Nyfortuna Anmeldelser

2.989

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 394 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser det yderst venlige og kompetente personale for en professionel, tryg og utrolig behagelig behandling under deres besøg. Forbrugerne fremhæver desuden, at det er utrolig nemt at bestille tid, og at de konsekvent modtager markedets bedste dagspriser samt hurtig udbetaling. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med forløbet og bemærkede specifikt, at det kan tage alt for lang tid at få udbetalt de aftalte penge. Andre personer oplevede desværre uventede ekstraomkostninger i form af gebyrer samt en mindre tilfredsstillende og skuffende oplevelse undervejs i forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positiv oplevelser med personale og roser den yderst professionelle og venlige betjening. Mange... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, præget af professionel og venlig behandling i... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med pris og udtrykker stor tilfredshed med fair salg og... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelse og roser den nemme tidsbestilling samt de... Se mere

Payment

Forbrugere finder betaling positiv og udtrykker stor tilfredshed med de hurtige bankoverførsler. Mange kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Se mere

Rigtig go' stemning - og topklasses-behandling - All Around! Nicholas (Kbh), som jeg primært havde kontakt med var overordentlig flink, imødekommende og hjælpsom, helt udover det sædvanlige..! Je... Se mere

Jeg ringede dertil først (Aarhus-afdelingen) og fik behagelig vejledning ifm. fremsendelse af mit guld. Dernæst sendte jeg det og efter få dage fik jeg et tilbud, som jeg kunne tage imod eller få guld... Se mere

Udelukkende positiv oplevelse hos Nyfortuna på Østerbro, hvor vi fik en professionel og behagelig behandling af en medarbejder, der normalt sidder i Aarhus. Fin og klar gennemgang af vores genstande,... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Guldforhandler
  2. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Handel med guld og sølv
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Investeringsservice

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.989)

389 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professionnelle og utolig imødekommende…

Professionnelle og utolig imødekommende personale

3. juni 2026

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores personale som både professionelle og utroligt imødekommende.

Din feedback betyder meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊

Alt gik perfekt

Alt gik perfekt. Rimelige priser på sølv. God og venlig betjening. God atmosfære. Vi kommer igen.😀

2. juni 2026

Hej N.E. Martens

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at alt gik perfekt, og at du var tilfreds med både vores priser, den venlige betjening og den gode atmosfære.

Tak for de pæne ord, vi glæder os til at byde jer velkommen igen. 😀

Super kundeservice

Hurtig respons og super kundeservice

1. juni 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig respons og god kundeservice.

Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen. 😊

Professionelt

Professionelt, trygt, redeligt. God oplevelse.

1. juni 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du oplevede os som professionelle, trygge og redelige.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen. 😊

Dårlig oplevelse med retur guld

Dårlig oplevelse med retur guld

Jeg modtog investeringsguld, hvor indpakningen var beskadiget. Jeg aftalte med Nyfortuna at sende det retur, hvorefter jeg aldrig har modtaget en erstatning.

De har prøvet at spise mig af med at PostNord har smidt pakken væk, og derefter har jeg intet hørt fra deres kundeservice.

Hold jer væk fra dette firma, det har allerede kostet mig dyrt!

25. maj 2026

Hej Thomas

Vi er kede af, at du opfatter forløbet som en dårlig oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at der ikke er tale om en udebleven erstatning. Ordren blev sendt som aftalt, men ikke afhentet inden for PostNords afhentningsfrist og er derfor returneret til os.

Efterfølgende har vi været i dialog med dig om gensendelse af ordren, som vi fortsat gerne hjælper med, så snart fragt er afklaret.

Vi bestræber os altid på at levere korrekt og rettidig service inden for de gældende vilkår, og vi beklager, hvis kommunikationen i forløbet ikke er oplevet sådan fra din side.

Sara fra Nyfortuna

Virkelig god service og effektiv proces.

21. maj 2026

Hej Helene,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede både god service og en effektiv proces.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få fornøjelsen af at hjælpe dig igen i fremtiden.

Venlig

Venlig, tålmodig og vist kompetent ekspedition

11. maj 2026

Hej Me,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Det glæder os, at du oplevede en venlig, tålmodig og kompetent betjening.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne give dig en 5-stjernet oplevelse næste gang.

Du er altid velkommen igen.

Hej Bente,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord!
Det glæder os, at du oplevede både venlighed og kompetence i mødet med os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Trygt rart og afslappet

Trygt rart og afslappet

6. maj 2026

Hej Vivian

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede forløbet som trygt, rart og afslappet. Vi gør os umage for at skabe en behagelig atmosfære, hvor vores kunder føler sig godt tilpas og i trygge hænder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Jesper

Venlig og hurtig betjening.

Venlig og hurtig betjening.

6. maj 2026

Hej Julie,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget, at du oplevede et trygt, rart og afslappet forløb.
Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt tilpas, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Fin service

Hurtig og fin service

11. maj 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Det glæder os, at du var tilfreds med den hurtige og gode service.

Du er altid velkommen igen. 😊

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse. Stor venlighed og professionalisme.

Hej Rie og Michael,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede både venlighed og professionalisme.

Jeres feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

Guldpriser i top

Super service, kompetent personale og guldpriser i top!!!😊 Men det tager alt for lang tid at få sine penge!😖

12. maj 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores service, personale og priser, det sætter vi stor pris på! 😊

Vi er samtidig kede af at høre, at du oplevede ventetiden på udbetalingen som for lang.
Vi forstår godt, at man gerne vil have sine penge så hurtigt som muligt, og vi arbejder løbende på at gøre processen så effektiv som muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, din feedback er værdifuld for os.

Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen igen.

Professionel betjening.

Behageligt møde med medarbejderne.
Hurtig opgørelse af værdierne til dagsprisen på sølv og guld, der lå på Nyfortunas hjemmeside.

8. maj 2026

Hej Hans,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget, at du havde en behagelig oplevelse med vores medarbejdere, og at du var tilfreds med den hurtige vurdering og den transparente afregning til dagspriserne.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen.

Jesper

Super hurtig og professionel betjening

Super hurtig og professionel betjening. Det er nemt og overskueligt og pengene stod på min konto dagen efter.

Hej Henriette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og professionel betjening, og at processen var nem og overskuelig. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at pengene stod på din konto allerede dagen efter.

Tak fordi du valgte os!

Hej Jørgen

Det betyder meget for os at høre, at du oplever både god service og kvalitet hver gang.
Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen fremover.

God oplevelse

Hej,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Jesper

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, med en forstående og nem kommunikation. Jeg ville anbefalede at komme i betragtning og en handel med Fortuna👌👍

Hej Sabina,

Godt du havde god oplevelse, og at kommunikationen var både forstående og nem gennem hele forløbet.
Vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord om Fortuna 👌👍

Hej Per,

Det glæder os at høre, at du oplevede en seriøs og professionel service i København.
Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at assistere dig igen i fremtiden.

Jesper

Det var en god oplevelse at handle…

Det var en god oplevelse at handle ibutikken. Imødekommende personale og gode priser

30. april 2026

Hej Lene,

Tusind tak! 😊
Det glæder os, at du havde en god oplevelse med imødekommende personale og gode priser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang i Aarhus.