NordicFeel Anmeldelser

2,3

Jeg bestilte en varer for over 400 kr. i maj. Jeg skrev og efterspurgte, hvorefter jeg fik svar 2 juli at de ikke har varen længere, og at jeg vil få pengene tilbage. Her 18 dage senere har jeg stad... Se mere

Køb ikke på dette website! Jeg købte et krøllejern hos Nordicfeel, som overhovedet ikke kunne krølle håret, blot bukke det lidt. Klager naturligvis over dette og vil have penge tilbage, men får at vi... Se mere

Jeg var lidt bekymret pga af alle de dårlige anmeldelser herinde på trustpilot, men jeg tog chancen, da det var en virkelig god pris på lige netop den saltvandsspray, jeg gerne ville have. Jeg havde f... Se mere

Fingrene væk fra dette firma. Ønskede at købe et par artikler den 20-12-2017, og blev lovet at disse artikler ville være fremme senest mellem jul og nytår 2017/2018, men nikke nej. Pakken ligger/lå... Se mere

1. Kosmetikforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NordicFeel sælger parfume, hudpleje og hårpleje, altid med gratis fragt, hurtig levering og tryg og sikker betaling.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

overordnet fuldt tilfreds

På trods af de mange dårlige anmeldelser, fik jeg min pakke og ovenikøbet hurtigt. Grunden til den sidste manglende stjerne er at jeg at ingen bekræftigelse fik tilsendt efter køb, men tværtimod fik den tilsendt da pakken var afsendt.

24. marts 2019

Blev noget bekymret da jeg læste…

Blev noget bekymret da jeg læste anmeldelser af dem EFTER jeg havde handlet (dumt), men det er jeg faktisk glad for, har ikke oplevet alt det dårlige der står om dem, kun er der med udsendelse af bekræftelse mangler, men ellers er jeg fuldt tilfreds.

18. marts 2019

Jeg har bestilt en større pakke med en…

Jeg har bestilt en større pakke med en masse produkter. Pengene er trukket fra min konto, men jeg har ingen pakke set i over en måned nu. Jeg har kontaktet virksomheden rigtig mange gange vis mail og sociale medier, men har intet hørt.

18. februar 2019

Langsom levering

Jeg afgav en ordre i en weekend, og de skriver på hjemmesiden, at i sådan et tilfælde, vil ordren blive afsendt den næstkommende hverdag (mandag). Jeg fik dog først en besked onsdag, om at ordren var afsendt, og modtog den i dag fredag, selv om alle varer var på lager. SÅ selvom de skriver hurtig afsendelse/levering, så regn IKKE med det.

15. februar 2019

Fra dårlig til acceptabel

Jeg lavede en ordre for 3 dage siden, jeg har ikke modtaget nogen form for bekræftigelse eller andet, men pengene er trukket i banken. Første gang jeg skrev til dem var kort efter jeg bestilte, da jeg undrede mig over at jeg ikke modtog en odrebekræftigelse.. Nu har jeg så skrevet igen og har stadigvæk intet hørt.

12 timer senere:
Har nu fået en mail fra dem om mine vare er afstendt, så retter min 1 stjerne til 3 da jeg de første dage gik og troede jeg var blevet snydt. Synes stadigvæk det har været en dårlig service så derfor ikke flere stjerner herfra.

12. februar 2019

God hjemmeside og lave priser!

Jeg bestilte en pakke i søndags for 5 dage siden og modtog den i dag. Jeg har intet dårligt at sige. Jeg fik min ordrebekræftelse med det samme, samt et track and trace nr. så jeg kunne følge pakken.
Det er mig virkelig en gåde hvorfor de har fået så mange dårlige anmeldelser? Jeg forstår det ikke. Jeg var selv meget skeptisk ved at bestille der, pga. anmeldelserne, men tog chancen pga. deres virkelig lave priser i forhold til andre steder. Jeg er meget tilfreds og kunne sagtens købe her igen.

8. februar 2019

Skandaløst!!

Det er længe siden at jeg nu har givet dem min ordre og der er INTET sket. Jeg er vanvittig skuffet over dem!
Jeg har forsøgt skrive på Instagram og over mail MANGE gange! Men uden noget svar!!! Desuden har de ikke noget telefonnummer.... det er rent fup!!

20. januar 2019

Stadig et fint sted at købe

Har købt flere gange gennem de sidste par år uden nogen problemer fra NordicFeel, men da det var et stykke tid siden sidst, ville jeg tjekke på Trustpilot. Jeg blev noget bekymret over de mange dårlige anmeldelser fra slutningen af året, men valgte alligevel at købe igen grundet mine tidligere gode erfaringer.

Jeg har netop modtaget mine varer, der er helt som de skal være :) Det eneste minus er en leveringstid i den lidt lange ende. Jeg bestilte den 7. januar 2019 og modtog i dag den 18. januar 2019. Det er dog primært Post Nord, der har lang leveringstid, så det det synes jeg ikke, at jeg bebrejde NordicFeel for - derfor 5 stjerner.

18. januar 2019

Nordicfeel - fup firma

Hold jer langt væk fra dette firma. Der er det rene fup og svindel. Bestilte Gucci parfume på Black Friday; pengene er trukket men har aldrig modtaget pakken på trods af fup fragtbrev, og ingen besvarer dine henvendelser!!

14. december 2018

Efter 2 uger og 3 henvendelser har jeg…

Efter 2 uger og 3 henvendelser har jeg stadig ingen ide om, hvor min pakke bliver af. Men pengene er trukket for længst.
Nordicfeel svarer mig ikke og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem via telefon. Én ting er at der kan ske fejl, men en anden ting er at ignorere sine kunder. Så begynder det at lugte af snyd.

Synes virkelig det er ringe service, men kan desværre se, at jeg ikke er alene om den dårlige oplevelse. Vil klart anbefale folk ikke at handle hos dem.

14. december 2018

Jeg har ventet 3 uger!

Jeg indgav en bestilling, de trak pengene med det samme. 3 uger senere havde de stadig ikke sendt min pakke afsted. Jeg skrev til dem, at eftersom de ikke havde sendt min ordre efter 3 uger, ville jeg gerne have mine penge tilbage. På magisk vis modtog jeg senere på dagen en bekræftelse om at min ordre var afsendt.

1. De har ikke gidet at sende ordren afsted men pengene ville de gerne have.
2. De ignorerer en forespørgsel fra kunden efter en allerede dårlig service.
3. Man får ikke engang et undskyld, godtgørelse eller en forklaring.

Det er altså for dårligt!

12. december 2018

Virkelig skuffende oplevelse!!

Virkelig skuffende oplevelse. Jeg bestilte min vare d 29 november og varen er ikke afsendt fra deres lager endnu. De har trukket penge d 3 december, er det overhovedet lovligt?
Den ene stjerne er fordi, de i det mindste svare mig fra kundeservice. Dog svarer de, at de håber på varen bliver afsendt i dag. Det har de skrevet 3 gange nu.....
Spændt på om jeg får min vare eller pengene retur. Jeg vil i hvert fald ikke anbefale dette firma og jeg kommer aldrig til at benytte det igen selv!

9. december 2018

Der står leveringstid 2-7 dage

Der står leveringstid 2-7 dage. Jeg bestilte min vare den mandag 28. november. I dag er det tirsdag 4. december. I morgen har min far fødselsdag og jeg har endnu ikke hans gave klar.

De to stjerner er grundet at jeg dog tror på at jeg modtager min vare. Jeg kan tracke min pakke og se at den er på sorteringscenter i Sverige.

Dårlig service

Har lagt en ordre ind på Black Friday. Pengene blev trukkedet samme. Der er dog aldrig kommer nogen ordrebekræftelse (har heldigvis taget screendump af ordren) og heller ingen vare.
Når man skriver en mail, kommer der bare et standard svar og der er ingen telefon nr at ringe til.
Jeg har opdateret mit opslag, da jeg nu har modtaget min ordre, men stadig uden nogen som helst form for information

Kundeservice under al kritik - varer dog modtaget 3 uger efter bestillingen

Ordrenummer: LS3359087.

Den 3/12-18:
Bestilte varer og modtog ordrebekræftelse samme dag den 23/11-18.

Pengene er trukket.

MEN! d.d. fortsat stadig ingen varer, ingen mulighed for at tracke varerne, ingen respons på hverken mail eller facebook.

Hverken telefonnummer eller CVR-nr fremgår af jeres hjemmeside. I vil ikke kontaktes!

Opdateret 4/12-18 kl. 11:05:
Endelig 'svar' på min rykker for svar på min første mail - dvs. ikke et svar men at min mail er oprettet med et sagsnummer.

Opdateret 6/12-18 kl. 10:50:
Endelig svar på mine mail med besked om at mine varer er på vej.

Opdateret 18/12-18:
Efter 3 uger modtog jeg min bestilling, og er glad for købet.

NordicFeel: I ville hjælpe jer selv, hvis I lavede et opslag på jeres hjemmeside og på facebook - at I knokler for at betjene kunderne, og at der derfor må påregnes længere ekspeditionstid. Bedre med information end slet ingen!

4. december 2018

Pengene trukket straks, men ingen ordrebekræftelse modtaget.

Update: Efter mere end en uge, dukkede der en ordre bekræftelse, og derefter gik der endnu to dage før varene endeligt dukkede op - derfor er der ikke tale om et svindelforetagende som først antaget, og anmeldelsen er derfor rettet og jeg har nu givet 2 stjerner.

Pengene trukket straks ved bestilling Black Friday, men ingen ordrebekræftelse eller vare modtaget. Gentagne henvendelser til Nordicfeel har ingen respons givet, så det tyder på, at det er et svindel foretagende.

Da jeg ingen ordrebekræftelse har, håber jeg denne anmeldelse slipper gennem trusrpilots nåleøje, jeg har før oplevet at den er nødvendig.

2. december 2018

Pengene er trukket men ingen ordrebekræftigelse?

Hej Nordic feel.
Jeg bestilte søndag d.25 november noget shampoo fra jeres hjemmeside. Jeg har hverken modtaget ordre bekræftigelse eller nogen som helst mail om, at pakken skulle være sendt. Jeg har prøvet at kontakte jer både på facebook og på mail men i svarer ikke?
I har trukket pengene og jeg står uden nogen information om jeg overhovedet modtager noget produkt? Det er uacceptabelt og snyderi. Jeg håber at i snart vil svare mig, for jeg vil faktisk bare gerne have det shampoo som jeg har betalt for...

30. november 2018