Onefone Anmeldelser

3,2

Var på besøg hos Næstved i dag, og fik den bedste service. Sød og venlig medarbejder, som var virkelig dygtig. Fik lov at teste tingene virkede efter rep på 30 min. Han ville være sikker på det virk... Se mere

Jeg fik udskiftet min skærm efter tre måneder og er tilfreds med resultatet. Som en ekstra service fik jeg også et gratis panserglas, hvilket jeg satte pris på. Arbejdet blev udført i Valby-afde... Se mere

Jeg fik repareret min IPhone med ny skærm, panserglas og etui. Efterfølgende virkede flere funktioner ikke: ansigtsgenkendelse, fly funktion etc. Ting som virkede fint før reparation. Jeg har nu be... Se mere

Den sødeste mand der står inde i butikken, købte et par airpods (3 gen.) 1 iphone 16 cover og så fik jeg et opladerkabel gratis da jeg købte airpods'ne. Han var ekstremt sød og hjælpsom gennem det hel... Se mere

1. Reparation af telefoner
  2. Butik med mobiltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

We bring smartphones to life OneFone er et erfaren værksted, der udfører diverse servicer for elektronik enheder. Går du derfor rundt og har problemer med enten din smartphone, tablet eller computer? Så er OneFone stedet for dig. Hos OneFone sørger vi for hurtig og effektiv service til markedets billigste priser. Vi udfører alle former for reparationer på stedet, hvorved størstedelen af alle vores reparationer bliver udført på blot 30-60 min. Tilbehør Hos OneFone kan du finde et hav af covers til enhver smag! Vi har covers til stort set alle de store mærker, Apple, Samsung, Huawei og mange flere. Vi tilbyder en masse forskellige tilbehør til telefoner, såsom skærm beskyttelse og andet sjovt til telefonen. Dernæst har vi en masse diverse tilbehør alt fra bilholdere og højtalere til bærbar tasker. 2 Års garanti Hos OneFone garanterer vi dig for topklasse kvalitets reservedele og god service, hvilket vi til dagligt bestræber os med at blive endnu bedre til. Vores teknikere er specialister i deres fag og har arbejdet indenfor dette felt i flere år. Vi kan derfor garantere dig for som kunde, at din enhed er i sikre hænder. Vi forsøger altid at levere din enhed tilbage så god som ny. Besøg os hos en af vores afdelinger: 📍Nytorv 27, 9000 Aalborg - (Friis Shoppingcenter) 📍Merkurvej 55, 8960 Randers SØ - (Randers Storcenter)

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

25 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En virkelig dårlig oplevelse

En virkelig dårlig oplevelse. Jeg vil fraråde andre at handle hos dem.
Jeg købte et nyt mobilcover til min iPhone 10 den 11.09.2023 i butikken i Waves. Sælgeren i butikken udskiftede coveret i butikken og hjalp mig med at bortskaffe det gamle. Efter 2,5 uge i brug er limningen i coveret begyndt at slippe, hvorfor jeg den 27.09.2023 henvendte mig i butikken, idet der er tale om en reklamation. I butikken blev jeg mødt af en sælger der sagde at de ikke giver reklamation på deres covers.
Jeg er på intet tidpunkt blevet gjort opmærksom på at jeg ved køb af et af deres produkter frasiger mig min ret til reklamation som forbruger iht til købeloven, hverken i butikken ved køb af coveret eller på min kvittering.
Jeg har herudover henvendt mig skriftligt til Onefones hovedmail, jeg har ikke fået noget svar på min henvendelse.
Det er ren svindel. Havde jeg vidst at det er Onefones fremgangsmåde havde jeg valgt at handle hos en anden forhandler der overholder købeloven.

27. september 2023

Uoriginal batteriskift!

Kom ind i butikken i Greve/Hundige her den 1. oktober til et batteriskift på min Iphone 12 mini.
Mit batteri´s levetid var ikke optimal i min mening så tænkte at den trængte til at blive udskiftet.
Jeg får så skiftet mit batteri og tænker at det er fint.
Her dagen efter kan jeg se at mit batteri slet ikke kan holde på strømmen.
Efter 1 times musik i bilen til morgen er den allerede på 50%. Før batteriskiftet var den på 80% på sammen tidspunkt.
Min telefon kommer også med en meddelelse at det er et uoriginalt reservedel i min iphone og at det ikke vil fungere optimalt med min telefon.
Jeg syntes at det er for frækt at sætte en uoriginal del i uden at oplyse om dette til at starte med.
Har prøvet at skrive en email til dem at jeg enten vil have pengene tilbage eller et originalt apple batteri i.

1. oktober 2023

Kunne ikke løfte opgaven

Indleverede min telefon i butikken, da skærmen var knækket over midtpå. De ville undersøge den og beholde den i 48 timer for at se, hvad de kunne gøre. Da mere end de 48 timer var gået, ringede jeg og de sagde, at den stadig var på værksted. Et par dage efter den kunne jeg hente den med beskeden om, at intet kunne gøres, men at de kunne tage alle billeder ud på et SD-kort og give mig dem (vel at mærke uden beskyttelse, så de også selv kunne kigge i mine billeder).
Jeg prøvede en anden reparatør i stedet, der sagde, at han sagtens kunne give den en midlertidig skærm, så jeg kunne overføre en hel backup til en anden telefon og det blev min redning. Jeg er glad for, at jeg lige forhørte mig andre steder også.

15. marts 2023

Ingen stjerner herfra…

Dem i Odense er ikke en eneste stjerne værd. Og de andre butikker er ikke til at få fat på.
Jeg har en reperation der kun holdt 13 dage og når jeg har klaget er jeg blevet spist af med alverdens latterlige og ubrugelige svar. Ingen kompetente medarbejde.

31. august 2023

Hejsa Linda,
Jeg er virkelig ked af at høre om din uheldige oplevelse med vores service. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores service og kundeservice. Jeg forstår din frustration og vil gerne hjælpe med at finde en løsning.

Som du nævnte, tilbyder vi 2 års garanti på vores reparationer, og jeg er her for at hjælpe dig med at få løst dit problem. Du kan kontakte mig på hs@onefone.dk, hvor jeg vil være klar til at håndtere din sag.

Tak for din feedback, og jeg ser frem til at hjælpe dig med at løse dette problem.

Udskiftning af skærm og glas til kamera

Bestilte en tid til udskiftning af skærm og glas til kamera. De ringede hurtigt til mig og fortalte at de ikke havde delene hjemme, men bestilte det samme dag.
3 dage efter blev jeg kontaktet at delene var kommet - tog derned og de fik udskiftet på ca. 45 min.
Super service.

5. september 2023

Lang ventetid på dele med hurtig reparation og fantastisk service

Ud over at det tog Ca 2.5 uge at få delen hjem de skulle bruge for at lave min enhed. Der gjorde ventetiden lang. Men det er jo ikke jeres skyld. Så fik jeg besked om at delen var kommet. Jeg tog så for forbi så snart jeg havde muligheden for det. Og det hele blev lavet på små 40 minutter.
Super service, sød og hjælpsom personale.

Helt klart hvis der er noget jeg skal havde lavet en anden gang så tager jeg forbi jer igen.

4. september 2023

Var ude flere gange med en iPad

Var ude flere gange med en iPad , hvor glasset skulle skiftes.
Første gang virkede touchen ikke, anden gang var der hår bag glasset samt at der var kommet ridser. Glasset knirkede men det kunne personalet ikke høre.
Så knækkede glasset igen, jeg løftede den op med coveret lukket, da jeg åbnede var det knækket.
Men det blev ikke dækket. Egen fejl.

25. august 2023

Kære Kirsten,

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi vil gerne hjælpe dig og finde en løsning, da vi altid stræber efter at have glade kunder. Vi har forsøgt at kontakte dig både via Trustpilot og på dit telefonnummer, men desværre har vi ikke haft held med at nå dig.

Vi håber, at du vil kontakte os, så vi kan finde en løsning, som gøre dig tilfreds. Du kan kontakte os på email: naestved@onefone.dk
eller telefon: 61101315.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber på en positiv afslutning på sagen.

Med venlig hilsen,
Onefone Næstved

OneFone i Hørsholm Midtpunkt er en…

OneFone i Hørsholm Midtpunkt er en fantastisk butik 😊
Her kan man returnere sig gamle iPhone udstyr og få en bedre priser end hos Swappie og mindre omstændigt end hos Elgiganten (klimafokus i top).
Ejerne er søde og hårdtarbejdende mennesker, som altid er klar til at handle. Købmandskab på den gammeldags måde. Det savner jeg at vi kan igen i DK. Jeg ender altid med at gå derfra med nyeste opladningshightech og altid til en fair aftale. Har været der flere gange. Stor anbefaling her fra 🤩

21. august 2023

Besvarelse fra Onefone

Hvor bliver man dog glad når man læser din anmeldelse Camilla ☺️
Det glæder os du er tilfreds med vores service👍

Elendig butik find en anden

Jeg indlevere en iPhone 12 mini til batteri skift i onefone Horsens afdelingen. Tager en halv Times tid og skifte. De formår og ødelægge skærmen på telefon desværre. Så skal komme dagen efter og få den skiftet. De vælger og sætte en uoriginal skærm i. Og kan ikke få en kvittering på dette pga det er deres fejl siger de. Og de ansatte bliver sure da jeg bliver ved og spørge efter en pga garanti på den skærm som intet fejlede inden. Så jeg har INGEN garanti på den skærm som de vælger og erstatte min fejlfri originale skærm med. Så find hellere en anden butik der ved hvad de laver og behandler deres kunder ordenligt. Sidste gang jeg har sat min fod i den butik.

8. august 2023