Nyfortuna Anmeldelser

2.989

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 398 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres store venlighed, tålmodighed og meget professionelle tilgang, hvilket konsekvent skaber en utrolig tryg og behagelig stemning under hele forløbet. Desuden fremhæver forbrugerne, at de tilbudte priser er helt i top og gennemsigtige, og at pengene altid bliver overført hurtigt til bankkontoen efter aftalen er på plads. Dog nævnte nogle personer, at det til tider kan tage for lang tid at få udbetalt pengene, og at der kan forekomme uventede gebyrer. Nogle anmeldere var ikke glade for forløbet, da de oplevede uventede udfordringer med overførsler og generelt var utilfredse med den efterfølgende kundeservice.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positiv oplevelser med personale og roser den yderst professionelle og venlige betjening. Mange... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, præget af professionel og venlig behandling i... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med pris og udtrykker stor tilfredshed med fair salg og... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelse og roser den nemme tidsbestilling samt de... Se mere

Payment

Forbrugere finder betaling positiv og udtrykker stor tilfredshed med de hurtige bankoverførsler. Mange kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Se mere

Rigtig go' stemning - og topklasses-behandling - All Around! Nicholas (Kbh), som jeg primært havde kontakt med var overordentlig flink, imødekommende og hjælpsom, helt udover det sædvanlige..! Je... Se mere

Jeg ringede dertil først (Aarhus-afdelingen) og fik behagelig vejledning ifm. fremsendelse af mit guld. Dernæst sendte jeg det og efter få dage fik jeg et tilbud, som jeg kunne tage imod eller få guld... Se mere

Udelukkende positiv oplevelse hos Nyfortuna på Østerbro, hvor vi fik en professionel og behagelig behandling af en medarbejder, der normalt sidder i Aarhus. Fin og klar gennemgang af vores genstande,... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Guldforhandler
  2. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Handel med guld og sølv
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Investeringsservice

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.989)

389 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professionel og personlig…

Professionel og personlig kundebetjening. Trygt sted
Let booking af tid

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en professionel og personlig kundebetjening, og at du følte dig tryg hos os.

Vi er også glade for, at du fandt vores booking nem og enkel. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Jesper

Rigtig god og professionel service.

Rigtig god og professionel service.
Jeg fik fin rådgivning og service relateret til mit guld, som klart kan anbefales.

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og professionel service, samt at du fik den rådgivning, du havde brug for i forbindelse med dit guld.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores personale og den service, du modtog.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen.

Jesper

meget smidigt og venligt personale

meget smidigt at booke, god forklaring på priser og virkede meget reelt og venlig service.

Hej Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en nem booking, en god og tydelig forklaring på priserne samt en venlig og tryg service.

Jesper

Behagelig samtale forud for mødet.

Behagelig samtale forud for mødet.
Meget professionel oplevelse på kontoret. Ærlig og gennemsigtig vurdering. Rigtig god oplevelse.
Kan varmt anbefales
Martin

10. juni 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse fra den indledende samtale til mødet på kontoret.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores professionelle tilgang samt en ærlig og gennemsigtig vurdering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Fuld tilfreds

Fuld tilfreds. Fra vi sendte guldet til vi fik vurderet og pengene på kontoen, gik der 3 dage. Så fuldt tilfreds.

Hej Jane,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er fuldt tilfreds med hele forløbet, fra modtagelse af guldet til vurdering og udbetaling.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplevede en hurtig og smidig proces.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Jesper

God service og super effektive

God service og super effektive. Transparent i processen og virker generelt professionelle.

Hej Ulrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god service, en effektiv proces og en professionel behandling.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores gennemsigtighed – det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en reel behandling og en professionel betjening.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Jesper

God modtagelse og meget venlig service

God modtagelse og meget venlig service. Jeg følte mig godt tilpas.

9. juni 2026

Hej Betina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du blev mødt med en god modtagelse og venlig service, og at du følte dig godt tilpas hos os.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen.

Jesper

En fantastisk positiv oplevelse hos…

En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel.
Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt.
Fik vurderet sølv og guld til dagsprisen.
Meget, meget positivt.
Ellen Marie Rodil. Ps. Vender tilbage.

1. juni 2026

Hej Ellen Marie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt behandlet, og at Gustav gav dig en venlig og professionel service.

Vi sætter stor pris på, at du allerede har anbefalet os til andre , det betyder meget for os. Det er også dejligt at høre, at du var tilfreds med vurderingen af dit sølv og guld.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Virkelig god service

Virkelig god service. Meget anerkendende medarbejder som skabte en transparent kommunikation og forståelse i værdisætningen. Meget tilfreds.

8. juni 2026

Hej Mark,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en virkelig god service og en anerkendende samt professionel behandling.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den transparente kommunikation og forståelse omkring værdisætningen, det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og velinformerede gennem hele processen.

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning, empatisk medarbejder og alt i alt en virkelig positiv oplevelse.

8. juni 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en professionel rådgivning og en empatisk samt imødekommende betjening.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at dit besøg hos os blev en positiv oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Behagelig og professionel oplevelse

Rigtig god oplevelse at gå vurderet og solgt sit guld. Det tog den tid det tog uden hastværk, hvilket var rigtig behageligt.

1. juni 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med vurdering og salg af dit guld.

Vi er glade for, at du oplevede, at der blev taget den nødvendige tid til en grundig og behagelig behandling uden hastværk.

Jesper

Rigtig gode priser man får og pengene…

Rigtig gode priser man får og pengene kommer ind på ens konto meget hurtigt
Kan kun give min varmeste anbefaling af Nyfortuna.

Hej Jabina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige udbetaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du vil anbefale os videre – det betyder meget for os.

Tak fordi du valgte Nyfortuna, og vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Professionelt

Professionelt, trygt og behageligt

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som professionel, tryg og behagelig.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, alt var i orden og som lovet. Kan varmt anbefales herfra.

Hej Claes,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at alt levede op til dine forventninger.

Tak for din anbefaling, den betyder meget for os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

1 gang vurdering af af materialet

1 gang vurdering af af materialet. En tretårnet sølvske blev vejet til mere end ved salget. Blev solgt til den lavere vægt, havde dokumentation på 1 vurdering.!!!
Men ellers tilfreds med salget

Hej Else,

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Siden dit første besøg har vi fået kalibreret vores vægte for at sikre den størst mulige nøjagtighed i vores vurderinger.

Vi tager din kommentar med os og ser løbende på vores processer for at sikre en så præcis og gennemsigtig vurdering som muligt.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen.
Vi er glade for, at du overordnet har været tilfreds med salget.

Høflig og god betjening

Høflig og god betjening, gode priser

Hej Allan,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede en høflig og god betjening, og at du var tilfreds med vores priser.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at se dig igen. 😊

Jesper

Jeg er meget glad for en god og rolig…

Jeg er meget glad for en god og rolig tilgang til mig mine emner - jeg villle gerne have kunne se pengenes på anden dagen senest - det føles underligt at vente på betaling, når emnerne er solgt👋

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din feedback.
Det glæder os meget, at du oplevede en god og rolig tilgang. Vi har samtidig forståelse for, at ventetiden på udbetalingen kan føles lang, når varerne allerede er solgt.

Vi arbejder løbende på at optimere vores processer, så udbetalinger kan ske så hurtigt som muligt.

Tak fordi du delte din oplevelse, det sætter vi stor pris på. 😊

Fin betjening.

Fin betjening.

Hej Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du var tilfreds med betjeningen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen. 😊