Jeg har aldrig haft problemer med min hud og aldrig haft udslæt eller allergiske reaktioner. Efter brug af øjencreme og den orange truth serie har jeg desværre fået noget, som minder mest om en vedvar... Se mere
Brug ikke Ole Henriksens orange serie Banana Bright. Jeg er 47 år og har aldrig haft en allergisk reaktion på cremer eller kosmetik, men denne creme og Serum slog jeg ud med et rødt kløende udslet... Se mere
Banana bright+ eye crème, Giver voldsom allergisk reaktion rundt om øjnene og øjenlåg. Jeg forstod ikke hvorfor jeg pludselig udviklede eksem på øjnelåg , kløe, tørhed og under øjnene puffede hud... Se mere
- Hudplejeklinik
- Leverandør af skønhedsprodukter
- Kosmetikindustri
- Kosmetikforretning
- Helse- og skønhedsbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Los Angeles day spa facialist Ole Henriksen's all-natural skin care products are available for purchase. Get skin care advice, product information, read press and see which celebrities love Ole's products.
Allergisk reaktion efter brug af Banana Bright C-Vitamin
Jeg plejer som regel altid at være tilfreds med produkterne fra Ole Henriksen, og nu ville jeg så prøve serummet Banana Bright C-vitamin. Jeg har efterfølgende fået en voldsom allergisk reaktion i ansigtet. Min hud er rød, stram, kløende, små blister og hævet, især omkring øjnene. Det er som om jeg har fået en forbrænding i ansigtet. Min hud er pt. ødelagt! Så jeg vil blot råde andre til at finde et andet serum - generelt den orange serie skal man måske holde sig fra, den virker til at være alt for krads til skandinavisk hud.
Brug ikke Banana Bright Vitamin C serum…
Brug ikke Banana Bright Vitamin C serum !!! Efter kun 1 påføring i går aftes, vågende jeg op med en brændende hud, og totalt hævede øjenlåg. For 1 måned siden skete det samme, men jeg var dengang ikke opmærksom på at det var dette serum, der var problemet, og dengang glemte jeg serummet på en rejse. Så fik jeg en ny i gave, som altså blev brugt for første gang i går aftes. Nu går det op for mig, at det også dengang var dette serum, der gav mig hævelser, stikken og prikken og brændende hud. Smider den ud nu.
Alvorlig allergisk reaktion
Alvorlig allergisk reaktion. Kører på 4. dag, med brændende hud. Det er både hvid og orange. Vil stærkt fraråde brug!
Min hud er helt ødelagt.
Min hud er helt ødelagt.. jeg har arbejdet på min hud altid, for at holde den lækker og frisk. Næste step var at finde den helt rigtige serum, og what’s better than Ole Henriksen… alt åbenbart. Jeg startede med varme, røde, kløende plamager. Hen over natten hævede hele mit hovede op, blev ild rød, kløende og sviende.. nu 4 dage senere, uden brug af nogen produkter og en masse allergipiller - er jeg stadig helt ødelagt. Læderagtig, tør og stadig rød hud.
Jeg kan kun fraråde brug af den orange serie!
jeg har også brugt Ole Henriksens…
jeg har også brugt Ole Henriksens cremer fra den gule serie, bla. C-ruch Brightening gel creme. jeg havde en dag smurt det under øjnene med det resultat at jeg idag sidder med hævelse og rødme under øjnene. jeg kender flere der har haft samme problem med hans cremer.
Tænker de bør trækkes tilbage fra det danske marked.
er ked af at jeg ikke kan sætte et billede ind, så i kan se hvordan det ser ud
Brug ikke den gule serie
Jeg har anvendt den gule serie, og har fået alvorlige hud problemer måske med varige men, lad være med at bruge det. Hvis vi er flere med samme problem, bør vi sammen kæmpe for at få produktet fjernet, så ikke flere får problemer. Det er kun den gule serie der giver problemer er min erfaring. Jeg håber på hjælp.
Jeg har købt hans dagcreme og serum serum i…
Jeg har købt hans dagcreme og serum i den orange serie, jeg har brugt det i 2 dage. Den 1 dag, kunne jeg mærke det begyndte at svie lidt, men tænkte at den begyndte at arbejde sig ind i huden og den nok skulle det i starten. Men 2 dag, blev jeg meget rød på kinderne og næsen og lidt i panden. Det begyndte at brænde og stikke, og kæmper nu med at få min hud igen, det er både først og sidste gang jeg køber hans produkter.
Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream
Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream, jeg fik den anbefalet i Matas. Mine øjne begyndte at svie og føltes tørre, men jeg troede, at det skyldtes de øjendråber, som jeg tager hvet morgen. Jeg brugte den morgen og aften og sov dårligt om natten pga svie og tørhed. Købte vidkøse øjendråber for at lindre, men det blev værre. Mit ene øje gjorde ondt og var helt rødt, og jeg gik til lægen, og havde denne dag IKKE taget øjencreme på, jeg troede at det havde udviklet sig til bygkorn. Og om aftenen kunne jeg mærke at det blev bedre og kunne regne ud, at det var cremen, der var skyld i det hele. Nu 2 dage efter er alle symptomer næsten væk
Orange serie. Voldsom allergi.
Må desværre tilslutte mig de negative anmeldelser af OH orange serie. Har ikke sart hud - har brugt orange serie i mere end 10 år - men har nu fået en meget kraftig allergisk reaktion. Især øjne men også kinder og læber. Pas på !!
Ole H’s Truth er vist mere løgn
Jeg slig pludselig ud i november. Tørre røde skællignende pletter. Fortykket røde hudområder på kinderne og hævede øjne.
En allergitest ved hudlægen afslørede en let reaktion på mine Ole H produkt fra den orange serie.
Nu har der i 3 uger været ro i huden og så prøver jeg cremen igen og bum!!! Inden 4 timer er de røde pletter tilbage og i løbet af natten er mine øjne hævet og det svier, klør og er bare møg ubehageligt.
Desværre også kedelig oplevelse herfra…
Desværre også kedelig oplevelse herfra med den orange Truth serie. Hævede øjne og meget tør nærmest "krokodillehud" rundt om øjnene. De klør og er røde. Rødt udslæt på kinder nærmest som rosacea. Nu efter 8 ugers pause med serien prøvede jeg igen imorges med cremen. Desværre med samme resultat allerede nu i aften krokodillehud på øjenlåg hævede øjenlåg og sviende øjne. Ved desværre hvordan jeg ser ud i morgen og den næste uges tid....... Noget er helt galt med den orange truth serie...🥺
Jeg må desværre også tilslutte mig den…
Jeg må desværre også tilslutte mig den ikke så gode omtale af produktet. Jeg har før været rigtig glad for Ole Henriksens produkter, men da jeg i år fik den orange serie i julegave, gik der ikke mange dage før jeg fik MEGET hævede øjne og meget tør nærmest "krokodillehud" rundt om øjnene. De klør og er røde. Jeg har normalt ikke sart hud! Mit spørgsmål er snarere, om der er ændret i ingredienserne?? For jeg synes også at cremerne lugter anderledes og mere kemikalie-agtige. Og på de andre anmeldelser jeg læser, ser det også ud som om det er i samme periode at de allergiske reaktioner er kommet :-(
Har prøvet en del af Ole Henriksen…
Har prøvet en del af Ole Henriksen produkter, og kan kun sige en ting de virker og har den blødeste hud... Elsker dem
Udslæt og intens kløe.
Jeg har fået Truth serien i julegave. Serum, ansigtscreme og øjencreme. Generelt har jeg hverken en sart hud eller har nogle former for allergier eller fået ellergiske reaktioner før.
Dog har brugen af disse produkter givet mig rødme, udslæt og en virkelig intens kløe i ansigt og på hals.
Kan man oprette en reklamation og få sine penge retur? Det er nogle dyre produkter, og når jeg læser folks oplevelser herinde med netop det produkt, så tænker jeg ikke, det lever op til beskrivelsen af det?
Havde fået 0 stjerner!
Jeg fik O.H orange serie i julegave og havde glædet mig utrolig meget til at benytte produkterne. Allerede efter 2 dages brug af ansigtscreme, serum og øjencreme slog jeg fuldstændig ud i ansigtet og hals. Det klør ufatteligt meget og har fået en “brændende” rød hud med små blærer.
Min kusine havde også ønsker sig det i julegave, hvilket jeg gav hende inden jeg kendte til de dårlige og allergifremkaldende produkter. Hun fik OGSÅ udslet i ansigtet.
Det er SPILD af penge! Det kan simpelthen ikke være rigtig at man bruger SÅ mange penge på produkter, som giver en allergi og et ansigt med blærer. Nogle må tage ansvaret for dette!
Jeg må desværre tilslutte mig de andre…
Jeg må desværre tilslutte mig de andre her. Jeg begyndte at bruge den orange serie, og efter en lille uge, begyndte jeg at få en allergisk reaktion. Rød kløende hud, med små røde prikker ( lignede virkelig uren hud) jeg har aldrig haft en allergisk rektion før.. øv øv..
Allergisk reaktion…
Allergisk reaktion…
Vil ikke anbefale at folk køber Ole Henriksens produkter. Jeg fik en allergisk reaktion (orange serie) har ellers ingen allergi eller sat hud, men slog fuldstændig ud med en rødme, kløe og små prikker på min hud - især pande, øjenbryn blev ramt.
Jeg vil på det kraftigste fraråde at…
Jeg vil på det kraftigste fraråde at købe og bruge Ole Henriksens Goodnight Glow Sleeping creme.
Har haft en særdeles kraftig allergisk reaktion i hele ansigtet efter at have brugt cremen. Var som forbrændt i hele ansigtet, og måtte bruge hormon creme og antihistaminer for at få hævelse og rødme til at lægge sig. Havde samtidigt kraftigt hævede øjne og først på fjerde dagen efter brug af creme var mit ansigt i bedring.
Helt forfærdelig oplevelse.
Jeg er ikke overfølsom for noget ellers - hverken parfume, madvarer eller andet. Så min kraftige reaktion på dette produkt kommer meget bag på mig.
Kæmpe allergisk reaktion
Jeg har ligesom så mange andre fået en ekstrem allergisk reaktion af Ole H den orange serie. Jeg bruger både øjencreme, dagcreme og skifter imellem de 2 forskellige serummer. Jeg har brugt det nok over 2 år og alt har været fint.
I september begyndte jeg at skalle helt ekstremt meget ved næsefløjene og hævede over mit venstre øje. Jeg var ved lægen der gav mig noget antibakterielt som ikke virkede. Min veninde anbefalede mig at skifte til en Avene creme med så få ingredienser som muligt indtil min hud igen var god. Efter 2 uger var min hud på ret køl igen og jeg ville derfor gå tilbage til min gamle rutine med Ole H cremerne og serum.
Ohhhhh my God. Det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg er helt bombet tilbage med et endnu mere hævet, sviende, kløende og skallende ansigt end før.
Jeg smider alle produkterne ud med det samme. Ærgerligt når der er for flere 1000 kr.
Allergisk reaktion
Jeg har oplevet præcis det samme som størstedelen skriver.
Jeg fik en allergisk reaktion på øjencremen fra den orange serie. Mine øjenlåg var helt hævet og svumlet op og havde tørre hudflager. Det brede sig til under øjet, hårkanten, kinderne og rundt om munden. Det stod på i omkring 1,5 måned. Jeg skiftede alt ud, både make-up, creme og andre produkter til noget uden parfume. Jeg var forbi lægen, som sendte mig videre til en hudlæge, da han aldrig havde set lignende. Et halvt år senere prøver jeg min OH øjencreme igen og nåede kun at bruge den 1 dag, hvorefter jeg har fået præcis samme udbrud igen.. Ulideligt, med den sviende og ildende fornemmelse i hele ansigtet.
Efter så mange anmeldelser omkring samme problem, burde produktet klart tages af marked.