Super søde og behagelige Ejendomsmægler i Nybolig Frederiksund👍 Vores kontakt person er Jonas, som er super flink/ og han giver en mega fin service over telefonen,📞 Er sikker på... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nybolig er Danmarks næststørste ejendomsmæglerkæde med cirka 220 mæglerforretninger fordelt over hele landet.
Kalvebod Brygge 47, 1780, København V, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Den gode mavefornemmelse var der. Dejligt at blive mødt af en mægler der forstår hvad ens tanker i forbindelse med et salg.

Besvarelse fra Nybolig
Helt fantastisk fremvisning kan desværre ikke give
dem flere stjerner, der er ikke mere at ta af

Besvarelse fra Nybolig
Overtaget efter to andre mæglere - solgt på to dage.
Professionelt.
Fantastisk kommunikation.
I trygge hænder.
Gennemsigtighed.
Venlighed og tilgængelighed.
Kæmpe anbefalinger til Nybolig Fredericia.

Besvarelse fra Nybolig
Vi har haft møde med Michael i dag om nogle idéer og tanker for vores fremtid. Jeg er meget tilfreds med den professionelle og dygtige måde, mødet blev gennemført på. Michael var lyttende, engageret og skabte en god dialog, som gav tillid til den videre proces. Jeg ser positivt på fremtiden og sætter stor pris på hans indsats.

Besvarelse fra Nybolig
Jeg følte mig tryk ,jeg følte at jeg ville blive hjulpet hele vejen igennem ,uanset stort eller småt følte jeg at alt nok skulle løse sig ,det er for mig den vigtigste følelse ,

Besvarelse fra Nybolig
Jeg har skrevet en mail til 8001@nybolig d. 22/6-26 med spørgsmål til en bestemt bolig.
Det kom ingen svar og så skrev jeg fredag d. 26/6-26 direkte til mægler fra salgsopstillingen og jeg fik autosvar:
“Hej
Tak for din mail.
Jeg har væk fra kontoret og er tilbage igen mandag d. 29/6, du må derfor meget gerne videresende din mail til mine kollegaer på (mail må ikke nævnes for trustpilot da jeg indsendte anmeldelsen)
God dag“
Det er helt okay at man er væk på måske ferie.
Men her onsdag d. 1/7-26 har jeg stadig ingen svar fået.
Jeg opdagede så selv, at lejligheden er solgt og tillykke til sælger :-)
Hvor er det useriøst at man ikke får et svar som fx: “boligen er under salg”
“Tak for din mail. Boligen er solgt. Søger du lignende boliger”
Men nej det går for godt og så er man ligeglad med kunderne, og en der er interesseret i en solgt bolig er ikke længere interessant nok for Nybolig Århus City
Useriøst !
14/7:26: Nybolig har svaret det nok skyldes sommerferie. Her d. 14 juli er der ikke svaret endnu fra den konkrete mægler eller butikkens mail. Mon ikke der var kommet et svar hvis boligen stadig var til salg.
Jeg håber ikke kunden skal vente på svar fra flere mails fra d. 22 juni pga. sommerferie .. Kommer der så svar efter 1/9-26?

Besvarelse fra Nybolig
Jeg er meget utilfreds med Nybolig Vejen. Efter min opfattelse virker det primært som en pengemaskine frem for en virksomhed, der rådgiver sine kunder ordentligt.
Jeg betalte 13.500 kr. for at få udarbejdet tilstandsrapport, energimærke og øvrige nødvendige rapporter. På intet tidspunkt blev jeg oplyst om, at der ikke var behov for at få dem lavet, før der var udsigt til et salg.
Resultatet er, at jeg har brugt 13.500 kr. på dokumenter, som nu ikke har den store værdi for mig, da huset endnu ikke er blevet solgt.
Jeg kan derfor ikke anbefale Nybolig Vejen og vil heller ikke benytte dem igen. Jeg mener, at jeg har fået mangelfuld rådgivning og oplever, at mine penge er blevet brugt unødigt.

Besvarelse fra Nybolig
God kommunikation. Intet manglede ja selv printet salgsopstilling lå klar fra starten. Alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra Nybolig
Vi har for nylig købt ejendom gennem Nybolig Næstved, og selvom forløbet startede fint, har oplevelsen efter overtagelsen været dybt utilfredsstillende.
Da vi fik nøglerne, konstaterede vi væsentlige mangler, som ikke var oplyst i salgsmaterialet eller rapporterne – herunder en defekt låsemekanisme i kælderdøren og en udendørsbelysning med 11 lamper, der overhovedet ikke er tilkoblet eller funktionsdygtig.
Da vi efterfølgende rettede henvendelse for at finde en løsning, mødte vi en total mangel på engagement.
Nybolig har i denne sag ageret som intet andet end en passiv budbringer, der blot videresender afvisende beskeder frem og tilbage mellem køber og sælger.
Mægleren har fuldstændig nægtet at forholde sig til sagens substans, tage professionelt ansvar eller forholde sig til, at sælgers oplysningspligt gælder ved købsaftalens underskrift.
Alle de ansatte, vi har mødt hos Nybolig Næstved, har været flinke mennesker. Men høflighed gør det ikke alene, når man som ejendomsmægler udviser så udpræget en passivitet og nægter at tage stilling til sit eget ansvar i en handel.
Det har været en utrolig frustrerende og uprofessionel efterbearbejdning, og vi kan derfor ikke anbefale Nybolig Næstved, hvis man forventer en mægler, der følger en handel ordentligt til dørs.

Besvarelse fra Nybolig
Jeg udfyldte i går en formular med henblik på at høre nærmere om en fremvisning af en lejlighed på Aarhus Ø, men jeg modtog aldrig et svar. Derfor valgte jeg at ringe i dag omkring kl. 11.40 for at følge op.
Jeg fik fat i Brian, som fortalte, at det sagtens kunne lade sig gøre at arrangere en fremvisning, men at han først lige skulle undersøge, om der var nogen i lejligheden, da den var udlejet via Airbnb. Vi aftalte en fremvisning kl. 17, og han oplyste samtidig, at han ville ringe tilbage og bekræfte, om det kunne lade sig gøre eller ej.
Klokken er nu 18, og jeg har stadig ikke hørt noget fra ham. Jeg må indrømme, at jeg synes, denne håndtering fremstår en smule uprofessionel og amatøragtig. Det er desværre heller ikke første gang, Brian håndterer en aftale på denne måde – præcis det samme skete sidste år.

Besvarelse fra Nybolig
Igen en fantastisk fremvisning af Nybolig, vi føler os virkelig tryk ved at have dem i ryggen.
Har ikke været på boligmarkedet i 45 år, så vores erfaring er lige med nul, så det er rar at man kan finde den professionelle hjælp ved Nybolig i Aars.

Besvarelse fra Nybolig
Jeg kan ikke råde folk til og bruge Nybolig
Min kærestes familie mistede juli sidste år deres far, og der med skulle vi have solgt huset, med en vurdering 1.2 mil, og vi kontakter assens afdeleingen for vi hade kun hørt godt om denne person, det viser sig så at for os at det var varmt luft i en pose og ikke andet, lover guld og grønne skove, og INTET blev infriet, ved godt at man ikke altid vil kunne få prisen, men et hus til 1.2 bliver solgt for 695 da mælgeren efter vores mening kun vil have huset ud af hans potfolie igen, så må være ærlig at sige folk skal nok heller finde sig en anden mægler kæde en Nybolig

Besvarelse fra Nybolig
De har altid styr på tingene - er skarpe på priser og imødekommende