Natteravnen Pizza

Værste just eat oplevelse nogensinde. Det tog 2 timer før maden ankom, og det kostede 60 kroner mere end aftalt. Vi ringede undervejs, og fik af vide at vi skulle “fukk dig selv” flere gange. Selvom... Se mere

0 Stjerner herfra. Ejeren blev gjort opmærksom på at hans priser ikke passede overens med det han tog. Ville ikke tilbagebetale prisforskellen på de 49 Kr.- selvom jeg havde dokumentation som blev fre... Se mere

1. Restaurant
  2. Online madbestilling
  3. Pizzalevering
  4. Pizza-takeaway
  5. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Til alle natteravnene. Bestil din pizza og anden mad i de sene nattetimer. Vi er der for dig, når du har brug for pizza og drikkevarer.

Dårlig

Jeg bestilte min mad, klokken 03.13
Jeg bor fem 10 minutter fra restauranten, men jeg kunne ikke så godt køre fordi min bil var gået i stykker.

Men pizzaen var ikke skåret ud
Det var først her først. klokken 04:24
Det synes jeg bare ikke er okay, jeg vil gerne have nogle af mine penge tilbage

31. marts 2025

Håber det er en joke

Har af flere omgange bestilt hos natteravnen, hvor jeg er blevet lige skuffet hver gang. Ingen ekstra ost på pizzaen, og når man forklare dem det, så siger de det ligger under fyldet… betegner i ekstra ost som 1g?

De fatter ikke hvad man siger i telefonen

Og de kan heller ikke tage en bestilling. Bestilte 3 ting, fik to af dem, og fik af vide at jeg aldrig bestilt den sidste ting… må være grænser for galskaben

15. januar 2025

Bestilte mad via deres hjemmeside.

Bestilte mad via deres hjemmeside.
Da jeg havde betalt blev jeg sendt videre til en side hvor der stod at der manglede en bekræftelse fra restauranten. Telefonen bliver ikke taget og min mad kom aldrig. 200kr lige ud af vinduet. Håber de bliver lukket.

1. januar 2025

Noget af det værste jeg nogensinde har…

Noget af det værste jeg nogensinde har oplevet, bestilte 2 pitabrød, de bestod af gummikebab og en fortyndet dressing, brødet faldet sammen og inden jeg åbnede min pita var alt faldet sammen, værste oplevelse. og JA de fortjener ikke deres overall raring på 1,5. DEN BURDE VÆRE 0,5. Det eneste plus var at de havde åbent derfor får de en lille ros. Værste juleaften ever!!!!!!

24. december 2024

Jeg har lige oplevet noget yderst…

Jeg har lige oplevet noget yderst uimponerende. Min ven spørger om de har ris, til hvor han svarer nej, et nærmere kig på menuen og der er ris på bagsiden. Vi siger så til ham manden der arbejder her at de faktisk har ris, til hvor han svarer" nårh jeg troede i mente gris" vi er 4 invandre og man kan tydeligt se på os vi IKKE SPISER GRIS. Vi modtog en pizza helt sprød som chips, jeg modtager en " burrito der ligner bræk, det ligner tortilla wraps fra netto og klitter ris, ost og oliven smækket sammen i halv. ! Yderst utilfreds. Og meget dårlig kundeservice!!!. Vi køber en 1,5 l til 45 kr og de har ikke engang papkopper, hvorfor skulle man købe en stor Sprite for 4 mennesker hvis de ikke engang har engangs kopper?
Hvis man hvil have minus tomat så for man heller ikke sine agurker med i købet, fordi de er blandede. Når jeg betaler for en pizza vil jeg helst gerne have den som jeg kan lide den, det er ikke onesize pizza, det er meningen man skal bygge sin egen pizza når man bestiller den.

3. juni 2024

Snyder med pris

Natte ravns pizza`s priser på deres hjemmeside stemmer ikke overens med priserne man betaler for nede i deres butik.
Købte en durum rulle hos dem, inde på deres hjemmeside stod den til 65kr. Da jeg skulle betale nede i butikken bad manden mig om 70kr.
Jeg sprugte ham pænt, om det ikke var 65kr, som der stod på deres hjemmeside?
Han afviste mig blankt, og forlangte 70kr..
Viste ham dog så deres egen hjemmeside, hvor priserne stod. Han stod fast og var fuldstædning ligeglad.. Dårligiste servics længe, og vildt nok ikke have nok servics instinkt, til at lade de 5kr gå til kundens fordel?
Det er så sidste gang jeg køber herfra igen...
PS... Opdater jeres priser, i kan jo tydligvis ikke engang selv finde ud af dem..

3. marts 2024

Jeg bestilt to pizzaer igennem deres…

Jeg bestilt to pizzaer igennem deres hjemmeside, hvorefter de havde godkendt min bestilling og trukket penge fra min bank! Og fik at vide jeg ville få det leveret indenfor 45 min. Men prøvet ringet ind til dem var der ingen der svaret på telefonen. Og der gik hele 3 timer men jeg havde ikke hørt noget om min bestilling. Håber inderligt sådan nogle gurker få lukket deres svindel forretning øjeblikkeligt. Må de dø dårlig samvittighed for at svindle andre mennesker hårdt tjente penge.

1. januar 2024

Hold kæft en dårlig service og dårlig mad

Hold kæft en dårlig service.

Vi ventede over halvanden time, og så kommer maden iskold, og jeg nægter at tage imod det.
Vi bliver ringet op kort efter af natteravnen pizza som fortæller at jeg kan få colaen gratis.
Der kom en ny pizza som var så elendig at vi smed den ud.

Hold jer langt væk fra dette pizzaria. Dårlig mad og endnu værre service

11. december 2023

Håbløst

Håbløst. Jeg købte en bagt kartoffel med kebab. Kødet var brændt og retten lignede at nogen havde trådt i den. Jeg tror sgu jeg giver op nu, der findes ikke længere et pizzaria der gider eller kan magte den simple opgave at lave mad der bare er tæt på at være i orden.

21. november 2023

Er i chok

Er i chok. Jeg bestilte en pizza herfra, ventede 60 minutter hvilket egentlig var fint. Selve pizzaen koster 112kr, da leveringsmanden kommer Beder han om 270kr. Hvilket så er 158kr de ville have for levering.
Levering koster 80kr inde på Wolt, hvilket jeg siger og spørger hvordan det så kan være han vil have 158kr for levering. Han siger det er hvad det koster.
Det endte med jeg sagde det da ikke kan være rigtigt, og han svare “syndt du får ikke sin mad” og gik. Det var så fint han gik, for har virkelig aldrig oplevet sådan en kundeservice før.
Ville virkelig ikke anbefale dette sted!!! Ligegyldig hvor sulten man nu er om natten.

22. oktober 2023

Alt for dårlig service. Burde lukkes

Bestille 3 pizzaer kl. 03:30, og fik afvide at de ville blive leveret ca 45 min efter, hvilket er forståligt på det her tidspunkt.
Kl. 4:30 ringer jeg for at høre hvor langt de er, hvortil manden der tog telefonen siger at de har pludselig fået “mange” bestillinger og at de ikke kan nå det
1: hvordan for man “mange” bestillinger på det tidspunkt.
2: hvorfor ringer man ikke for at informere den kunde som faktisk venter.
3: vi sidder 3 sultne personer og venter “spændt” på en næsten god pizza. Men alligevel bliver der bare sagt “vi kan ikke nå det, så nej der er ingen pizza.”

Hvordan kan man som person ikke lige vælge at informere sine kunder, eller for den sags skyld prioritere den kunde som faktisk er “først” i køen.

Var det en mulighed, så havde de som MAKS fået 0 stjerner, ellers så skal de på ingen måneder have mere end 1 stjerne

1. oktober 2023

Bestilte en pizza fra kortet

Bestilte en pizza fra kortet, og da den var færdig opdagede de det manglede både kebab og paprika på ( Nazca) . Istedet for at spørge mig eller lave en ny, prøvede de at varme det op deres pande, da min pizza var færdig. Så istedet for at indrømme de havde lavet en fejl, ville de prøve at spise mig af med en pizza det ikke var i orden. Det er sgu bare ikke i orden alle kan lave fejl, men at prøve at servere et særligt produkt for at dække over det, er sgu sølle. Lotte books uden ære.

3. august 2023

Har aldrig modtaget min ordre.

Har aldrig modtaget min ordre.
Jeg bestiller og de kommer aldrig med maden.
Fuldkommen latterligt koncept- kan ikke anbefale at købe her fra, så tag endelig forbi 7-eleven eller noget andet. Det her er ikke det værd.

28. maj 2023