NordicFeel Anmeldelser

2,3

Jeg bestilte en varer for over 400 kr. i maj. Jeg skrev og efterspurgte, hvorefter jeg fik svar 2 juli at de ikke har varen længere, og at jeg vil få pengene tilbage. Her 18 dage senere har jeg stad... Se mere

Køb ikke på dette website! Jeg købte et krøllejern hos Nordicfeel, som overhovedet ikke kunne krølle håret, blot bukke det lidt. Klager naturligvis over dette og vil have penge tilbage, men får at vi... Se mere

Jeg var lidt bekymret pga af alle de dårlige anmeldelser herinde på trustpilot, men jeg tog chancen, da det var en virkelig god pris på lige netop den saltvandsspray, jeg gerne ville have. Jeg havde f... Se mere

Fingrene væk fra dette firma. Ønskede at købe et par artikler den 20-12-2017, og blev lovet at disse artikler ville være fremme senest mellem jul og nytår 2017/2018, men nikke nej. Pakken ligger/lå... Se mere

1. Kosmetikforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NordicFeel sælger parfume, hudpleje og hårpleje, altid med gratis fragt, hurtig levering og tryg og sikker betaling.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik hurtigt pengene retur

Jeg har købt en wella dry me hos NordicFeel - den virkede kun en enkel gang. Det er jeg ret utilfreds med.

NordicFeel har efterfølgende returneret pengene.
Tak for det.

5. februar 2017

Burde måske egentlig give 5 stjerner

Egentlig burde jeg nok give 5 stjerner, for jeg har absolut intet at brokke mig over ift handlen. Alt gik perfekt og varerne blev leveret super hurtigt!

Hvorfor giver jeg så kun 4 stjerner? Det er sådan en mere generel kritik ift, at man ikke kan kontakte firmaet telefonisk. Det er første gang jeg handler hos firmaet og det gør jeg i øvrigt gerne igen, men når jeg som ny kunde skal vurdere hjemmesiden for om det er en troværdig side, så virker det utroværdigt, at firmaet ikke kan træffes telefonisk. De fine anmeldelser på trustpilot gjorde dog at jeg alligevel tog chancen og bestilte. Normalt ville jeg dog fravælge nethandel hos et firma uden mulighed for telefonisk kontakt.

20. januar 2017

Perfekt

Super hurtig forsendelse, gode priser og varer - har været meget tilfreds de gange jeg har købt hos dem.

18. januar 2017

5 STJERNER !!!

NordicFeel får 5 stjerner, jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen! SUPER GODE priser og sindsygt hurtig levering jeg bestilte vare igår den 21.12.16 og kunne hente dem d.d. 22.12.16 TAK for det!
Kan anbefales..

22. december 2016

Gode priser og super levering

En webshop som har en masse udenlandske brands, som man normalt ikke kan finde nogle andre steder i Danmark - fx. Hanz de Fuko - og til rigtig gode priser. Leveringen var også super hurtig. Alt i alt en perfekt oplevelse, jeg kommer helt sikkert til at vende tilbage.

23. november 2016

Gik som det skulle

Har brugt Maybelline Superstay better skin foundation. Den sælges ikke længere i danske butikker, så var glad da jeg fandt den hos Nordic feel.
Det tog 2 dage fra bestilling til varen ankom til Aalborg fra Sverige i den rigtige farve også. Dejligt

30. september 2016

Perfekt

Har 1. gang bestilt kosmetik. Fin information lige fra bestilling til modtagelse. Hurtig modtagelse. Pænt pakket ind. Vil handle der igen. Kan anbefales.

2. september 2016

Falsk markedsføring

Har nu forgæves i et par dage forsøgt at komme i telefoniskkontakt med denne virksomhed, det undre mig at de ikke har et telefon nr. de prøver eller behændigt, at vise billeder på deres hjemmeside af en kontorbygning der formentelig skal henlede tanker på en "Rigtigt virksomhed" sagen er dog en ganske anden. En af de svar jeg fik, da jeg kontaktede dem per mail i spørgsmålet om deres evt. salg af kopivare, som også omtalt her på Trustpilot, var, at de er kåret til årets e - handlare 5 år i træk i Sverige! Ud over at de ikke adresserer mit spørgsmål er det ganske simpelt usandt, og dermed i strid med markedsføringsloven, at fremsætte en sådan påstand. Årets e-handlare i 2015 i Sverig var nelly.com Ja Nordicfeel var end ikke at finde blandt de første 100, ej heller har de været det. Jeg referererher til det største og mest anerkendte medie der udnævner de bedste e- handlare nemlig: internetworld.prøv at søg efter de 100 bedste sider i sverige i 2015.
Det er korrekt at Price Runner har dem på deres liste, men de har min. 15 "vinner" og er ikke et medie der officielt kan bruges, og selv om man skulle strække sandheden så langt det overhovedet var muligt vil man ikke kunne udråbe sig selv til den bedste i landet, når der er 15 vinner!
Så spørgsmålet er om man bør handle med en virksomhed der bevist fremsætter usande påstande?

22. februar 2016

Hej Svend,
Vi på NordicFeel sætter pris på dine synspunkter, så vi kan fortsætte med at udvikle vores hjemmeside til det bedre hele tiden. Vi har nu tydeliggjort teksten på hjemmesiden. Det som er rigtigt er, at vi blev de eneste vinder af Pricerunners pris Årets e-handlare 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015 i Sverige indenfor katergorien "Skönhet och hälsa" det er omkring 15 000 konsumenter som har stemt hver gang. De oplysninger, du har modtaget på din e-mail af vores kundeservice er som du selv siger, forkerte og dette beklager vi meget og skal være mere precise næste gang.

Idag kan vi bare tilbyde tjenesten via e-mail, det ser ud til at blive værdsat af de fleste af vores kunder. Selvfølgelig arbejder vi på at udvikle tjenester hver dag sammen vores kunders ønsker, og vi arbejder på at indføre telefonservice. Vi ville aldrig bevidst skrive løgne på hjemmesiden og selvfølgelig har vi en butik beliggende i byen Växjö i det sydlige Sverige. Adressen er Västergatan 7, 352 31, Växjö, med åbningstider fra mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-16. Hjemmesiden af vores butik & salon finder du her: http://www.nordicfeel.se/butik

Vi synes at det er meget trist, at vi vil blive beskyldt for at sælge kopier. Vi lægger stor vægt på at være i stand til at formidle de ægte varer af kvalitet til dig og vores andre kunder. Vi garanterer at vores produkter er ægte og vi har garanterier fra vores leverandører hele vejen igennem inkøbsledene for at varerne er ægte. Vi køber bare produkter som at afsatte til det europæiske marked. At prisniveauet er lavere her end i nogle konkurrenter skyldes mange ting, men generelt set er det mere omkostningseffektivt at drive en e-handel end f.eks. en butik. Dette kan ikke kun ses i skønhedsindustrien men i mange brancher, hvor prisniveauer online er lavere end i de traditionelle butikker. Du kan læse mere om dette på vores hjemmeside: http://www.nordicfeel.dk/aegte-varer

Hvad gæller dit sidste spørgsmål, ”om man bør handle med en virksomhed der bevist fremsætter usande påstande”, så mener vi, at den fejl du har beskrevet om, hvordan en person på kundeservice har beskrevet Pricerunners udnævnelsen af årets e-handlare inom kategorin "Skönhet & Hälsa" ikke er grund nok til ikke at handle / stoppe med at handle hos os. Hele virksomheden er bygget og består af mennesker, der er virkelig ivrige efter at give så mange kunder som muligt, virkelig god service og kvalitets skønhedsprodukter. Det er en syndt, at du ikke føler du har fået tage en del af den ånd i din kontakt lige nu, men vi håber, at du kan gøre det i fremtiden, som så mange af vores kunder!

Ha en god dag!
Malin Karlsson
Marketing Manager Denmark
NordicFeel

Fem for fantastisk

Det med glæde jeg anmelder denne netforretning, det er billigt, stort udvalg, godt og super hurtig levering, helt igennem tilfredsstillende, derfor 5 for fantastisk.

14. februar 2016

Fantastisk service

Havde bestilt forskellige produkter hos Nordicfeel bla. morocanoil hårshampoo og balsam. Da jeg modtager min pakke i går er bunden på bøtterne desværre gået i stykker. Skriver en mail til dem med det samme om eftermiddagen med billeder af produkterne. I morges modtager jeg en mail om de beklager meget og de naturligvis sender mig nye produkter. Under en time efter får jeg en mail om at produkterne allerede er sendt.
Så jeg kan kun sige fantastisk service :)

8. januar 2016

Har betalt for en parfume jeg aldrig har modtaget

Jeg bestilte en parfume ( ordrenummer 613345) tilbage i oktober og har stadig ikke modtaget pakken! Jeg har skrevet til NordicFeel 3 gange via mail og har ikke fået et svar endnu :( Jeg har henvendt mig til posthuset op til flere gange, men da jeg er modtager af pakken kan jeg ikke efterlyse pakken.
Det er sidste gang jeg handler hos dem.

4. januar 2016

Hej Cecilie,

Det var meget tris at høre at du har oplevet det på den måde.

Du har bestilt din pakke den 12 oktober, 2015. Pakken var hos dit posthus nogle dage efter. Posten har sendt SMS-aviserringer til dig til det nummer du har givet til os. Eftersom du ikke har hentet din pakke så sendes det automatisk i retur til os efter 2 uger.

Vi fik din pakke i retur den 29 oktober 2015 og vi har tilbagebetalt dig dine penge. Ring til dig bank så kan de hjælpe dig med at finde betalningen, i kan kigge fra den 20 oktober og 3-4 dage frem, så ser i at pengene er tilbagebetalt :)

Hvis du har flere spørgsmål beder jeg dig venligst kontakte os på info@nordicfeel.dk.

Ha en rigtig god dag :)

Elsker!

Jeg har bestilt fra NordicFeel.dk 2 gange og jeg synes, at det er en fin og overskuelig hjemmeside og man får sin bestilling i løbet af 2-7 hverdage, hvilket er dejligt + prisen! Så kan man jo ikke andet end at elske det!
DOG synes jeg, at det er irriterende, at man ikke kan se sine ordre når man logger ind og klikker på "ordrehistorik".

25. december 2015

Super hurtig ekspedition !

Rigtig god oplevelse hvor hele handelsforløbet har været perfekt! Bestilte 16.dec. og fik varen leveret fra Sverige den 18. dec. - kun 2 dage ! og under forløbet er jeg også blevet holdt godt informeret !

18. december 2015

Ingen vare modtaget

Har ikke modtaget mine vare. Pengene er trukket + plus har modtaget en kontant nota med posten. Men varene er stadig ikke modtaget her 10 dage efter

9. oktober 2015

Hej,

Vi fik din pakke i retur, og pengene er tilbagebetalt til dit kort.
Pakken lå hos dit posthus, og blev sendt i retur til os eftersom du ikke har hentet det.
Måske har du ved en fejl trykt ind forkert telefonnummer og derfor har vi ikke haft mulighed til at sende smsér til dig angående din bestillning.

Alt dette er sikkert en missforståelse og vi beklager meget for den lange ventetid. Som sagt så er pengene tilbagebetalt til dig, og du er velkommen til at handle hos os igen :)

Du kan kontakte vores kundeservice og få en rabatkode på 50 kr. Som du kan bruge næste gang du handler hos os, som et plaster på såret.

Vi beklager meget og ønsker dig en rigtig god dag :)

Pas på kopi-produkter! LÆS LÆS LÆS

Min oplevelse er følgende:
Jeg bestiller Bio-Oil for 500kr. Jeg kender produktet SÆRDELES godt igennem mange år. Da jeg modtager produkterne, ser jeg med det samme noget mærkeligt. Emballagen ligner min egen, men når jeg tager produktet ud, så er den mere lyserød end Bio-Oil plejer at være. Den plejer at være orange-agtigt. Desuden er den meget mere flydende end normalt, og duften er også en anden, ja, kemisk-agtigt. Ikke særlig behageligt!
Jeg skriver til kundeservice med det samme om disse observeringer, men jeg får dette standard-svar: ”Vi kan garantere dig at det er ägte produkter vi säljer.” Jeg kan læse her på siden, at det skriver de til alle.
Igen henvender jeg mig til dem for at spørge, om de ikke kan kontakte deres leverandør for at være sikker, men nej…… samme standard-svar ryger min vej.
Helt ærligt, jeg kender produktet ud og ind, og det er tydeligt, at dette er kopier. For at være 100% sikker tager jeg hen til to uafhængige forhandler af dette produkt for at få deres vurderinger, og SURPRISE; de mener bestemt, det må være kopier, jeg har købt! De ville aldrig produktet, jeg har med.
Pga. mine undersøgelser er der nu gået så lang tid, så jeg ikke kan sende produkterne tilbage, og selv hvis jeg kunne, så skulle jeg betale 50kr i porto. FLOT….
Jeg handler aldrig på nordicfeel igen, og jeg kan læse her på siden, at mange oplever at modtage kopiprodukter. Et råd til andre: Giv hellere 50kr mere for et produkt et andet sted, så kan du være sikker på, at det er den ægte vare.
Og nej Nordicfeel: lad være med at kommentere dette opslag, hvis I igen fyrer et standard-svar afsted!!

8. oktober 2015

Hej,

Først vil vi starte med at sige, at vi er kede af at du ikke føler at du er blevet behandlet som du burde. Dette beklager vi meget.

Det er helt rigtigt at vi kun sælger orinalprodukter som er 100 % ægte. Det kunne være at du har fået et produkt som der var en fabriksfejl på, det kan jo ske. Når der bliver produceret så mange produkter, så kan det ikke undgås at der kommer en med som der er en fabriksfejl på, og denne har du måske fået.

Hvis produktet ikke ser ud som det skal, skal du selvfølgelig ikke betale for produktet men sende det i retur til os som en reklamation. Så sender vi dig et helt nyt produkt eller tilbagebetlaer dig dine penge. Det er dig der bestemmer hvordan du ønsker vi skal gøre.

Vi vil have glade kunder, og gør alt for at rette op på denne fejl.

Har du mulighed til at kontakte vores kundeservice så vi kan tilbagebetale dig dine penge, eller sende et nyt produkt?

Du skal selvfølgelig ikke betale for noget du ikke er tilfreds med, og som ikke ser ud som det skal. Vi beklager endnu engang, og håber du kan kontakte vores kundeservice, så vi kan løse det på den bedste måde for dig :)

Vi ønsker dig en rigtig god dag!