Nike Run Club app’en er forsvundet fra mit Apple Watch Nike SE efter seneste OS 11 opdatering. Har fået fortalt fra Apple, at eneste løsning hvis jeg vil fortsætte med NRC er at købe nyt Apple Watch.... Se mere
Har bestilt et par sko men Nike har valgt at trække mig for beløbet 2 gange. Adskellige mails med beviser fra min bank er stadig ikke nok til de vil betale beløbet tilbage. Det er simpelthen den dårl... Se mere
0 Stjerner! Fraråder på det kraftigste af handle på Nike.com Bestilte en ordre til julegave 1. uge i December. Pengene er trukket på kort d. 9. December, men pakken er per 22. December endnu ikke ove... Se mere
Var lidt skeptisk ved at bestille online, pga de dårlige anmeldelser her på TP. Valgte dog alligevel, at bestille et par Low Dunk, som oveni var på tilbud til kr 599.- Var ikke hjemme på givne le... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, USA
- www.nike.com
Min søn købte dette par NIKE sko den…
Min søn købte dette par NIKE sko den 19/8-2025 og allerede 40 dage efter, er skoen gået i stykker 😡😡😡
Man kan ikke komme i forbindelse med NIKE hverken telefonisk eller på mail.Så hold jer langt væk fra NIKE.com
Hold jer væk!!!
Jeg fortryder jeg ikke tjekkede Nike her på trustpilot. Har købt flere bukser og vil returnere et par. Jeg kan ikke få lov til det, da jeg ikke kan trykke på fortsæt, og man kan ikke komme i kontakt med dem på tlf! Og man kan ikke skrive til dem. Virkeligt dårlig service!
Det er sidste gang jeg køber hos dem!
Aldrig køb til fuld pris!
Jeg købte et par sko til 1.499 kr., få dage efter blev prisen sat ned til 899 kr., altså 600 kr. billigere! jeg kontakter dem via mail, får ingen svar, så finder ud af at mailen ikke fungere, nu når jeg ringer telefonisk, siger de at fordi deres politik kun gælder i 30 dage, nægter de at gøre noget. Det er simpelthen en måde at snyde kunderne på. Man skal åbenbart aldrig købe til fuld pris hos dem, for man risikerer at stå tilbage og føle sig taget ved næsen.
Jeg har bestilt en pakke 31
Jeg har bestilt en pakke 31. august. Efter få dage stod min ordre som “klar til afhentning af postbud”. Jeg ikke modtaget nogen pakke endnu. Jeg har rykket for pakken hos kundeservice 3 gange. Alle gange med samme svar “vi vender tilbage i løbet af et par dage”.
De har i øvrigt trukket mine penge for længst ca. 2.200 DKK
Køb ikke igennem Nike.com
Køb ikke igennem Nike.com! Deres håndtering af reklamation er så dårlig.
Jeg købte fodboldsko i maj og i september var de gået i stykker. Der er ingen information på hjemmesiden om reklamation. Kun et telefonnummer. Jeg ringede og forstod næsten ikke, hvad der blev sagt, og de kunne ikke hjælpe.
Jeg tror ikke, at deres procedure for reklamation følger lovgivningen.
Utroligt dårlig service - anklaget for at ødelægge produktet selv!
Jeg har altid været stor fan af Nike, men efter min oplevelse i Nike Factory Store i Herlev i dag, er min tiltro til brandet fuldstændig ødelagt.
Jeg købte en dyr parka dunjakke i dag kl. 16:49. Jeg var glad for mit køb, kørte hjem og prøvede den straks. Her opdagede jeg til min store skuffelse en lille, men tydelig, revne i stoffet på ryggen. Jakken havde altså været defekt fra starten.
Fuld af tillid til Nikes kundeservice kørte jeg straks tilbage til butikken for at bytte den til en ny, identisk jakke. Her startede cirkusset.
Butikschefen blev tilkaldt. I stedet for at undskylde og hjælpe, stod han og granskede jakken med en mine, som om han var kriminaltekniker. Hans konklusion? De ville hverken bytte jakken eller refundere mine penge. Begrundelsen? "Vi sælger ikke defekte produkter."
Dette er en direkte og indirekte anklage om, at jeg selv skulle have revet jakken efter jeg forlod butikken. Det er simpelthen så respektløst og klandrende en holdning, man kan komme ud for. Jeg forventer at blive mødt med tillid som kunde, der lige har smidt over 1000 kroner, ikke blive behandlet som en kriminel.
Butikken insinuerer altså, at jeg kører hjem, ødelægger jakken med vilje, og så kører tilbage for at snyde dem. Det er vanvittigt.
Jeg er dybt skuffet. Denne oplevelse handler ikke kun om en defekt jakke, men om en elendig og mistroisk kundebehandling. Jeg kan ikke anbefale denne butik til nogen. Spar dine penge og din tid – og især din forargelse.
Ingen problemer med levering
Ingen problemer med levering. Super lækre sko.
Alt er gået som forventeligt
Alt er gået som forventeligt, hurtig levering (få dages levering) og løbende mulighed for at følge varen.
C01521559544
Jeg købte et par sko og fortrød en time…
Jeg købte et par sko og fortrød en time senere. Nu kan jeg ikke afmelde bestillingen. Firma der åbenbart er til at lukke op og .. i. Køb ikke der.
elendig returservice-men god kvalitet
Nike laver produkter i topkvalitet, men retur er en katastrofe. I butikken var en venlig dame, men hun taler ikke dansk og nægtede at tage varen retur – jeg skulle selv sende den med posten. Returlabel er ikke selvklæbende, og det hele bliver unødigt besværligt.
Utroligt at et så stort brand ikke kan tilbyde bedre service – næste gang vil jeg tænke mig rigtig godt om, før jeg køber online hos Nike.
Fra loyal kunde til skuffet oplevelse – elendig kundeservice hos Nike
Jeg har i mange år været en meget tilfreds og loyal Nike-kunde, men min seneste oplevelse har desværre ændret det billede markant.
Jeg modtog en mail fra Nike, hvor der stod sort på hvidt, at medlemmer kunne få 25 % rabat frem til den 30. august 2025 kl. 23.59. Derfor sætter jeg mig om formiddagen den 30. august 2025 og laver en stor ordre på over 8.000 kr. Men da jeg går til betaling, virker rabatten ikke.
Jeg ringer til kundeservice, hvor jeg kommer igennem til en medarbejder. Efter meget frem og tilbage – inklusiv at jeg sender et screenshot af mailen med rabatten – får jeg efter ca. 15 minutter at vide, at jeg ikke kan få rabatten alligevel. Medarbejderen påstår, at rabatten er udløbet, selvom der klart står i mailen, at tilbuddet gælder til 30. august 2025 kl. 23.59. Da jeg beder medarbejderen læse mailen grundigt, holder vedkommende fast i, at det nok skyldes “tidsforskelle”.
Jeg forsøgte flere gange at gå i dialog, men der var ingen vilje til at hjælpe. For mig havde det været god og retfærdig kundeservice, hvis de havde sagt: “Det kan vi godt se – vi sender dig en rabatkode, du kan bruge”. I stedet blev jeg afvist uden løsning, selvom tilbuddet efter alt at dømme stadig var gældende.
Resultatet: Jeg står tilbage uden den lovede rabat – og med en rigtig dårlig oplevelse af Nikes kundeservice.
Defekter på sko
Jeg købte et par sko på SNKRS appen og de kom frem med rifter og buler i skoen, det værste var at de var blevet revet op i lakken en sted. Jeg kunne højst få 150 kr i kompensation når skoende kostede 1749 kr.
Meget fin hjemmeside
Meget fin hjemmeside. Jeg blev lidt nervøs, da jeg læste nogle af anmeldelserne herinde, og også fra det post firma mine sko ville blive sendt med (ups). Jeg har fået mine sko til den tid de blev sat til at blive leveret til, og lige til døren. skoene er også i god kvalitet.
Nike specialdesignede fodboldstøvler
Vi bestilte et par specialdesignede fodboldstøvler til vores søn, som desværre viste sig at være markant kortere end et andet par Nike-støvler i præcis samme størrelse og med samme specifikationer (37,5 / 23,5 cm). Det burde ikke kunne ske, da længden er angivet som ens uanset model.
Jeg er udmærket klar over, at der kan være små variationer mellem modeller, men forskellen her er så markant, at det sandsynligvis skyldes forskellige produktionslande. Det er simpelthen problematisk, når man betaler en høj pris for et par specialdesignede støvler, hvor man netop forventer præcision og kvalitet.
Nike’s kundeservice har svaret venligt, men uden reel løsning. Da støvlerne er købt i april og sagen er rejst senere, afviser de returnering, fordi det falder uden for deres 30-dages returfrist. Men det ændrer ikke på hovedproblemet: skoene er for korte i forhold til, hvad specifikationerne lover.
Det er skuffende, at et brand som Nike ikke tager mere ansvar i en sag som denne. Når man køber premium-produkter, burde man kunne stole på både målangivelser og kvalitet.
7-6-2025 ordre på sko hos NIKE (TN)
7-6-2025 ordre på sko hos NIKE (TN)
13-6-2025 modtaget sko med fejl.
13-6-2025 Tillykke din ordre er
magen til ( en gave )
19-6-2025 modtager jeg det andet
par sko ( kan ikke give
sko der er fejl på )
11-8-2025 " det andet par sko"
er under 2 måneder gamle
Limen er gået fra hvor
plastik og stof mødes på
oversiden af skosnuderne
11-8-2025 prøvet at sende en mail til
adressen der stod på
ordren.
11-8-2025 mailen kunne ikke sendes
eller også kan mail ikke
modtages.
til NIKE til rette person
12-8-2025 MIT RÅD VIL VÆRE KØB
KØB SKO I EN FYSISK
BUTIK.
DER ER GÅET 8 UGER, OG JEG HAR IKKE MODTAGET PENGE RETUR.
PÅ HJEMMESIDEN STÅR 14 DAGE.
Nike kundeservice model dårlig
Nike kundeservice model er meget dårlig. Bestilte en vare som så ikke blev leveret pga postnord hvor pakken gik tabt. Men nike skulle bruge 8 dage på at behandle sagen istedet for bare at sende en ny vare!
Nike butiken i Arhus
nike butiken i Aarhus er fin og er ik så stor som de andrer nike butiker.
Der er lidt dyrt så det er barer bedrer at gå ind i en nike butik i andrer lande.
Og i andrer lande er der lidt bedrer service end i nike butiken i Aarhus.
Helt normalt stort firma :)
Jeg var skæptisk efter at have læst anmeldelserne herinde, men hurtig levering, god service og alt godt :)
Jeg har bestilt flere gange fra Nike
Jeg har bestilt flere gange fra Nike, og har ingen problemer haft med hverken levering eller sko 😊
Nike sko
Jeg har købt et par Nike TN til min kæreste i fødselsdagsgave, og venter spændt på dem. Da de ankommer er de gået i stykker i spidsen af skoen, og der er intet hjælp at hente nogen steder.