Neato Robotics is Out of Business (wrong domain name) Anmeldelser 176

1,2

Købte en D7 i oktober 2019 og efter en måneds brug er jeg generelt skuffet. D7 kan ALDRIG erstatte en alm. støvsuger, den rengører aldrig i hjørner. Efter en rengøring ligger der altid skidt tilbage,... Se mere

1. Events og underholdning

Neato Robotics is no longer in business. Delete this profile! the reviews having noting to do with our domain

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ok støvsuger - alt andet fungerer ikke

Robotten støvsuger fint i vores lejlighed. MEN der er et hav af software problemer. Så gider den ikke at opdatere software, så er der problemer med floorplan, så kan den ikke få forbindelse til wifi osv. Kundeservice i dette firma er ubrugelig! Appen er ligeså så skod, og den er i øvrigt kun blevet opdateret én gang på 3 år.. simpelthen pinligt det de har gang i.

23. september 2023

Batteri dør

Batteri dør, og erstatningsbatterier dør.
Altså noget hardware der er ubrugeligt.
De få minutter den kører, gør den det fint.
Men den er ubrugelig efter få timers brug.

1. juli 2023

Jeg købte en Neato D9 for ca

Jeg købte en Neato D9 for ca. 1 måned siden, nu virker den ikke. Jeg har sendt de dokumenter som Neato hjælpesiden har bedt om ved at svare på mail som de også først bad om, nu pludselig siger de at jeg skal sende mine oplysninger til garantiafdlingen, men dem kan jeg ikke finde en adresse på, det virker som om de ikke vil hjælpe og deres produkter ikke lever op til den standard man kan forvente. Håber ikke jeg får ret

12. maj 2023

Jeg købte en D10 for ca 1 1/2 år og må…

Jeg købte en D10 for ca 1 1/2 år siden og må konstatere at den ikke længere fungerer optimalt (har ellers været glad for den for) - men sugeevnen er kraftigt nedsat - der ligger mangler nuller og støv tilbage og ind i mellem kører den blot rummet igennem uden at suge. Og ja, den kører ind i ting der står på gulvet, så vi flytter det meste, når der støvsuges igennem og har svært ved at køre helt ind til væggene, så der skal lige fejes rundt i kanter og hjørner først :O/.

8. april 2023

Neato D8 virker ikke og intet svar

Vi har en neato D8 som er stoppet med at virke. Har haft Neato før og der gik noget galt med den men var generelt glad for den. Nu er den gal med min D8 og efter at have e-mailet med dem og gjort de ting som de har bedt om for at få den til at fungere igen så er de stoppet med at svare efter jeg har skrevet at den stadig ikke virker. Nu vil jeg forsøge at få mine penge tilbage og så er det slut med Neato robotter

1. marts 2023

Vi har været glade for vores…

Vi har været glade for vores robtstøvsuger d6 som vi havde i flere år. Vi skiftede i år til d10 og efter den havde kørt nogle gange opdagede vi at den lavede ridser på vores silbebensgulv. Jeg skrev med neato som mente jeg bare skulle rette den lidt neden under og derefter lade den køre igen. Efter den havde kørt havde den ridset endnu mere! Neato vil ikke tage ansvar for deres produkt og ordne de skader deres produkt har forårsaget! Dårlig service

17. februar 2023

Neato d10

Neato d10. Virkelig en super god støvsuger med lang arbejdstid, og til 0.7 l snavs. Flot farve, MEN SIDEBØRSTEN, hvis den rører noget der stopper den, og gør den det først i rengøringen, så bliver der ikke gjort rent i alle kanter for den starter ikke igen, før end den har været i dok. Det er under al kritik, har fået pengene igen, da vi prøvede en ny/anden i butikken som bare gjorde det samme. Support siger at den skal gøre sådan, men så gør den jo ikke rent. Butikken siger det er en fejl, selvfølgelig skal den køre rundt, ellers gør den jo ikke rent. ?…..

23. februar 2023

Neato D10 købt 01/01-23

Neato D10 købt 01/01-23

Plus:
+den kører længe på én opladning (ca. 160 m2)

Minusser:
-den tager ikke det meste af hundehår og heller ikke synlige løse snavs fra dørmåtterne, selv om jeg sørger for, at affaldsbeholderen er tømt inden hver eneste støvsugning
-den får lige pludseligt ekstra lyde (ud over motoren); en slags hakket lyd, uden at jeg ser, at der er noget, der sidder fast eller lign.
-motorens lyd opleves langt højere og voldsommere, end de lovede 69 decibel
-kører ikke lige ud, hvilket er lovet (intelligent robot), men vender rundt midt i sin retning, selv om vores hus kun har store og firkantede rum
-kører generelt forvirret (færdig med entreen, går videre til køkkenet, og midt i sit arbejde i køkkenet vender tilbage til entreen i stedet for at blive færdig i køkkenet og komme videre til spisestuen - alle rummene har stor overflade, er fri for små stående/liggende genstande og er i forlængelse med hinanden uden dørtrin
-der er lovet i appen, at det vil være muligt at gemme flere kort, men dette er endnu ikke sket
-den giver for mange gener (det værste er utvivlsomt den dårlige sugningsevne) for dens pris - det efterladte snavs ville være acceptabelt af en billig robotstøvsuger

28. januar 2023

Vi købte en neato d7,og bøvlede i flere…

Vi købte en neato d7,og bøvlede i flere dage med at få den op at køre på nettet. Pludselig kørte den, vi fandt aldrig ud af hvorfor, nu har vi købt en d10. vi har samme problem igen, vi kontakter en i kundeservice hun sidder i England, lidt sært, hun sagde det var Samsung telefoner der er problemet, hun fortalte os at der er et stik i neato som skal forbindes med computer, og så kørte den bare. Hvorfor pokker lægger man ikke en seddel ved de maskiner hvor det står, i stedet for at folk bytter og bytter i kundeservice da de tror støvsugeren er effekt, ellers kører den fint synes den er lidt hård ved møblerne, og sidder tit fast. Men de burde ha en kundeservice i Danmark.

9. januar 2023

Smid ikke penge efter dette firma!

Jeg købte en støvsuger der var defekt fra starten. 3 gange blev den sendt til reparation hvor de nulstillede den. Efter hver reperation virkede den så igen et par måneder. Da garantien var udløbet og den igen for 4 gang gik i stykker, fik jeg dem efter en lang kamp overtalt til at give mig en "ny" - dog ældre model. Da denne så også gik i stykker efter knap 8 mdr. henvender jeg mig igen og får så her af vide at den skal sendes til reperation og da der ikke gives nogen garanti på den nye støvsuger, er det for egen regning! Jeg forstår godt de har så dårlige anmeldelser og det jeg fortryder mest, er at jeg ikke så det inden jeg smed penge efter sådan en amatør virksomhed.

3. januar 2023

Robotstøvsuger Neato D7

Robotstøvsuger Neato D7
Største problem den kan ikke serviceres i Danmark.

Kundeservice medarbejdere en fine nok, men står du med et problem og din maskine bliver sendt på værksted kan de desværre ikke hjælpe.
Du står helt alene.

Fik sendt min støvsuger afsted under reklamation, fik på intet tidspunkt af vide det ville koste mig noget.
Deres værksted sendte en regning direkte til mig, og truede med inkasso hvis jeg ikke ville betale.
Deres værksted ville have lidt over 500 dkk for at skrotte den eller 712,50 + moms for at sende den retur til mig uden at lave den.

Stod helt alene i den situation og Neato, der har valgt at bruge det værksted kan ikke hjælpe.
(Har skrevet ca 25-30 e-mails ialt)

Jeg har så valgt at betale de 712,50 + moms og få min maskine tilbage uden at de kunne lave den. (Spild af penge)
Der blev sagt den ikke kunne laves pga væske skade selvom den aldrig har været i nærheden af væske.

Har idag så fået et dansk firma til at tjekke den og de har lavet den til mig på under to timer.

Simpelthen til grin !!!

22. september 2022

Strømsluger

Jeg har ikke haft problemer med at den starter. Jeg synes den virker lidt forvirret ind imellem. Mit største problem nu, i tider hvor man vil spare på strøm, og mig personligt spare på alt unødvendig sådan som yousee Wifi. Den kører kun på 5G og hvis jeg slukker den helt imens den ikke kører, så taber den batteri. Hvordan kan det mon være?
Så, værdien af den bliver forringet når batteri skal oplade hele tiden, selvom den er helt slukket. Det er ikke i takt med verdens sparerunde i dag. Rigtig dårligt.

10. maj 2022

Så er kommeKøb aldrig Neato støvsuger

Så er kommet hjem fra service værkstedet i Sverige, kørte et par dage og nu virker den ikke igen. Jeg kan ikke få fat i service afdelingen og de svarer ikke på mine mail. Køb aldrig Neato støvsuger. Jeg bruger aldrig SOME, men må indrømme jeg overvejer det her

16. januar 2022

Virker som sådan ok

Virker som sådan ok. Men den mangler en side børste som jeg kan se er blevet indført på de nyere modeller. Den model jeg har kan stort set ikke støvsuge noget op der ligger tættere end 1-2 cm fra væggene. Min gamle iRobot havde side børste og fik alt med.

1. april 2021

Ekstrem dårlig reperations muligheder

Vores Neato D7 fungerer sådan set rigtig fint, men ganske hurtigt efter ibrugtagning holdt sidebørsten op med at virke.
Og SÁ finder man ud at service for Neato i Danmark er ikke eksisterende.
Efter en mængde mails med et såkaldt service center, var beskeden at maskinen skulle sendes til Sverige, man skulle selv betale fragt selvom fejlen var under garanti. Flere forespørgsler om man dog ikke bare kunne henvise til et sted i Danmark, blev mødt med samme tåbelige krav om forsensendele til Sverige og uden gararanti for hvor mange uger det ville tage.
Synd at man ikke forstår værdien af lokal service.

1. april 2021

Elendig service

Støvsugeren er egentlig ok, men den 'smider' wifi konstant. Desuden er den nu, mindre end et år gammel, totalt færdig. Neato vil ikke reparere, har opfundet en eller anden konstrueret fejl, som garantien ikke dækker.
Første mail de sendte, efter jeg sendte den til reparation, bad mig betale over 8000 kr, altså meget mere end den havde kostet, for at få den repareret. Da jeg så lavede en indvending, blev prisen nedsat til 4000.
Bare NEJ.
Det har må siges at være langt det dårligste køb jeg har foretaget mig endnu.
Fraråder virkelig andre at købe produktet.

18. marts 2021

Neato d7 connect -er ikke

Neato d7 connect. Connecter ikke!? ØV!
Flere versioner af Både Android og iPads iOS systemer, giver mig beskeden "No robot found" når jeg forsøger, at forbinde den til WiFi, præcis som beskrevet i brugsanvisningen!?...

26. december 2020

Elendig og uacceptabel service

Jeg har købt en Neato robotstøvsuger hos Roboteksperten (desværre!!) og den kører konstant på alle mine møbler herhjemme og sidder derfor fast og kan ikke komme videre før den fysisk bliver flyttet. Det vil sige at enten skal jeg flytte samtlige møbler herhjemme, eller også skal jeg være hjemme til at flytte robotstøvsugeren ned hver 2. minut. Og så går ideen med at have en ligesom af fløjten.

Efter utallige uger, hvor Neato ikke kunne komme med en acceptabel løsning (han ville jeg skulle tape alle mine møbler ind med magnetbånd, (men da jeg har 2 små børn der stopper alt i munden, vil det udgøre en stor kvælningsfare, og er derfor ikke en mulighed) eller simpelthen bygge en barriere omkring mine møbler i stuen og i køkkenet)

Jeg fortæller flere gange at begge muligheder ligesom ikke er en holdbar løsning - og en endnu større udfordring ved at have en robotstøvsuger - end det er en ekstra hjælp i hverdagen.

De siger at så kan de ikke hjælpe. Det er forventeligt at den kan køre fast - også selv om det sker hver 2. min og jeg overhovedet ikke kan bruge den i hjemmet....

Så meget for en god service!!!

Hold jer langt væk fra deres produkter!

17. august 2020