OBH Rådgivende Ingeniører Anmeldelser

3,9

Lars var et meget behageligt bekendtskab, som stille og roligt gennemgik vores hus! Vi fik en god gennemgang af rapporten, blandt andet at vores HFI relæ var defekt, hvilket vi straks fik skiftet et p... Se mere

Jeg var ik til stede, men rapporten kom hurtigt - dog undrer jeg mig over, at en rapport på et hus på 37 kvm + udestue og 11 kvm anneks skal koste kr 8000

Tag Jer i agt. Optag alle besøg og samtaler på diktafon el lign. OBHs samarbejde med tidl Frida og nu Domus er tvivlsomt. Konsulenten kom med usandheder i rapporten, på trods af anden udtalelse un... Se mere

Til Michael Faktura 388541 kunde nr. 1000177268 Tak for god service. Vi godtager ændringen af energimærke til - C. Det stemmer mere overens med beregninger. Endnu en gang mange tak for h... Se mere

1. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Arkitekt
  2. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Byggefirma
  3. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Ejendomskonsulent

OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser. Vi er førende indenfor tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn i forbindelse med hushandel og vi har lokale bygningssagkyndige i hele landet. Vi er autoriseret til at udføre alle tre rapporter med samme konsulent, så du kan nøjes med ét besøg. Vi leverer også en tryg byggeproces til private. Hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til kan vores erfarne byggerådgivere sikre at du kommer godt i mål. Vi rådgiver om kvalitetsbyggeri for erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele byggeprocessen, og hjælper bl.a. med bygherrerådgivning, projektering, brandrådgivning, energimærkning og DGNB certificering.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

God kommunikation

God kommunikation
Hurtig tilbagemelding af rapporten

20. august 2023

Hej Bente

Vi er glade for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af os.

Der er godt at høre at du har har været glad for besøget af en af vores dygtige medarbejdere der har været god at tale med. Vi bestræber os altid på at leverer rapporten hurtigt.

Hussalg

Jamen det gik stille og roligt søde venlige folk og snakke med😉

17. august 2023

Hej Brian

Tak for din gode anmeldelse af vores besøg hos dig.

Vi bestræber os på altid at levere en god service. Det er dejligt at få bekræftet at besøget var stille og roligt, samt at vores folk var søde og venlige at snakke med.

Held og lykke med salget.

Imødekommende og saglig

Imødekommende og saglig. Systematisk og professionel.
Hurtig behandling af min ejendom.

1. august 2023

Hej Randi
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det sætter vi stor pris på. Det er dejligt at høre at du har oplevet en af vores imødekommende og professionelle medarbejdere.

Med Venlig Hilsen
OBH Rådgivende Ingeniører

PAS PÅ! med tilstandsrapporten fra OBH!!!

Kigger du på hus hvor OBH har “lavet” en tilstandsrapport, så er du nødt til at få en håndværker med ud og se på huset!
Bed om at få et andet firma til at lave en ordentlig tilstandsrapport.
Hvis dette ikke er muligt så sørg for at få tegnet ejerskifteforsikringen!
OBH undgår alt hvad de kan komme til.

Har købt hus hvor OBH forsøgte at lave en tilstandsrapport.
Der var eksempelvis lavet helt nyt tag på huset, som der intet var om i tilstandsrapporten. Taget var det rene byggesjusk, hvor det var utæt 3 steder. Ifølge flere tømrer burde en byggesagkyndig tydelig have set det.

Kan åbenbart ikke give nul stjerner, så de er nødt til at få én.

10. maj 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse, for vi gør altid en stor indsats for at levere den bedste kvalitet.

Ud fra dine oplysninger her kan vi ikke finde den sag det drejer sig om, du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

OBH Rådgivende Ingeniører

Fantastisk kundeservice fra start til slut

Høflig, effektiv og imødekommende medarbejder.

3. juli 2023

Hej Carina

Hvor er det skønt med så flot en anmeldelse, det gør os meget glade.

Du skriver fantastisk kundeservice fra start til slut, det er præcis det vi bestræber os på at leverer til alle vores kunder.

OBH Rådgivende Ingeniører

Jeg havde en god oplevelse

Jeg havde en god oplevelse, imødekommende personale der kontaktede mig en uge før mødet og igen en halv time før mødet, som udførte sit arbejde tilfredsstillende.

12. juli 2023

Hej Ebba

1000 tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.

Dejligt at du oplevede vores gode og imødekommende medarbejdere ved dine henvendelser og ved besøget hos dig.

Hej Jørgen

Tak for at du har brugt tid på at lave en fin anmeldes - vi er glade for at du har oplevet vores gode service med at tilbyde en hurtig tid til besigtigelse.

OBH'S egen afdelingsleder / konsulent

Som øvrige efterhånden også skriver og erfarer.
Vigtigt at pointere at obh på ingen måde er uvildige som de selv mener.

Der er et tæt og formentlig økonomisk samarbejde med Frida/ domus forsikring blandt andet.

Derfor de fleste af deres undersøgelser er komplet modsat byggereglementer og sbi anvisninger.

Det er efterhånden OBH' s bedste forretningsmodel.

Ærgeligt ledelsen i OBH ikke formår andet.

Mvh Bo

OBH'S egen afdelingsleder / konsulent, skriver i en rapport at 70% skimmelvækst I taget på et næsten nyt hus er normalt.
Helt modsat Sbi anvisningen som skriver enhver skimmelvækst skal fjernes.
Så forstår man da hvorfor OBH er favorit samarbejdspartner hos Frida forsikring👍👍
Samarbejde der giver mening.

6. juli 2023

Hej Bo,

Vi kan ikke sagsbehandle her på Trustpilot, men du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har brug for en yderligere afklaring af hvad der står i vores rapport og hvad det betyder.

Og så vil jeg henvise til det svar vi gav på din anmeldelse den 12. juni 2023:

Vi må understrege at OBH Rådgivende ingeniører udfører helt uvildige byggetekniske undersøgelser, herunder bygningsbiologiske laboratorieundersøgelser for et stort antal forsikringsselskaber i Danmark.

Vurderingsgrundlaget for alle bygningsbiologiske rådgivere i Danmark, læner sig op af de udarbejdede anvisninger udarbejdet af SBI, og at vi selv deltager i følgegruppen ved udarbejdelse af nye anvisninger.

Vi må derfor igen påpege, at OBH Rådgivende Ingeniører ikke har nogen form for indflydelse i en forsikringsmæssig afgørelse, om hvorvidt en begivenhed medfører forsikringsdækning eller ej.
Såfremt I som bygningsejer er uenig en afgørelse fra jeres forsikringsselskab, anbefaler vi at i kontakter det pågældende selskab.

God og hurtig kontakt

God og hurtig kontakt
Tilfredshed med det udførte arbejde. Hurtig tilrettelse efter udbedring af punkter.

28. juni 2023

Hej Mariann

Tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os på at levere en god service og hurtigt at leverer tilrettede rapporter med de punkter der er udbedret, så det er rart at høre. Held og lykke med salget.

Venlig og saglig medarbejder

Venlig og saglig medarbejder, som også gav sig tid til at drøfte, hvordan fejl og mangler kunne udbedres.
Kort tid fra gennemgang af huset til rapporterne var tilgængelige.

27. juni 2023

Hej Marianne

Mange tak for din flotte anmeldelsen. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse.

Vi synes det er vigtigt at gennemgå og begrunde vores observationer.

Vi er glade for at du sætter pris på vores hurtige levering af rapporterne.

OBH Rådgivende Ingeniører

Konstaterede fugtindtrængning og skade…

Konstaterede fugtindtrængning og skade på andre bygningsdele uden at det var sket. Rapporten blev ændret efter vi selv havde en sagkyndig ude at besigtige taget.

27. juni 2023

Hej Rasmussen,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du ikke er tilfreds med tilstandsrapporten.

Jeg kan se at du har været i kontakt med vores serviceafdeling, og jeg håber at problemet er løst med den rettede rapport.

OBH Rådgivende Ingeniører

Gennemgik huset i et sprog alle kan…

Gennemgik huset i et sprog alle kan forstå. Behagelig person.

21. juni 2023

Hej Jens

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt du havde en god oplevelse i forbindelse med gennemgangen.

Vi er glade for at du oplevede vores konsulent som en behagelig person, som var god til at gennemgå huset i et sprog alle kan forstå.

Vi går meget op i at alle vores konsulenter gør deres bedste for vores kunder.

OBH Rådgivende Ingeniører

Super dygtig og behagelig bygge…

Super dygtig og behagelig bygge sagkyndig.

19. juni 2023

Hej Marianne

Mange tak for din anbefaling her på Trustpilot, den er vi meget glade for.

Det er dejligt er at du deler den gode oplevelse, du havde ved besøget af en vores mange super dygtige og behagelige byggesagkyndige.

Informativ

Informativ, prof. Gennemgang. Stille og rolig .

13. juni 2023

Hej,

Mange tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse.

Vi er glade for at du oplevede besøget som værende med en stille og rolig medarbejder, som var professionel og gav en informativ gennemgang.

OBH Rådgivende Ingeniører

OBH's medarbejder var særdeles grundig…

OBH's medarbejder var særdeles grundig i udførelsen af den stillede opgave.

7. juni 2023

Hej Jørgen

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her, det betyder meget for os.

Vi er glade for at du oplevede en grundig udførelse af opgaven.

Det gik hurtigt

Det gik hurtigt. Det var grundigt. Den medarbejder der kom ud var professionel og venlig.

31. maj 2023

Hej Carina

Vi er glade for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af besøget fra os.

Det er dejligt at høre at du har oplevet os som værende grundige, professionelle og venlige, det også nogle af de kvaliteter vi værdsætter ved vores medarbejdere.

OBH Rådgivende Ingeniører

Fik hurtig en tid til huseftersyn

Fik hurtig en tid til huseftersyn. Meget sød betjening over telefon for at aftale tid. Og en meget venlig, seriøs og behagelig bygningssagkyndig der kom. Grundig gennemgang og rigtig fine forklaringer på det der var fundet. Er meget tilfreds.

31. maj 2023

Hej Dorte

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af din oplevelse med os.

Vi er glade for at du har oplevet den gode service vi altid bestræber os på at levere hele vejen rundt i firmaet.

Vi ønsker dig held og lykke med salget.

OBH Rådgivende Ingeniører

Brug aldrig dette firma til at lave el-og tilstandsrapporter.

Og hvis i gør - så husk at lave en klage.

Første energimærkning var C. En "konsulent" der ikke engang lavede beregninger på 3-lags energi ruder.

Vi klager og den næste "konsulent" der kommer ud kommer til et energimærke på B. Det vil vi naturligvis også klage over da huset svarer til et nybygget hus. Men nej. Nu bliver det eneste fokuspunkt fra firmaets side at få deres penge. Kunden er de ligeglade med.

I rapporten står der yderligere, at man kan få solceller på huset til 35.000. De tilbud jeg havde indhentet på solceller forinden lød på 105.000... Jeg spørger så naturligt nok, hvor de har de oplysninger fra. Men det vil de kun oplyse, hvis vi betaler yderligere for "energioptimeringsrådgivning". Så mer-salg har de åbenbart mere i fokus end at give deres kunder en god og kompetent rådgivning.

22. august 2022

Hej Thomas.

Jeg kan forstå du har været i dialog med vores kundeservice vedrørende sagen, og de har rådgivet omkring tiltag på ejendommen, som kan være med til at ændre karateren på energimærket.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål til vores håndtering af sagen.

Fantastisk møde

Fantastisk møde vi fik rigtig mange tips mens de var her har kun godt at sige om dem

22. maj 2023

Hej Flemming,

Tak for din flotte anmeldelse den er vi meget glade for.
Vi bestræber os på at levere en fantastisk service, så det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse ved besøget af os.