Igen en fantastisk fremvisning af Nybolig, vi føler os virkelig tryk ved at have dem i ryggen. Har ikke været på boligmarkedet i 45 år, så vores erfaring er lige med nul, så det er rar at man kan f... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nybolig er Danmarks næststørste ejendomsmæglerkæde med cirka 220 mæglerforretninger fordelt over hele landet.
Kalvebod Brygge 47, 1780, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Meget behagelig mægler, vi føler os rigtig godt behandlet.

Besvarelse fra Nybolig
God og venlig service hele vejen igennem - det sagt selv om vi i sidste ende valgte mægler til anden side.

Besvarelse fra Nybolig
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nybolig. Mikkel var venlig, professionel og god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Jeg følte mig godt behandlet og tryg gennem hele vurderingen.

Besvarelse fra Nybolig
Professionel og faktuel vurdering med relevant rådgivning af det praktiske ifbm. salget af boligen.

Besvarelse fra Nybolig
Solid optræden, Nybolig bestod opgaven at sælge huset helt ud i fjerneste hjørne
Uhyggelig vi købte

Besvarelse fra Nybolig
nybolig Skælskør som lavede aftaler uden om os som sælger og dag vi havde en købskontrakt kunne vi ikke få fat i vores mægler eller chefen for virksomheden i 3 dage og jeg har bedt om alle dokumenter angående vores ejendom men har intet fået eller hørt fra dem
yderst dårlig oplevelse

Besvarelse fra Nybolig
Du var god til at vise frem og lytte til spørgsmål selvom du ikke havde alle svarene

Besvarelse fra Nybolig
En rigtig god oplevelse og faglige meget kompetente

Besvarelse fra Nybolig
Nybolig Herning, holdt simpelthen ikke den aftale de selv udarbejdede. Vi fik 24 timer til at komme med et bud på et hus, vi var meget interesserede i.
Under 12 timer senere skrev samme mægler en mail til os, at huset var solgt. Vi fik ikke en chance og ingen tilbud om bud-runde som normalt Vi oplever Nybolig som både utroværdige og uordentlige.

Besvarelse fra Nybolig
Ulla fra nybolig Trøjborg er et af de mest kompetente og behagelige mennesker jeg har handlet bolig med. Hende kan i trygt bruge. Hun har min største anbefaling.

Besvarelse fra Nybolig
Huset, vi var ude at se, var meget flot, og derfor er det ekstra ærgerligt, at fremvisningen ikke gav os mulighed for rigtigt at opleve det.
Mægler Søren var høflig og venlig, men telefonsamtalen ved booking af fremvisning virkede kølig og fremvisningen idag var forhastede. Jeg følte mig mere ført hurtigt gennem huset end vist rundt. Fremvisningen bestod primært af en hurtig gennemgang af rummene: "her er toilettet, her er et værelse, her er køkkenet", uden mange oplysninger om huset og uden særlig meget tid til at kigge nærmere eller stille spørgsmål.
Jeg blev også overrasket over, at ejeren og hans hund var til stede under fremvisningen. Vi er ikke særligt glade for hunde, så det var ikke en behagelig overraskelse, selvom ejeren var venlig og tog hensyn til situationen.
Det, der undrede mig mest, var, at Søren virkede meget travl under fremvisningen, mens der til gengæld var god tid til en hyggelig snak med ejeren, da vi gik derfra.
Noget andet, der undrede mig, var, at Søren fortalte, at der havde været mange interesserede og mange fremvisninger af huset. Da boligen samtidig har været til salg i omkring 256 dage, spurgte jeg naturligt ind til, hvorfor et ellers flot hus endnu ikke var blevet solgt. Her oplevede jeg ikke at få noget særligt uddybende svar ud over, at prisen oprindeligt havde været sat for højt. Jeg havde forventet lidt mere indsigt i, hvad der eventuelt havde fået tidligere interesserede købere til ikke at gå videre.
Huset er stadig interessant, men fremvisningen efterlod os med følelsen af, at vi ikke fik mulighed for at se boligen ordentligt. Hvis vi vælger at gå videre, vil vi foretrække en ny fremvisning med en anden mægler.

Besvarelse fra Nybolig
Jeg vil altid vælge Nybolig. Meget ærlige og professionelle. Jeg føler mig tryg hos dem efter en dårlig oplevelse ved HOME.

Besvarelse fra Nybolig
Punktlig til mødetidspunktet. Grundig fremvisning og fik god tid til spørgsmål osv. Transparent omkring restriktioner på ejendommen. Professionel og venlig.

Besvarelse fra Nybolig
Nybolig vil rigtigt gerne sælge vores bolig og lægger reklamer i vores postkasse som er tilmeldt "Nej tak til reklamer". Lokalafdeling Roskilde lovede det var en fejl, men det sker fortsat. Nybolig bør som alle andre overholde markedsføringsloven. Man kan klage til Forbrugerombudsmanden men det virker som spild af samfundets ressourcer at Nybolig ikke bare retter ind.
...og i øvrigt hvis jeg nogensinde skal sælge min bolig bliver det ikke via Nybolig, da deres ord og "løfter" tydeligvis ikke er til at regne med.

Køb og salg gennem Nybolig Næstved
Vi solgte vores rækkehus gennem Nybolig Næstved. I praksis stod vi dog selv for at finde køber, fremvise boligen og aftale pris mv.
Samtidig hjalp Martin fra Nybolig Næstved os med at finde vores nye hjem. Den del af processen var rigtig god, og Martin var en stor hjælp i forbindelse med søgning og køb af bolig.
Problemerne opstod desværre efter underskrifterne var på plads.
Ved overtagelsen af vores nye hus blev jeg kontaktet af sælger samme dag kl. 11, hvor de spurgte, om de måtte lade nogle af deres ting stå i huset efter overtagelsen og hente dem senere. Det sagde jeg nej til. Jeg forsøgte herefter at få kontakt til Martin for at få rådgivning om situationen og høre, hvad vi skulle være opmærksomme på. Først en time før overtagelsen fik jeg fat i ham, og den hjælp og sparring, jeg modtog, var meget begrænset.
Da vi ankom til huset, var sælger stadig i gang med at flytte ud. Først dér blev jeg spurgt, hvornår de måtte hente de sidste ting. Jeg stod pludselig over for tre stressede og desperate mennesker, som endnu ikke var fraflyttet huset på overtagelsesdagen. Det gjorde situationen meget ubehagelig, og jeg var ked af hele oplevelsen omkring overtagelsen.
Da vores egen bolig skulle overdrages, var vi klar en uge før tid og meddelte Martin, at køber kunne overtage tidligere på betingelse af to konkrete forhold. Dagen efter modtog jeg en SMS om, at der var aftale om nøgleoverdragelse dagen efter kl.13. Jeg spurgte samtidig, om køber havde accepteret begge betingelser, og om der var noget særligt, vi skulle være opmærksomme på ved den tidligere overtagelse. Jeg fik sent om aftenen svar på, at betingelserne var accepteret, men ikke svar på mine øvrige spørgsmål.
Da jeg selv kontaktede køber, viste det sig, at der var opstået en misforståelse omkring den ene af betingelserne. Det kan naturligvis ske, men ville ikke være sket hvis det ikke skulle gå så stærkt alting.
Den ene betingelse var blandt andet betaling af et klædeskab til 6.000 kr. før overtagelsen. Den betaling modtog vi ikke som aftalt og forventet før overtagelse, og vi hørte heller ikke noget fra Martin.
Køber overtog boligen kl. 13 dagen efter. Kl. 14 skrev køber til mig, at jeg skulle tale med Martin om betalingen af klædeskabet, da de afventede hans tilbagemelding. Jeg ringede til Martin to gange, men siden den 27. maj har jeg ikke hørt fra ham.
Køber tilbageholder fortsat de 6.000 kr., da der er uenighed om nogle forhold ved handlen. Ifølge køber skulle Martin have oplyst, at vi havde lovet at udbedre bestemte ting inden salget. Det undrede mig, da Martin aldrig deltog i vores fremvisninger. Køber kunne heller ikke forklare, hvordan den misforståelse var opstået.
Jeg ved, at køber havde flere forhold, de var utilfredse med, men vi har ikke modtaget nogen information eller opfølgning fra Martin. Jeg håber derfor, at problemerne er blevet løst, men det ved jeg reelt ikke.
Der har også været andre udfordringer undervejs. Blandt andet blev tilstandsrapporten dyrere end det oprindelige tilbud, og der er opstået omkostninger ved vores nye hus, som ikke fremgik af købsaftalen. Disse forhold undersøger vi nu nærmere med anden rådgivning.
Samlet set er min oplevelse, at Martin er dygtig til at hjælpe med at finde den rette bolig og få handlen i gang. Men når først underskrifterne er på plads, og pengene er betalt, har vi oplevet meget begrænset opfølgning, rådgivning og hjælp.
Jeg står derfor tilbage med en følelse af, at tingene går lidt for stærkt hos Nybolig Næstved. Der bliver lavet mange handler, men efter min oplevelse bliver sagerne ikke altid fulgt helt til dørs, og man føler sig hurtigt glemt, når handlen er gennemført.

Besvarelse fra Nybolig
Vi oplevede mægleren som meget kompetent der var ikke noget der blev pakket ind der blev talt lige ud af posen.
Vi følte os tryg ved mægleren.