Nike Run Club app’en er forsvundet fra mit Apple Watch Nike SE efter seneste OS 11 opdatering. Har fået fortalt fra Apple, at eneste løsning hvis jeg vil fortsætte med NRC er at købe nyt Apple Watch.... Se mere
Har bestilt et par sko men Nike har valgt at trække mig for beløbet 2 gange. Adskellige mails med beviser fra min bank er stadig ikke nok til de vil betale beløbet tilbage. Det er simpelthen den dårl... Se mere
0 Stjerner! Fraråder på det kraftigste af handle på Nike.com Bestilte en ordre til julegave 1. uge i December. Pengene er trukket på kort d. 9. December, men pakken er per 22. December endnu ikke ove... Se mere
Var lidt skeptisk ved at bestille online, pga de dårlige anmeldelser her på TP. Valgte dog alligevel, at bestille et par Low Dunk, som oveni var på tilbud til kr 599.- Var ikke hjemme på givne le... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, USA
- www.nike.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
SUPER SERVICE
Venlige medarbejdere. Gode til at håndtere reklamationer m.v. Jeg kan anbefale Nike.
Lynhurtig levering og produktet lever…
Lynhurtig levering og produktet lever fuldt op til forventningerne
Vil ønske jeg kunne give 0 stjerner
Vil ønske jeg kunne give 0 stjerner , da de ikke fortjenerden ene man “skal”give .Det er ikke bare mangel på god service . Det er umuligt at kontakte dem både telefonisk og på mail
Jeg har sendt mail til dem ,men intet hørt fra dem🤬
Hej Nike
Jeg kontakter jer vedrørende ordre # C01504275249, som ifølge UPS blev leveret den 3. juni 2025 kl. 19:40 i Ballerup.
Desværre er pakken ikke blevet leveret til min adresse. UPS har sendt et leveringsbillede (vedhæftet), og det er tydeligt, at pakken er stillet foran en forkert dør. Det er ikke min dør, og jeg har heller ikke modtaget pakken.
Som dokumentation har jeg vedhæftet:
Billede 1: Leveringsbilledet fra UPS (forkert dør)
Billede 2: Et billede af min egen dør (ingen pakke, anderledes dør og måtte
Og mit navn og efternavn på højre side af dør
Jeg beder jer derfor venligst:
om at kontakte UPS og få oprettet en sag om fejllevering,
og tilbyde mig en løsning – enten en ny forsendelse eller en tilbagebetaling.
Dog har jeg været nød til at give en anden gave , da det var en fødselsdagsgave som jeg skulle give i går 🥺
Og fødselsdagsbarnet fik faktisk det sæt jeg havde bestilt , så hvis det er muligt vil jeg helst have pengene tilbage .
( eller det samme sæt i en str større , nu hvor han allerede fik et sæt i den størrelse jeg har bestilt )
Jeg håber, at sagen kan blive løst hurtigt og nemt.
HAR INTET HØRT FRA DEM ,PAKKEN ER IKKE DUKKET OP ,OG JEG HAR MÅTTE KØBE
JEG KOMMER ALDRIG TIL AT ANBEFALDE NIKE TIL NOGEN — TVÆRTIMOD😡
Hold jeg lang væk er mit råd fra at købe på deres hjemmeside
Ps.jeg har vædhæftet billeder fra UPS levering til dem og fra min egen dør hvor det tydligt fremgår at det er leveret FORKERT!!!!!!!!!!!!!!
Verdens dårligste kundeservice
Verdens dårligste kundeservice, så enkelt kan det siges. Har kæmpet i 6 uger med at få en penge retur for en vare de har fejlsendt og trukket penge for. Vi sendte retur med det samme og har kvittering fra PostNord på det. Det var i forbindelse med en anden bestilling. Nu henviser de til den anden bestilling og ignorerer fuldstændig fejlsendingen. Opgiver nu, men køber aldrig hos Nike igen
Hurtig levering, flotte varer - købte et par nike sko og et par bukser. God kvalitet. Var selv lidt skeptisk efter bestilling at have set alle de negative anmeldelser herinde.
Problemer med kvalitet og refundering
Jeg skriver angående et par Hypervenom-fodboldstøvler, som jeg for nylig modtog. Jeg var meget begejstret for at have fået fat i et par, men desværre blev jeg slemt skuffet ved modtagelsen.
Støvlerne havde tydelige kvalitetsfejl – limen, der skal holde sålen fast, var oppe på overdelen af støvlen, og der var huller i flere steder, hvor limen manglede. Det giver mig stor bekymring for holdbarheden, og jeg har end ikke brugt støvlerne udenfor endnu.
Jeg kontaktede jeres kundeservice og blev præsenteret for tre muligheder:
Returnere støvlerne og få en fuld refundering.
Returnere dem og få et nyt par – hvilket desværre ikke er muligt, da støvlen er udsolgt.
Beholde støvlerne og få en delvis kompensation på 150 kr.
Jeg finder den tredje mulighed utilstrækkelig, da det ikke dækker den risiko, jeg står med – nemlig at støvlen går i stykker efter kort tids brug. Jeg ønsker at bruge støvlerne, men jeg føler ikke, jeg bliver tilbudt en rimelig løsning, da der reelt ikke er en erstatning tilgængelig, og den delvise refundering ikke matcher det reelle problem.
Jeg forventer et produkt i ordentlig stand, når jeg handler med en virksomhed som Nike, og jeg synes, det er under niveau for jeres brand både i forhold til produktkvalitet og kundeservice.
Jeg har altid været meget glad for Nike og har haft gode oplevelser med jeres produkter før, men denne oplevelse har desværre været skuffende og lever ikke op til den standard, jeg normalt forbinder med jeres brand.
Dårligt service.
Dårligt service.. bestilte fodboldtrøje og de sendte noget helt andet til mig 2 boxer shorts .. det er ren svindel… vildt sådan et stort firma kan dette.. vildt ringe .. bestiller aldrig mere derfra .. og man kan ikke komme i kontakt med dem … det er første gang jeg har oplevet sådan noget.. plejer aldrig at kommenterer men det her er virkelig dårligt..
Umuligt at returnere vare
Umuligt at returnere vare. Bliver viderestillet af en AI telefonsvare og så kommer man ikke videre. Helt umuligt
Den værste kundeservice
Den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.
Jeg havde et par sko, der gik i stykker efter kun 2 måneder. Man kan kun kontakte dem via telefon, og der bliver man mødt af en engelsktalende robot, som ikke giver mulighed for at tale med et menneske.
Jeg handler ikke der igen.
Bestilte en fodboldtrøje for 3 snart 4…
Bestilte en fodboldtrøje for 3 snart 4 uger siden. Og den er stadig ikke kommet. Vildt ringe
Køb aldrig ved Nike
Anmeldte Nike for 2 dage siden og må nu igen give dem den dårligste anmeldelse. Efter at have snakket med deres kundeservice adskillige gange har jeg forespurgt om at få enten sendt nye sko istedet for dem der er gået i stykker eller få pengene tilbage. I følge dem vil jeg nu få pengene tilbage med kan stadig se af returopgørelsen at den står til 0 kr og har ingen mail fået om bekræftelsen på returbetaling. Nikes kundeservice fatter vitterligt ikke hvad man siger og bliver bare ved med at spørge igen og igen, er der andet jeg kan hjælpe med. Kommer nok aldrig til at købe det igen
Elendig kundeservice – aldrig Nike igen
Min 80-årige mor købte et par Nike-sko til mit barnebarn i god tid før hans fødselsdag. Skoene var desværre for små – men at få dem byttet viste sig at være et mareridt.
Min kone ringede til Nike, men fik at vide, at kun min mor selv kunne håndtere returneringen. Altså skulle en 80-årig dame ringe til en engelsktalende kundeservice, eller sidde ved siden af mens vi ringede. Hun prøvede – ringede flere gange, men blev mødt med modstand og afvisning. Vi blev henvist til en dansk butik, som aldrig tog telefonen.
Vi ville bare bytte skoene – ikke have pengene tilbage. Nu sidder vi med en dreng, der ikke kan bruge sin fødselsdagsgave, og som sværger aldrig at købe Nike igen. Jeg er enig.
Nike burde bruge færre penge på markedsføring og lidt mere på basal kundeservice. Køb et andet mærke. Det her er ikke værdigt.
Køb ikke her
Køb ikke her
Skoene blev sendt retur, de nægter at have modtaget dem, selvom det kan ses via PostNord, for desværre ikke mine penge retur
Super dårlig kundeservice, både på nettet, via mail og i deres butik, al kommunikation foregår på engelsk
😡😡😡😡😡😡😡
Umuligt at returnere online køb
Fik min bestilling som bestilt men når jeg skal oprette retur kan det ikke lade sig gøre. Jeg har prøvet at oprette 6 gange og hver gang skriver den at der er sendt mail til min mailadresse dog med .con istedet for .com. Jeg har selvfølgelig dobbelttjekket at det er min rigtige mail og modtager også reklame mails derfra. Yderligere er det nummer jeg skal kontakte dem på ugyldigt og der er ingen fysiske butikker i København der modtager retur. Kæmpe scam
ALDRIG KØB FRA NIKE
ALDRIG KØB FRA NIKE! DERES KUNDESERVICE ER USELESS OG LIGEGLADE MED AT GÅ THE EKSTRA MILE.
DE NÆGTER AT HJÆLPE MED ÆNDRING AF FORKERT LEVERINGS ADRESSE.
HÅBLØS HÅBLØS HÅBLØS HÅBLØS
DYBT UPROFESSIONELT.
Nemt!
Nemt!
Rigtig hurtig levering.
Nu håber jeg skoene lever op til min datters forventninger når hun får dem i gave her d. 13 maj.
Købte nogle sko til min datter for en…
Købte nogle sko til min datter for en måned siden og de er allerede gået fuldstændig i stykker og gået op i syningerne så man kan se ind i skoen
Nike lægger flere varer på lager på…
Nike lægger flere varer på lager på deres hjemmeside, end de reelt har i virkeligheden. Derfor er min ordre blevet annulleret, og deres kundeservice er elendig. Når man svarer på deres chatbot, bliver man viderestillet til en 'person' en såkaldt "Nike Athlete" – men det virker bare som en AI med autogenerede svar og små detaljer for at virke ægte.....Ret monotont kundeservice. Synd da jeg ellers troede de havde styr på det hele grundet sidste gang jeg lage en ordre hos dem. Men det må være en engangs oplevelse, da jeg kan se der er flere der har oplevet det her...
Fik “leveret” en pakke
Fik leveret en pakke, der så ikke var der da jeg kom hjem. Ringer på flere forskellige numre for at snakke med en robot, indtil jeg så kommer igennem til en der dårligt nok snakker engelsk. Han siger de vil kontakte mig, og jeg får så tilsendt et spørgeskema? Virkelig dårligt. Køber aldrig derfra igen.