Nordhjem ApS Anmeldelser

1,4

Købte nogle smukke stager, som var så skæve, at jeg ikke kunne sætte lys i! Henvendte mig til kundeservice, som ville sende mig en retur-seddel men IKKE finde en ny - lige - stage! Og så informerede... Se mere

Egentligt et fint udvalg af varer, men jeg tilslutter mig flere andre, som helt mister modet når man, tilsidst, får tillagt leveringsmkostninger oveni ordren. SÅ mange andre lækre shops online har gr... Se mere

En ting er dyr fragt, det er post danmark jo ganske givet særdeles medskyldig i, men at man dertil skal betale et gebyr for at købe "for lidt", det er altså dårlig stil. At informationen om... Se mere

Jeg bliver lige nødt til at dele denne oplevelse. Da jeg modtager min pakke, bliver jeg utrolig skuffet over en nisse med glimmer som jeg havde bestilt, den lignede en småkage som var brændt. Resten... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Nordhjem - Brugskunst, indretning og boligindretning findes på en af de allerstørste livsstilsbutikker for kvinder på internettet. Skønne ting og mærkevarer fra f.eks. House Doctor, Balance Me, Cath Kidston, Lysgaard, Freoli, Tine K Home - og mange f

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

1,4

Det kan simpelthen ikke gøres bedre.

Bestilte mine varer inden middag, og næste dag inden middag - havde jeg dem på min adresse. Der var et glas gået i stykker, de refunderede straks pengene, da det desværre var udgået. Se, det er et skole-eksempel på god opførsel på en webshops...

5. februar 2018

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Gitte - mange tak for din flotte anmeldelse. Den betyder rigtig meget...
Bedste hilsener Helle fra Nordhjem

Hurtigt og nem handel.

Hurtigt og nem handel.
Havde desværre en returvare....men der var ingen problem. Da jeg får pengene retur.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler på Nordhjem.

20. oktober 2017

Besvarelse fra Nordhjem ApS

1000 tak, Helle for din søde anmeldelse.
Vi glæder os til du handler hos os en anden gang.

Helle Skou-Nielsen

Her kan man altid finde gode sager,lige …

Her kan man altid finde gode sager,lige fra den lille gave også til inspiration til hjemmet.
Der er altid god service, med hurtigt svar. Det er min oplevelse at Helle og hendes personale gør sit bedste og lidt til. Og det er super dejligt tak for det.
Vender altid tilbage til nordhjem.
Pernille

10. oktober 2017

Kære Pernille
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi utroligt glade for.

Krav afvist trods finishfejl

Efter at have købet en hylde til min søn Tobias, bliver jeg meget skuffet over den finish hylden har. Idet jeg ikke mener at firmaet ønsker at sælge den pågældende hylde til andre kunder, ber jeg om at de sender en der ikke har fejl. Jeg har ikke lyst til at bruge tid på at agere som kvalitetstjekker og har forventet at en hylde på ca. én meter der koster 7-800 kroner har en tilfredstillende finish.
Helle Skou-Nielsen afviser at der er fejl i deres produkt.
Stram og uengageret kundeservice - jeg kunne ønske at dårlige Web-handelssteder ville tage ansvar og leve op til den tillid kunderne har når de tror på den fancy glitter hjemmesider.
De afspejler desværre det blanke afslag på en ny vareleverance som jeg forlangte på grund af indlysende og uacceptable afslag i laminaten* på den vare som blev leveret. Men dette kan man rette op på ved kvalificeret kvalitetskontrol og kundeservice.
*afslag i laminaten skyldes at der bruges en sløv rundsav i opskæringen.

25. september 2017

Tak for anmeldelsen.

Jeg kan ikke genkende forløbet (som siden er redigeret af Fransk Lundberg). Vi har kommunikeret med en Tobias xx?

Dit navn er Frank Lundberg.

Dermed opfylder denne anmeldelse ikke Trustpilots retningslinjer.

Jeg ridser forløbet op her - baseret på fakta.

5/9 - Der indkøbes 1 stk. hylde

6/9 - Afsendelse

13/9 kl. 14:01 - Vi modtager en reklamation på hylden kl. 14.01. Man ønsker en ny hylde tilsendt pga. fejl i lamineringen.

13/9 kl. 14:07 - Vi svarer tilbage indenfor få minutter - og skriver, at vi gerne vil bede om et billede for at kunne tage stilling til reklamationen. Det er ikke normal procedure at fremsende nye varer af en vis værdi uden nogen form for billeddokumentation. Fuldstændigt ligesom man i fysiske butikker heller ikke kan gå ind og få en ny vare uden at aflevere den gamle.

19/9 kl. 06:35 - Du skriver, at du oplever det som mistillid. Det er det ikke - blot er vi nødt til at se, hvad vi taler om for at kunne tage stilling til reklamationen. Du skriver også, at du føler, at du mangler respons. Det synes jeg, at vi har givet. Og lynhurtigt.
Du skriver, at du kun vil sende billede, såfremt vi handler hurtigt. Det har vi gjort på alle henvendelser.

19/9 kl. 07:42 - Vi svarer tilbage meget hurtigt. Jeg garanterer hurtigt svar. Og skriver, at vi altid svarer indenfor 24 timer på hverdage.

20/9 kl. 08:01 - Du sender et billede af fejlene. Der er efter vores mening tale om mikroskopiske fejl i kanten af hylden. Så små fejl, at jeg først tror, at du har sendt et forkert billede. Jeg skriver, at det svarer til beskrivelsen. Jeg sender link, hvor der også tydeligt står i beskrivelsen, at der kan være små fejl/uregelmæssigheder.

Jeg foreslår, at du benytter dig af din returret. Her vil du jo få alle dine penge retur - inkl. fragt.

25/9 kl. 07:14 - Du skriver, at problemet kan løses med sandpapir korn 120. Herefter kommer denne anmeldelse.

25/9 kl. 08.13 - Jeg skriver tak for din mail - og foreslår (igen), at du sender hylden retur.

Jeg undrer mig over, at du kalder dette forløb for en 'uengageret kundeservice'. Som forløbet ovenfor viser, så har vi svaret tilbage indenfor minutter - og maks 1,5 time i hele forløbet. Der er indkøbt en vare, som passer præcist til beskrivelsen. Vi har flere gange foreslået en returnering. Omkring det 'stramme' - ja, så er vi desværre nødt til at bede om fotodokumentation, når der er en reklamation. Det er ikke mere stramt end de fleste andre shops og fysiske butikker, som næppe udleverer nye produkter u/b. Da dokumentationen kom viste det sig, at produktet svarede til beskrivelsen.

Jeg undrer mig stadig over, at man ikke ønsker at returnere et produkt, man ikke er tilfreds med.

Helle Skou-Nielsen

Efterskrift: Frank Lundberg har siden redigeret i sin anmeldelse og overskrift.
Vi har ALDRIG afvist, at der var 'små fejl/uregelmæssigheder' i produktet (hvilket vi også gør opmærksom på i beskrivelsen af varen). Men har bedt om et billede (som var svært at få) på hylden, så vi kunne vurdere dette.
Mit ovenstående svar passer til den anmeldelse, der først blev skrevet. Ligeledes er det nu klart, at Frank anmelder på vegne af sin søn. Vi kan ikke få hylden retur - og give kunden penge tilbage. Varen er udsolgt fra os. Dermed er der ikke noget, vi kan gøre. Et ærgerligt - og uretfærdigt forløb, hvor 'bottomline' er, at Frank Lundberg ikke giver os nogen muligheder for at løse sagen. Og samtidigt klager over dette.

Jeg er SÅ tilfreds

Jeg er SÅ tilfreds!
Hurtig og venlig betjening. Fra jeg trykkede "godkend" sidste gang og til jeg få dage efter modtog mine ting - alt var fint og forsvarligt pakket ind. - Vil faktisk sige at det var hyggeligt pakket ind ;)
Og de holder virkelig hvad de lover, når de siger "udsalg" - det er for en gang skyld udsalg der kan mærkes!
Lækker hjemmeside og endnu mere lækre ting <3

22. august 2017

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Mange, mange tak... Jeg har delt din anmeldelse med vores pakkeri, som fortjener æren for den gode pakke.

Af hjertet tak

Af hjertet tak.
Skulle bruge sommergave til vores personale - var ude i "last minute"
Nordhjem var friske på en hasteopgave - og så var der ydermere puttet små ekstra overraskelsesgaver i kassen :-)
Så alt i alt, super oplevelse, super hjemmeside, super produkter og super personale.
Man bliver glad i låget af at handle hos Nordhjem :-)

Marianne

4. juli 2017

Kære Marianne,

1000 tak for din søde anmeldelse - det varmer meget ♥

Stram kundeservice

Ved en ordrebestilling ville jeg korrigere farven på ordren, og forsøger derfor at ringe til Nordhjem, så jeg kan nå ombytning istedet for returnering. En telefonsvarer gør opmærksom på, at man skal kontakte Nordhjem pr mail, og at man kan forvente svar indenfor 24 timer. Æv. Skynder mig at skrive, at de jo ikke tilbyder telefonisk kontakt som en del af kundeservice, men at jeg håber at nå en ombytning alligevel.
Får det her svar:
"...Tak for din ærgerlige mail - og vi undskylder, at vi ikke har mulighed for at være ved telefonen til alle tider."
Det emmer jo af ironi og irettesættelse af kunden, mellem linierne.
Jeg skrev retur, og forklarede, at det på ingen måde skulle forstås som, at de skulle være tilstede 'til alle tider'. Det var en kommentar til, at det kan være træls for kunder, når man kun kan kommunikere pr. mail - og det er det, Nordhjems telefonsvarer siger, ikke noget med at de er midlertidigt optagede.
Og blev ignoreret.
Er lidt forbløffet over en så kedelig tone...jeg har også været i servicebranchen og smidighed er en fordel. Ironiske svar, at ignorere kunderne, og maile en undskyldning der overhovedet ikke er ment som en undskyldning, er til gengæld ikke en fordel.
Ellers plus for en overskuelig hjemmeside og et rimeligt udvalg. Hurtig pakning og forsendelse.
Øv for DYR forsendelse på 59kr, det er der altså ikke mange, der tager mere. Den der spøjse løsning m varer(ca 10 varer med priser fra 69-1500kr) der giver gratis fragt, er meget sjov, men det føles mere reelt m fri porto fra 300kr el. lign.
Apropos 300kr, hvad er det for noget med et gebyr på 29kr, som lægges til, hvis man køber for under 300kr? Uden at man endda kan se det på betalingsoversigten? Håber, det er afskaffet...

1. juni 2017

Hej Eva

Tak for din anmeldelse, som vi er lidt forundrede over.

Du skriver kl. 10.30 - og får svar kl. 11.49.

Så snart jeg så din mail kontaktede jeg vores lager - og fik stoppet din pakke, som var under plukning - og ændret farven.

På vej ud af døren til et møde skriver jeg den mail, som du korrekt citerer - hvor jeg undskylder, at vi ikke kan være ved telefonen hele tiden. Det var ikke ironisk ment. Det var en hurtig besked til dig, så du var klar over, at vi havde set din henvendelse - og ordnet det, du ønskede.

Jeg er rigtig ked af, hvis du opfatter det som en kedelig tone. Og forundret, fordi du selv skrev følgende tilbage:

"Såfremt jeg har misforstået jeres telefonsvarer, må i undskylde.

Tak for korrigering & hurtig afsendelse."

Så jeg troede sådan set, at du var tilfreds med både vores hurtige svar - og også vores hurtige reaktion på dit ønske om at ændre ordren.

Jeg forstår heller ikke, at du oplever det som at ignorere kunderne.

Tak fordi du synes, at vi har et rimeligt udvalg. Vi har intet gebyr ved små ordrer - og har ikke haft det i en årrække.

Vi løber så hurtigt, vi kan - og gør os umage.

Helle Skou-Nielsen

Super service - men må desværre undlade at handle der fremover pga. fragtfirmaet

(redigering af anmeldelse fra 2015)
Har handlet to gange hos Nordhjem, og begge gange har varerne og servicen været helt i top. Senest bestilte jeg en del skrøbelige ting til hjemmet, og da GLS skulle aflevere forsendelsen, undrede jeg mig noget; GLS-bilen holdt nemlig i tomgang ca. 10 min. udenfor vores havelåge, hvor jeg kunne høre, at der blev rumsteret voldsomt omme bag i bilen. Da der endelig bliver ringet på døren, står der to chauffører udenfor for at aflevere min pakke. Jeg tænker, at den ene måske er under oplæring, men jeg synes alligevel det er underligt, at det skal kræve 10 minutters rumsteren i så lille en ladvogn, før det åbenbart lykkes at finde en ellers forholdsvis stor pakke? Det første jeg konstaterer ved åbning af pakken er, at varerne er pakket meget grundigt og omhyggeligt ned.. ikke desto mindre er der et billede, som har fået knust glasset, og jeg er således ikke i tvivl om, at det er GLS' chauffører, der har smidt rundt med pakken, da de tumlede rundt inde i bilen. Jeg skriver derfor straks en reklamationsmail til Nordhjem, og der er bare slet ingen problemer! Jeg får tilbud om enten at få godtgjort beløbet for billedet eller at få fremsendt et nyt uden yderligere omkostninger; jeg vælger det sidste, og allerede dagen efter modtager jeg et nyt og intakt billede - sådan skal det gøres, Nordhjem!
Desværre har jeg efterhånden haft så mange uheldige oplevelser med GLS, at jeg fremover er nødt til at fravælge at handle i de butikker, der ikke giver mulighed for anden distributør! Ærgerligt Nordhjem, men jeg håber I på et snarligt tidspunkt vil overveje muligheden for, at jeres kunder kan vælge Post Danmark eller DAO Coolrunner fremfor GLS - til den tid vender jeg hjertens gerne tilbage til jeres shop - men ikke før!

9. november 2016

Hurtig levering, god service

Har bestilt et par gange på hjemmesiden. De sendte endda varerne til Frankrig da jeg boede der. Ingen problem, og meget hurtig levering.
Fine billige ting, god service, og fik endda en lille gave med i købet, det kan man da kun blive glad for, hvem elsker ikke gratis ting? :)

19. september 2016

kedelig service

Jeg har handlet hos Nordhjem flere gange, men grundet høj fragt og kedelig kundeservice ved sidste køb, hvor jeg ikke fik alle mine penge tilbage for returvarer, og selv måtte henvende mig for forklaring om hvorfor, er det nu slut. Forklaringen om at en lillebitte indpakket fingerring var blevet mast flad under returneringen, finder jeg også svært ved at tro på.

2. maj 2016

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Hej Jannie - og tak for din anmeldelse.

Vi har lige lyst til at tilføje vores opfattelse af forløbet.

Vi er naturligvis kede af anmeldelsen.

Vi oplever forløbet således:

1. Du sender 2 ringe retur.

2. Vi krediterer den ene – og skriver en bemærkning på din kreditnota, at den ene ring er blevet mast i forsendelsen – og derfor ikke er blevet krediteret.
3. Du kontakter os – og vi finder sammen ud af, at denne bemærkning ikke er kommet med på din kreditnota.
Dette beklager jeg – og jeg fortæller dig, at det vil blive rettet af vores programmør fremadrettet. Dette er efter vores mening den eneste fejl, der er sket fra vores side i denne sag. Det har vi beklaget - og fejlen i kodning af vores kreditnota er sendt til rettelse hos vores programmør.
4. Du anmelder os på Trustpilot – men nu med den ”krølle” på, at du har svært ved at tro på, at ringen skulle være blevet skæv.

Vi har efter anmeldelsen foranlediget, at der er taget billeder af den maste ring - og der er sendt 2 billeder til dig pr. mail den samme dag, som vi modtog anmeldelsen.

Da ringene var i orden ved din modtagelse, må det således være i returforsendelsen til os, at den ene ring er blevet mast. Det er altid dig som afsender, der har ansvaret her - og skal sørge for at varerne er emballeret korrekt.

Dette kan f.eks. gøres ved at indpakke og returnere varerne på samme måde som de fremsendes til dig.

Fremragende!

Rigtig god service, gode priser og ikke mindst hurtig levering! Ikke sidste gang jeg køber hos Nordhjem.dk 😊
Jeg vil klart anbefalede virksomheden til andre.

6. februar 2016

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Lene - mange, mange tak for din flotte anmeldelse :-)

Altid fristende tilbud

Er super gald for nordhjem. Der er altid noget man ikke kan undvære og leveringen er super hurtig. 1-2 dage. Varme anbefalinger herfra.

25. januar 2016

Kære Mette,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Roserne må deles med vores dygtige lager :-)

Super sted at handle

Gode produkter, bredt udvalg, gode priser og hurtig levering kan man næsten bede om mere :)

5. august 2015

Hej Jensen :-)

Mange tak herfra :-)

Virkelig god service.

Kan kun anbefale at købe ved nordhjem. Så mange fede ting at vælge imellem. Og hurtig levering. Og så var der en lille hilsen med også. Så hyggeligt!!! Skal så meget anbefales til famile og venner.

21. juli 2015

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Rikke - mange tak for din superflotte anmeldelse :-)

Alt fint

Har længe ledt efter en bestemt ting og blev tippet om nordhjem på en lokal salgsside. Fik hurtig min hest bestilt. Hurtig og iorden handel.

7. juni 2015

Kære Carina - 1000 tak.

Virkelig godt!!

Jeg modtog en lidt skæv opslagstavle, grundet dårlig pakning. Jeg henvendte mig på deres mail, og samme dag fik jeg svar - de ville sende en ny med det samme. Dagen efter hentede jeg så den fineste opslagstavle. Det kan man kalde for god kundeservice :-) Jeg handler helt sikkert hos nordhjem.dk igen!!

9. april 2015

Kære Anna - 1000 tak...

Super tilfreds!

Jeg bestilte mine varer torsdag d. 26.2 og får allerede min pakke den 27.2 om morgen! Jeg er rigtig glad for alle mine varer og tusinde tak for den ekstra gave! :-) Det kan stærkt anbefales.

27. februar 2015

Kære Nhung - 1000 tak -

Super kundeservice

Flotte varer, super god og hurtig betjening! Gode priser og tilbud. Handler der helt sikkert igen. Varm anbefaling.

28. januar 2015

Besvarelse fra Nordhjem ApS

Kære Cecilie - 1000 tak herfra.