ONLY & SONS Online Shop Anmeldelser

3.146

4,5

Købte 2 par chinos på tilbud gennem en forhandler i Roskilde for en måned tid siden. Super behageligt og lækkert design, og god pasform grundet det elastiske stof. Dog er det super ærgerligt at... Se mere

Jeg bestilte et par bukser til min søn i fødselsdagsgave, da han er blevet rigtig glad for mærket, efter et besøg i en af jeres butikker i Esbjerg, mener jeg det var. Pakken kom hurtigt frem, og min s... Se mere

Jeg modtog hurtigt det bestilte og det lever op til forventningerne, håber så det bringer lykke til jul. Det eneste der kunne være lidt fedt, var hvis der automatisk blev sendt retur seddel med. Ell... Se mere

En god oplevelse var jeg fik købt nogle gode skjorter hos only and sons jeg har købt en god skjorte af samme slags hos only and sons jeg kan varmt anbefale only and sons hilsen fra Kim 😊👍☀️

1. Shopping og mode

Om ONLY & SONS Online Shop

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ONLY & SONS is a men’s fashion brand with denim at its core. Our collections capture a timeless fashion, inspired by creative environments, urban subcultures and modern metropolises. From the indigo blue jeans, we create a style that’s cool with a casual edge. ONLY & SONS is about individuality, attitude and looking good - without trying too hard.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

onlyandsons.com/contact

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.146)

1.392 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Deres brand er ødelagt

Deres brand er ødelagt. Når man vælger at skifte materiale samt ændring af størrelser, så er der ikke mere at komme efter. Jeg har købt tøj hos only and sons i rigtig mange år, men det bliver sværrere og sværrere og finde de rigtige størrelser og pasform, når man gerne vil skifte det gamle ud med nyt af samme variant.

Her kan bla nævnes deres onsmatt longy, som har ændret materiale og pasform. deres stretch skjorter (hvid er størrere end sort)
Cowboy stretch shorts (de gamle er str 31/de nye kan jeg knap nok komme i en 33)
Samt deres sorte sorte stretch jeans afviger også ift gammel størrelse)
Samt Jakkesæt pasform (stretch)

Der er simpelthen for stort spænd i størrelser og pasform. Køber man et produkt, forventer man at få det samme, næste gang man køber det samme.

Jeg er træt af at smide nyt tøj ud hele tiden. Jeg forventer som kunde at modtage det samme produkt som tidligere.

16. juni 2023

Hej Deniz,

Tak for din feedback til Only and Sons' online shop.

Vi er kede af du oplever problemer med pasformen på vores produkter.

Du må rigtig gerne skrive direkte til vores kundeservice så de kan se nærmere på de pågældende produkter. Du kan finde os her: https://support.onlyandsons.com/hc/da-dk/articles/10369559412881-Hvad-er-mine-kontaktmuligheder

Tak for din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores produkter og service.

Hej Jesper,

Tak for at du har skrevet.

Vi forstår det kan være skuffende når man har set frem til at modtage sin ordre. I dette tilfælde, var det fordi artiklen var udsolgt, og derfor har vi naturligvis heller ikke faktureret dig for denne.

Vi beklager og håber du får en god dag.

BESTSELLER online shop

Lidt øv.

Ordre Bestilling og levering super. Men produkt mindst 1 nummer større end norm. Og med retur gebyr og porto for dyrt at bytte. Øv. .

4. februar 2024

Hej Mogens,

Vi beklager, at det produkt, du modtog, var større end normalt. Vi forstår, at det kan være frustrerende, og vi vil gerne hjælpe dig med at få det rigtige produkt så hurtigt som muligt.

Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Manglende bytterservice

Fik en jakke i julegave som jeg ønsker at få pengene retur for, da den ikke lige var mig. Jakken er købt i butikken i Aalborg storcenter under Black week i slutningen af november. Der bliver spurgt ved købet om man kan få pengene retur efter jul hvortil sælger siger “bytte eller penge retur indtil 15/1, så det er ikke noget problem”

Butikken siger så i dag, at man kun kan få penge retur inden for 30 dage og da jakken er købt 21/11 2023, så har det aldrig været en mulighed, da det jo var en julegave. Så nu har jeg et tilgodebevis på 600,- som jeg ikke umiddelbart kan finde noget at bruge til.

Dårlig service

10. januar 2024

Hej Rasmus,

Tak for din feedback til Only&Sons' fysiske butik.

Jeg beklager meget for den frustration, du har oplevet. Det lyder som en misforståelse, og jeg kan godt forstå din skuffelse.

Vi vil gerne hjælpe med at løse denne situation, men dette er Only&Sons' trustpilot for online ordrer. Du kan rette din henvendelse til butikken direkte eller hovedkontoret.

Jeg håber de kan hjælpe dig med en løsning på dit problem.

Customer Operations

Jeg har bestilt 3 varer som julegaver…

Jeg har bestilt 3 varer som julegaver og fået en e-mail bekræftelse at alle 3 varer kommer. Der kommer kun 2. Jeg har skrevet til support og fået et sags nummer hvor de ikke svarer. Jeg ville kun have at vide om jeg modtager den sidste vare inden juleaften. Jeg har intet hørt.

15. december 2023

Hej Juliet

Tak, fordi du deler din feedback med os om dit seneste køb. Vi er kede af at høre at du modtog en ufuldstændig ordre. Varen der manglede var højst sandsynligt udsolgt da de skulle pakke den!

Men vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med den manglende vare. Det er altid skuffende ikke at modtage hvad man forventer. Beløbet for varen er selvfølgelig ikke trukket fra den samlede ordre.

I tilfælde som dette sætter vi stor pris på din feedback, da den illustrerer en fejl i systemet eftersom du ikke fik besked om den udsolgte vare.

Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at hjælpe dig, eller hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi vil gerne sikre, at du får en positiv shoppingoplevelse hos os i fremtiden.

Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at give os din feedback, og vi undskylder for den ulejlighed, du måtte have oplevet.