Skulle lige prøve om det nu også kunne passe, at man bare skulle opgive tre kropsmål for at få en buks, der passer perfekt - og det passer!!! Aldrig mere skal jeg i en tøjbutik og stå og prøve det ene... Se mere
Jeg har pga min højde 1,83 og str 36 sjældent kunnet finde bukser der er lange nok. Jeg har for første gang nogensinde bukser der er LANGE...skønt!!! Bukserne sidder super godt og stoffet er yders... Se mere
Hagemannsvej 18, 8600, Silkeborg
- info@mystardenim.dk
- www.mystardenim.dk
Gode bukser.
Men når de bliver forsinket, så skal man altså fortælle kunden det. I øvrigt irriterende i den situation, at det ikke fremgår om levering tager 10-20 hverdage eller ugedage.
Fik byttet mine bukser da de ikke passede første gang. Nu passer de perfekt.
Kunne have haft en hurtigere leveringstid, men ellers forløb det rigtig fint og mine bukser passer perfekt.

Besvarelse fra MY STAR DENIM A/S
Hurtig levering men lever ikke op til mine forventninger.
Pakke kom hurtigt efter jeg havde betalt, men kvalitet og pris kunne godt hænge bedre sammen. Der manglede prisskilte på hver buks.... Ikke helt ok.
Lever fuldt op til forventningen
Super flotte bukser med super pasform
For en gang skyld lange nok.Ikke sidste gang
Jeg handler hos dem.
Vedr. Levering
Vildt glad for jeg endelig kan få skræddersyet bukser til mine lange ben og slanke talje, så det passer sammen, dog blev leveringen på 20 dage desværre ikke overholdt, ventede i 33 dage, så et godt råd, bestil i særlig god tid, hvis du skal bruge bukserne på en bestemt dato eller anledning. Rigtig godt resultat når det kommer.
Fine bukser men lidt problemer med leveringstid
Jeg bestilte 3 par bukser og fik en leveringsdato som ret hurtigt viste sig ikke at kunne holde. Jeg fik dog en fin behandling og den efterfølgende leveringsdato viste sig heldigvis at holde.
Desværre var et par af bukserne ikke dem, jeg havde bestilt men igen fik jeg hurtig tilbagemelding fra firmaet, der bestilte de rigtige bukser og som plaster på såret gav mig lov til at beholde det forkerte par.
Bukserne passer i øvrigt perfekt og er af god kvalitet.
Jeg glæder mig til at modtage det sidste par.
Forsinket levering begge gange og bukserne levede ikke op til mine forventninger...
Begge gange, jeg har bestilt bukser hos MY STAR DENIM A/S, har de ikke kunnet overholde deres lovede ventetid!!! Senest var leveringsdatoen sat til den 22. marts (bestillingsdato 2. marts), men jeg modtog først bukserne den 16. april. Og fik ikke, som de ellers skriver under leveringsbetingelser, nogen besked om forsinket levering. Henvendte mig derfor til firmaet, der lovede at rykke for levering og vende tilbage med svar, men jeg hørte ikke yderligere. Da jeg igen henvendte mig, blev jeg lovet, at mine bukser ville blive leveret indenfor 3-7 dage, men heller ikke denne gang, kunne de overholde deres leveringstid - fik først bukserne 9 dage senere. Det synes jeg bare ikke er i orden!!! At bukserne så heller ikke levede op til mine forventninger har bare gjort min oplevelse med MY STAR DENIM endnu dårligere...

Besvarelse fra MY STAR DENIM A/S
Varen lever op til forventningen
Jeg har modtaget pakken, hvor indholdet lever op til min forventning,men det gik galt med leveringsadressen, som jeg havde angivet ved bestilling: Den blev af ukendte årsager leveret til min hjemadresse?
tøj der passer - vil du føle dig tilpas og måske fin - vælg MY STAR DENIM
fin service ud over alle grænser
Fed købsoplevelse
Jeg var så 'modig' at bestille TO par jeans på My Star Denim, fik målt ud som anvist. Sjovt at man ikke måler taljen der hvor man normalt har bukserne siddende ! - men det var enkelt og ligetil. Nu er begge bukser kommet som lovet, og vupti, fede nye jeans, der bare sidder som ønsket. Lækker denim, lækker vask.
Virkelig skræddersyet.
Bestilte et par jeans efter at have taget de 3 kropsmål - ret enkelt. Da jeansene senere bliver leveret på min adresse og skal prøves, mærker man bare, at de virkelig er skræddersyet efter mine mål. Både pasform og benlængde. Virkelig værd at vente på, når de passer så perfekt. Og super lækker kvalitet og finish.
Dejligt med bukser til høje piger
Det er rart man kan få bukser til høje piger, prisen er rimelig indtil der kommer nogle flere på markede med benlængde 36" og 38". Rimelig god kvalitet. Deres måletabel giver nogle bukser der sidder som forventet. ca. 30 dage leverings tid.
Dejligt med bukser der passer
Nemt og overskueligt. God kvalitet. Varen er altid i orden. Godt at min størrelse på hjemmesiden blev gemt selv om jeg samplede rundt på siden
Lidt lang leverings tid
Fantastisk kundeservice!
Konceptet er fantastisk. Ud fra 3 kropsmål får du skræddersyet et par lækre jeans som passer dig perfekt. Desværre blev mine jeans forsinket pga. vandskade hos producenten. Jeg blev tilbudt en flot rabat, hvis jeg stadig ønskede at vente på bukserne. Da de så endelig kom var de desværre for store i livet. Ingen problem - jeg kunne returnere bukserne og få et par nye i den rigtige størrelse og til samme favorable pris. Jeg blev mødt med en sjælden set venlighed og udsøgt kundeservice. Jeg vil klart anbefale My Star Denim.
Jeans der passer
Kanon kvalitet og passer perfekt. Det eneste negative jeg kan sige er at mine jeans altid tog længere end 20 dage for at komme + 2 gange ud af 3 blev de sendt til betalings adressen og ikke leverings adressen.
Bortset fra det elsker jeg dem. :)
Er så tilfreds c",)
Har lige modtaget mine nye jeans, og er ovenud lykkelig c",). Jeg er en høj pige med lange ben, så jeg har alle dage haft svært ved at finde bukser der er lange nok, selv i længde 36.
Her har jeg fået mig et par jeans der sidder perfekt, og er LANGE NOK (nok osse lidt for lange) i en længde 36.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her, og kan varmt anbefale andre at gøre det samme...
TAK ;-)
De var lidt stramme, men ellers OK
Da jeg først havde besluttet, hvad jeg ville have, var det nemt at bestille. Jeg fulgte instruktionsvideoerne om, hvordan man fandt sine buksemål, og resten var ligetil.
Straks efter bestilling fik en en bekræftelsesmail, der lovede levering indenfor 10-20 dage. Efter 16 dage fik jeg en mail om, at forsendelsen ville blive 10 dage forsinket. 10 dage senere fik jeg så besked om, at varerne var afsendt. Et par dage efter havde jeg så bukserne.
Indpakningen var fin. Den indeholdt hvad jeg havde bestilt, dog lå der en seddel (på ret dårligt engelsk) om, at et par af bukserne var leveret i en anden vask end bestilt, men at jeg kunne få dem byttet, hvis jeg ville. Det var dog ikke nødvendigt.
Jeg havde bestilt et par i medium og et i loose fit. Jeg bryder mig ikke om tight fit.
Desværre kunne jeg konstatere, at selv om bukserne passede både i længden, i taljen og i hoften, så var dem, der hed "loose fit" lidt stramme omkring mine lår, og dem i "medium" var alt for stramme. Om jeg så falder udenfor de 99%, som "UniqSize" skulle passe til, skal jeg lade være usagt...
Jeg måtte så returnere det ene par. Jeg udskrev en returformular og sendte dem tilbage i kassen, jeg havde fået dem i. (Kassen kunne lige akkurat klemmes ind i en af PostDanmarks døgnpostautomater.) Få dage efter modtog jeg en mail om, at de var modtaget og pengene for dem var refunderet.
De bukser, jeg har beholdt, er dejlige at have på (selv om de er en anelse stramme). Kvaliteten synes jeg er god.
"UniqSize" konceptet tror jeg ikke længere på. Det duede i hvert fald ikke godt til mig. Den oprindelige leveringstid passede heller ikke helt, men de sørgede da for at holde mig informeret. Alt i alt en OK oplevelse at handle hos My Star Denim.

Bukser for sent ;-)
Det er super lækker bukser. Men de kommer 6 dage . Det positive var at jeg fik en mail men det sgu træls når du skulle have være brugt når der var flest turister som en god reklame.det er mega træls. Bukser med vidde er længden i top men når de er smalle er de som om bukser og sko ikk kan lide hinanden . Men bukserne er super tip top i kvalitet og syetnog de sidder perfekt....
Ps . Jeres sælger der kommer hos mig er bare helt perfekt og giver en god information og er meget hjælpsom, super..:-))
God dag
Lene Skjøde
Hvor svært kan det være at købe jeans!!!
Har netop fået 2 par jeans leveret fra My Star Denim. Hørte om konceptet fra bekendte, og besluttede så at bestille 2 par herrejeans blot ved at måle mig 3 steder. Må sige at jeg blev lidt forbløffet efter at have prøvet dem. Aldrig har jeg haft jeans som passer så perfekt. Super pasform. Kan på det varmeste anbefale My Star Jeans til de, som ikke orker at gå i butikker.
godt
Rigtig god betjening. Super pasform.
Mit minus er der skal betales for fragt, mange andre internet firmaer tager ikke fragt, når der købes for over 500 kr. Det var måske noget MY star skulle tænke over