Der er forud aftalt tidspunkt for arbejdet, der skrives en reminder bla ift tidspunkt men også ift hvad kunden skal gøre inden Nanostone kommer. Arbejdet er fint udført, algefjerning på fliser.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Nanostone er vi specialister i rensning og overfladebehandling af fliser, facade, og tag, samt tagrenderens og græspleje. Kort fortalt, de lidt sværere opgaver omkring huset udenfor. Alle vores løsninger tilbyder vi på abonnement uden binding og til en attraktiv pris, så du blot kan nyde din have og lade os gøre det sure arbejde. Læs mere om vores tilbud på www.nanostone.dk
Ingen photoshop - det bliver akkurat så flot som på billederne
Baldersbuen 15C, 2640, Hedehusene, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
I forbindelse med aftale om 2 besøg til græspleje pr år i 2025 - var kvaliteten af 1, besøg ikke tilfredsstillende og vi skrev derfor til firmaet at de ikke skulle komme igen. Vi fik dog ikke i vores mail skrevet ordet 'opsigelse' men 'annuller' så derfor har vi nu 2026 modtaget besked om at vi får nyt besøg jf. aftalen. Vi skriver og aflyser, men bliver mødt af et gebyr på ca. 600 kr. fordi vi ikke før 31.12 har skrevet 'OPSIGELSE' - så hvis i benytter firmaet - skal i være meget opmærksomme på hvilke ord i bruger i kommunikationen med firmaet. Selv efter mailhenvendelse og telefonhenvendelse holder de fast i at ordet annuller ikke betyder at de skal droppe aftalen.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Først og fremmest den -fine service- med besked om, hvornår de kommer og så igen at tiden desværre er lavet om. Ung mand ringer på, præsenterer sig og vi gennemgår det område, der skal ordnes. Han spuler enddag spisestuevinduet bagefter, så der ikke sidder nogen rester at sprøjte vædsken. Han ringer på og fortæller at han er færdig. En service som jeg sætter stor pris på.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Fantastisk oplevelse- mega søde gutter!!
Sender gerne før og efter billeder 😎

Besvarelse fra Nanostone ApS
Selvfølgelig kvaliteten af det udførte arbejde, hvilket var ovenud tilfredsstillende. Hurtigt og effektivt udført.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Punktlighed. God service med før/efter billeder. Super tilfreds med udførelsen. Kæmpe forskel.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Jeg synes det var ganske fint,intet at klage over,men det er jo ikke billigt,selvom jeg ikke vil klage over dette,dervarjo mange fliser og opfølgningen var også god
Så jeg var ganske godt tilfreds,men er jo jyde,datoerkan jeg ikke huske ,men det var i 2024 og 2025

Besvarelse fra Nanostone ApS
Flinke og dygtige medarbejdere, jeg har brugte for 8 år siden Nanostone til rensning af fliser og de har hvert år siden vedligeholdt/serviceret mine fliser med et godt resultat, helt som lovet. Jeg har derfor også anbefalet dem til flere af min bekendte.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Fliserne blev renset og senere imprægneret.
Flot arbejde og meget venlig betjening.
Kom til den planlagte tid.
Kan anbefales👍
Mvh. Kirsten

Besvarelse fra Nanostone ApS
Ærlighed. Udsatte opgave p.g.a udsigt til dårlig vejr. Kom senere automatisk og udførte opgave med bedre vejr.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Efter jeg for en del år siden fik renset fliserne, kommer en flink mand nu en gang årligt og udføre en efterbehandling, der holder fliserne pæne altid!

Besvarelse fra Nanostone ApS
Er meget tilfreds med Nanostone.
Har både fliser og tagabonnement.

Besvarelse fra Nanostone ApS
De kom som aftalt og udførte arbejdet til vores fulde tilfredshed.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Flinke folk som giver besked god tid før ankomst,
der bliver gjort pænt rent bagefter

Besvarelse fra Nanostone ApS
De holder hvad de lover, og behandlingen virker. Mine terasser i både hus og sommer hus er blevet flotte, og det varer ved.

Besvarelse fra Nanostone ApS
I kommer som aftalt. Men vi måtte have flere besøg end planlagt, da resultatet ikke blev som lovet. Nu har vi aftalt en grundig afrensning inden alge behandling. Vi håber, det hjælper og går ud fra, at det bliver udført på kulance vilkår

Besvarelse fra Nanostone ApS
God profesionelle udførsel af opgavev

Besvarelse fra Nanostone ApS
Det bedste ved rensning og efterbehandling er at det nu har holdt sig fint i 4 år. Tak for det.

Besvarelse fra Nanostone ApS
Arbejdet er fint udført, algefjerning på fliser.