NordicFeel Anmeldelser

2,3

Jeg bestilte en varer for over 400 kr. i maj. Jeg skrev og efterspurgte, hvorefter jeg fik svar 2 juli at de ikke har varen længere, og at jeg vil få pengene tilbage. Her 18 dage senere har jeg stad... Se mere

Køb ikke på dette website! Jeg købte et krøllejern hos Nordicfeel, som overhovedet ikke kunne krølle håret, blot bukke det lidt. Klager naturligvis over dette og vil have penge tilbage, men får at vi... Se mere

Jeg var lidt bekymret pga af alle de dårlige anmeldelser herinde på trustpilot, men jeg tog chancen, da det var en virkelig god pris på lige netop den saltvandsspray, jeg gerne ville have. Jeg havde f... Se mere

Fingrene væk fra dette firma. Ønskede at købe et par artikler den 20-12-2017, og blev lovet at disse artikler ville være fremme senest mellem jul og nytår 2017/2018, men nikke nej. Pakken ligger/lå... Se mere

1. Kosmetikforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NordicFeel sælger parfume, hudpleje og hårpleje, altid med gratis fragt, hurtig levering og tryg og sikker betaling.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Godt udvalg.

Har handlet her nogen gange hos Nordicfeel. Elsker deres udvalg og synes det er fornuftige priser. Er især glad for at de har min ynglings parfume, som ellers ikke er til at finde så mange andre steder. Varerne er også altid godt beskyttet. 👍🏻

24. september 2018

Alt var perfekt..

Alt var perfekt... jeg nåede at skrive til support da jeg troede mine vare blev leveret på posthuset med en besked på mobilen når den var klar til afhentning.
de skrev at den var på vej, og efter 10 dage fandt jeg så en seddel som posten havde smidt i postkassen, dagen efter jeg bestilte.
Så helt perfekt, dog ville det være rart der var digital sporing, det ved jeg dog ikke om er Postnord eller shoppen der skal sørge for den slags :)

4. juli 2018

Købte noget DOVE sæbe hos NordicFeel.

Købte noget DOVE sæbe hos NordicFeel.
De sendte det forkerte og efter jeg havde brokket mig indrømmede de at der var en fejl på deres hjemmeside og tilbød at refundere beløbet - uden at jeg skulle returnere den forkert leverede vare.
Jeg svarede at de ikke skulle refundere noget - bare glemme det hele :- )

Igen: FIN service

18. april 2018

Jeg har kun ros til overs til dem.

Jeg har kun ros til overs til dem.
Jeg vidste ikke rigtig om jeg turde købe, efter jeg havde læst de dårlige anmeldser - men tog chancen da beløbet ikke var så stort - og jeg må sige, at det har været en yderst positiv oplevelse, bestilte søndag og onsdag morgen lå det i min postkasse - ingen problemer på nogen måde, helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

21. februar 2018

Gode priser, udvalg og levering

Har kun haft en god oplevelse her.
Var på udkig efter et speciel skraberhoved og nogle andre ting og kunne på daværende tidspunkt ikke få det andre steder i Danmark og Skandinavien. Derudover nogle gode priser og hurtig levering.

21. januar 2018

Fingrene væk fra dette firma.

Fingrene væk fra dette firma.

Ønskede at købe et par artikler den 20-12-2017, og blev lovet at disse artikler ville være fremme senest mellem jul og nytår 2017/2018, men nikke nej. Pakken ligger/lå i Torksvig siden den 20-12-17, og at jeg som kunde bare skulle have mere tålmodighed. Ringede til Postnord Danmark og fik dem til at dobbeltchecke hele sagen. Det viste sig at pakken aldrig havde forladt Torksvig. Brugte derefter hårde overtalelsesevner og pludselig er pakken nu på vej. Sikke noget hø. Ingen ved hvad der foregår det ene sted i forhold ti det andet. Bare firmaet kan/har kunnet holde julefri siden den 20-12-17. Så nu ønsker jeg firmaet et rigtigt elendigt handelsår. AHA

3. januar 2018

ALDRIG HANDEL HER. beholder dine penge og deres produkter

har bestilt for 14 dage siden og har stadig ikke set skyggen af min pakke. jeg var dum nok til at tro jeg kunne stole på at de kunne levere en pakke før jul men NEJ!

deres hjemmeside er på dansk men får et auto svar tilbage på svensk hvor de kort siger at det ikke er deres problem og de har ikke tænkt sig at gøre noget ved det og nu ignorere de bare mine mails.
ALDRIG HANDEL HER. de stjæler dine penge og du står uden produkt eller penge.

21. december 2017

Hurtigste levering, jeg nogensinde har oplevet

Hurtigste levering, jeg nogensinde har oplevet: Bestilte onsdag omkring middagstid. Levering næste dag til pakkeshop kl. 0932 = mindre end 24 timer efter bestilling.
Prisen var i øvrigt absolut konkurrencedygtig.
Og nej - jeg har hverken aktier eller bekendte i firmaet :-))

9. november 2017

Alt i orden

Super billigt....hurtig levering....alt helt i orden!!!! jeg handler helt sikkert her igen :-)

25. september 2017

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte d. 7/7 og min vare blev sendt d. 10/7, da der lige var en weekend. Derefter tog det 8 dage, før jeg modtog min pakke. I den tid kunne jeg have bestilt og modtaget min vare fra en anden side, dog måske lidt dyrere, men bestemt det værd hvis jeg havde vidst, hvor langsom denne levering ville være!
Desuden ser de dine beskeder på Facebook, men svarer ikke. Dårlig stil. Jeg handler her ikke igen.

9. august 2017

Lang leveringstid og ingen svar

Bestilte nogle produkter hos Nordicfeel d 12 maj med varebrev. Leveringstid 2-7 hverdage. Kontaktede nordicfeel efter 11 dage og har ingenting hørt fra dem. Jeg har stadig ingenting modtaget i dag d. 29 maj... 👎🏼

29. maj 2017

Jeg bestilte en pakke til omdeling og …

Jeg bestilte en pakke til omdeling og der laves en fejl hos firmaet som gør den bliver sendt til pakkeshop. Det kan ske. Men den eneste løsning feel Nordic forslår er at jeg må vente til pakken bliver returneret efter 14 dage også få mine varer efterfølgende.
Ikke god kundeservice.

16. maj 2017

Fik ved en fejl (fra min egen side) …

Fik ved en fejl (fra min egen side) leveret 5 forkerte læbestifter. Der var ingen problemer med at returnere dem, da man kan downloade en retur label. Derefter modtog jeg de rigtige læbestifter og alt fungerede bare. Stort tak for den gode service. Handler gerne her igen :)

22. april 2017

Fik leveret en deo stik, der var gammel og udtørret. Sendte et billede og fik straks sendt en ny, dog med samme problem. Er blevet lovet en ny og frisk . Som kompensation fik jeg en rabatkode på kr. 100. Rigtig god service.

3. marts 2017