar (vi taler virkelig mange mails frem og tilbage), at de ser på problemet og jeg skal afvente.
Jeg har opfordret til en snak med kundeservicechefen, da personen som svarer mine mails er helt ude for rækkevidde. Jeg har givet mit telefonnummer, så vi kan finde en løsning. Jeg tror til OaS forsvar, at vedkommende som skriver mails til mig er bange for at tage den videre til lederen.
Aldrig har jeg oplevet dårligere service (tag det fra en som har levet af kundeservice i over 20 år)
Jeg tænker, at de da for pokker er interesseret i at hjælpe kunder og sælge de bukser (lever de ikke af dette?)

Jeg har virkeligt ladet tvivlen komme tilgode samtidig med, at jeg har opfordret til løsninger. Alt sammen uden held.
Jeg er rystet over denne manglende kundeopmærksomhed og den triste oplevelse af respons.
Jeg er trist over, at man ikke lærer sine medarbejder, at vi lever af kunderne og vi sammen finder løsninger, når ting driller.

Jeg forventer egentligt deres kundeservicechef giver mig et opkald og forklarer sig og samtidig kommer med den løsning der gør, at jeg kan købe de fire bukser jeg nu har forsøgt handlet de sidste tre uger!

Skuffelsen er enorm og jeg ser frem til forklaring.

7. september 2022

Hej Bobby,
Tusind tak for din feedback, vi sætter altid pris på konstruktiv tilbagmeldinger fra vores kunder.

Jeg forstår fuldt ud den frustration du har oplevet på vores Only&Sons hjemmeside, og jeg forstår at du selvfølgelig havde håbet på en gnidningsfri og hurtig ekspedering og ikke en række emails frem og tilbage med vores kundeservice.
Med frygt for at gentage hvad der er blevet forklaret til dig er vi i gang med at udarbejde forbedringer for vores Only&Sons hjemmeside, hvilket har skabt nogle tekniske problemer, specielt for mobile pay, som vi arbejder på højtryk for at løse indenfor denne uge, men det er selvfølgelig beklageligt at det har skabt gene for dig!

Jeg kan forstå på min kollega at i korrespondencen i har haft, at hun på bedste vis har forsøgt at hjælpe både med alternative betalingsmetoder og foreslået at besøge en af vores fysiske butikker for at få gennemført dit køb og få fat i de bukser du gerne vil bestille. Det er på nuværende den bedste løsning, og jeg håber du får fingrene i de bukser du gerne vil have!

Igen, vil jeg gerne takke dig for din konstruktive feedback, og vi vil forsøge at løse problemet hurtigst muligt så du kan opleve et hurtig og gnidningsfri køb.

Kan ikke anbefale siden

Jeg fik købt et par bukser i for stor en størrelse så jeg sendte dem retur for så at købe de samme bukser i en størrelse mindre, jeg har nu 3 gange prøvet at bestille bukserne som jeg kan se står til at være på lager, men hver gang jeg tror jeg har købt dem, venter jeg forgæves på en ordrebekræftelse som aldrig kommer. Man får ikke en mail om at ens ordre ikke er gået igennem, nej man skal selv kontakte deres kundeservice for at finde ud af at der åbentbart er sket en teknisk fejl.
Jeg kan ikke anbefale at handle her, de har ikke styr på tingene.

15. juni 2022

Kære Emil,

Tak fordi at du giver dig tid til at skrive din feedback. Vi er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores detailbutikker!

Vi skal virkelig beklage, at du ikke kan bestille din ønskede vare, selvom den står som på lager. Vi vil meget gerne hjælpe dig og beder dig om at kontakte os på vores email: customerservice@bestseller.com så vil vi sætte en agent på sagen hurtigst muligt.

Hurtig og nem handel.

9. juni 2022

Hej

Tak for din feedback. Vi værdsætter al feedback fra kunder, og vi er glade for at høre, at du havde en behagelig shoppingoplevelse hos os. Vi håber du er glad for dit køb!

Med venlig hilsen,

De Har aldrig den mest almindelige…

De Har aldrig den mest almindelige størrelse på lager 36x32 og ikke haft i 1 år for eks. Onsloom Dark blue jog Og kundeservice nægter at svare på forespørgsel.

18. maj 2022

Kære Henrik,

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en returnering.

Vi kan forstå at du har forsøgt at komme i kontakt med vores kundeservice uden held. Venligst send os en email på customerservice@bestseller.com hvis der er noget vi kan hjælpe med!

Dårlig størrelser og returnering

Aldrig handel her, med mindre du vil bøvle med størrelser, og snyd med returneringen.

Havde købt et par af deres bukser ved 2Trendy, og ville have et par mere, i en anden farve.
Der lavede jeg så første fejl, ved at købe dem ved Only & Sons, for en størrelse 32L 34W er åbenbart ikke det samme, selvom det er samme type bukser, så de kunne jo passe en på 12.
Havde i samme ordre bestilt 2 blazer efter deres størrelsesguid, og dem kunne jeg da passe mere end 1 gang, så guiden kan heller ikke bruges til en skid.

Når det så kommer til at få pengene tilbage efter returnering, der bliver jeg så snydt på bukserne, og får kun refusion for de 2 blazer, og skal nu bøvle med at skrive mails frem og tilbage, fordi så stor en virksomhed åbenbart ikke har nogen kundeservice man kan ringe til.

Så vil man bøvle med størrelser og refusion, så er det det rette sted at handle.

20. januar 2022

Kære Michael,

Tak fordi at du giver dig tid til at skrive din feedback. Vi er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter og vores returneringsproces.

Vi kan se, at din henvendelse er løst, men har du brug for yderligere hjælp, vil vi bede dig om at skrive tilbage på den email du har sendt til os, eller at skrive på ny til vores email: customerservice@bestseller.com - så vil vi sætte en agent på sagen og sørge for at din sag bliver afsluttet hurtigst muligt.

Enormt hurtig levering!

Enormt hurtig levering!
Fine bukser, som er ens og korrekt i størrelserne.
Desuden får man returlabel med, hvis man skal returnerer noget.

3. september 2021

Kære Kasper,

Mange tak for at tage tid til at anmelde os og dele din feedback!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og at vores produkter lever op til dine forventninger.

Venlig hilsen,
Customer Operations

Jeg har købt nogle skjorter på Zalando…

OPDATERING:
Jeg tog kontakt til den mail der oplyses om nederst og fik besked om at de ikke kunne hjælpe og i øvrigt ikke mente det var den rette mail jeg havde sendt min forespørgsel til. Jeg modtager endnu en mail om at de ikke ved hvad de skal gøre men jeg må gerne skrive om mit problem. Det er nu gjort 3 gange og stadig forstår ingen nogen steder hvad der handler om.
Jeg har nu skrevet 4 mails til den mail der er angivet neden for og afventer wn medarbejder der er voksen i stedet for de 4 årige der lige nu sidder og spilder min tid.

Svar på min henvendelse eller hold jer væk.

Jeg har købt nogle skjorter på Zalando og er klar over processen hvormed man skal klage. Men da dette er jeres produkter og jeg blot får mine penge tilbage for købet, og jeg ønsker at lave en mere tilbundsgående anmeldelse, skriver jeg derfor her.

Jeg udvælger 2 pæne kortærmede skjorter i hhv rød og blå med sommer motiver. Endelig nogle skjorter der ikke ligner de andre. Modtager dem og stryger dem let, da jeg allerede samme aften tager den ene på. Alt er godt.

Jeg vælger dem til ferien og da de skal pakkes husker jeg de irriternde stof mærker som åbenbart SKAL sys ind i stoffet. Om jeg forstår behovet for at gøre oplevelsen for kunden, mig, så grænseløs frustrerende som muligt, men resultatet er, at efter 1 time, EN TIME!, er stof mærkerne endnu ikke fjernet og det endda med en professionel opsprætter. Kanten af mærkerne, som der af uransagelige årsager er hele 3(!) i nakken alene, kradser og efterlader et rødt mærke i nakken, derfor skulle de fjernes.

Så jeg ønsker med denne anmeldelse at vide hvorfor pokker I, som mange andre producenter, insisterer på denne metode, hvor man enten ender med at ødelægge stoffet eller simpelthen at smide produktet ud?

Hvor er det bæredygtige aspekt i det her?

23. juli 2021

Hej Jakob

Tak for at du kontakter os med din tilbagemelding.
Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Vi stræber efter at give vores kunder en god kundeservice, hvilket er derfor vi tager din tilbagemelding alvorligt.

Vi kan se at du allerede er i kontakt med vores kundeservice.
Lad os endelig vide hvis der er andet vi kan hjælpe med ved at kontakte os på customerservice@bestseller.com

Venlig Hilsen,

Ringe at i undlader at oplyse at…

Ringe at i undlader at oplyse at produkter er slim fit på hjemmesiden. Nu sendes hele ordren blot retur. Artikelnummer: 22013401

25. maj 2021

Hej Claus

Tak for din feedback.
Vi tager fat i branded og sørger for at det bliver rettet på hjemmesiden. Det er selvfølgelig ikke vores intention at være misvisende.

Når vi modtager din returpakke bliver du heldigvis refunderet hele beløbet (inklusiv fragt).

Venlig hilsen,
Customer Operations,

Ringere kvalitet på "stretch" pants…

Ringere kvalitet på "stretch" pants skal man lede længe efter, købte 4 par.. Guderne må vide hvorfor, et par havde jeg på i en time så var de fuldstændig ubrugelige sådan som de så ud, fnulrede og grimme.. De andre par levede ikke meget længere, lad være med at køb disse bukser, nok er de billige.. Men det er kvaliteten så også. De røg til genbrug 2 måneder senere.

18. april 2020

Hej Christian

Vi er meget kede af din oplevelse.

Vi vil meget gerne have dig til at sende dine kontaktoplysninger til vores kundeservice, så vi kan sammen finde en løsning på det hele.

Vi glæder os til at høre fra dig igen.

Kundeservice

Fede bukser, men fnuldrer desværre.

Super behageligt og lækkert design, og god pasform grundet det elastiske stof.
Dog er det super ærgerligt at de fnuldrer fuldstændig til efter man har haft dem på en 2-3 gange.

Hvis ikke dette var tilfældet, ville de klart være mine yndlings bukser grundet pasform og comfort, og så havde det eller været 5 stjerner herfra.

7. april 2020

Hej Marcus

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er simplethen så kede af at høre om fejlen på dine chinos! Det er selvfølgelig ikke okay og derfor vil vi gerne have dig til at kontakte vores hovedkontor, så vi kan finde en løsning sammen.

Vores e-mail er: customerservice@bestseller.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

BESTSELLER Onlineshop

Ringe kvalitet på ‘performance pants’

Aldrig har jeg haft bukser i så ringe kvalitet!

Fra første gang de er på fnulrer de helt vildt, og man skal bruge elektrisk fnugfjerner for at få dem ‘pæne igen’... allerede første dag efter dette er de fulde af fnullere igen!

11. november 2019

Hej Mikkel

Det skal bestemt ikke være sådan med vores bukser.

Vi vil bede dig sende dem retur som en reklamation. Hvis du skal bruge en ny returseddel og label, hjælper vores kunderservice dig gerne med det.

Du kan kontakte os på customerservice@bestseller.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

ONLY & SONS online shop
Kundeservice

Vis anmeldelser på alle sprog. (3.146 anmeldelser)