Noget af det værste jeg nogensinde har oplevet, bestilte 2 pitabrød, de bestod af gummikebab og en fortyndet dressing, brødet faldet sammen og inden jeg åbnede min pita var alt faldet sammen, værste o... Se mere
Natteravnen Pizza
Værste just eat oplevelse nogensinde. Det tog 2 timer før maden ankom, og det kostede 60 kroner mere end aftalt. Vi ringede undervejs, og fik af vide at vi skulle “fukk dig selv” flere gange. Selvom... Se mere
Jeg bestilt to pizzaer igennem deres hjemmeside, hvorefter de havde godkendt min bestilling og trukket penge fra min bank! Og fik at vide jeg ville få det leveret indenfor 45 min. Men prøvet ringet in... Se mere
0 Stjerner herfra. Ejeren blev gjort opmærksom på at hans priser ikke passede overens med det han tog. Ville ikke tilbagebetale prisforskellen på de 49 Kr.- selvom jeg havde dokumentation som blev fre... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Til alle natteravnene. Bestil din pizza og anden mad i de sene nattetimer. Vi er der for dig, når du har brug for pizza og drikkevarer.
Danmark
- www.natteravnen-pizza.dk
Det er og bli'r den dårligste…
Det er og bli'r den dårligste service,som jeg har oplevet !
Jeg fik ikke det,som jeg skulle have på Pizzaen og så kom de 40 minutter forsent.
ALDRIG KØB HER !
Fornærmende og respektløs dårlig pizza…
Fornærmende og respektløs dårlig pizza - den værste oplevelse i Hvidovre. Fyldet så ud som om det var kastet på med skovl. En æstetisk katastrofe der burde forbydes. Til gengæld var tid fra bestilling til afhentning usædvanlig kort. Det skyldes måske lav efterspørgsel.
Kold mad og lang tid før levering.
Efter have ventet 1 time og 36 minutter på vores mad, er den FULDSTÆNDIG kold. Vi bestilte 2 nachos med kylling og en pizza. Osten var størknet og ligner noget der har stået ude i 1 time.
Vi ringer og bede om noget nyt, og det første af vide vi selv kunne hente noget nyt. Hvilket ikke er muligt, der er jo en grund til vi bad om levering.
Meget flabet medarbejder som vi snakkede i telefon med, som bare sagde de havde travlt. Forståeligt, men vi skulle stadig have noget nyt mad. Dette kunne ikke lade sig gøre da, der er var rørt. Der var taget et stykke af pizza, da vi var møg sultne pga ventetiden. Nachos var der ikke rørt ved, men pga pizzaen ville de ikke komme med noget nyt.
UTROLIG DÅRLIG SERVICE!
Sidste gang jeg bestiller fra jer, og opfordre alle til ikke at bestille derfra - så kan de lukkes deres “pizza” sted.
Man kan jo også se på anmeldelserne at folk ikke er tilfredse, hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. FY FOR SA***
ELENDIG SERVICE
ELENDIG SERVICE
Vi bestilte 1 pizza og 2 nachos med kylling. Der gik 1 time og 36 minutter før maden kom.
Da vi endelig fik det, var der koldere end stuetemperatur tæt på frossent, og ekstremt tørt.
Vi ringede og klagede både over ventetid og den kolde mad, hvortil vi fik at vide at hvis vi ville have ny mad skulle vi give leverandøren den gamle mad tilbage når han kom med den nye.
Såfremt vi havde taget bare en enkelt bid måtte vi ikke få den nye mad.
Elendig mad, og forfærdelig service.
Kæmpe tommel ned fra en person der selv arbejder i servicebrancen.