God support da vi skulle have installeret ny antivirus. Da vi skulle have ny Silver 2012 installeret kom den frem med en fejlmelding. Efter telefonisk support kunne vi stadig ikke få den installeret.... Se mere
Heldigvis havde jeg tegnet aftale om support, for da jeg fjumrede med min computer, brugte Casper en stor del af dagen til at "reparere" den, og fortalte derefter stille og roligt, hvad der var g... Se mere
Jeg havde et problem med manglende værktøjslinie ved kontaktpersoner. Blev ringet op på det lovede tidspunkt og selv om det voldte Carsten lidt problemer, som han drøftede med en kollega, løste han... Se mere
I forbindelse med installation af Mysecuritycenter gik der noget galt. En time efter var der kontakt til Carsten i supporten, men da jeg var forhindret udsattes det til næste morgen, hvor Carsten ved... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
PC CLEANUP & OPTIMIZATION! Do you think you have a virus? Is your PC or Mac slow? Are you having problems accessing the Internet? Do you need advice on how to use Microsoft Office? Are you having issues accessing your printer? Or are you just seeking general advice on Internet safety, online banking or Internet shopping? MYSecurityCenter is one of the leading European technical support companies for private consumers and small businesses. We focus on any PC and Mac related issue you may have. We clean up your computer and optimize all processes. We advise and recommend the security software and programs that match your individual needs to give you maximum security. We only recommend the best security software in the world! MYSecurityCenter covers the greatest number of languages with native speaking PC & security experts! We guarantee to speak your language! Visit www.MYSecurityCenter.com today for to make an appointment with our friendly IT experts for a PC health-check! We use TeamViewer as our remote support software. We are the only PC help and support company in the world officially recommended by TeamViewer. You can visit their homepage and see a video about out company and our services here: https://www.teamviewer.com/en/credentials/success-stories/anytech365/
Storbritannien
- support@MYSecurityCenter.com
- www.mysecuritycenter.com
MYPCTuneUp 2011
1: Proffesionel og overskuelig Hjemmeside
2: Enkel og hurtig opstartsprocedure
3: Ret imponeret over Supporet (Hotline) funktionen
Ved henvendelse til Support, hurtig response og meget kvalificeret
hjælp ( Christian H )
Efter mer en 50 år i branchen, har man oplevet lidt af hvert vedr. kvaliteten på Support/Hotlinefunktioner.
Thorbjørn Viken
god service.
er virkelig glad for mysecuritycenter den har hjulpet mig meget pengene er givet godt ud.
God service og behandling
Jeg er stort set glad for min produkt,dog vil jeg sige at det burde være nemmer at finde nummeret til deres kundeservice,da jeg synes det er nemmere at fortælle hvad der fejlen er over telefonen,men ellers er det et nemt og brugervenlig program som alle kan finde ud af og enhver bør købe det :)
Ualmindelig god kundeservice.
Jeg havde ikke umiddelbart den store succes med selv at installere et købt produkt fra MYsecurityCenter. Jeg sendte en mail til Support og blev ringet op umiddelbart efter. Fejlen blev forklaret og korrigeret omgående og produktet installeret via fjernsupport.
Jeg havde en ualmindelig behagelig samtale med supporteren, der ydede en service der var helt i top og lidt til.
Det hører desværre til sjældenhederne i dag at møde god kundeservice; at møde sublim kundeservice er en gave ud over det almindeligt glædelige. Jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaets service.
Perfekt
Hej Jeg har nu brugt MYsecurity gold i et år og det har kun været posetiv. Når jeg har skulle bruge support har det kun været Pluser så jeg kan kun rose alle på MYsecuritycenter, ligesom MYCTuneOp og er rigtig god, så selvfølgelig fornyer jeg det igen.
Professionel, hurtig og behagelig support
MySecurityCenter med VIP support har været en rigtig god købsoplevelse - især fordi supporten har været professionel, venlig, tålmodig og med et reelt ønske om at løse evt. ønsker og tekniske problemer. MySecurityCenter med VIP support får mine varmeste anbefalinger.
****
Gik i sidste uge ind i MYSecurityCenter for at se, hvor mange fejl min PC har. Det var maaaange. Jeg prøvede selv at få fejlene fjernet, men gik hele tiden i stå midt i det hele. Og jeg er absolut ingen ørn til det tekniske med PCen.Jeg skrev så til Christian, at jeg vile bede om pengene tilbage, da jeg ikke kunne finde ud af det. Så ringede en ung mand,Joen til mig, han sagde,at Christian ikke var til stede ,men at han kunne fjernsupporte for mig. Og utroligt- for mig- så lykkedes det på kort tid. Tak Joen!!
sikkert og godt program
Programmerne MYTheftProtection og MYPCTuneUp har virket upåklageligt hos mig og jeg har ikke haft problemer undervejs. Den vejledning jeg har fået, har været venlig og opmærksom, tak for det, det gør et meget bedre indtryk end en mere aggressiv stil, i hvert fald over for folk som jeg, der er af en lidt ældre årgang. En lille anke er den automatiske fornyelse - det svarer næsten til dengang, bogklubberne bare sendte bøgerne, og så skulle man selv returnere dem, hvis man ikke ville have dem. Det ville klæde jer at gøre det modsatte!
Ros
Jeg er meget tilfreds med det indkøbte produkt, det fandt mange mange fejl på min computer, jeg kan kun anbefale dette produkt.
Super fint gratis antivirus program
Jeg vil ærligt indrømme at jeg var lidt skeptisk til at starte med, da jeg skulle prøve at teste dette produkt, men efter jeg fik downloaded det og fik skrevet alle informationerne, fandt den "rigeligt" med fejl og virus på min pc. Jeg fik ryddet op, slettet alt det virus der var på min pc, og må sgu gi' produktet den high five at min PC køre markant bedre i dag.
Så jeg vil gerne anbefale dette produkt til andre, jeg har personligt i hvert fald ikke selv haft nogle problemer med det!
MySecurityCenter
Jeg har lige talt med Christian Holm, på MSC, som var så sød at løse alle mine computerproblemer. Jeg sendte en mail og bad om at blive ringet op "i morgen". Og han ringede 1 minut efter han havde modtaget mailen, og løste på stående fod problemet! Det må man da kalde hurtig ekspedition. Jeg er særdeles tilfreds med MySecurityCenter og den venlighed og tålmodighed jeg er blevet mødt med, når jeg har kontaktet MSC for at få support.
Venlig hilsen, Birgitte.
Tak for en god hjælp
Efter at jeg selv havde prøvet at installeret jeres program kontaktde jeg jer, og der fik jeg en udmærket vejledning og hjælp, uden den ville jeg nok ikke med de kendskaber jeg har til edb m.m. fået installeret programmet.
tak for hjælpen
tak for god hjælp til Christian holm og tålmodigthed. Han er virkelig god til at forklar hvad han gjore ved min pc via fjerstyring så jeg kunne forstå hvad han lavet.
Meget service-minded medarbejdere - en sjældenhed nu til dags
Fin service og supermedarbejdere, dog en smule langsomme til at svare tilbage, men fuld forståelse for det. Der er jo travlt nogle gange.
Top proffessionelt produkt og super service mindet kunde betjening
Havde en bærbar computer som var på randen af at blive kasseret da den var så langsom og indficeret med skidt at jeg var ved at miste tålmodigheden med den. Fik så fat i Christian Holm som via et fjernstyringsprogram reddede livet på PCén - nu køre den bare uden problemer igen.
Hvor er det fantastisk med en så god service til så få penge.
Endnu engang tusind tak for hjælpen og dine meget let forståelige forklaringer på problemerne
Anette
Super med kryds og slange
Har du knas med et af Deres programmer, send en mail og villige hoveder er parat til at løse opgaven helt til din tilfredshed.
John Hoffmann
Ja ok, denne gang må jeg falde til patten og indrømme at sælgeren havde ret om sit produkt, mine maskiner var blevet så langsomme at jeg havde tænkt at smide undskyld sproget, lortet af helvedes til, sjovt nok blev jeg så kontaktet af en fra dette firma her, fik en fantastisk service, men må indrømme jeg tænkte ja ja, det siger og lover alle, bortset lige fra 1 ting. at han havde dælme ret, kørte programmet 1 gang, og wupti havde fået en helt ny maskine, det er helt sygt tro mig, oplevede faktisk at på trods af en hardisk der er fyldt op til randen, en pc der er installeret helt sindsygt mange og tunge programmer, at så opleve den kører 10 gange bedre end da den var NY OG TOM sådan, du skal ikke bare prøve det, køb det, og jo supporten virker også, og de taler dansk og let forstålige forklaringer, resten klare programmet selv uden at du behøver vide noget som helst om computere. ku man gav jeg alt 10 **********Tak Henrik Andersen
fin service
Hej
Har kun været supertilfreds og meget imødekommende og let og finde rundt og kan klart anbefale det til andre.
Super service og support
Venlig, imødekommende og positiv kontakt til kundeservice.
Alt virkede efter meget kort tid.
Svend Volden
Støtten fra MYSecurityCenter opleves både venlig og effektiv. Især reaktionstiden i forbindelse med henvendelser er tiltalende kort! - Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde. Fem stjerner til både Joen og Christian!