Lars var et meget behageligt bekendtskab, som stille og roligt gennemgik vores hus! Vi fik en god gennemgang af rapporten, blandt andet at vores HFI relæ var defekt, hvilket vi straks fik skiftet et p... Se mere
Jeg var ik til stede, men rapporten kom hurtigt - dog undrer jeg mig over, at en rapport på et hus på 37 kvm + udestue og 11 kvm anneks skal koste kr 8000
Tag Jer i agt. Optag alle besøg og samtaler på diktafon el lign. OBHs samarbejde med tidl Frida og nu Domus er tvivlsomt. Konsulenten kom med usandheder i rapporten, på trods af anden udtalelse un... Se mere
Til Michael Faktura 388541 kunde nr. 1000177268 Tak for god service. Vi godtager ændringen af energimærke til - C. Det stemmer mere overens med beregninger. Endnu en gang mange tak for h... Se mere
- nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Arkitekt
- nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Byggefirma
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Ejendomskonsulent
OBH Rådgivende Ingeniører er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser. Vi er førende indenfor tilstandsrapporter, energimærke og eleftersyn i forbindelse med hushandel og vi har lokale bygningssagkyndige i hele landet. Vi er autoriseret til at udføre alle tre rapporter med samme konsulent, så du kan nøjes med ét besøg. Vi leverer også en tryg byggeproces til private. Hvis du skal bygge nyt, bygge om eller bygge til kan vores erfarne byggerådgivere sikre at du kommer godt i mål. Vi rådgiver om kvalitetsbyggeri for erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele byggeprocessen, og hjælper bl.a. med bygherrerådgivning, projektering, brandrådgivning, energimærkning og DGNB certificering.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Er dybt forundret over energimærkning…
Er dybt forundret over energimærkning på vores hus og måden det bliver regnet ud på øv

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Super god oplevelse af yderst kompetent…
Super god oplevelse af yderst kompetent person som efterflg satte sig ned med os og gennemgik de punkter der var noteret og begrundelsen herfor.
Kan varmt anbefales !

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
En god og velmotiveret reprensentant…
En god og velmotiveret reprensentant for OBH - grundig i sin gennemgang af de forskellige dele af huset.
Mvh Benny

Gode kompetente medarbejdere
Gode kompetente medarbejdere, som også gennemgik de væsentligste observationer med mig.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Behagelig og professionel oplevelse ift…
Behagelig og professionel oplevelse ift udarbejdelse af el- og tilstandsrapport

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Ved el eftersyn i forbindelse med…
Ved el eftersyn i forbindelse med tilstandsrapport, ødelægges der et spot i køkkenet. Et i dentisk spot kan ikke skaffes, der monteres et der ikke er magen til. Vi fik 1.600 kr. i kompesation. De vil ikke skifte alle spots så de bliver ens.
Havde et værksted levet en ridse ien bildør, tror jeg ikke de slap afsted med at male den i en farve der ikke matchede resten af bilen

Grundig gennemgang
Grundig gennemgang - og meget fin mulighed for at stille supplerende spørgsmål, der blev besvaret hurtig og klart.

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
hvis man mangler en og smalltalke med…
hvis man mangler en og smalltalke med eller ikke ved hvad man skal bruge sine penge på så er det her firma mega godt ellers kan det ikke rigtigt bruges til noget

Go og hurtig service
Vi fik en god service, da vi skulle sælge. Vi havde en køber og de kom hurtig og lavede papirerne.

smuk
Jeg har haft en meget positiv oplevelse med de to herre der kom i mit hjem og skulle vurderer huset. Meget behagelig, grundige og venlige typer. jeg kan med min bedste vilje ikke finde noget negativt om dem.
Mvh. Lisemaria Borbye

Besvarelse fra OBH Rådgivende Ingeniører
Han gik rundt og gjorde han skulle så …
Han gik rundt og gjorde han skulle så det gik godt og vi snakkede om nogle ting så det var ok👍👍

Graverende fejl i el-rapporten
Ifm. hussalg blev bl.a. udarbejdet el-rapport. Denne var med graverende fejl; fx stod angivet, at en lysinstallation var installeret ulovligt og på en måde fabrikanten ikke anbefalede. Det udløste en rød markering + at det skulle undersøges nærmere. Jeg vidste, at det ikke passede - for det er installeret med de ledninger, spots er født med - og i øvrigt installeret af el-installatør. Jeg fik elektriker til at gennemgå rapporten. Det eneste positive er (og det er så den ene stjerne!), at OBH fik en anden intern konsulent til at gennemgå det hele igen, hvilket medførte, at hele 5 punkter blev fjernet.
Da jeg har haft yderligere omkostninger til elektriker, har jeg sagt, at der må blive tale om en reduktion i prisen. Det havde jeg mailkorrespondance om med den sidste konsulent (blev også spurgt til, hvilken reduktion, jeg forventede). Pludselig blev der ikke svaret længere.
Jeg kontaktede dem telefonisk og forklarede hende der tog tlf om sagen. Hun lovede, at enten konsulenten eller økonomiafdelingen ville vende tilbage.
MEN - så fik jeg besked om manglende betaling. Forklarede dem om ovenstående på mail og at jeg afventer et svar.
Igen MEN; nu har jeg så fået første rykkergebyr uden, at de har svaret.
Jeg synes, det er både useriøst og uretfærdigt.
Jeg kommer aldrig til at bruge OBH igen.
PS. Ejendomsmægleren er enig i, at det var for dårligt, at der var så mange fejl i første rapport.