Bestilte et par jeans efter at have taget de 3 kropsmål - ret enkelt. Da jeansene senere bliver leveret på min adresse og skal prøves, mærker man bare, at de virkelig er skræddersyet efter mine mål. B... Se mere
Skulle lige prøve om det nu også kunne passe, at man bare skulle opgive tre kropsmål for at få en buks, der passer perfekt - og det passer!!! Aldrig mere skal jeg i en tøjbutik og stå og prøve det ene... Se mere
Jeg har pga min højde 1,83 og str 36 sjældent kunnet finde bukser der er lange nok. Jeg har for første gang nogensinde bukser der er LANGE...skønt!!! Bukserne sidder super godt og stoffet er yders... Se mere
Det er rart man kan få bukser til høje piger, prisen er rimelig indtil der kommer nogle flere på markede med benlængde 36" og 38". Rimelig god kvalitet. Deres måletabel giver nogle bukser der sidder s... Se mere
Hagemannsvej 18, 8600, Silkeborg
- info@mystardenim.dk
- www.mystardenim.dk
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering, bukserne sidder fantastisk. Den bedste service og levering jeg længe har oplevet.
god service oghurtig levering
Nemt og hurtig levering
Jeg har altid fået leveret det…
Jeg har altid fået leveret det bestilte-og meget hurtigt.
Mega god oplevelse mega fede bukser…
Mega god oplevelse mega fede bukser sidder perfekt
Fantastisk pasform
Fantastisk pasform. Der er en buks til alle kropstyper.
Kan kun anbefales
super fin og behagelig service.
super fin og behagelig service.
bukser med perfekt pasform til mange forskellige former ..
kan stærkt anbefales
Hyggeli
Assens
Dejligt med bukser i lange længder
Dejligt med bukser i lange længder. Dog er der forskel på størrelserne i de forskellige modeller, så har været nødt til at bytte til en anden størrelse.
Skræddersyede jeans med super pasform på kun 10 dage
Fik på kun 10 dage skræddersyede jeans leveret til min adresse. God pasform og super god kvalitet - Kan varmt anbefales *****
Rigtig god service!
Jeg vil anbefale de bukser til alle, de er så behagelig at have på
Service via internet
Meget svært at gennemskue hvordan man bestiller varrerne, det er den dårligste bestillingsside vi har set+ regning er meget uoverskuelig
Perfekt
Jeg er bare så glad for bukser fra Ny Star Denim. De sidder perfekt og er skønne at have på.
God kundeservice
Rigtig god oplevelse
De skriver mellem 15 til 20 dage men tage ca 4 uger.
Når jeg bruger deres måle system skulle jeg have 33 - 28 men de var desværre for små og korte. Jeg plejer at bruge 34 - 30 så jeg lagde et par cm på i livet og længden. Så passede de perfekt👍👍 super fede arbejdsbukser
Mine My Stars Jeans
Sikken er servise både før og efter, det er rigtigt dejligt. God vejledning også. Bukserne sidder som de skal og hvis de ikke gør, ja så fik jeg at vide, at de kunne byttes.
Eneste minus er, at jeg efter at have ventet knap 5 uger, først da fik besked om, at der var yderligere 3 ugers ventetid. Det var jeg godt nok ked af.
Nå men bukserne er værd at vente på.
Hilsen Wanda
Leveringstid og ordrebekræftelse
Hejsa
Jeg synes leveringstiden er meget lang......og desuden er det meget irriterende at man skal printe 4 sider hver gang man får en ordrebekræftelse

Besvarelse fra MY STAR DENIM A/S
heldigvis en dejlig buks
fede bukser og det var et sats at købe dem - var faktisk meget i tvivl om hvad det var for nogle bukser selv om jeg havde spurgt godt ind til sælger
Super bukser med meget lang leveringstid
Fine bukser som passer perfekt, dog er leveringstiden ikke 10-20 dage som lovet men 34 dage. Det havde været god stil med en mail om at leveringstiden ikke kunne overholdes. Ligesom det havde været godt med et pakkenummer så man kunne følge pakken da den endelig var på vej.