NordicFeel Anmeldelser

2,3

Jeg bestilte en varer for over 400 kr. i maj. Jeg skrev og efterspurgte, hvorefter jeg fik svar 2 juli at de ikke har varen længere, og at jeg vil få pengene tilbage. Her 18 dage senere har jeg stad... Se mere

Køb ikke på dette website! Jeg købte et krøllejern hos Nordicfeel, som overhovedet ikke kunne krølle håret, blot bukke det lidt. Klager naturligvis over dette og vil have penge tilbage, men får at vi... Se mere

Jeg var lidt bekymret pga af alle de dårlige anmeldelser herinde på trustpilot, men jeg tog chancen, da det var en virkelig god pris på lige netop den saltvandsspray, jeg gerne ville have. Jeg havde f... Se mere

Fingrene væk fra dette firma. Ønskede at købe et par artikler den 20-12-2017, og blev lovet at disse artikler ville være fremme senest mellem jul og nytår 2017/2018, men nikke nej. Pakken ligger/lå... Se mere

1. Kosmetikforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NordicFeel sælger parfume, hudpleje og hårpleje, altid med gratis fragt, hurtig levering og tryg og sikker betaling.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Udmærket

God pris og hurtig levering. Men jeg var ikke i stand til at sætte en alternativ adresse ind, så jeg kunne få leveret til min pakkeboks. Postbuddet bankede på døren men var væk, da jeg kom ud for at åbne døren. Så leveringen blev forsinket en dag, da pakken først dagen efter kunne udleveres fra et postkontor.

1. oktober 2015

Fedt!

Jeg bestilte forleden , hvor jeg gav dårlig feedback pga lang vente tid.
Så havde jeg bestilt en forkert concealer, hvor efter jeg i fredags bestilte igen og modtog min ordre idag!!!(mandag) kanon mand' jeg tog fejl, og det ik sidste gang jeg bestiller der fra :)

1. oktober 2015

++++++positiv oplevelse!

afsendt samme dag som bestilt, track & trace, hurtig levering - alt i alt en god handelsoplevelse. At fragten er gratis er så bare endnu et kæmpe plus!

16. september 2015

Super hurtig levering!

Jeg synes det hele var som det skulle være. Jeg har bestilt en bio-oil 200ml, jeg bestilte den og dagen efter fik jeg en besked om at den var afsendt og senere klar til afhentning. Det kunne ikke være meget bedre end det. Derudover er deres priser også super gode så jeg vil helt klart anbefale dem.

15. september 2015

Ikke modtaget min vare

Har ikke modtaget min vare eller fået svar hvorfor. Kan se den er sendt og befinder sig i Sveriege. Har både kontaktet dem på mail og telefon, men hører ikke fra dem. Meget utilfreds.
Mvh. Joan Pedersen, Gedsted

28. juli 2015

Hej Joan,

Vi beklagar att du har fått vänta på svar från oss. Vårt mål är att besvara förfrågningar inom 24 timmar på vardagar. Tyvärr så har det varit längre svarstider under ett par dagar på grund av semester och sjukdom på kundtjänstavdelningen och det ber vi om ursäkt för.
Det var verkligen tråkigt att höra att du upplevde att leveransen blev sen. Vår leveranstid är upp till 4 vardagar efter att vi skickat paketen,
men ofta går det snabbare än så, tyvärr inte denna gång.

Då ditt paket ankom idag hoppas vi att du i övrigt är nöjd med leveransen och hör gärna av dig till oss om du har några funderingar!

Ha en fortsatt bra dag!

Mvh
Malin Karlsson
Marketing Manager Denmark

Nemt og super hurtigt!

Jeg har nu handlet hos Nordicfeel to gange, og begge gange har været helt problemfrie. Produkterne har været billige, hjemmesiden er nem at navigere i, og varerne er kommet frem rigtig hurtigt! Jeg vil bestemt handle her igen.

24. juli 2015

modtaget Kopi vare

Bestilte en Yves Saint Laurent Kouros After Shave 100ml denne after shave har jeg brugt igennem mere end 20 år, så da jeg modtog og åbnede den var der slet ingen tvvivl om det var en meget dårlig kopi, så kan ikke anbefales at handle der

9. juli 2015

Hej Claus,

Vi garanterer, at vores produkter er ægte, og vi har garantier fra vores leverandører at varer skal være ægte.
Vi køber kun produkter, der er mærket til det europæiske marked.

Vi tager meget gerne tilbage den After Shave du har bestilt så vi kan kigge på den, og vi sender dig selvfølgelig en ny eller pengene tilbage.
Det er helt op til dig :)

Vi beklager meget at produktet levede op til dine forventningar, og derfor tilbyder vi dig at du kan reklamere den hos os.

Hvis du ønsker dette, så kontakt os gerne på : info@nordifeel.dk

Ha en rigtig god dag!

Fup, fiduser og kopivarer!

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA:
Jeg købte to produkter på som ifølge Nordicfeel's hjemmeside skulle være fra det franske mærke "Durance". Jeg modtager to produkter(en badegele og en bodylotion) som viser sig at være fra et engelsk mærke der hedder "Naturally European" og har intet med "Durance" at gøre. "Naturally European" ligner MEGET "Durance"s design og udseende så det er falsk varebetegnelse der vil noget og det er det Nordicfeel spiller på for at få os til at købe...
Jeg har selvfølgelig kontaktet Nordicfeel om at jeg føler mig snydt men har bare modtaget et autosvar der siger:"Din sag er modtaget og behandles af vores kundeservicemedarbejdere" og det er nu 3 dage siden. Jeg regner nu heller ikke med at høre fra dem da jeg mener det er fuldt bevidst at man snyder kunderne. Hvis man går ind her på Trustpilot og søger på Nordicfeels's svenske hjemmeside er der også her en del svenske kunder der har modtaget kopivarer - parfumer m.m.
Jeg har netop lige været inde og søge på Durance på Nordicfeel og nu er "Fejlen rettet" dvs. "Naturally European" er fjernet fra siden med "Durance" og fået sin egen side/kategori :-D
Men jeg har stadig intet hørt fra dem....f.eks om at de undskylder og at de har lavet en fejl og at de vil bytte mine varer etc.
Jeg handler ALDRIG dér igen!!!

9. juli 2015

Hej Susanne,

Vi beklager meget for at du har ventet på svar fra os så længe, men det var fordi vi ventede på svar fra vores leverantør.
Vi har desværre kommet til at blande de varer, så vi har ved en fejl sendt dig produkter fra mærket "Naturally European" dette beklager vi meget.
Som kompensation kan du vælge nye vare på vores hjemmeside fra mærket Durance til samme pris som du har betalt for disse varer som vi har sendt forkert. Så du kan altså vælge nogle af Durance varer for 208 kr, og så sender vi dem gratis til dig, og de produkter du har hjemme som vi sendte forkert ved en fejl kan du også beholde :)
Vi beklager inderligt for denne missforståelse og håber på din forståelse.

Skriv til os så jeg kan lægge op en manuel order, når du har bestemt dig vilke produkter du vil have for 208 kr. så sender vi dem helt gratis til dig! Ha en rigtig god dag :)

Kundeservice
Emina

Super gode produkter til fantastiske priser!!!!

Handler rigtig ofte hos Nordicfeel, og er altid så tilfreds og glad for mine produkter! Bestillte min pakke i fredags og modtog den i dag, altså 1 arbejdsdag bare! Super hurtig levering varen var i meget beskyttet emballage. Alle de produkter jeg har ledt efter har jeg fundet hos Nordicfeel, og som sagt kommer de rigtig hurtigt og dessuden er det helt fantastikse produkter!

Jeg har også været i kontakt med kundeservice, som svarede på min mail efter 7 min, det kalder jeg for god service, jeg skulle ændre min order, og bestille noget mere og det ordenede de med det samme! Jeg er virkelig glad for at en side som Nordicfeel findes!

Kan klart anbefale Nordicfeel til andre!

Det er i hvert fald et sted jeg bestemt vil handle med igen.

6. juli 2015

FULDSTÆNDIGT UACCEPTABELT. JEG ER MÅLLØS!

Har handlet ved Nordicfeel.dk flere gange uden problemer. Men så sker der det uheldige at jeg modtager en neglelak/topcoat fra Deborah Lippmann med en defekt børste, så midt i min manicure må jeg sidde og klippe lange hår af børsten og nogle af hårene er foldet så der dannes store dråber længere oppe af børsten. Skriver straks til Nordicfeel.dk og medsender billeder af den defekte børste der desværre gør topcoaten helt ubrugelig.

De beder mig om at returnere topcoaten, hvorefter de så vil teste den(?) åbenbart ikke godt nok med billeder af den defekte børste mm. Nå men jeg sender den så retur. Og kan se på Track&Trace at de har modtaget den den 2. juni. Hører intet fra dem. Så skriver så til dem den 8. Juni om de sendt den nye vare til mig. De skriver så at de endnu ikke har behandlet min retur.

Og nu har vi så den 15.Juni og jeg har stadig intet hørt fra dem. Det synes jeg simpelthen er fuldstændig RESPEKTLØST. En ting er at de ikke tager mine ord OG billeder for gode varer og blot med det samme sender mig en ny topcoat. Men at jeg nu har gået i små 2 uger og ventet på de skal behandle min retur. JEG ER MÅLLØS! Dette er min første negative anmeldelse nogensinde. Så vil sige, håb på de varer du modtager er som de skal være, for er de ikke, bliver du mistænkeliggjort og hvem ved hvornår de behandler din retur. FULDSTÆNDIGT UACCEPTABELT.

15. juni 2015

Hej Charlotte,

Tak fordi du skriver til os!
Vi beklager at du har haft sådan en oplevelse med os. Nogle gange kan det være lidt svært at at bedømme en reklamation udfra et billed, det er derfor vi har bedt dig om at sende den i retur. Normalt går der 1-2 uger fra at du sender din varer til os og til vi behandler den. Over sommeren kan der gå op til 4 uger eftersom der er mange som har ferie, så vi er ikke så mange der arbejder, vi skifter hele tiden.
Desværre kan der være fabriksfejl på nogle varer, og det kan ske for enhver. Vi kommer selvfølgelig tilbagebetale dig eller sende en ny varer om det er det du vil.

Du skal selvfølgelig ikke føle dig dårligt behandlet for det er ikke vores hensigt.
Vi håber du forstår og ønsker dig en fantastisk dag :)

Kundeservice
Emina

Super godt virksomhed!

Super god og utrolig hurtig levering. De er så gode til at give tilbagemelding via mail hvornår pakken er afsendt osv. Stort plus for fri levering. Godt og sikkert indpakning. Kan varmt anbefales.

6. juni 2015

Bare i orden 👍

God hjemmeside hvor jeg fandt produkter fra Lumene som jeg har søgt efter med lys og lygte! Derudover gratis fragt og god info pr. mail undervejs i fht. hvor langt leveringen er. Der gik 5 dage fra bestilling til jeg fik min vare med posten.

6. maj 2015

Fuldt ud tilfreds!

Modtog i dag min pakke som jeg bestilte i mandags, er fuldt ud tilfreds! Hurtig levering og varen var i meget beskyttet emballage.
Kan klart anbefale Nordicfeel til andre!
Et sted jeg bestemt vil handle med igen.

16. april 2015

trykket pakke

fik en letter trykket pakke ind af døren i dag og var lidt bange for, om noget var gået i stykker. Men indholdet var pakket urokkeligt med bobleplastik og luftpude, så alt var intakt. og er også glad for prisen så nu ved jeg hvor jeg skal handle neglelak :D

4. marts 2015

I top service

Min pakke med ansigtsrens var ikke kommet, da jeg stod med postanmeldelsen og skulle hente den på posthuset. Jeg måtte komme igen i morgen. Det gentog sig to gange mere og postdanmark var ganske ud af stand til (fuldstændig uvillige) at hjælpe, fordi der manglede en stregkode.
Jeg skrev til Nordicfeel om de kunne sende koden? Hvorefter de sendte en hel ny flaske ansigtsrens! Fantastisk.
Hentede min nye forsendelse i dag og kunne vælge mellem to, for nu var de begge ankommet. Jeg returnerede selvsagt den ældste.
Nu ved jeg, hvor jeg skal handle fremover.

28. februar 2015