Lars var et meget behageligt bekendtskab, som stille og roligt gennemgik vores hus! Vi fik en god gennemgang af rapporten, blandt andet at vores HFI relæ var defekt, hvilket vi straks fik skiftet et p... Se mere
Jeg var ik til stede, men rapporten kom hurtigt - dog undrer jeg mig over, at en rapport på et hus på 37 kvm + udestue og 11 kvm anneks skal koste kr 8000
Tag Jer i agt. Optag alle besøg og samtaler på diktafon el lign. OBHs samarbejde med tidl Frida og nu Domus er tvivlsomt. Konsulenten kom med usandheder i rapporten, på trods af anden udtalelse un... Se mere
Til Michael Faktura 388541 kunde nr. 1000177268 Tak for god service. Vi godtager ændringen af energimærke til - C. Det stemmer mere overens med beregninger. Endnu en gang mange tak for h... Se mere
- nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Arkitekt
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Byggefirma
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Ejendomskonsulent
OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser. Vi er førende indenfor tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn i forbindelse med hushandel og vi har lokale bygningssagkyndige i hele landet. Vi er autoriseret til at udføre alle tre rapporter med samme konsulent, så du kan nøjes med ét besøg. Vi leverer også en tryg byggeproces til private. Hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til kan vores erfarne byggerådgivere sikre at du kommer godt i mål. Vi rådgiver om kvalitetsbyggeri for erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele byggeprocessen, og hjælper bl.a. med bygherrerådgivning, projektering, brandrådgivning, energimærkning og DGNB certificering.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
En rigtig god oplevelse med OBH som…
En rigtig god oplevelse med OBH som overholder aftalte tider.
Vender hurtigt tilbage på henvendelser.
Kan varmt anbefales.

Tilfreds hussælger
I forbindelse med hussalg fik jeg lavet tilstandsrapport, eltilsyn og energimærke i en samlet pakke fra OBH, og jeg var meget tilfreds med hele forløbet og resultatet. Det var nemt for mig, da de sørgede for det hele. De var gode til at informere om processen, og de gennemgik resultaterne i de tre rapporter med mig, så jeg forstod de forskellige plusser og minusser ved mit hus. Prisen var rimelig, så jeg vil klart anbefale dem.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
En god og grundig gennemgang i…
En god og grundig gennemgang i forbindelse med tilstandsrapport.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Energimærkningen af vores hus blev til…
Energimærkningen af vores hus blev til et F. Min mand som ingeniør udførte efterfølgende beregninger, som viste sig at være forkerte. Efterfølgende blev energimærkningen til et E. Så et utroværdigt firma. ejendomsmægleren kender ikke til det firma de anbefaler, så hver opmærksom når i siger ja til et firma, der er medvirkende til at sælge jeres hus

Ansvarsfralæggelse ved misvisende tilstandsrapport
Vi købte et hus for 2 år siden på baggrund af en tilstandsrapport udfærdiget af en ansat hos OBH.
Det har desværre været katastrofalt for os at stole på rigtigheden af denne tilstandsrapport. Huset er ubeboeligt med fare for sammenstyrtning, hvilket tilstandsrapporten i ingen grad beskrev. Vi har nu på baggrund af vores klage over tilstandsrapporten fået medhold i klagenævnet for beskikkede bygningssagkyndige, men OBH og deres ansvarsforsikringsselskab Tryg, nægter at tage ansvar for fejlen og dække skaden på trods. De derimod trækker sagen i langdrag, muligvis med formål at dræne os.
Den dårlige tilstandsrapport er et udtryk for sjusk/inkompetence fra en OBH medarbejder, men OBHs ansvarsfralæggelse i sagen er amoralsk.

Tilgængelighed hos medarbejderen!
Tilgængelighed hos medarbejderen!
Omhyggelighed og kompetence!

Positive og imødekommende
Positive og imødekomme medarbejdere som med sin brede viden og erfaringer videregiver observationer professionelt

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Urigtige oplysninger i rapport, efter min mening.
Manglende seriøsitet ved undersøgelse af badeværelse

Høflige og effektive medarbejder
Høflige og effektive medarbejder, der blev givet en god status på, hvad der var lavet . LISA

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Meget behagelig gennemgang af vores hus…
Meget behagelig gennemgang af vores hus med opfølgning bagefter rigtig god kundeservice, kan kun give mine bedste anbefalinger

Fin behandlibg
At der blev taget hånd om de usikkerheder og spørgsmål jeg havde
Der blev ringet tilbage
Tak for det

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Han var imødekommende og snaksalig og…
Han var imødekommende og snaksalig og havde tid til spørgsmål.

Overså murbier - det kostede os 150.000
De 2 OBH-folk, der udformede tilstandsrapporten for min afdøde mors hus, overså ret tydelige skader efter murbier. De opdagede sætningsskader og bad om lov til at bore hul i murene for at checke for hulmursisolering. Set i bakspejlet ret komisk - der var rigeligt med huller. Til gengæld overså købers byggesagkyndige ikke murbierne. Køber argumenterede for - og fik - 150.000 kr. i afslag alene pga denne fejl. Jeg kan derfor ikke anbefale OBH ingeniørerne.
Venlig hilsen Lise Ryge
23.02.24 Det er faktura 361391. Jeg har den 21.02.24 sendt min oplevelse til obh-gruppens overordnede mailadr.

OBH-gruppen, NEJ TAK
Efter at have haft besøg af OBH-gruppen der skulle lave en alm. tilstands rapport, virkede virkede dele af mit lys i min carport ikke. De svare ikke på mine mail ang. reparation af det ødelagte. En helt igennem dårlig oplevelse at have besøg af OBH-gruppen.