Estate Mæglerne Anmeldelser 637

4,6

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, engagement og evne til at skabe tryghed gennem hele processen. Mange sætter pris på den personlige og imødekommende tilgang, samt den grundige rådgivning og det høje informationsniveau, der gjorde bolighandlen let og overskuelig. Dog var nogle utilfredse med kommunikationen og følte sig overset eller ikke taget seriøst, især i forhandlingssituationer. Enkelte oplevede manglende opfølgning og en uprofessionel håndtering af deres sag, hvilket førte til frustration og et skift til andre mæglere.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst professionelt, kompetent og hjælpsomt. Mange fremhæver medarbejdernes... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder fremhæver især den hurtige og effektive service, hvor... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kundeservice. Kunder følte sig hørt, velinformerede og fik den... Se mere

Location

Kunder deler tvetydige meninger om lokation. Mange fremhæver mæglernes lokale kendskab til områder som... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med prisfastsættelse. Kunderne fremhæver, at priserne var... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg har både købt og solgt bolig gennem Estate Tarup, hele tre gange, og hver gang har jeg fået virkelig god service. Netop derfor har jeg valgt dem igen, når jeg har skullet sælge hus. Denne ga... Se mere

Estate Gentofte har stået for salget af min lejlighed i Charlottenlund. Meget tilfreds med forløbet. Sarah Müller var primær mægler for salget. Velforberedt til møderne, stor indsigt i ejerforeni... Se mere

Ebbe Nygaard er proff. på den gode måde og solgte vores afdøde fars gård Svanholm alle 12 Skibby til prisen på få dage midt August 2025, nøgler overdraget 1 ste september,fik ham anbefalet af en køb... Se mere

1. Ejendomsmægler

Estate er en landsdækkende kæde af selvstændige og engagerede ejendomsmæglere med dybt lokalkendskab og stærk faglighed. Vi kender boligmarkedet i dit område og ved, hvordan man skaber trygge og effektive bolighandler – uanset om du skal købe eller sælge. Vi er til for dig, der ønsker en professionel sparringspartner hele vejen gennem din bolighandel. Udover at hjælpe dig med at sælge din bolig, tilbyder vi også uvildig og kompetent køberrådgivning, hvis du har fundet drømmeboligen hos en anden mægler, men ønsker støtte og sikkerhed i processen. Estate er ejet af Nykredit, som er ejet af Forenet Kredit. Forenet Kredit arbejder for, at Nykredit og Totalkredit kan give nuværende og fremtidige kunder adgang til de bedste lån i hele Danmark. Vi er lokale. Vi er dedikerede. Og vi er med dig hele vejen. Læs mere på www.estate.dk

4,6

Svarer typisk inden for 1 uge

Fraråder på det kraftigste Estate…

Fraråder på det kraftigste Estate Kalundborg ved Thomas Ziegler. Mage til overlegen og nedladende mægler skal man lede længe efter. Thomas lyver direkte om lovlighed af stand og installationer og kan på ingen måde anbefales. Har flere bekendte med samme oplevelse 👎👎👎 Thomas behøver IKKE kontakte os da vi ikke ændre menig 😡😡

1. april 2026

Estate Ballerup - smørum

Vi havde fornøjelsen af Amanda som vores køberrådgiver, og det var en rigtig god oplevelse.
Det var professionelt, nærværende og oprigtig interesse for at tage godt hånd om os, fra start til slut.

Amanda var altid hurtig til at svare og vi følte os hele tiden i trygge hænder.

Kæmpe anbefaling herfra.

1. februar 2026

Estate Kalundborg har givet mig en unik…

Estate Kalundborg har givet mig en unik service og hurtigt salg. Alle medarbejdere kender mit navn og min sag fra første dag. Jeg er holdt orienteret om sagsforløbet nogle gange flere gange om dagen.
Stort 13-tal til Estate Kalundborg

13. april 2026

Meget tilfreds

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Estate Kalundborg. God, rolig vejledning hele vejen og en oplevelse af at blive set som menneske - ikke bare som et hussalg.

13. april 2026

Pia Kjærsgaard fra Estate Glostrup er en stjerne

Pia Kjærsgaard fra Estate Glostrup har været en kæmpe hjælp i vores proces med købet af vores drømme bolig. Hun holdt alle til ilden i en lidt langstrakt proces med et par tilbageløb og det var trygt at have hende i ringhjørnet.
Pia får vores allerbedste anbefalinger.

9. april 2026

Jesper er meget professionel og fagligt stærk, kompetente, venlige…

Jesper er meget professionel og fagligt stærk, men samtidig imødekommende, nede på jorden og med plads til humor.
Det har været et fantastisk forløb hos ham – hans kompetencer og store viden inden for området har gjort det både let og trygt for os at sælge vores smukke hus.
Huset havde ellers ligget hos Nybolig i over et halvt år uden at blive solgt, men med Jesper lykkedes det.
En stor anbefaling herfra! ⭐

28. januar 2026

Estate Korsør

Solgte mit hus gennem Estate Korsør,
kan anbefales de gjorde det godt og hurtig

11. marts 2026

Hej Bjørn

Glæder os at høre. Stort tillykke med salget.

Estate

Vi havde i forbindelse med hussalg også…

Vi havde i forbindelse med hussalg også inviteret Estate til at vurdere vores hus, da vi nu ønsker at sælge vores hus.

Der blev lavet en aftale med en mægler, som kom mandag ugen efter, og huset blev gennemgået. Der blev snakket forskellige løsninger og mægler ville vende tilbage senere på ugen.

Mødet blev afholdt for 11 dage siden, og vi har ikke hørt noget endnu, så anden mægler er valgt.

9. marts 2026

Hej John

Det kan vi kun beklage. Det er bestemt ikke det vi ønsker at stå for i Estate.

Håber I får en god oplevelse og et godt salg med den mægler i vælger til opgaven.

Beklager fejlen.

Estate

Estate Køge har endnu engang solgt en…

Estate Køge har endnu engang solgt en lejlighed for mig i Køge på under 3 uger.
Sidste gang de solgte for mig var det på 6 dage.
Men uanset liggetiden så vil jeg altid bruge Estate Køge alle mæglere derfra er super søde og venlige og ikke mindst har de altid smil på.
Giver super god feedback .

Estate Køge kommer altid til at sælge for mig hvis jeg skal videre til nyt hjem❤️

22. februar 2026

Hej Britt

Først og fremmest et stort tillykke med endnu et effektivt salg.

Mange tak for de fine ord. Vi sender straks rosen videre til teamet i Køge.

Estate

At sælge sit hjem er noget helt særligt…

At sælge sit hjem er noget helt særligt – fyldt med minder og følelser. Derfor betød det meget for os at have Thomas og hans fantastiske team hos Estate Kalundborg ved vores side.

Fra første møde har vi følt os trygge, set og godt guidet gennem hele forløbet. Det har været tydeligt, at de ikke bare sælger huse – de møder mennesker.

Står du og skal sælge din bolig, eller ønsker køberrådgivning til at finde dit næste hjem, kan vi kun varmt anbefale Thomas og hans fantastiske team.”

– Sælger af
Rådbjergvej 7
4450 Jyderup

11. marts 2026

Estate Taastrup - Burak Aydin

Jeg blev henvist til Estate Taastrup af min bankrådgiver grundet de har et samarbejde om henvisning af kunder.

Burak kom hjem til mig og vi havde en god dialog og fik forventningsafstemt salgsprocessen, herunder en god snak om strategi og pris - både worst og best case. Jeg valgte ikke at indgå dialog med andre mæglere fordi jeg følte en god mavefornemmelse med at gå videre med Estate og det viste sig at holde stik.

Regningen endte med at blive noget dyrere end den pris jeg fik på mødet i december 2024, men Burak ringene og oplyste herom hver gang, herunder skyldtes det ændret salgsstrategi og mere reklame for at booste lejligheden, da interessen jo daler efter xx antal dage. Det tog næsten 9 mdr. før der kom en seriøs køber, men den lange proces skyldes det store udbud i det område jeg boede i, så købere sammenligner lejlighederne eller havde ikke baglandet med (finansiering) til spildtid for begge parter.

Der var sidst i processen en ekstraafregning, som jeg var oplyst om i salgsprovenuet, men det jeg følte manglede var en heads-up om at gør Estate, så mine midler kunne frigives lidt hurtigere. Jeg fik denne forklaring på bagkant og alt er OK, men jeg havde håbet på at få en kort oplysning - ligesom alt andet i processen - på forhånd. Burak fokusere på få sager og er godt forberedt, så du får en god mægler, der ikke har 20 sager kørende og blander tingene sammen!

12. januar 2026

De bedste anbefalinger til Estate Kalundborg

Teamet fra Estate Kalundborg har endnu engang løftet opgaven med salg af hus for os. De har sørget for, at vi hele vejen igennem har følt os hørt og fået den hjælp vi have behov for.
Der var ingen tvivl om det var dem der skulle sælge for os, valget faldt naturligt og var det rette med et færdig salg på 21 dage.
De bedste anbefalinger til Estate Kalundborg

23. februar 2026

Hej Mette

Stort tillykke med salget. Det glæder os rigtig meget, at I har haft en god oplevelse med teamet i Kalundborg.

Vi sender rosen videre til dem med det samme.

Estate

Tryg, hurtig og ikke mindst virkelig dygtig køberrådgiver

Vi fik anbefalet Pia Kjærsgaard, Estate, Glostrup som køberrådgiver af en anden ejendomsmægler, og hun har været formidabel at have på "vores side". Hun har ydet virkelig hurtig og kyndig sparring, der gav os overblik, større viden om sagens detaljer og dermed grundlag for en bedre forståelse af hvad vi selv ville have det godt med at byde på en Københavner lejlighed med en del større og mindre fremtidig renoveringsbyrder. Vi sidder tilbage med oplevelsen af at have budt ikke bare det der var rigtige for os, men også så tæt på den reelle "markedspris" i et ophedet københavner marked. I hele forløbet har hun styret og kommunikeret med os og med sælgers mægler - fra først færd da vi havde set lejligheden 2. gang og til vi nu er flyttet ind og skødet og sidste afregninger er på plads. Vi vil helt sikkert selv bruge Pia Kjærsgaard igen og hun får vores varmeste anbefalinger.

24. februar 2026

Besvarelse fra Estate Mæglerne

Det lyder jo som et rigtig godt forløb, hvilket naturligvis glæder os meget.

Vi håber I bliver rigtig glade for lejligheden. Tillykke med købet.

Tak for de fine ord. Vi sender straks rosen videre til Pia.

Estate

Estate Gentofte har stået for salget af…

Estate Gentofte har stået for salget af min lejlighed i Charlottenlund.
Meget tilfreds med forløbet. Sarah Müller var primær mægler for salget. Velforberedt til møderne, stor indsigt i ejerforeningen og et kommende tagprojekt. God markedspris for lejligheden. Sarah var dygtig til at forestå forhandlingen på mine vegne og skabte derved ro som sælger ift. unødvendig kontakt.
Jeg vil klart vælge at lade Estate Gentofte og Sarah Müller stå for salget hvis jeg skulle være mægler igen.
5 stjerner ⭐️

21. februar 2026

Tillykke med salget!

Forberedelse og grundighed betaler sig altid, og vi er rigtig glade for, at du har været glad for forløbet med Sarah.

Tak for de fine ord.