Jeg har aldrig haft problemer med min hud og aldrig haft udslæt eller allergiske reaktioner. Efter brug af øjencreme og den orange truth serie har jeg desværre fået noget, som minder mest om en vedvar... Se mere
Brug ikke Ole Henriksens orange serie Banana Bright. Jeg er 47 år og har aldrig haft en allergisk reaktion på cremer eller kosmetik, men denne creme og Serum slog jeg ud med et rødt kløende udslet... Se mere
Banana bright+ eye crème, Giver voldsom allergisk reaktion rundt om øjnene og øjenlåg. Jeg forstod ikke hvorfor jeg pludselig udviklede eksem på øjnelåg , kløe, tørhed og under øjnene puffede hud... Se mere
Desværre også kedelig oplevelse herfra med den orange Truth serie. Hævede øjne og meget tør nærmest "krokodillehud" rundt om øjnene. De klør og er røde. Rødt udslæt på kinder nærmest som rosacea. Nu... Se mere
- Hudplejeklinik
- Leverandør af skønhedsprodukter
- Kosmetikindustri
- Kosmetikforretning
- Helse- og skønhedsbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Los Angeles day spa facialist Ole Henriksen's all-natural skin care products are available for purchase. Get skin care advice, product information, read press and see which celebrities love Ole's products.
Skuffet. Fik allergisk reaktion.
Jeg havde store forventninger da jeg bestilte min truth serie, den orange. (ansigtsserum, ansigtscreme og banana eye creme.)
Allerede efter 1 gangs brug af ansigtsserum og ansigtscreme er jeg slået fuldstændig ud i ansigtet.
Rød, kløende eksem.
Jeg er ikke klar over om det er den ene eller anden der har givet allergisk reaktion, men skuffet er jeg altså!
Jeg plejer ikke at være allergisk overfor noget.
Allergisk reaktion
Jeg har fået en allergisk reaktion fra den orange gel c-rush creme. Jeg fik hævede øjne, varme, rødme og til sidste knopper i ansigtet. Vil anbefale at få en prøve inden man køber cremen, da jeg kan se at der er flere der har oplevet dette.
Ole Henriksen - ALLERGISK REAKTION
Har lige prøvet Ole Henriksen produkter for første gang. Jeg havde købt den orange serie. Serum, creme, øjencreme og vaskegel. Jeg har fået en SÅ voldsom allergisk reaktion. Min hud brænder, den er rød, siver og klør. Har taget antihistamin for at dulme det. Produkterne er SÅ fyldte med kemi. Skal lige siges at jeg kun har brugt produkterne én dag, og alligevel har jeg fået så slem en reaktion😳
Bruger også Ole Henriksens øjencreme og…
Bruger også Ole Henriksens øjencreme og har efter et års tid pludselig fået allergi om øjnene,- røde, eksem og kløe/ brændende fornemmelse.. øv, er ellers rigtig glad for både serum og ansigtscreme , kører den orange farve.
Allergisk reaktion på Banana Bright serum...
Jeg har fået allergisk reaktion omkring øjne efter brug af
Ole Henriksen,Truth Banana Bright vitamin-C serum.
Det klør, er rødt og hævet.
Jeg har ikke smurt serum tæt på øjnene eller på øjenlågene.
Pas på, inholder nogle produkter som give alllergi
Jeg har fået en store allergisk reaktion omkring øjne.
Det er den første gang det sketer for mig.
Meget skuffende for en meget dyr øjne-creme (Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme).:-(
Svien, rødme og eksem
Har efter tre dages brug af the truth serien, fået en algerisk reaktion. Røde områder i ansigtet, der svier og er varm i huden - efterfulgt af små knopper. Jeg har ikke sart hud overhovedet og jeg er ikke algerisk overfor noget! Så er overrasket over min huds reaktion. Vil anbefalede alle, at få en prøve inden i køber produkterne i fuld størrelse.
Allergisk reaktion
Har fået slem allergisk reaktion af øjencreme (orange dåse). Meget hævede røde øjenlåg og kløende, efterfulgt af skallende hud på øjenlåget. Jeg har ellers aldrig haft udfordringer før med øjencreme.
De dejligste produkter
De dejligste produkter - som strækker langt, og er utrolig milde og fugtgivende. Det føles luksuriøst at forkæle sin hud med noget lækkert og eksklusivt. Jeg kan virkelig godt lide at Ole Henriksen cremerne føles naturlige og ikke generer huden, da min hud meget let reagerer på parfumer og andre stoffer i cremer.
banana eyecreme har givet eksem
Har prøvet en del forskellige af hans produkter. Det har faktisk været meget godt. Men begyndte at slå ud ved øjnene, fik hævelse, kløe og eksem agtig tilstand. Troede først det var en mascara. Men det var simpelthen hans banana eye creme. Og den er ikke billig jo. Vil stadig gerne bruge renseprodukter fra Ole
Gode produkter!
Gode produkter!
Har købt det efter at min kammerat har anbefalet det til mig. Er ellers meget skeptisk over hudkremer osv, men det her virker ret godt.
"Elemdigt" det bliver en god dag
Havde glædet mig til at se Ole Henriksen og høre om hans liv og på den lærer ham bedre at kende, men det var der ikke meget af, totalt elendigt , det havde intet med et foredrag at gøre. Ole Henriksen sad blandt publikum og klappede af sine egne indspillet fortællinger 😱
Føler mig snydt, man skulle skamme sig at sælge billetter til et Ole Henriksen foredrag, når man nærmest ikke så noget til ham. Til gengæld var man til koncert med Brian Rice og en anden kvindelig sanger og det var ikke det jeg havde købt billet til. Øv øv øv
Det gør jeg aldrig mere
De skønneste produkter :-)
OLE HENRIKSEN CREMER
Nogen som har erfaring med at købe Ole Henriksen produkte via netter, direkte fra USA
Irreterende flasker
Jeg har 4 beholdere med Ole Henriksen produkter og de er meget smarte, men det er dælme ikke til at få produkterne ud, da man ikke kan trykke på beholderen fordi de er lavet af hård plastik. Så man må stå og ryste det ud. Ikke nogen god oplevelse og drøn irreterende. Tror ikke jeg vil købe produkterne igen, ihvertfald ikke hvis de er i de hårde plastikbeholdere.