Nanostone ApS Anmeldelser

1.503

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 222 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den professionelle og effektive service, hvor aftaler overholdes, og arbejdet udføres til tiden med flotte resultater. Mange fremhæver medarbejdernes dygtighed, venlighed og imødekommenhed, som bidrager til en behagelig oplevelse og grundig vejledning. Forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med det udførte arbejde, der ofte efterlader fliser og terrasser som nye. Dog oplevede nogle kunder, at behandlingen ikke altid levede op til forventningerne, med eksempler på beskadiget træværk eller utilstrækkelig fjernelse af mos og alger. Andre nævnte udfordringer med kommunikation, herunder manglende opfølgning på aftaler eller forsinkelser, samt tilfælde hvor arbejdet ikke blev fuldført som forventet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver hurtig og effektiv udførelse af arbejdet,... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, effektivitet... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor mange udtrykker tilfredshed med resultaterne... Se mere

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle rapporterede positive resultater som rene fliser... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen tvetydig, hvor nogle oplever den som overkommelig og fair, med god reklame for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik den første behandling til den aftalte tid, godt arbejde og fint rengjort efter besøget. Andet besøg skulle så være efter en uge, men der gik mere end 14 dage inden det blev udført. Fastlagte t... Se mere

Der er forud aftalt tidspunkt for arbejdet, der skrives en reminder bla ift tidspunkt men også ift hvad kunden skal gøre inden Nanostone kommer. Arbejdet er fint udført, algefjerning på fliser.

Fra start til slut et virkeligt godt forløb. Alle aftaler blev holdt og Mathias der udførte arbejdet med rens af terrassen ydede en super service. Han sørgede for at der var pænt og ryddeligt inden... Se mere

God reklame for fliserens, fornuftig pris. Oplysende breve/mails. Meget dygtige og tiltalende medarbejdere. Et lille svigt dog, der var afsat for lidt tid, måske til den forrige kunde, så han bl... Se mere

1. Ejendomsvedligeholdelse
  2. Havecenter

Hos Nanostone er vi specialister i rensning og overfladebehandling af fliser, facade, og tag, samt tagrenderens og græspleje. Kort fortalt, de lidt sværere opgaver omkring huset udenfor. Alle vores løsninger tilbyder vi på abonnement uden binding og til en attraktiv pris, så du blot kan nyde din have og lade os gøre det sure arbejde. Læs mere om vores tilbud på www.nanostone.dk

Nanostone ApS - vi fjerner flisepest med garanti

Vi renser alt pænt og rydder lige så pænt op efter os
Vi renser og behandler fliser mod alger, mos og de hvide pletter (flisepest). Vi går op i at gøre et godt stykke arbejde og sikrer altid at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde. Dette betyder også at vi gør lige den ekstra indsats til at stille vores kunder glade og tilfredse - fx gør vi os ekstra umage i at gøre rent og rydde pænt op efter os når vi går. Hos os betyder kvalitet alt og det er det, som har gjort at vi har været på markedet som de første med ekspertise i fliserens og du kan regne med at vi er her de næste 5 og 10 år.

Tilfredshedsgaranti

Ingen photoshop - det bliver akkurat så flot som på billederne

Vi kommer ud gratis og laver de første par kvm, så du kan se at det bliver nøjagtigt som du havde håbet på og regnet med. Når du tilfreds, så starter vi rensning og imprægnering af fliserne. Det bliver som du ser på vores før og efter billeder. Det stiller vi garanti mod. Bemærk: Vi fjerner også flisepest, de små hvide pletter.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.503)

Overholdelse af tidsplan

Overholdelse af tudsplan

16. marts 2026

Hej Sven.

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at tidsplanen blev overholdt – det er vigtigt for os at være til at regne med.

Fuld tilfreds

Meget tilfreds med både rensningen af fliserne og træterrassen. Vejledningen før, jeg besluttede mig for at få rensningen og imprægneringen udført, var god. De forskellige servicefolk som udførte de forskellige “behandlinger”, oplevede jeg som værende kompetente og erfarne folk. De ved, hvad de har med at gøre. Efterfølgende glæder jeg mig over, at det var den rigtige beslutning jeg tog, og kan nu nyde at sætte mig ud og beundre det færdige resultat.
Ser frem til at den årlige serviceaftale om vedligeholdelse bliver udført næste år.

21. april 2026

Hej Ingrid.

Mange tak for din flotte anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både rensning af fliser og træterrasse, og at vejledningen før opstart har været hjælpsom og informativ.

Det betyder meget for os, at du har oplevet vores medarbejdere som kompetente og erfarne – vi sætter en ære i, at man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.

Hvor er det dejligt at høre, at du nu kan nyde resultatet i hverdagen, og vi ser også frem til at komme igen næste år i forbindelse med serviceaftalen 😊

Behagelig firma

God information - overholdt aftalt tid - rigtig godt resultat - pænt opryddet efter endt arbejde.
Jeg kan anbefale Nanostone.
Kaj

16. april 2026

Hej Kaj.

Mange tak for din fine anmeldelse 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at både informationen, overholdelse af tiden og resultatet har levet op til dine forventninger – og at vi også fik efterladt området pænt og ryddeligt.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling, det betyder meget for os.

Kasper - Nanostone

Jeg var kun hjemme første gang de var…

Jeg var kun hjemme første gang de var her, det var en meget venlig mand, som jeg gerne vil have besøg af igen

Hej Flemming.

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og vi giver din ros videre til vores tekniker – vi komme gerne igen en anden gang.

Kasper - Nanostone

Nemt, bekvemt og super service

Det var nemt at bestille, det var meget omsorgsfuld og proffessionel service hele vejen gennem processen. Jeg kan varmt anbefale Nanostone

13. marts 2026

Hej Lis.

Mange tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både en nem bestilling og en omsorgsfuld og professionel service hele vejen igennem processen. Og tak for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Flot og professionelt arbejde

Flot og professionelt arbejde - rigtig fin information inden udførelsen af arbejdet.

Hej Anne.

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du både er tilfreds med det flotte og professionelle arbejde og med den gode information inden opstart – det er noget vi vægter højt, så det betyder meget for os at få den feedback.

Pænt arbejde

Pænt arbejde, overholder tidsaftaler.

25. marts 2026

Hej Karen.

Mange tak for din feedback! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både det udførte arbejde og at aftalerne blev overholdt.

Kasper - Nanostone

Jeg er utrolig glad for arbejdet…

Jeg er utrolig glad for arbejdet Nanostone har lavet, mine fliser er som nye fliser. Først blev de grundig renset så blev de imprægneret og så blev der fejet sand på hele arealet, altså i fugerne. Perfekt arbejde, jeg kunne bare slappe af , det blev udført til fuld tilfredsstillelse og til et fantastisk godt tilbud, jeg er en gammel mormor på 82 år. Hilsen LONE

1. marts 2026

Hej Lone.

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med resultatet 😊

Vi er glade for, at dine fliser igen ser ud som nye, og at du kunne slappe af, mens vi klarede hele arbejdet.

Kasper - Nanostone

God oplevelse fra start til slut

God oplevelse fra start til slut. Der var to personer en under oplæring her hos mig de var venlige og opmærksom på det hele. Jeg har anbefalet firmaet til min genbo.
Flot arbejde.

Hej Inge,

Tusind tak for de fine ord! 😃 Det betyder rigtig meget for os, at oplevelsen fra start til slut var god, og at vores teknikere blev lagt mærke til – især med en under oplæring. Det er fantastisk, at du har anbefalet os videre til din genbo, og det sætter vi virkelig pris på.

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt. Flot resultat

Hej Frank,

Tusind tak! 😃 Dejligt at høre, at du er glad for fliserens og imprægneringen – og selvfølgelig for det flotte resultat.

Kasper - Nanostone

super flot arbejde og hurtige

26. marts 2026

Hej Lone,

Tak for de pæne ord! 😄 Det glæder os, at du er tilfreds med arbejdet – hurtigt og flot er jo lige vores stil.

Kasper - Nanostone

Nanostone fejl måler vores træterrasse

Nanostone måler vores træterrasse ud fra Google. Vi får tilbud som vi skal accepterer.
Vi måler for en sikkerhed skyld terassen, som måler det dobbelte. De beklager at have målt et forkert hus. Vi accepterer derfor ikke tilbuddet, da prisen bliver alt for høj.
Alligevel får vi både
Mail og sms om at Nanostone glæder sig til at komme og løse opgaven. 🙃. Jeg skriver til 2 forskellige mails nano sekundet efter modtagelse (for at spare dem for en udkørsel). De svarer desværre ikke med samme iver..

Hvorfor henvender Nanostone sig til kunder, de ikke har en aftale med?
Spild af kundens tid!

13. februar 2026

Hej GMDT.

Tak for din henvendelse og vi er selvfølgelig super ærgerligt over den forkerte opmåling du har modtaget.

Vi har sendt en anmodning her igennem, for at vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rigtig god dag.

Opdatering 24.04.2026

Kære GMDT.

Jeg har forespurgt flere oplysninger, men desværre ikke hørt tilbage fra dig.

Du er velkommen til at sende os en mail direkte til info@nanostone.dk og så skal vi gøre alt for at hjælpe dig.

Hold jer fra Nanostone.

Jeg kan desværre ikke anbefale Nanostone efter, at de har ødelagt vores træterasse med forkert behandling.
Efter de har været og rense terrassen er træet blevet helt misfarvet samt ødelagt. Dette har medført en større udgift til slibning af terrassen og er blevet nød til at oliere den, for at den ser pæn ud igen.
Kundeservicen efter at have skrevet med den er yderst mangelfuld og kan ikke anbefale, at man bruger Nanostone.
En meget utilfreds kunde.

Hej Claus.

Vi er kede af at du har haft den kedelige oplevelse, hvilket vi selvfølgelig gerne vil følge op på.
Jeg har bedt om flere oplysninger her igennem trustpilot.

Ser frem til yderligere oplysninger.

Opdatering 21.04.2026

Kære Claus.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Misfarvningen på terrassen skyldes brugen af farvede skruer og ikke behandlingen udført af vores tekniker, og vi kan derfor desværre ikke tilbyde yderligere assistance.

Vi tager din feedback til os og vil bruge den til at fortsætte med at forbedre vores behandlinger og rådgivning.

Kasper - Nanostone

Profitdrevet firma, som ikke har tid til at løse fejl de har begået

Vi fik renset og imprægneret vores filser med efterfølgende påfyldning af fugesand. En process som tog 2 uger at gennemføre. Det vil sige, de kommer ud og renser og tømmer fugerne, ventede en uge med at komme og imprægner fliserne, og ventede så en uge mere før de hælder fugesand i. Dvs. 2 uger hvor fugerne var helt blottet til at modtage ukrudt, græs og andet man prøver at komme af med. Grunden til dette er at de har et "system" som tildeler opgaver til deres medarbejdere for at "samle" dem i et område og optimer deres tid/profit. Vi har nu allerede ukrudt og græs i fugerne.

Under udførelsen af rensearbejdet, lagde jeg mærke til at der blev drukket en dåse Red Bull, som blev stillet i vores carport. Den blev åbenbart stående efter de var taget hjem og vi lagde ikke mærke til den da vi ikke brugte carporten da vi fik at vide at vi ikke skulle stille tunge ting (så som vores bil) på fliserne. Da stormen i Påsken ramte os, blev dåsen væltet ned på vores fliser og indholdet blev spredt ud over flere fliser i et mønster der passede fint med hvordan dåsen lå da vi fandt den. Vi lagde ikke mærke til det før senere, hvor Red Bull (ikke sukkerfri) var tørret helt ud. Vi forsøgte at vaske det væk med varmt vand, sæbe og en skrubbebørste, men der var nu kommet misfarvning af fliserne. Kontakten fra kundeservice var arrogant og beskyldte os stort set for at lyve, hvorefter de holdt op med at besvare e-mails.

Vi har nu opsagt (håber vi!) vores andre årlige tilbagevendende aftaler da vi ikke vil bruge et firma som ikke vil tage hånd af de fejl og måske skader de er skyld i. De har heller ikke besvaret vores e-mails omkring opsigelse.

Nanostone er et af de dyrere firmaer på markedet og som jeg fik at vide af medarbejderen, så skulle kvaliteten også følge prisen. Det gør den ikke. Mudret fodspor på de nyrenset fliser og skraldespande dækket i mudder, som vi nok skulle ha' klaget over...

Opdatering:
Efter seneste regn lagde vi mærke til en masse striber efter hvor imprægnering blev sprøjtet på (har sammenlignet billede fra lige efter det er sprøjtet på), hvilket vi har skrevet til Nanostone om - må vi se om deres support ønsker at svare nu?!?!!?

Svar til Kasper: Har allerede angivet tilbud nummer (kan ikke finde ordrenummer), så jeg ved ikke hvad mere du ønsker.

1. april 2026

Hej Anders.

Vi er selvfølge kede af at høre om en så uheldig og kedelig oplevelse du har haft. Hvilket vi gerne vil rette op på.

Jeg har igennem trustpilot bedt om flere oplysninger. Så skal jeg nok følge op på hele sagen for dig.

Ser frem til at høre fra dig.

Opdatering

Kære Anders.

Jeg har fundet din sag frem og får gennemgået din sag med de involverede her hos os. Du hører tilbage fra os senere i dag og forhåbentlig kan vi finde en løsning sammen.

Opdatering 12/6-2026

Kære Anders.

Tak for behagelig opfølgende samtale.

Jeg bekræfter at vi har fået striberne ved imprægneringen, så det dækker korrekt. Samt at plettet i indkørslen er behandlet.

Jeg håber at i er glade og tilfredse med resultatet.

Flise rens

Vi har fået renset og imprægneret vores fliser, og vi er virkelig imponerede over resultatet. Arbejdet blev udført hurtigt og meget professionelt, og vores fliser ser ud som nye igen.

Hele forløbet har været nemt og problemfrit, og servicen har været i top fra start til slut.

Vi kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer fliserens og imprægnering!

16. april 2026

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for din overordnet oplevelse.

Imponerende

Aftale overholdt, meget venlig og kompetent Magnus, der ankom kl 1030 og fortsætte indtil han var færdig kl 18, trods problemer med vandtrykket.
Alt i alt flot service - og flot
resultat.

Hej Nicholas.

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på og jeg sørger for at give din ros videre til Magnus.

Rigtig god dag.

Alle aftaler blev overholdt

Alle aftaler blev overholdt. Dygtig og professionel håndværker der udførte et flot arbejde - tak

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at alt er forløbet som aftalt, og at du er tilfreds med både arbejdet og udførelsen.

Anne

For det første en meget behagelig…

For det første en meget behagelig medarbejder, der lynhurtigt reflekterede over min henvendelse og gav mig en bedre pris. Og vigtigst: alle aftaler bliver holdt

Hej Kirsten,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både dialogen og forløbet, og at aftalerne er blevet overholdt som forventet.

Anne

Det er et super flot arbejde

Det er et super flot arbejde der er blevet lavet. Flinke medarbejder. Er fuldt ud tilfreds.

Hej Inger,

Det er dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med arbejdet og har haft en god oplevelse med vores medarbejdere.