MY STAR DENIM A/S Anmeldelser

4,9

Bestilte et par jeans efter at have taget de 3 kropsmål - ret enkelt. Da jeansene senere bliver leveret på min adresse og skal prøves, mærker man bare, at de virkelig er skræddersyet efter mine mål. B... Se mere

Jeg har pga min højde 1,83 og str 36 sjældent kunnet finde bukser der er lange nok. Jeg har for første gang nogensinde bukser der er LANGE...skønt!!! Bukserne sidder super godt og stoffet er yders... Se mere

Det er rart man kan få bukser til høje piger, prisen er rimelig indtil der kommer nogle flere på markede med benlængde 36" og 38". Rimelig god kvalitet. Deres måletabel giver nogle bukser der sidder s... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Seje jeans

Hold da op, det var nemt at købe seje jeans, der bare sidder perfekt ... tror lige jeg køber et par til!!

28. december 2012

okay bukser.

Hej med jer. bliver nok nød til at sende dem ind eller komme selv med dem.. Når man Modtager så flotte bukser og til den pris. så forventer man os at de er 100% iorten. men der er 2 knapper der er faldet af. havde ikke engang dem på i 5min så røj den første. kan man jo godt blive lidt sur over... men ellers flotte bukser

25. december 2012
MY STAR DENIM A/S-logo

Besvarelse fra MY STAR DENIM A/S

Hej Tommy.

Selvfølgelig skal dine jeans være 100% i orden. Du returnerer dem bare til os, så skal vi sørge for at udbedre fejlen hurtigst muligt.
Vi beklager fejlen og din ulejlighed.

FANTASTISK

Bukserne sidder super godt og stoffet er yderst lækkert og blødt. Der findes rigtig mange smarte modeller og varianter.
Jeg kan kun VARMT anbefale dette fantastiske koncept, og service er HELT I TOP :-)

24. oktober 2012

Bedste pasform, bedste service, bedste butik!

Skulle lige prøve om det nu også kunne passe, at man bare skulle opgive tre kropsmål for at få en buks, der passer perfekt - og det passer!!! Aldrig mere skal jeg i en tøjbutik og stå og prøve det ene par bukser efter det andet, før jeg finder et par, der passer perfekt - og som ikke skal lægges op, fordi jeg har lidt kortere ben end "gennemsnittet" (fordi str. i livet også skal passe høje piger/kvinder). Samtidig er kvaliteten på stof og udførelsen top professionelt :-)

8. oktober 2012

Bukser der passer

Jeg vandt mine bukser, og fik en fin behandling hele vejen igennem. Str. guiden er nem at finde ud af, dog ville det være rart med specifikation vedr. taljehøjde, jeg valgte medium højde, hvilket jeg mener er ca. midt på hofterne, men mine bukser sidder i taljen, svært at vænne sig til at gå med :-), og de er en anelse for store, men ellers alt i alt en meget positiv oplevelse

6. oktober 2012

Pasform så det batter :-)

Helt utroligt at 3 mål betyder, at man kan få bukser, der passer helt perfekt. Det findes ikke magen til i butikkerne. Super.

Meget hurtige tilbagemeldinger ved henvendelser til Jer. Et meget stort plus herfor.

Eneste minus var at der var angivet levering på 10-20 dage, som dog viste sig at være 31.

Alt i alt meget tæt på 5 stjerner :-)

27. september 2012

Alle tiders bukser

For første gang i mit 80 årige liv har jeg (ikke særlig stor)
fået et par bukser, der passer med det samme.

21. september 2012

Levering på kun 1 uge og nu mine nye ynglingsjeans.

De sidder simpelthen fantastisk og jeg har fået mange komplimenter :)
Jeg var lidt urolig for om 3 mål virkelig kunne gøre tricket, men det virkede virkelig. Alle proportioner er i orden. Jeansen slutter pænt til på ryggen, følger pænt min figur med en slankende effekt, og baglommerne sidder helt rigtigt og har den helt rigtige størrelse.
Jeg valgte et ”boot cut”, og lagde mærke til at benforløbet passede til min højde. Normalt når jeg køber jeans, sidder ”knæet” på jeansen ikke det rigtige sted, og de plejer at stumpe lidt. På My Star Denim jeans sidder knæet helt rigtigt, og giver mig en slankere figur.
Stoffet er rigtig lækkert, ikke sådan noget billigt noget, og slid effekterne er virkelig flotte og man kan fornemme håndværket bagved.
Jeg er glad for de videoer, der er på hjemmesiden, de viste tydeligt, hvor jeg skulle måle mig. Og det var jo hurtigt klaret, under 5 minutter, så var jeg målt og jeansen bestilt.
Det, der tog længst tid var fakstisk at vælge design, for her kan man jo passe det hele. Jeg er ikke vant til at ALLE designs passer :)
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber jeans gennem denne hjemmeside, for det hele gik jo glat. Jeg bestilte en torsdag eftermiddag, og torsdag formiddag ugen efter kom der en lækker æske med posten. Det ER da fantastisk :)

11. juli 2012

Lækre jeans

Det er nogle ret lækre jeans. Selvom der er taget mål og målene er holdt, er de en anelse for store, men ikke graverende. Hjemmesiden er indbydende og overskuelig. Det er let at bestille.

27. juni 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (80 anmeldelser)