Onderdeel dat geleverd werd was in orde. De levering duurde een week ipv 1-2 dagen, hoewel er op de site stond op stock. Bij navraag waar de levering bleef werd snel en correct gereageerd. Onderdeel b... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super duidelijke site en snelle levering Binnen 1 dag in huis zodat we ons probleem sneller op konden lossen met de Miele wasdroger Ook goed dat we originele onderdelen kregen met duidelijke gebr... Se mere
Goede product geleverd , dat is al bijzonder tegenwoordig. Binnen 1 dag ontvangen . Beste prijs en gewoon in enveloppe, niks dozen en onnodige verpakking. Kortom goed bezig . Bedankt Wasdroger doe... Se mere
Deurgreep van onze Liebherr diepvries ging kapot. Tijdens het googelen bleek OnderdelenExpert met stip de goedkoopste; het verschil met andere leveranciers bleek zelfs zo groot dat ik begon te twijfel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
OnderdelenExpert is de leverancier voor uw alle witgoed onderdelen. Wij bieden u een ruime voorraad met onderdelen Miele aeg zanussi whirlpool siemens bosch atag etna bauknecht liebherr itho novy en meer. Maar ook voor accessoires kunt u bij ons terecht. Wanneer u vandaag uw onderdelen besteld heeft u deze morgen in huis. U betaald de onderdelen veilig met iDeal. Vanaf nu hoeft u niet meer naar een winkel voor uw onderdelen maar kunt u alles vanuit uw luie stoel bestellen. Erg gemakkelijk en snel. In onze webshop kunt u eenvoudig uw witgoed onderdelen bestellen. Alles wordt verstuurd met PostNL of GLS. Vandaag besteld = Morgen in huis! Hiernaast een opsomming van welke witgoedonderdelen u kunt bestellen: • wasmachine onderdelen • vaatwasser onderdelen • afzuigkap onderdelen • koffieapparaat onderdelen • droger onderdelen • magnetron onderdelen • koelkast onderdelen • vriezer onderdelen • stofzuiger onderdelen
Kontaktoplysninger
Industriepark 20, 5374 CM, Schaijk, Holland
- 0486-425215
- info@onderdelenexpert.nl
- www.onderdelenexpert.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lagere prijs voor zelfde product
Mooie van deze webshop is de lage prijzen (en zijn dezelfde producten als bij duurdere websites). Gaat ook meteen dezelfde dag op de post. Nadeel is dan hun bezorger GLS niet echt snel is en daardoor met extra dag voor bezorging rekening moet houden.
Onderdeel besteld voor de vaatwasser
Onderdeel besteld voor de vaatwasser. Helaas het verkeerde onderdeel geleverd. Na mailtje met leverancier werd direct contact opgenomen en werd het juiste onderdeel opgestuurd. Prima geregeld en snel opgelost.
Niet kopen hier! Artikelen niet geleverd en opdraaien voor de verzendkosten.
Onderdelen besteld, maar hoor verder en hele tijd niks. Toch maar navragen na een maand een ze hebben geen idee wanneer het geleverd gaat worden.
2 maanden later toch maar weer eens navragen. Blijkt het een maand geleden aan de vervoerder GLS mee gegeven te zijn. Ze hebben geen bericht gegeven dat ze langs komen en geen bericht achtergelaten in de brievenbus. Geen bericht van de vervoerder dat het op het depot ligt, of van de winkel. Artikelen dus weer retour, en ik draai voor de verzendkosten op.
Hier koop ik dus nooit meer wat.
OnderdelenExpert ontwijkt garantie
Bij OnderdelenExpert bestelde koolborstels voor AEG wasmachine sneuvelden al de 3e wasbeurt. Geen garantie omdat de koolborstels niet de juiste zouden zijn. Dit zou opgevraagd zijn bij AEG. Twee andere leveranciers geven aan dat de initieel bij OnderdelenExpert gekochte koolborstels wel de juiste zijn. Goedkoop om zo je verantwoordelijkheid te mijden. Één ster omdat geen niet kon. Mijdt dit bedrijf.
Snel en lossen eventuele fouten goed op
Had een onderdeel voor 1600 besteld, kreeg hem de volgende dag al door de brievenbus. 1van de bestelde onderdelen was niet compleet, maar kreeg het geld direct terug.
Goede en snelle service
Na bestelling en betaling van het product, was dit ook snel verzonden en ontvangen.
Snelle reaktie en onderdelen van ouder…
Snelle reaktie en onderdelen van ouder model vaatwasser binnen 1 week geleverd en ook originele onderdelen. Goedkoper dan elders.
Ander artikel ontvangen dan besteld
Ander artikel ontvangen dan besteld. Volgens de verkoper is dit de "opvolger", echter heeft het artikel een ander artikelnummer, omschrijving, prijs (veel goedkoper) en werkt deze niet. Het artikel dat wij besteld hebben is niet geleverd. Nadat wij dit kenbaar hebben gemaakt, is het bestelde artikel uit het assortiment verwijderd. Volgens de retourinstructies kan het artikel kosteloos retour wanneer er een verkeerd artikel geleverd is, echter blijft de verkoper volhouden dat hij wél het juiste artikel heeft geleverd en wij de retourkosten zelf moeten voldoen. Zeer slechte klantenservice. Denkt niet mee en biedt geen oplossing aan. Gevolg is dat wij met een verkeerd artikel opgescheept zitten, kosten hebben gemaakt en de afzuigkap nog steeds niet werkt.
WAARDELOZE WINKEL echt nog nooit…
WAARDELOZE WINKEL echt nog nooit meegemaakt zo slecht! Een onderdeel besteld, kwam na anderhalve week eindelijk binnen. Bleek niet het juiste onderdeel te zijn die wij nodig hadden. Op eigen kosten retour moeten sturen en nu zeggen ze dat het product gebruikt is en wij ons geld niet terug krijgen!! NOOIT BESTELLEN HIER!!! Wij gaan verder naar de geschillencommissie!! Dit is gewoon DIEFSTAL!!!
Snel geleverd
Snel geleverd, goede website en order systeem.
Prima producten.
Vanwege de snelle levering was eerder…
Vanwege de snelle levering was eerder dan was aangegeven.
Onderdeel makkelijk te vinden en snelle…
Onderdeel makkelijk te vinden en snelle bezorging
Simpel om een onderdeel te vinden en te…
Simpel om een onderdeel te vinden en te bestellen, en een dag later geleverd.
Oplichters krijg je geld niet terug bij…
Oplichters krijg je geld niet terug bij terugsturen verkeerde onderdelen ze zouden terug bellen maar ook dat gebeurt niet.erg jammer zoek aub naar een ander bedrijf bespaart je een ergernis ga maar lekker uit eten van mijn centen ZO SLECHT NOG NIET MEEGEMAAKT
Geen geld terug ookal beloofde men anders.
Onderdelenexpert te Schaik.
Onderdeel besteld voor Miele vaatwasser.
Verpakking met zegel geopend en onderdeel aangesloten, het onderdeel bleek niet de oorzaak te zijn (of ook dit onderdeel moet defect geweest zijn maar dat lijkt me niet).
Alvorens het onderdeel terug te sturen even gebeld met onderdelenexpert, met Koen. Het verhaal uitgelegd en vertelt dat de verzegeling was verbroken en onderdeel was aangesloten.
GEEN probleem zei Koen.
Onderdeel terug gestuurd en na een maand maar eens een mail hierachteraan omdat er nog geen geld was geretourneerd.
Geld zou alsnog worden over gemaakt...
Niet dus.
Wel een mailtje , geld kon niet worden terug gestort omdat het onderdeel was aangesloten...
Dus Koen gebeld. Geen discussie mogelijk, verkeerde inschatting door Koen en het onderdeel werd weer naar mij verzonden met het advies om het op marktplaats te verkopen..
Kortom, afspraken worden niet nagekomen.
Geen aanrader!
Snelle levering onderdelen vaatwasser
Ik kon de benodigde onderdelen makkelijk vinden en tegen een goede prijs (tov andere shops). De belofte dat ik de onderdelen de volgende dag in huis had, is nagekomen.
Perfect.
Juiste product, voor een aantrekkelijke concurrerende prijs.
Website is duidelijk.
Makkelijk te bestellen, en snelle levering binnen 24 uur.
Duidelijke website en erg snelle…
Duidelijke website en erg snelle levering. Top!!
De OnderdelenExpert is de naam zeker…
De OnderdelenExpert is de naam zeker waard. Een dag later de bestelling ontvangen. Geen dure prijzen voor de kleine onderdelen van onze AEG-vaatwasser. Onderelen binnen 2 minuten geplaatst. Het produkt paste perfect. Zeer tevreden!
Zeer tevreden over het bestelde…
Zeer tevreden over het bestelde product.
Maar naar onze mening zijn de verzendkosten iet wat hoog voor deze bestelling. De bestelling is verzonden als brievenbus pakje.