Natteravnen Pizza

Noget af det værste jeg nogensinde har oplevet, bestilte 2 pitabrød, de bestod af gummikebab og en fortyndet dressing, brødet faldet sammen og inden jeg åbnede min pita var alt faldet sammen, værste o... Se mere

Værste just eat oplevelse nogensinde. Det tog 2 timer før maden ankom, og det kostede 60 kroner mere end aftalt. Vi ringede undervejs, og fik af vide at vi skulle “fukk dig selv” flere gange. Selvom... Se mere

Jeg bestilt to pizzaer igennem deres hjemmeside, hvorefter de havde godkendt min bestilling og trukket penge fra min bank! Og fik at vide jeg ville få det leveret indenfor 45 min. Men prøvet ringet in... Se mere

0 Stjerner herfra. Ejeren blev gjort opmærksom på at hans priser ikke passede overens med det han tog. Ville ikke tilbagebetale prisforskellen på de 49 Kr.- selvom jeg havde dokumentation som blev fre... Se mere

1. Restaurant
  2. Online madbestilling
  3. Pizzalevering
  4. Pizza-takeaway
  5. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Til alle natteravnene. Bestil din pizza og anden mad i de sene nattetimer. Vi er der for dig, når du har brug for pizza og drikkevarer.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

I BRUDE SLET IKKE HAVE LOV TIL AT DRIVE…

I BRUDE SLET IKKE HAVE LOV TIL AT DRIVE EN FORRETNING. Og 20 kr ekstra for levering og ovenikøbet dårlig service når man ringer bliver der råb og skreget i telefon og manden forstår slet ikke dansk. Han snakker til alle mennnsker som han snakker med konen der hjemme. Så hold jer lang væk for sådan nogle gurker! Skam jer!

28. april 2023

Lad være at bestille herfra !!!

Jeg orienterede mig ikke på forhånd i dette forum, havde jeg gjort det, ville ikke have bestilt mad herfra.

0 stjerner for kvalitet
0 stjerner at levere kold mad
0 stjerner for kundeservice

20. januar 2023

Bestilte en Buritto…

Bestilte en Buritto…. Fik en flad dej i en flamingoæske med salat, kød og dressing væltet oven på… INTET MED det bestilte at gøre.

Ud over det, så var vores 3 pizzaer kolde, fordi de havde været på udbringningsrundtur i byen….

27. december 2022

Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget værre end det her

jeg har bestilt mad fra natteravn. for det første, det kom en halv time for sent med maden. Jeg ringet til restauranten og sagde til dem hvor min mad var hen? de svarer at de havde være forbi mig, men at jeg ikke var uden for. Han snakket grimt til mig og sagde at det var min skyld. det er løgn! jeg var ude og ventet for at se om de var her og der kom absolut ingen til min andresse. de sagde de havde ringet til mig, men jeg fik ikke nogen opkald fra nogen. efter så sagde de til mig at hvis jeg skulle have min mad, så skulle jeg betale 30 kr ekstra og sende dem over mobilpay. da jeg så får min mad, lan jeg se at jeg har fået den forkerte burger. jeg havde bestilt en chiken burger uden ost, og jeg fik en normal cheseburger.
det kan ikke være rigtigt at jeg har beralt for noget extra og har fået det forkerte mad. Det er et sted jeg aldrig kommer til at bestille mere, og vil fraråd alle til at gøre det

4. december 2022

Bestilte en pizza

Bestilte en pizza. Fik leveringstid ca. 40 minutter.
Efter 1 time og 20 minutter rykker jeg for min pizza og får at vide, at den er afleveret. Det er så bare ikke til mig åbenbart.
Da jeg beder om at få min pizza (som er forudbetalt) får jeg at vide at jeg bare kan klage til Just Eat.

2. december 2022

Jeg havde givet mindre hvis man kunne

Jeg havde givet mindre hvis man kunne

Jeg bestilte en amerikaner
Den indeholder chili pepperoni og oksekød
Jeg tilføjet derefter cocktailpølser og dressing

Jeg skriver i kommentarfeltet at de skal huske at ringe ved anskomst da klokken var 01:23

Der går en time før maden kommer
Okay det kan jeg leve med

Når maden så ankommer
Finder jeg ikke ud af det via min mobil
NEJ jeg har en mand der står iblandt jeg ved ikke hvor mange boliger og råber HALLO HALLO

Jeg kommer så ud til ham og fortæller at jeg havde skrevet de skulle ringe
Hvor han så fortæller mig han ikke kan dansk

Okay fint nok sket er sket

Jeg tager maden med ind og finder ud af at det også er en forkert pizza
Jeg har modtaget en salatpizza med kebab og cocktailpølser

ALTSÅ
ingen chili
Ingen pepperoni
Ingen oksekød
Jo mindre kebabben er oksekød

Jeg ringer til natteravne og fortæller om dette og forventer egentlig bare den pizza jeg havde bestilt

MEN NEJ
Nu skal jeg så til at tage en diskussion om hvor vidt det er den rigtige pizza

Og jeg får ham til at nævne den pizza jeg har bestilt og derefter nævner jeg selv hvad jeg har modtaget og stadig der mener han at jeg har fået det jeg havde bestilt

Efter 20-30 min diskussion
Så spørger han mig om jeg ikke bare kan skrabe salaten af
Og jo sagde jeg
Det kunne jeg godt
Men det ville jo ikke skaffe mig hverken chili eller pepperoni

Dog tomater agurker og en helt masse salat så jeg ikke kan pizzaen

Det skal lige siges at jeg ikke kan tåle agurker
Jeg svulmer op og for vejrtrækningsbesvær

9. november 2022

IS Kold mad

IS Kold mad, ringede tilbage til dem og de sendte leveringsmanden tilbage? og han vidste ikke hvad han skulle gøre, han sagde han ville ringe tilbage til “hans chef” og finde ud af det - men kørte direkte væk igen. Rigtig dårlig oplevelse.

5. november 2022

Klameste mad nogensinde

Klameste mad nogensinde
Jeg ringet og klaget over min pizza var meget tør (dejen) så siger de at jeg til næste gang skal bestille fra et andet sted.
Virkelig klam og ussel pizza deres pizza er lavet ud af tortilla brød.

selv frysepizza smager bedre med garanti
Hold jer væk

6. august 2022

!?*# NATTERAVNEN

SIDSTE GANG JEG BESTILLER FRA NATTERAVNEN. Ja så blev det til en skod velfortjent nat-pizza og helt bestemt den sidste, hos et sted jeg ellers ofte har bestilt fra. 1 pizza ankommer med forkert fyld/ALT for meget dressing (hvilket jeg slet ikke spiser) derfor kun bestilt til halvdelen af pizzaen. 2 pizza kommer med stort set ingen af de 3x fyld. Det er IKKE første gang og jeg er ski*eTræt af alt fra små til store fejl. Tag på tanken eller drop snacken fra 00 Til 05.

9. juni 2022

Hold jer langt væk fra dette såkaldte…

Hold jer langt væk fra dette såkaldte spisested har været kunde der i 24 år. Service fandtes engang men ikke mere. De fleste chauffører kender ikke dere eget område og så får man skyld for ikke at have været der når man har stået på gaden og ventet over en time. De burde sælge stedet til folk der har forstand på at drive forretning. For det har de godt nok ikke!

31. maj 2022

Jeg køber en pizza via deres hjemmeside…

Jeg køber en pizza via deres hjemmeside og fortæller dem at betaling var gået igennen, men det afviser de og siger de ikke levere selvom det står på deres hjemmeside de gør. Jeg fik hverken penge eller mad tilbage.
Jeg gav dem en chance til og fandt så ud af at maden var 0 stjerner værd. Føj.

11. maj 2022

Centralt pizzaria i Hvidovre

Centralt pizzaria i Hvidovre. Jeg burde snart lærer det. Det er altid absurd længe om at levere maden, og pizzaerne er klamme og kolde. Man falder dig i igen og igen, da de er de eneste i nærheden der har åben efter 22:00.

- min mad var absurd forsinket, smagsløs og salaten var slatten. Vil aldrig anbefale dette sted til nogen.

6. maj 2022

Hvis minus stjerner var en mulighed…

Hvis minus stjerner var en mulighed havde fået det. Dårlig service, dårlig og KOLD mad. Føj for en omgang. Frygter endda tynd mave i morgen… ALDRIG bestil fra dette sted ! Aldrig. Hellere gå sulten i seng!!!!!

30. april 2022