NemID Anmeldelser

2.365

2,2

Konstant fejl når man skal bruge det hvilket giver stor frustration og man er nødsaget til at vente for at prøve igen. Forstår at det er et spørgsmål om sikkerhed men så må det fungere bedre ellers g... Se mere

NemID må have Danmarks ringeste service, hvilket nok har noget at gøre med de er et monopol foretagende. Ingen hjælp at hente og deres servicemedarbejdere er tydeligvis ikke inde i tingene, og giver f... Se mere

Hurtig og effektiv chatsupport Løst på 2 min. Hurtig og effektivt. Ville ønske at aktiveringsdetaljer ville stå meget tydeligt på deres tilsendte papirer, så man ved at det er bedst at aktiver... Se mere

Jeg havde et spørgsmål omkring postforsendelse og nøglekort, og valgte at ringe til support i troen, at jeg kunne få én i røret. Det viste sig at være en lang række af "Tryk 1", "Tryk 9" og tilsidst... Se mere

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.365)

Din app skal have ny adgangskode

Din app skal have ny adgangskode. Klik her. Klik- din adgangskode skal godkendes i din app... Den kan jeg jo ikke komme ind i.... ny kode Klik her. Jeg havner i et uendeligt loop af elendigt software hvor jeg bliver henvist til at godkende i en app jeg ikke kan åbne. Så fandt jeg et sted på deres hjemmeside hvor jeg kunne få sendt en midlertidig adgangskode (til min app troede jeg og nu troede jeg) nej da. Det er til mit nemide kort, så den bliver sendt med posten i løbet af nogle dage... sure it will. Jeg gav op og tænkte at nu var det helt forfra så jeg prøver at bestille et helt nyt adgangskort. Nu er mit nemide spærret. Det er det ringeste jeg har oplevet. Hvorfor kan det ikke være nemt og brugervenligt. Common

3. juli 2022

Utidig Omhu

Nets sætter tilsyneladende hensynet til sig selv og deres aktionærer højere end til de betalende brugere.Ingen information om årsag eller tidshorisont for genopstandelse.Det ville salig Mærsk McK. Møller ikke kalde retidig omhu.Uden oplyste kunder,ingen investorer,ingen forretning.På statsmafiaagtig maner er Nets imidlertid sikret et stort kundesegment, som er henvist til at gætte på årsagen til nedbruddet.Jeg gætter på at hackere har set en topchef i Nets, få 2 milliarder kr. i fratrædelsesbonus efter 4 års virke.Der er masser af grunker i den biks, har de tænkt og derfor taget brugerne som gidsler indtil løsesummen er betalt.Tro er, som bekendt, ikke viden, og jeg ved intet.
I lønligt håb om at Nets snart må se lyset,
meget venlig hilsen fra
Frans Munk Sørensen

25. juni 2022

Nets/Nemid skal betale dagbøder

Det er uacceptabelt, at nemid ikke virker i flere dage. Det er for ringe, at Nets henviser til at bruge mitid. Flere hjemmesider bruger endnu kun nemid. Jeg kan eksempelvis ikke skrive til min læge. Jeg kan naturligvis ringe, men det er uacceptabelt, at en leverandør, der har indgået kontrakt med staten, og som håndterer noget så vigtigt som nemid, ikke kan holde 100 % oppetid. Digitaliseringsstyrelsen bør følge op herpå og komme med en udmelding. Desuden kræve dagbøder fra Nets sålænge nemid ikke virker.

25. juni 2022

Mitid og Nemid nede på tredje dag

Mitid og Nemid nede på tredje dag. Ingen kommunikation eller information fra Digitaliseringsstyrelsen. Man må bruge tiden på jævnlige forsøg-logins - og ellers læse om nedbruddet i Ekstrabladet. Det er ganske simpel manglende forståelse og respekt over for borgerne. Hvor svært kan det være at sende information ud til borgerne på en mail. Men mailserveren er måske også gået ned?

24. juni 2022

Kom så igang

Så har i vist haft tid nok til at klare jeres problemer. Taget i betragtning hvor omfattende et område, der ikke er tilgængeligt pga. jeres nedbrud. Så er jeres manglende udmeldinger uprofessionelt. En god grund til at lukke jer ned. Jeg har flere online sider jeg ikke har tilgang til pga. I ikke kan håndtere jeres teknik.

24. juni 2022

Useriøs og talentløs virksomhed

Useriøs og talentløs virksomhed. Nu har NemID være nede i to døgn, og det har således ikke været muligt at komme værken på sundhed, borger eller skat. Vigtige dokumenter og oplysninger ligger og ventet, uden man som borger har en reel chance for at gøre noget som helt. Det har end ikke været muligt at få en tidshorisont, og teamet bag NemID fremstår som lallende amatører…!

23. juni 2022

God support

Det var hurtigt og nemt at finde hvad jeg havde brug for, i mit tilfælde kontakt til NemID de havde en chat funktion som svarede med det samme, og jeg fik den hjælp jeg havde brug for, af venlig medarbejder.
Tak for hjælpen.

21. juni 2022

Hjælp til spærret nem id

Jeg brugte support chat til at få hjælp. skrev mit spørgsmål og med det samme kom der svar om hvad jeg skulle gøre. Hurtig service og pæn kommunikation

kan anbefale og bruge deres chat det fungere.

20. juni 2022

Det er HELT vildt at man lader 15…

Nu degraderet til ÉN stjerne. Jeg får ingen svar eller løsninger på dette problem...

Det er HELT vildt at man lader 15 årlige BØRN have ansvaret for deres eget NEM ID og når man vil have hjælp til det, skal de være til stede. Man er jo af gode grunde ikke myndig før man er 18, for faen.

Det er ikke jer, der har lavet dén lovgivning, det er jeg klar over, men I et ansvar og en ekspertise, der må fortælle jer, at dette er en “ommer” 18 år, så er de fleste i stand til det, men ikke som 15 årlige.

13. juni 2022