Makkelijk te bestellen en lekker snel in huis alleen jammer dat ik 10 andere spuitbussen kreeg waarvan 2 de goeie waren van de Fa deodorant Caribbean En de andere toch wat anders zijn van geur

Helaas arriveerde er een flink gehavende doos, wat ook voor schade aan de door mij bestelde producten leidde. Bij een aantal producten zelfs tot niet te herstellen schade. Ik kreeg per ommegaande reac... Se mere
Precies waar we naar zochten, ouderwetse kladblok en ook nog tegen een schappelijke prijs. In de winkels niet meer te vinden, en ook nog vlug geleverd.
prima bedrijf, snelle verzending. Produkt: rolsnijapparaat Olympia: goed product, maar zoals vermeld kun je echt geen 10 vellen papier erdoor laten snijden. Ook na een jaar intensief gebruik gaat de... Se mere
- Butik med kontorartikler
- Kontorartikelbutik
- Engrossalg af kontorudstyr
- Leverandør af kontorudstyr
- Engrossalg af kontorforsyninger
- Printerudstyr og -tilbehør
Of het nu gaat om printpapier, schoonmaakmiddelen of die ene fijne pen — bij Office Centre bestel je alles wat je nodig hebt in één keer. Scherp geprijsd, direct leverbaar en met service waar je op kunt rekenen. Van kantoor tot thuis, bij ons is het gewoon goed geregeld. ✅ Snelle levering uit eigen voorraad ✅ Altijd scherpe prijzen ✅ Deskundige klantenservice die meedenkt ✅ Eenvoudig betalen: ook zakelijk achteraf
Rondebeltweg 102, 1329 BH, Almere, Holland
- 088-4545580
- klantenservice@officecentre.nl
- www.officecentre.nl
Profiteer van onze scherpe prijzen
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Altijd snel verzorgd en goede kwaliteit
We hebben de bestelling eindelijk ontvangen
We hebben de bestelling nog steeds niet ontvangen. Blijkbaar ligt dat aan DHL maar we krijgen ook geen enkele feedback van office centre.
Op 4 juni hebben we eindelijk de bureaustoel ontvangen nadat hij 2 x door DHL is kwijtgemaakt. De stoel is 100% prima maar als ik Office centre was zou ik een andere vervoerder kiezen
Makkelijk te bestellen en lekker snel…
En de andere toch wat anders zijn van geur
Onbetrouwbaar (niets geleverd) en een klantenservice waar je weinig aan hebt.
Op 13 mei heb ik een snijmat besteld, deze zou 5-10 werkdagen levertijd hebben. Ondertussen zijn we bijna 3 weken verder en er is niets geleverd.
In het weekeind van 23 mei heb ik contact opgenomen met de klantenservice, omdat ik nog niets gehoord had. Een paar dagen later, op 26 mei, kreeg ik het bericht dat het die week nog geleverd zou worden. Niet dus.
Conclusie: onbetrouwbaar en een klantenservice waar je niet veel aan hebt. Geeft geen vertrouwen voor een volgende bestelling.
Gewenste product was snel leverbaar, maar niet de volgende werkdag bezorgd.
Gewenste product was snel leverbaar, al was het niet -zoals aangegeven- de volgende werkdag bezorgd.
Alles dik in orde!!
Precies waar we naar zochten
Jammer dat hij moerlijk deed dat hij…
Jammer dat hij moerlijk deed dat hij het boven moest brengen met de lift.
Om goed te maken heb ik hem 10 euro gegeven. Hij zij waarom koop je dan bij een groot handel. Eeder bij jullie gekocht die man deed niet moerlijk