Nybolig Anmeldelser

2.761

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 551 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser medarbejderne for deres professionalisme, imødekommenhed og dybdegående viden om lokalområdet, hvilket skaber stor tryghed gennem hele forløbet. Mange fremhæver den fremragende service, effektive håndtering af boligsalg og den gode vejledning, som sikrer en positiv oplevelse. Folk værdsætter den personlige tilgang og følelsen af, at der altid er fokus på kundens ønsker og behov. Dog oplevede nogle kunder, at aftaler ikke altid blev overholdt, og at kommunikationen til tider fremstod uprofessionel. Andre følte, at der var manglende engagement i salgsprocessen, med få fremvisninger og utilstrækkelig rådgivning, hvilket skabte en følelse af at blive overset.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og føler sig i gode hænder, idet mange roser medarbejdernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den professionelle og effektive... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle følte sig trygge, godt hjulpet og... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydig oplevelser med kontakt, hvor nogle rapporterede vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Location

Anmeldere nævner positiv feedback om location, hvor mange fremhæver mæglernes solide kendskab til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Igen en fantastisk fremvisning af Nybolig, vi føler os virkelig tryk ved at have dem i ryggen. Har ikke været på boligmarkedet i 45 år, så vores erfaring er lige med nul, så det er rar at man kan f... Se mere

Kæmpe anbefaling til at kontakte Nybolig Næstved. Vi har haft et utroligt godt forløb med Martin fra Nybolig Næstved 🌟 Vi forelskede os i et nyt hus som endnu ikke var kommet til salg og Mart... Se mere

Anmeldelse af fremvisning/vurdering af hus Vi havde en rigtig god oplevelse med Magnus fra Nybolig Solrød Strand i forbindelse med fremvisning og vurdering af vores hus. Magnus fremstod meget imø... Se mere

Fie er den sødeste, mest smilende meget talende og virkelig empatiske ejendomsmægler. Stor viden om sit fag og mange gode ideer.. hun prøver virkelig at sætte sig ind i hvad der betyder noget for kund... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Nybolig er Danmarks næststørste ejendomsmæglerkæde med cirka 220 mæglerforretninger fordelt over hele landet.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(2.761)

563 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De allerbedste anbefalinger til Nybolig Roskilde

Vi kan nu se tilbage på hele salgsprocessen med Nybolig Roskilde, efter handlen er afsluttet, og vi er kommet godt videre. At sælge et hjem efter mange år er ikke bare en handel. Det er en stor og følelsesladet beslutning, og gennem hele processen har teamet mødt os med en kombination af professionalisme, nærvær, ærlighed og menneskelighed. Vi har hele vejen følt os trygge, hørt og taget seriøst. Kommunikation, engagement og opfølgning har været i top, og vi har aldrig været i tvivl om, at de oprigtigt ønskede det bedste for os. En særlig stor tak skal lyde til den del af teamet, som var tættest på vores hussalg. Jeres indsats, støtte og måde at være til stede på gjorde en kæmpe forskel i en proces, der betyder meget mere end blot mursten og papirarbejde. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Nybolig Roskilde. Skulle vi en dag stå i en bolighandel igen, ville vi ikke være i tvivl om at vælge dem endnu en gang.

1. maj 2026

Kære Charlotte,

Sikke nogle flotte ord. Det sætter vi i Nybolig Roskilde kæmpe stor pris på. Vi ser frem til at få besøg af jer igen, når det er tid.

Rigtig god dag.

En rigtig god oplevelse ved fremvisning…

En rigtig god oplevelse ved fremvisning af bolig, hvor vi blev mødt en imødekommende, behagelig og professionel mægler. Efterfølgende har vi oplevet god dialog og gode tilbagemeldinger på vores spørgsmål samt hurtig respons på vores henvendelser.

Hej Jette,

Fremvisninger er vigtige hos os I Nybolig, så vi er meget glade for at høre du havde en god og professionel oplevelse.

Rigtig god dag!

Troværdig og imødekommende…

Troværdig og imødekommende ejendomsmægler
Har haft et super fint forløb i forbindelse med huskøb

Hej Birgit,

Det er vi mægtige glade for at høre! :-)

Rigtig god dag,

Hilsen Cecilie

Fantastisk dygtige og kompetente…

Fantastisk dygtige og kompetente sælgere i Nybolig Herlev .
Oliver Madsen , Nybolig Herlev er en meget dygtig , serviceminded og jordnær person.
De kan anbefales.

28. maj 2026

Hej Arzijana

Tak for de flotte ord og for anbefalingen. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med det kompetente team hos Nybolig Herlev og den service, du har mødt undervejs.

Astrid, Nybolig

Rigtig tryg og god oplevelse

Konkret, venlig og tilstedeværende oplevelse

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en tryg og god oplevelse.

Astrid, Nybolig

På alle måder en meget ærlig og…

På alle måder en meget ærlig og autentisk fremvisning. Vi følte os helt trygge og virkelig godt tilpas.

Hej Marianne

Tak for de flotte ord. Det er vigtigt for os at skabe en tryg og ærlig oplevelse, så det er dejligt at høre, at I følte jer godt tilpas under fremvisningen.

Meget kompetent mægler.

Meget kompetent mægler.

20. maj 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på de pæne ord og er glade for, at du oplevede en kompetent rådgivning.

Frustrerende kommunikationsplatform

Salgsprocesen hos Nybolig i Ørestaden var rigtig fin.
MEN Nyboligs app/hjemmeside er ubrugelig og virkelig irriterende.
Man bliver så træt hvert gang man skal bruge den...
Det er ikke relateret til computeren eller de telefoner vi har brugt. Det er slet og ret bare et ufærdigt stykke arbejde.
Jeg vil stærkt overveje en anden mæglerkæde næste gang.
Det er gennem app'en alt kommunikation foregår, lige fra underskrift af salgsaftale over notifikationerne om fremvisning og deling af dokumenter. Både før, under og efter handlen.

Hej Lars,

Tak for at melde ind med at du har problemer med vores app. Det er nu noteret og vi får vores app-udviklere til at tage et kig på det.

Cecilie, Nybolig

En god oplevelse.

En god oplevelse.

26. maj 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Skam byder dit hus.

Hej Jimmy,

Vi er meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse med Nybolig. Ræk gerne ud til en af vores forretninger, hvis du vil have en revurdering.

Cecilie, Nybolig

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Vores oplevelse med Nybolig Hjørring i forbindelse med køb af sommerhus i Skallerup Klit har desværre været meget skuffende.

I forbindelse med fremvisningerne var mægleren meget engageret og serviceminded. Der blev blandt andet udarbejdet en løsøreliste med billeder, fordi sælger ønskede at medtage enkelte personlige ejendele. Under fremvisningen blev der også nævnt forskellige positive tiltag og løfter, som gav indtryk af en professionel og tryg handel.

Desværre ændrede oplevelsen sig markant efter købsaftalen var underskrevet og ved nøgleoverdragelsen. Mægleren havde meget travlt med at komme videre og ønskede trods vores opfordring ikke at gennemgå løsørelisten eller kontrollere inventar og installationer sammen med os.

Det viste sig efterfølgende, at der var fjernet væsentligt mere løsøre end aftalt. Samtidig var flere dele af inventaret defekte, herunder vaskemaskine, robotplæneklippere og havetraktor. Derudover var forhold, som ifølge tilstandsrapport og aftaler skulle være udbedret, ikke blevet udført.

Det mest skuffende har dog været den manglende hjælp og opfølgning efter overdragelsen. Vi har oplevet Nybolig Hjørring som fuldstændig fraværende i den efterfølgende proces, selvom sagen nu ser ud til at ende i en juridisk konflikt med både advokatomkostninger og risiko for retssag.

Vi sidder tilbage med en oplevelse af, at fokus primært var på at få handlen lukket — ikke på at sikre en ordentlig og fair afslutning for begge parter.

1. april 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse efter overtagelsen af sommerhuset. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi beklager, at du har oplevet manglende opfølgning og hjælp i forbindelse med de forhold, der opstod efter handlens gennemførelse. Vi har forståelse for, at det er en frustrerende situation, særligt når der er uenighed om aftaler og forhold ved overdragelsen.

Hilsen Cecilie Nybolig

Har virkede rar tålmodigheden er god.

Har virkede rar tålmodigheden er god.
Gav nogle gode råd, god til at forklare på en ikke provokerende måde hvad mangler for bedre salg vil være. Hurtig feedback

23. april 2026

Hej Kent

Tak for anmeldelsen. Det er positivt at høre, at du oplevede en rar og tålmodig rådgivning med gode forklaringer og hurtig feedback gennem forløbet.

Fantastisk oplevelse hos Nybolig Holmbladsgade - Amager

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse med min ejendomsmægler Christoffer og Frederik samt deres team hos Nybolig på Holmbladsgade i forbindelse med salget af min lejlighed. Fra start til slut har jeg følt mig i trygge og professionelle hænder.

Jeg blev mødt med stor ærlighed, engagement og imponerende markedskendskab. Hele processen blev gjort både overskuelig og tryg, og jeg blev løbende opdateret, så jeg altid følte mig godt informeret.

Teamet gjorde en stor indsats for at præsentere min lejlighed bedst muligt, og det var tydeligt, at der blev lagt både tid og energi i salget. Resultatet blev et hurtigt salg til en pris, jeg er utrolig tilfreds med.

Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker en engageret og kompetent ejendomsmægler.

Tusind tak for en fantastisk indsats – jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb!

23. maj 2026

Hej Frederik,

Det er virkelig pæne ord som vi i den grad sætter pris på. Vi er meget glade for du har haft en god oplevelse.

Rigtig god dag,

Cecilie fra Nybolig

Et godt møde,hvor der blev lyttet til…

Et godt møde,hvor der blev lyttet til vore ønsker, forventninger og problemer.

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Det er positivt at høre, at I oplevede et godt møde, hvor der blev lyttet til jeres ønsker, forventninger og problemer.

Min absolutte anbefaling

Langt bedre end forventet. Kan slet ikke sammenlignes med en af de andre kæder - nybolig er flere banelængder bedre m

Hej Anne

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at oplevelsen levede mere end op til forventningerne, og at du har haft et så positivt indtryk af forløbet hos Nybolig.

Rolig og venlig

Behageligt møde og fremvisning

Hej Karen

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede et roligt og venligt forløb samt en behagelig fremvisning.