Ole Henriksen Anmeldelser 189

1,4

Jeg har aldrig haft problemer med min hud og aldrig haft udslæt eller allergiske reaktioner. Efter brug af øjencreme og den orange truth serie har jeg desværre fået noget, som minder mest om en vedvar... Se mere

Brug ikke Ole Henriksens orange serie Banana Bright. Jeg er 47 år og har aldrig haft en allergisk reaktion på cremer eller kosmetik, men denne creme og Serum slog jeg ud med et rødt kløende udslet... Se mere

Banana bright+ eye crème, Giver voldsom allergisk reaktion rundt om øjnene og øjenlåg. Jeg forstod ikke hvorfor jeg pludselig udviklede eksem på øjnelåg , kløe, tørhed og under øjnene puffede hud... Se mere

Desværre også kedelig oplevelse herfra med den orange Truth serie. Hævede øjne og meget tør nærmest "krokodillehud" rundt om øjnene. De klør og er røde. Rødt udslæt på kinder nærmest som rosacea. Nu... Se mere

1. Hudplejeklinik
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikindustri
  4. Kosmetikforretning
  5. Helse- og skønhedsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Los Angeles day spa facialist Ole Henriksen's all-natural skin care products are available for purchase. Get skin care advice, product information, read press and see which celebrities love Ole's products.

1,4

Dårlig

Jeg blev anbefalet den orange serum og…

Jeg blev anbefalet den orange serum og har efterfølgende købt øjen, dagcreme og en natcreme.Jeg har nu forsøgt at bruge det af nogle gange,men jeg slår ud omkring læberne og næsen med en sviende og prikkende fornemmelse i flere dage hver gang, desværre.Det er sidste gang jeg bruger ansigtserum og cremer fra O.H. og synes at det er ret tankevækkende at læse at så mange andre også har problemer med det mærke og det er jo ikke just billigt!

20. september 2021

Hævede øjne med røde kløende og…

Hævede øjne med røde kløende og svidende pletter efter 2 ganges brug af Banana bright eye creme.

Er i chok af at læse herinde, at der er SÅ mange, der har fået en allergisk reaktion af hans orange serie.

23. august 2021

Allergisk reaktion Orange serien

Efter at have brugt Ole Henriksens orange serie i et lille års tid, begyndte jeg at få stor hævelse, rødme, svie og små blære på øjenlågene. Jeg stoppede med produktet i en måned. I går prøvede jeg det igen, og udslettet kom igen samme dag.
Dyre produkter der nu ryger direkte i skraldespanden.

17. august 2021

Allergisk reaktion (orange serie)

Jeg oplever det samme med den orange serie = allergisk reaktion ved øjnene… pyhh det svier og er hævet! Pokkers også var ellers lige blevet så glad for Ole H. men det her går virkelig ikke!

11. august 2021

Jeg vil tilslutte mig kommentarerne…

Jeg vil tilslutte mig kommentarerne herinde, og sige at jeg har oplevet akkurat det samme med min Banana Bright Eye Creme! Jeg har brugt produktet fra omkring 30. marts 2021, og de første tegn begyndte at opstå allerede lidt tid efter, hvor det i starten ikke var så slemt, men siden da er det kun blevet værre! Voldsomme reaktioner omkring øjnene med meget tørre pletter på begge øjenlåg, rødme, hævelse, kløende, væskeophobning, og svidende smerter.
Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af hvorfor min hud reageret som den gjorde, og prøvede flere ting såsom ikke at gå med make-up i noget tid, intet hjalp. Jeg har nu holdt 2-dags pause fra ovenstående øjencreme, og allerede kan jeg se at hævelsen og rødmen begynder at aftage.
Jeg har ikke sensitiv hud, og kan normalt tåle alle slags cremer (har prøvet lidt af hvert).
Det er vildt at så mange oplever præcis de samme symptomer! Det er skræmmende!

13. juli 2021

Jeg tilslutter mig mængden…

Jeg tilslutter mig mængden af dårlige oplevelser med det her produkt😖
Akkurat samme reaktioner, rødme, hævelse ved øjnene og i ansigtet. Et næsten lukket øje pga hævelse. Følelsen af at været ætset i ansigtet. I dumhed måtte jeg igennem det 3 gange før det var tydeligt det var de her produkter der var årsagen!!! Det burde tages af markedet!!

12. juni 2021

VOLDSOM ALLERGISK REAKTION,HOLD JER FRA DEN !!!!!

Jeg har fået den værste allergiske reaktion / eksem efter at have brugt samtlige produkter i den orange serie Let's get luminous ...

Mit forløb begyndte i januar 2021 med små tørre pletter på det ene øjenlåg, som på rekordtid bredte sig til begge øjenlåg og op i øjenbrynene... videre ned til næsefløjene og omkring munden.
Min læge mente det var skæleksem og jeg blev behandlet med salve mod hudsvamp...
Da behandlingen ikke virkede efter 10 dage, og jeg nu var totalt hudløs og rød, blev jeg henvist til hudlæge, der mente det var psoriasis og fik salve uden steroider, som jeg skulle smøre på i 30 dage...virkede heller ikke . Derefter svulmede jeg op i hele ansigtet og kunne dårligt se ud af øjnene.Fik en mildere salve ved kontrol... ingen virkning efter 6 uger.
Jeg opgav videre behandling og eksemet forsvandt næsten. Nu kunne jeg endelig bruge almindelig dagcreme igen.
1.juni 2021 ....smører glad Truth C Rush Brightening Gel Cream i ansigtet, undtaget øjnene ... eksemet kom igen !!!!

Så blev jeg mistænksom....

Jeg havde ikke læst de mange anmeldelser fra de andre kvinder, som har været igennem det samme som jeg. 6 måneder varede mit forløb.
Vi har brugt tusindvis af kroner på et produkt der er så farligt og burde have erstatning og alle pengene tilbage .

Har brugt følgende gennem et år :

Banana Bright Face Primer
Truth Banana Bright Eye Cream
Truth C Rush Brightening Gel Cream
Truth Serum
Face the Truth Gel Cleanser
Truth C-Rush Brightening Double Créme.

2. juni 2021

Pas på.

Har brugt nogle af produkterne, bl.a. C-Rush Gel Creme og Banana Bright Eye Cream. Disse har udløst en frygtelig reaktion i mine tatoverede bryn og eyeliner, som jeg ALDRIG har oplevet problemer med og min hud plejer ikke at reagere på ting jeg smører med.
Mine bryn er hævede, røde, skaller og gør ondt og de fleste hårstrå er faldet af.
På øjnene har jeg sår, som kan holdes nede med Mildison men kommer ved brug af makeup, og jeg har aldrig vist tegn på allergi ved brug af makeup. Det er meget sparsomt hvad jeg har tilbage af vipper.

Nu står jeg med to store og meget ømme skovsnegle i mit ansigt og venter på at komme til hudlæge…..
Jeg er SÅ ked af hvordan jeg ser ud lige nu og håber at der findes en hjælp!

1. juni 2021

Vil lige slutte mig til koret

Vil lige slutte mig til koret.
Jeg har ad 3 omgange haft voldsomme allergiske reaktioner i ansigtet og på halsen.
Jeg hævede, blev rød, hudløs og fyldt med blærer i hele ansigtet og ned ad halsen.
Første omgang i februar var så slem, jeg måtte omkring lægen. Gik derfra med recepter på binybarkhormonsalve og en antiviral kur i 5 dage. Mine læber var nemlig også nærmest et stort sår - så jeg husker Banana Bright serumen og C Rush gelen på mine ar på læberne.
Jeg gik også fra lægen med en henvisning til hudlægen - hvor jeg skulle føles op på... Det var sgu ikke bare liiiiige småting.
Det dæmrede ikke helt, at jeg netop i dyre domme havde investeret og brugt Banana Bright serumen og gelen... Så efter turen med binyrebarkhormon og kopattesalve i ansigtet... Så startede jeg igen på de to orange ting... man er vel blond.
1 døgn tog det - så var jeg tilbage til det hudløse og røde - og ikke mindst... Hævede ansigt.
Så omkring hudlægen igen - denne gang med en ny recept på mellemstæk binybarkhormonsalve - og den lidt mildere til øjnene... Så... Kopattesalve here we go again.
Så... Da mit ansigt lignede noget, der minder om et ansigt igen... Så fiskede jeg de orange ting op igen. Og det tog også præcist 2 påførsler igen - så var jeg voldsomt ramt igen... Så forfra igen... Og hudlægen ville gerne lige følge med igen... Så kontroller og salve igen.
Sidste gang dæmrede det... Femøren faldt. Jeg har givet 1100 kr for 2 produkter, som jeg slet ikke kan bruge... Og hvor mange andre har haft samme reaktion. 😥

Jeg har skrevet til Ole Henriksen på Instagram - og sendt billeder af mit ansigt og min hals... Men har aldrig fået respons tilbage. Dog reklamerer de voldsomt på Instagram 😳

Ringere service finder man vist ikke.
Og Banana Bright... Just don't.

28. maj 2021

Voldsom reaktion på Ole Henriksens Orange serie.

Voldsom reaktion på Ole Henriksens produkter ... den ORANGE serie. ( rødme, kløe og store hævelser, samt svie ) Senest har jeg alene afprøvet øjencremen og da var jeg på ingen måde i tvivl!
Matas hvor jeg fik anbefalet og købte produkterne, kendte intet til reaktioner af disse produkter ...meeen kan da læse herinde, at flere reagerer som jeg, så det forstår jeg bestemt ikke... mon det handler om at jeg ønsker mine penge retur?
Men jeg vil på ingen måde anbefale den serie til en eneste. Jeg har aldrig haft sart hud. Troede først det var pollen, jeg pludselig reagerede på.... men da min mor, som jeg havde købt samme produkt til i julegave, reagerede som jeg, fik jeg mistanke til produktet og efter lang pause, og så afprøve øjencremen igen, er jeg på ingen måde i tvivl... aldrig mere den orange serie!!

8. maj 2021

Allergisk reaktion

Fik anbefalet OH-serien af en i Matas som mente, at den ville være helt perfekt til min hud (tør, rødme og sensitiv hud).
Jeg købte det i dyre domme... men har fået en allergiske reaktion. Den gør INTETgodt for min tørre hud og har gjort rødmen værre.... endda også forårsaget kløe i ansigtet så jeg har måtte tage allergipiller.

4. maj 2021

Endnu en til samlingen

Endnu en til samlingen! Jeg har brugt Ole Henriksen orange creme én dag og har fået en voldsom allergisk reaktion i ansigtet: hævet øjne, rød og brændende hud, små knopper/vabler.

Utroligt at sådan et produkt er lovligt på det danske markedet.

Så skuffet

22. marts 2021

Allergisk reaktion

Allergisk reaktion. Svien, rødme, hævelse, kløende og eksem af banana eye creme.
Jeg har ikke sart hud og jeg er ikke algerisk overfor noget. Kan ikke anbefale det til nogen!!

21. marts 2021

Udslet!

Jeg var skeptisk over at folk fik allergiske reaktioner på truth serum serien. Men efter selv at have brugt 500 + kroner på hele serien og have brugt den i nogle måneder. Er mine øjenlåg og mit ansigt begyndt at slå fuldstændigt ud og være rødt og brændt!! Så skuffet!

3. marts 2021

Voldsom allergiske reaktioner

Til min store skræk kan jeg læse at jeg langt fra er den eneste, der har fået en allergisk reaktion af den orange serie især øjencremen. Jeg har brugt den i ca. 1 år og pludselig er jeg begyndt at få voldsomme reaktioner omkring øjnene med rødme, hævelse, kløende og svidende smerter. Jeg har aldrig prøvet at få en allergisk reaktion fra nogen cremer, det har jeg så nu ØV !

1. marts 2021

Voldsom allergisk reaktion 😩

Av Av. En voldsom allergisk reaktion allerede efter første gang. Kinderne blussede voldsomt op, og kløede voldsomt. Måtte bruge creme mod myggestik og tage allergi tabeller. Det gik en uge før, der kom ro på huden igen. Jeg har ikke sensitiv hud. Nu er produkterne smidt ud, vil ikke engang give dem væk.

27. februar 2021

Stor skuffelse

Til at begynde med var jeg tilfreds med C-Rush Brightening Double Creme. Men efter et stykke tid med at bruge cremen fik jeg en allergisk reaktion i ansigtet. Denne creme har gjort min hud meget sensitiv. Den er en stor skuffelse og jeg anbefaler ikke dette produkt.

4. februar 2021

Allergisk reaktion!

Normalt har jeg ikke en sensitiv hud og kan tåle alt! Men min hud har fået en allergisk reaktion af hele truth/orange serien. Super ærgerligt, for kan se at jeg ikke er den eneste! Og pisse øv at jeg ikke så det før jeg bestilte serien! Det indeholder tydeligvis nogle stærke midler og dufter også meget af parfume.
Kan bestemt ikke anbefale det til nogen!!

30. januar 2021

Er dette din virksomhed?