Nanostone ApS Anmeldelser

1.503

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 224 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den leverede service og det professionelle personale, hvor mange fremhæver, at aftaler konsekvent overholdes, og kommunikationen omkring tidspunkter er rettidig og tydelig. Medarbejderne beskrives ofte som venlige, hjælpsomme og yderst kompetente, hvilket sikrer en problemfri og behagelig oplevelse. Det udførte arbejde, såsom rensning og imprægnering af overflader, overgår ofte forventningerne og efterlader kunderne imponerede over ejendommens fornyede udseende. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med kommunikation og overholdelse af tidsplaner, herunder forsinkelser i udførelsen og manglende information om arbejdets færdiggørelse. Derudover har enkelte anmeldere rapporteret problemer med arbejdets kvalitet, såsom beskadigede overflader efter behandling, ufuldstændig udførelse eller ineffektive resultater, der ikke levede op til forventningerne.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver, at aftaler overholdes, og at arbejdet... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af staff, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, effektivitet og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange kunder udtrykker tilfredshed med... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle rapporterer om flotte resultater med fliserens,... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen tvetydig, hvor nogle oplever den som overkommelig og fair, med god reklame for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Der er forud aftalt tidspunkt for arbejdet, der skrives en reminder bla ift tidspunkt men også ift hvad kunden skal gøre inden Nanostone kommer. Arbejdet er fint udført, algefjerning på fliser.

Vi fik den første behandling til den aftalte tid, godt arbejde og fint rengjort efter besøget. Andet besøg skulle så være efter en uge, men der gik mere end 14 dage inden det blev udført. Fastlagte t... Se mere

God reklame for fliserens, fornuftig pris. Oplysende breve/mails. Meget dygtige og tiltalende medarbejdere. Et lille svigt dog, der var afsat for lidt tid, måske til den forrige kunde, så han bl... Se mere

Fra start til slut et virkeligt godt forløb. Alle aftaler blev holdt og Mathias der udførte arbejdet med rens af terrassen ydede en super service. Han sørgede for at der var pænt og ryddeligt inden... Se mere

1. Ejendomsvedligeholdelse
  2. Havecenter

Hos Nanostone er vi specialister i rensning og overfladebehandling af fliser, facade, og tag, samt tagrenderens og græspleje. Kort fortalt, de lidt sværere opgaver omkring huset udenfor. Alle vores løsninger tilbyder vi på abonnement uden binding og til en attraktiv pris, så du blot kan nyde din have og lade os gøre det sure arbejde. Læs mere om vores tilbud på www.nanostone.dk

Nanostone ApS - vi fjerner flisepest med garanti

Vi renser alt pænt og rydder lige så pænt op efter os
Vi renser og behandler fliser mod alger, mos og de hvide pletter (flisepest). Vi går op i at gøre et godt stykke arbejde og sikrer altid at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde. Dette betyder også at vi gør lige den ekstra indsats til at stille vores kunder glade og tilfredse - fx gør vi os ekstra umage i at gøre rent og rydde pænt op efter os når vi går. Hos os betyder kvalitet alt og det er det, som har gjort at vi har været på markedet som de første med ekspertise i fliserens og du kan regne med at vi er her de næste 5 og 10 år.

Tilfredshedsgaranti

Ingen photoshop - det bliver akkurat så flot som på billederne

Vi kommer ud gratis og laver de første par kvm, så du kan se at det bliver nøjagtigt som du havde håbet på og regnet med. Når du tilfreds, så starter vi rensning og imprægnering af fliserne. Det bliver som du ser på vores før og efter billeder. Det stiller vi garanti mod. Bemærk: Vi fjerner også flisepest, de små hvide pletter.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.503)

Virkelig flot resultat

Virkelig flot resultat. Grundige folk og orden på tingene. Kom hele vejen rundt om alle vores fliser og servicen var generelt helt i top.

10. april 2026

Hej Freddy,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at arbejdet er blevet udført grundigt hele vejen rundt.

Anne

Jeg har netop haft besøg af Nanostone

Jeg har netop haft besøg af Nanostone, og jeg er yderst tilfreds, med det udførte arbejde, og nyder synet hver dag. Tillige meget venlig og hjælpsom personale. Kan anbefales.

8. april 2026

Hej Ulla,

Det er dejligt at høre, at du er så tilfreds med resultatet, og at du fortsat har glæde af det i hverdagen. Samtidig er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere.

Anne

Pæne fliser og flinke folk

snakkede med dem på telefonen, fik et tilbud, et par små tilretninger og så kom de af 3 omgange. med god tids varsel før så jeg kunne nå at flytte krukker og have møbler.
Mødte 2 af deres medarbejdere, super venlige og serviceorienterede - og nu står fliserne super skarpt :)

6. april 2026

Hej Simon,

Det er dejligt at høre, at forløbet har fungeret godt fra første kontakt til udførelse, og at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen og vores medarbejdere undervejs.

Vi er glade for, at resultatet lever op til forventningerne.

God kommunikation

God kommunikation, fin logistik og flot arbejde

10. april 2026

Hej Lars,

Det er dejligt at høre, at både kommunikationen, planlægningen og resultatet har levet op til dine forventninger.

Anne

Er nu på 3 aftale om besøg til den…

Er nu på 3 aftale om besøg til den årlige vedligeholdelse og vi flytter møbler, krukker m.v. Frem og tilbage.
Får ikke en forhånds besked om at de ikke kommer før de skulle have været her - super dårlig og forklaringerne er ikke sandfærdige.
Trist at det skal være sådan og har oplevet det samme for et par år siden.
Hans- Henrik
Anne - tal med dine kolleger Dickte, Emil og nogle andre. De kender sagen og der er også sendt mails til jer i Kundeservice hvor vi også har bedt chefen Anne om at kontakte os - hvilket ikke er sket.

9. april 2026

Besvarelse fra Nanostone ApS

Opdatering af svar d. 14/4-26 kl. 08.20.

Hej Hans-Henrik,

Vi har desværre ikke haft mulighed for at behandle din sag, da vi endnu ikke har modtaget de oplysninger, vi har anmodet om via Trustpilot.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en dialog omkring sagen eller har mulighed for at fremsende de nødvendige informationer.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsner,

***********************************

Opdatering af svar d. 10/4-26 kl. 10.44.

For at kunne fremfinde dig i vores system bedes du besvare den henvendelse Trustpilot har sendt dig om at videregive dine oplysninger.

***********************************

Hej Hans-Henrik,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på sagen.

Vi har anmodet dig om yderligere oplysninger via Trustpilot, så vi kan undersøge sagen nærmere og vende tilbage med en afklaring.

Kan ikke anbefales

Jeg havde oprindeligt en aftale med Algestop omkring fliser, som i 2022 fusionerede med Nanostone. Efterfølgende har jeg været kunde hos Nanostone i tre år, hvor jeg desværre har oplevet en række problemer. Forbrugerrådet har vurderet prisaftalen jeg havde som bindende, på trods af dette har jeg valgt at opsige, da jeg ikke ønsker at bruge mere tid på de tilbagevendende udfordringer. Jeg er derfor skiftet til et firma, som jeg oplever som mere professionelt

1. april 2026

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du over tid har haft udfordringer i dit forløb hos os, og at det har ført til din beslutning om at opsige samarbejdet. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre både vores service og kundeoplevelse.

Anne

Alt gik som aftalt og forventet

Alt gik som aftalt og forventet, var ikke hjemme imens terrassen blev alge og flisepest renset, den var flot rengjort selvom det “sviner” under processen, glæder os til at nyde vores rene og næsten nye terrasse
De kom efter en uge og efterbehandlede mod alger
Alt var en rigtig god oplevelse, vi er meget tilfredse

23. marts 2026

Hej Kim,

Det er dejligt at høre, at hele forløbet er gået som aftalt, og at du er tilfreds med både resultatet og den efterfølgende behandling. Vi ved, at processen kan svine lidt undervejs, så det er godt at høre, at resultatet levede op til forventningerne.

Vi håber, I får stor glæde af jeres terrasse fremover.

Fantastisk resultat

Fantastisk resultat. Overskydende vand blev suget op. Det er blevet så flot 👌

1. april 2026

He Kis,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at arbejdet er blevet udført grundigt hele vejen igennem.

Anne

Har lige haft besøg af Morten fra…

Har lige haft besøg af Morten fra Frederikssund.
Jeg skulle have afrenset en terrasse på 65 kvm.
Morten mente ikke at han kunne gøre den meget pænere end den var, og gav den derfor en algebehandling U/B
for som han sagde, så var han ikke kørt forgæves.
Fantastisk kundeservice 😃
Vi drøftede behandling af taget og her har Nanostone helt sikkert en fremtidig kunde 👏
Der var også andre services som jeg vil overveje.
Kan helt sikkert anbefale Nanostone. For de er 100 % ærlige og fortæller dig om det kan betale sig at betale for de opgaver de til tilbyder.
Tusind tak til Morten fra Frederikssund 😃 super flink fyr 😃

3. april 2026

Hej Morten,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Morten, og vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til ham. Vi vægter ærlig rådgivning højt, så det er rigtig godt at høre, at det er den oplevelse, du har haft.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Anne

Alt fra start til slut har været en virkelig god oplevelse

Alt fra start til slut har været en virkelig god oplevelse. Meget kompetente og meget venlige medarbejdere. Kommunikationen har været helt i top; advisering i god tid og vi vidste ret præcist, hvornår Nanostone kom. Resultatet ser super godt ud. Nu er vi kun spændte på om det holder som lovet, men det er jeg ret sikker på, da vores nabo allerede har haft meget fine resultater.

31. marts 2026

Hej Henric,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at både vores medarbejdere, kommunikationen og resultatet har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt spændingen omkring holdbarheden, og vi gør os umage for at levere løsninger, der holder over tid og derfor er det rigtig godt at høre, at I allerede har set fine resultater hos jeres nabo.

Dårlig oplevelse

Nanostone , har efter rengøring af fliser stoppet vores brønd med gl sand mm Og er dog ikke færdigt med af rense fliser i Fredsted da manden skulle køre ? nu skal vi have kloak mand ud , og min mand har hivet mega meget sand mm op , har talt med en medarbejder i nanostone og han fortæller af DE ikke må spulle sand ned i privat brønd . Det er som om det firma har udstyret deres medarbejdere til af sige ens lød når man ringer eller skriver .
Anne eller måske Annesofie fik jeg igår besked på af skulle snakke med , men hun er optaget hele dagen , mon det er rigtigt? Det virker som det er et træls firma,

26. marts 2026

Hej Judith,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager naturligvis de gener, I har oplevet, og vi tager altid sådanne henvendelser seriøst.

Vi har tidligere i dag været i kontakt med din mand efter din dialog med vores kundeservice medarbejder, og der er aftalt et opfølgende besøg hos jer i morgen, så vi kan gennemgå forholdene og følge ordentligt op. Som også oplyst i telefonen tidligere i dag, har vi gennemgået forløbet og vendt tilbage som aftalt.

Vi ser frem til at besøge jer i morgen.

Anne

Få aldrig renset din træterrasse!

Jeg fik udført afrensning af min egetræs træterrasse - desværre med et frygteligt resultat til følge. Jeg valgte netop Nanostone, til trods for at de var væsentlig dyrere end konkurrenterne, da de lagde meget vægt på, at de havde evnerne og passede rigtig meget på overfladen. Resultatet efterfølgende er en terrasse vi ikke kan betræde uden sko. Vi er nu nødt til at gennemføre en total nedslibning i håbet om genopretning. Nanostone ringede umiddelbart efter arbejdets udførelse og oplyste, at resultatet altså ikke var for godt... Det havde været rart, hvis man var stoppet efter den første m2 og hørt om man skulle gå videre med arbejdet. Alle klager afvist blankt med henvisning til deres forretningsbetingelserne.

Opdatering: ingen har efterfølgende rakt ud efter mig.

20. marts 2026

Hej,

Tak for din henvendelse.

Vi har desværre endnu ikke haft mulighed for at behandle din sag, da vi mangler de oplysninger, vi har anmodet om. Du har modtaget en henvendelse fra Trustpilot, som du bedes svare på, så vi kan få de nødvendige informationer.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte eller sende en mail til info@nanostone.dk med dine oplysninger, så vi kan gennemgå sagen.

Anne

Professionelt hele vejen også de…

Professionelt hele vejen også de medarbejdere fa. Sender ud til kunderne er omhyggelige, venlige og informative.

11. marts 2026

Hej Svend,

Det er dejligt at høre, at du har oplevet et professionelt forløb, og at vores medarbejdere har fremstået både omhyggelige og imødekommende.

Tilfreds kunde

Jeg blev guidet fra første øjeblik, hvad de kunne tilbyde,og hvad det vil koste.
Fik opfølgning mail på hvornår de vil komme og hvad de ville gøre.
Dejligt at man kunne trekke personen som ville komme. Selvfølgelig også tilfreds med arbejdet som blev udført

22. marts 2026

Hej Flemming,

Det er dejligt at høre, at du har følt dig godt guidet gennem forløbet, og at både kommunikationen og udførelsen af arbejdet har levet op til dine forventninger.

Anne

Vi havde Morten fra Nanostone til at…

Vi havde Morten fra Nanostone til at vores fliser og han var virkelig grundig og han forklarede os godt om behandlingen. Vi var super tilfredse og kan kun give Morten de bedste anbefalinger.
Vi har efterfølgende opdaget skjolder/snavs på fliserne efter at fliserne er tørret op og Nanostones kundeservice har været meget imødekommende.

19. marts 2026

Hej Janne,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft et godt besøg af Morten, og vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til ham.

Samtidig er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice i forbindelse med de skjolder, der er opstået efterfølgende og vi fandt en passende løsning for udbedring.

Fantastisk og flot resultat

Fantastisk og flot resultat. I formative undervejs i forløbet og super god service.

20. marts 2026

Hej Mariann,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at du har oplevet god information undervejs samt en god service.

Det betyder meget for os.

Tak fordi du valgte Nanostone!

Super arbejde i vores gård

Super arbejde i vores gård
Dog lidt dyre men kvaliteten var i orden

22. marts 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om arbejdet i jeres gård. Det er vi rigtig glade for at høre.

Vi forstår godt, at prisen også spiller en rolle, og vi bestræber os altid på at levere en kvalitet og holdbarhed, der afspejler investeringen.

Tak fordi i valgte Nanostone!

Rigtig god service

Rigtig god service.
Aftaler holdes, og der afleveres et flot stykke arbejde.

16. april 2025

Hej Lis,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at aftalerne er blevet overholdt, og at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Anne

God service, men alt for aggressiv booking af tid

Fint princip med årligt vedligehold af fliser, men måden min tid bookes ift hvad der passer Nanostone er provokerende, hvor der med en uges varsel pr. SMS udstikkes en tid for hvornår de vil komme, og så skal man selv afkræfte hvis dette ikke passer én.
Jeg har en terrasse med mange tunge genstande der skal flyttes før arbejdet kan udføres og det kræver lidt planlægning. Det duer derfor ikke bare at få stukket en tid ud - og hvis man skriver tilbage at tiden ikke passer, så får man bare en ny uden at blive spurgt til hvornår det passer. Unødig stress og irritation.

19. marts 2026

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at vores måde at varsle tid på kan opleves uhensigtsmæssig, særligt når det kræver planlægning at klargøre området inden vores besøg. Det er bestemt ikke meningen, at det skal skabe unødig stress eller irritation.

Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre planlægningen og kommunikationen omkring vores serviceaftaler.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde et tidspunkt, der passer bedre for dig.

Anne

Meget pålideligt og effektivt firma

Meget pålideligt og effektivt firma - fliserens og serviceaftale er perfekt - glæder os hvert år til besøg - mvh Jørn fra Lynge

18. marts 2026

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du er tilfreds med både fliserens og serviceaftalen, og at du ser frem til vores besøg.