OBH Rådgivende Ingeniører Anmeldelser

3,9

Lars var et meget behageligt bekendtskab, som stille og roligt gennemgik vores hus! Vi fik en god gennemgang af rapporten, blandt andet at vores HFI relæ var defekt, hvilket vi straks fik skiftet et p... Se mere

Jeg var ik til stede, men rapporten kom hurtigt - dog undrer jeg mig over, at en rapport på et hus på 37 kvm + udestue og 11 kvm anneks skal koste kr 8000

Tag Jer i agt. Optag alle besøg og samtaler på diktafon el lign. OBHs samarbejde med tidl Frida og nu Domus er tvivlsomt. Konsulenten kom med usandheder i rapporten, på trods af anden udtalelse un... Se mere

Til Michael Faktura 388541 kunde nr. 1000177268 Tak for god service. Vi godtager ændringen af energimærke til - C. Det stemmer mere overens med beregninger. Endnu en gang mange tak for h... Se mere

1. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Arkitekt
  2. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Byggefirma
  3. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Ejendomskonsulent

OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser. Vi er førende indenfor tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn i forbindelse med hushandel og vi har lokale bygningssagkyndige i hele landet. Vi er autoriseret til at udføre alle tre rapporter med samme konsulent, så du kan nøjes med ét besøg. Vi leverer også en tryg byggeproces til private. Hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til kan vores erfarne byggerådgivere sikre at du kommer godt i mål. Vi rådgiver om kvalitetsbyggeri for erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele byggeprocessen, og hjælper bl.a. med bygherrerådgivning, projektering, brandrådgivning, energimærkning og DGNB certificering.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

3,9

Jeg havde en god oplevelse med OBH da…

Jeg havde en god oplevelse med OBH da de var oppe og lave en tilstandsrapport-el rapport oppe i vores sommerhus,de var der præcist til tiden og jeg fik lov til at gå med hele vejen.

Hej Kurt

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med at have besøg af os.

Vi mener det er vigtigt at gennemgå og begrunde vores observationer sammen med husejeren - dejligt at du værdsatte at du måtte gå med hele vejen.

OBH Rådgivende Ingeniører

Effektiv gennem gang af hus

Sød og venlig medarbejder, der gennemgik vores hus. Var effektiv og hurtig

Hej Pernille

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af din oplevelse med os.

Vi er glade for at du sætter pris på at vi var hurtige og effektive. Dejligt at du beskriver den konsulent der var hos dig som sød og venlig.

Vi ønsker dig held og lykke med salget.

OBH Rådgivende Ingeniører

Meget tilfreds og søde profesionelle…

Meget tilfreds og søde profesionelle folk der var her😀

Hej Anita

Tak for din fine anmeldelse af os.

Hvor er det dejligt at høre at du er meget tilfreds samt beskriver at du havde en god oplevelse ved besøget af vores søde professionelle medarbejder.

Meget positiv oplevelse!

Først og fremmest havde jeg en god oplevelse med at bruge OBH, fordi kontakten både indledende ved aftale om tid samt kontakten med byggesagkyndig var imødekommende, informerende og ja med en følelse af respekt for at det er mit hjem, der blev nærstuderet.

Dertil var der høj faglighed samt hurtig levering af rapporterne efterfølgende.

Kæmpe anbefaling.

16. januar 2024

Hej Lykke.

Mange tak for den fine anmeldelsen.
Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse og oplevede flere af vores meget professionelle og imødekommende medarbejdere.
Vores byggesagkyndige respektere ejendommene de kommer ud til og informere meget gerne.

Dejligt at du oplevede vores høje faglighed og hurtige levering af rapporterne.

OBH Rådgivende Ingeniører

Meget kompetent og behagelig…

Meget kompetent og behagelig byggesagkyndig, der gennemførte en meget grundig gennemgang af huset.

15. januar 2024

Hej Marianne,

1000 tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse.

Vi er glade for at du fortæller om den grundige gennemgang samt at det var et godt besøg af en af vores kompetente og behagelige byggesagkyndige.

Flot arbejde

9. januar 2024

Hej Preben

Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at du har taget dig tid til at anmelde os og at du roser os for det flotte arbejde.

Advarsel !

Dette selskab blev brugt i forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapport.

Rapporten var mangelfuld, selv de mest åbenlyse fejl og skader blev overset.

Tyder meget på en lidt for hurtig gennemgang. Når en person (jeg selv) uden håndværker baggrund spotter fejlene hurtigt, kunne det tyde på at jeres medarbejder enten ikke gider at udføre sit arbejde grundigt og korrekt, eller simpelthen bare ikke har kompetencerne.

Vh.

Nicklas Bergendorff

Opdatering:

Det virker ikke som om, at i oprigtigt er interesserede i feedback, eller at gøre det bedre i fremtiden, når i opfordrer til at kontakte jeres kundeservice, uden at give en mail eller nummer man kan kontakte jer på.

Det ville klæde jer at anerkende jeres fejl, men i stedet skriver I blot at i ikke kender min adresse?!(Hvilken jeg gerne oplyser)

15. januar 2024

Hej Nicklas.

Vi kan desværre ikke se hvilken ejendom det handler om - du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med anførelse af, hvilke konkrete skadeforhold du ikke mener er korrekte, så vil vi meget gerne kigge på din sag.

Opdatering.

Hej Nicklas

Du er velkommen til at kontakte os på 70217240 eller på mail Kundeservice@obh-gruppen.dk

God dialog

God dialog, opfølgning og hjælp til udbedringer og forståelse på tilstandsrapporterne.

22. december 2023

Hej Thomas

Godt nytår.

Tak for din flotte anmeldelse af os, vi værdsætter at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Godt at du har været glad for at valgte at få lavet en førsynsrapport så du havde mulighed for at udbedre evt. skader.

Dejligt at du har oplevet en god dialog m.m. med en af vores dygtige konsulenter.

Hej Rikke

1000 tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse og oplevede en af vores meget kompetente og venlige konsulenter.

OBH Rådgivende Ingeniører

De kom hurtigt efter vi havde kontaktet…

De kom hurtigt efter vi havde kontaktet dem.

29. november 2023

Hej Ulla

Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi prøver altid at finde en hurtig tid og vi gør vores bedste for at finde den tid der passer vores kunder.

OBH Rådgivende Ingeniører

Meget sympatisk og imødekommende…

Meget sympatisk og imødekommende medarbejder
Han gennemgik grundigt min bolig
Og forklarede den nye måde man vudere bolig på og viste hvad og hvor han fandt noget
Og hvilke betydning det havde.
Yderst tilfreds og kan i den grad anbefale firmaer

28. november 2023

Hej Merete,

Mange tak for anmeldelsen og anbefaling af os. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med en af vores sympatiske og imødekommende medarbejdere.

Vi mener det er vigtigt at gennemgå og begrunde vores observationer sammen med husejeren.

Fejlagtig rapport

Vores ejerskifteforsikring Dansk boligforsikring A/S brugte Obh gruppen til at lave en ingeniør rapport på vores tag. Alt ved den var forkert. I rapporten blev nævnt bla forkerte spær, manglende støtte af vægge, trods for at på de billeder de selv tog kunne se både støtte og de rigtige spær. Denne rapport skubbede vores sagsbehandlings tid 2-3 måneder og lukkede vores sag. Den blev åbnet op da vi selv fik en ingeniør på. Idag er vi på måned 7 og vi står stadig ude en afklaring. Firmaet skulle være uvildig men på trods af firmaet ligger knap 500m fra vores hus kører en konsulent knap 150km for at se på vores opgave. Det virker ikke uvildige og det lader til at Dansk boligforsikring har sidste ord i deres rapporter.

20. august 2023

Hej Thomas

Tak for anmeldelsen af os.

Vi er et firma der blandt andet har opgaver hvor vi udfører uvildige byggetekniske undersøgelser af anmeldte skader for flere forskellige selskaber.
Vi har ingen indflydelse på, hvorvidt det pågældende selskab, efter en forsikringsjuridisk behandling afgør, om der er tale om et dækningsberettiget forhold eller ej.

Vi har sendt en konsulent med de rette kompetencer til at udføre opgaven og havde ikke en i afdelingen der ligger 500m fra jer.

Jeg kan se på sagen at I har været i kontakt med konsulenten der har udført opgaven - hvis I har yderligere spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os. Såfremt I er uenig i en afgørelse fra jeres forsikringsselskab, anbefaler vi at I kontakter dem - i dette tilfælde Dansk Boligforsikring A/S.

Værdiløs energi optimerings besøg

Vi bad om en energi optimerings plan for vores hus fra 1825, inkl vores annex. vi har så ialt 280 kvm tilsammen på de 2 huse iflg BBR. det tog ca 25 minuter fra konsulenten kom til han gik. Han noterede vores ideer ned men kom ikke lige der med råd og vejledning. Det troede vi så kom på rapporten. Vi troede også at der ville komme en form for måling af varmetab for at finde ud af hvor fokus skulle være, men det skete heller ikke. Da rapporten kom mindre en 24 timer senere bestod den af en nedskrivning af vores ønsker og ideer og ikke andet. Tilgengæld var der meget runde oversalg på hvad det ville koste at udskifte tag, isolere vægge samt skifte vindue i bl.a annekset - som han ikke kom tættere på end 20m ( med et stort træ imellem.) Der er ingenting nævnt om hvor fokus skal være på energi optimeringen og hvor den største besparelse vil ligge. Rapporten er nytteløs og værdiløs og ikke værd det papir den er skrevet på.

20. november 2023

Hej ,

Vi er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da vi altid forsøger at levere en god oplevelse hos os.

Vi er ved at undersøge hvad der er fejlet og du vil blive kontaktet en af de nærmeste dage af vores kundeservice.

Tag Jer i agt

Tag Jer i agt. Optag alle besøg og samtaler på diktafon el lign.
OBHs samarbejde med tidl Frida og nu Domus er tvivlsomt.
Konsulenten kom med usandheder i rapporten, på trods af anden udtalelse under besøg. Der var tale om faktuelle fejl, som man efterfølgende ikke ville erkende, på trods af lydoptagelse. Honoraret er formentligt højt fra Domus, og resultatet som tilgodeser Domus afføder jo et godt samarbejde…..

8. februar 2023

Hej Søren

Tak for din anmeldelse af os.

Vi udfører uvildige byggetekniske undersøgelser af anmeldte skader for flere forskellige selskaber.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af din sag er du velkommen til at kontakte os. Såfremt du som bygningsejer er uenig en afgørelse fra jeres forsikringsselskab, anbefaler vi at du kontakter det pågældende selskab

OBH Rådgivende Ingeniører

Super professionel gennemgang af huset.

Super professionel gennemgang af huset.
El rapport, tilstandsrapport og HOME Sundhedsattest.
God forklaring bagefter og ved spørgsmål skulle jeg endelig kontakte ham igen.

22. september 2023

Hej

Tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse.

Vi mener det er vigtigt at gennemgå og forklarer skaderne der er fundet ved gennemgangen af huset.
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Flinke og behagelig oplevelse

Flinke og behagelig oplevelse, og en god forklaring efterfølgende, gjorde et godt indtryk

14. september 2023

Hej Gunnar

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse.

Vi er glade for at du beskriver vores medarbejder som flink og behagelig samt gjorde et godt indtryk. Det skal jeg sørger for at videregive til vedkommende.

Vi synes det er vigtigt at gennemgå og give en god forklaring på vores observationer.

Topprofessionel byggesagkyndig

Den byggesagkyndige var både dygtig, behagelig og venlig. Stor tryghed og professionalisme.

6. september 2023

Hej Grethe

1000 tak for din fine anmeldelsen. Det betyder meget for os.

Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse ved besøget.
Vores byggesagkyndige er alle som du beskriver dygtige, behagelige og venlige, det er nogle af de kompetencer vi vægter højt.

De arbejder alle meget professionelt og gør hvad de kan for at skabe tryghed.

Rar og kompetent menneske

Rar og kompetent menneske, der også gav forklaring på undersøgelsen bagefter

5. september 2023

Hej Gitte

Mange tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at du havde en god oplevelse.

Vi mener det er vigtigt at gennemgå og begrunde vores observationer sammen med dig som husejer.
Dejligt at høre at du have en god oplevelse med en vores rare og kompetente konsulenter.

Dygtige og diskrete

25. august 2023

Hej Johannes.

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her, det betyder meget for os.

Vi bestræber på altid at levere den bedste service.

Et par af de ting vi lægger stor vægt på hos vores medarbejdere er at de er dygtige og diskrete.

Meget saglige.

Blev godt informeret om det hele.

22. august 2023

Hej Kurt,

Mange tak for din flotte anmeldelsen af din oplevelse af os.

Vi er glade for du skriver at du i dit samarbejde med os har fået gode informationer, da det er en af de services vi vægter højt.