MYSecurityCenter Anmeldelser

4,7

God support da vi skulle have installeret ny antivirus. Da vi skulle have ny Silver 2012 installeret kom den frem med en fejlmelding. Efter telefonisk support kunne vi stadig ikke få den installeret.... Se mere

Heldigvis havde jeg tegnet aftale om support, for da jeg fjumrede med min computer, brugte Casper en stor del af dagen til at "reparere" den, og fortalte derefter stille og roligt, hvad der var g... Se mere

Jeg havde et problem med manglende værktøjslinie ved kontaktpersoner. Blev ringet op på det lovede tidspunkt og selv om det voldte Carsten lidt problemer, som han drøftede med en kollega, løste han... Se mere

I forbindelse med installation af Mysecuritycenter gik der noget galt. En time efter var der kontakt til Carsten i supporten, men da jeg var forhindret udsattes det til næste morgen, hvor Carsten ved... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PC CLEANUP & OPTIMIZATION! Do you think you have a virus? Is your PC or Mac slow? Are you having problems accessing the Internet? Do you need advice on how to use Microsoft Office? Are you having issues accessing your printer? Or are you just seeking general advice on Internet safety, online banking or Internet shopping? MYSecurityCenter is one of the leading European technical support companies for private consumers and small businesses. We focus on any PC and Mac related issue you may have. We clean up your computer and optimize all processes. We advise and recommend the security software and programs that match your individual needs to give you maximum security. We only recommend the best security software in the world! MYSecurityCenter covers the greatest number of languages with native speaking PC & security experts! We guarantee to speak your language! Visit www.MYSecurityCenter.com today for to make an appointment with our friendly IT experts for a PC health-check! We use TeamViewer as our remote support software. We are the only PC help and support company in the world officially recommended by TeamViewer. You can visit their homepage and see a video about out company and our services here: https://www.teamviewer.com/en/credentials/success-stories/anytech365/

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super !

Jeg har været godt tilfreds med mysecurity.
Jeg har abonneret i 2 år nu og har kun fået god og hjælpsom service.
Jeg har prøvet 3 forskellige internet sikkerhedsprogrammer og har været tilfreds med dem alle + Tuneup, som jeg synes virker.
MySecurity er et firma som kender til service og jeg har ihvertfald fået det jeg har betalt for.

22. marts 2012

5 Stjerner fra en glad bruger

Jeg siger mange tak, for den store hjælp, at jeg har fået af jeres medarbejder. At man kan gå ind og styre en andes komputer syns jeg godt gået jeg er nemlig ikke så god til det.
Tusind tak Mvh. Edith Christensen

6. februar 2012

SÅDAN, Christian - dagens helt i skysovs!

WOW! Så har jeg været til supershow - på min egen computer. Efter ugers irritation over et nag-pop-up fra My SecurityCenter, fik jeg taget mig sammen til at kontakte support. Der blev jeg fluks (og jeg mener fluks as in "omgående") taget i kærlig behandling af Christian fra support-gruppen. Han har simpelthen løst problemet til UG med pil opad! OG fandt samtidigt et par andre poster i min rodebunke, som har været med til at gøre min computer langsommere end den egentlig er. STOR tak til Christian - både for at reagere hurtigt, hjælpe min computer - og give mig en sjov oplevelse oveni!!
Lille PS: Søde Magtens Mennesker: Vi er i økonomisk krise! Der skal spares. Punktum. Hvor I IKKE skal spare, er Kundeservice! Der er en million steder man kan få cirka samme produkt, som hos jer. Om man FORTSÆTTER hos jer, eller ej - er et spørgsmål om hvorvidt KUNDESERVICE er tilgængeligt eller ej - og kan levere de ønskede resultater. Jeres gør. Dyrk dem. plej dem, forkæl dem!!!!

1. februar 2012

TipTop

Jeg, som er fuldstændig håbløs i alt, hvad der angår moderne teknologi, fik den mest udsøgte service. Først af Jannich Petersen, da jeg skulle købe produktet. Næste dag var det Christian Holm, som hjalp mig med at få programmet installeret. 1000 tak til jer 2 for at have så stor tålmodighed med mig, men man kan jo ikke være god til alt her i livet, vel???

20. januar 2012

Efter at have haft Virus i tidligere Købt Virusprogram

Grundet vi prøvede at installere MYSecurityCenter i En af flere serie forbundne computere, for at afprøve MYSecuritycenter Virus beskyttelse, blev der med dette nye Virus beskyttelse fundet flere Virus, Haggere, angreb i vores tidliger benyttede Virus program. Samt også i et betalt Winmaxizer.?

Hvor der både blev ydet Support, Hjælp med link og e-mail fra Lørdag aften til Søndag efter middag. Så ud fra denne meget prof. service, køre vores computere pludselig Hurtigere, som de tidligere afinstalleret programmer skulle have sørget for. Så det kan ikke blive bedre her, end det er, andet end vi nu skal huske at undersøge alle externe HD, Så sørg for at være beskyttede, med et ordenligt opdateret MYSecurityCenter program.

18. januar 2012

MyFreeAntivirus 2012

"Skal først og fremmest sige at jeg har arbejdet med My Security Center gennem en virksomhed jeg har været ansat i, men det har intet med denne vurdering at gøre".

Jeg vil gerne fortælle ærligt og redeligt om mine oplevelser med MyFreeAntivirus som jeg har installeret på min kærestes PC (da jeg selv arbejder på Mac), og det har fungeret ubeklageligt, hun har ikke haft virus efter dette er blevet installeret (det har hun haft en del tidligere) :-)

Det eneste hun har brokket sig lidt over, er at der kommer nogle gange nogle pup up's med at hun skal købe nogle ekstra services, og det syntes jeg er helt fair og vil jeg ikke ændre min bedømmelse på, da produktet er gratis (og et eller andet sted skal de jo tjene deres penge).

Dette var min 100 % uvildige bedømmelse af My Security Center..

20. december 2011

Super service og super antivirus

Jeg må ærligt indrømme, at jeg forstår simpelthen ikke alle de dårlige ratings der er kommet herinde nogle gange.. For jeg læste dem inden, og havde egentlig ikke lyst til at prøve denne antivirus af, men alligevel, blev lidt nysgerrig, for det kan ikke passe at det var så skidt som nogle skrev rundt omkring (godt nok er det meget gamle anmeldelser) men alligevel.

Men jeg prøve deres MyFreeAntivirus af, og ærlig talt, så må jeg sgu sige at jeg er meget positiv overrasket..
Nem overskuelighed, dejligt interface, og ikke mindst MEGET simpelt at arbejde med - og jeg har i hvert fald ikke været præget af virus siden jeg har installerede det..

Så jeg vil bare sige, for mig vedkommende (der ikke er så sippet) så vil jeg helt klart anbefale dette, jeg har ingen dårlige ting at sige. - Jo de sender da nogle mails, men helt ærligt, det havde jeg også selv valgt at gøre hvis jeg havde en virksomhed hvor det var gratis antivirus :-D Så det lever jeg med hehe..

Men godkendt herfra, og det kan anbefales...

20. december 2011
MYSecurityCenter-logo

Besvarelse fra MYSecurityCenter

Hej Line, vi takker for de pæne ord. Som du kan se er der et stort overvejende positivt syn på os og det er vi naturligvis glade for.

Vores mål er at leverer den absolut bedste service og support i vores branche og det synes hovedparten af vores brugere at vi gør. Der har desværre været et angreb på os fra en af vores danske konkurranter for et stykke tid siden, som har affødt en række negative kommentarer fra en del af deres såkaldte uafhængige supportere. Dette fik vi med rettens hjælp stoppet da det var i strid med gældende dansk lovgivning og kategoriseret som "utilbørlig optræden". Men der er en del af disse folk der bare ikke vil stoppe.

Hvad angår mails:
Ja vi sender tilbud til vores brugere, vel og mærke rigtigt gode tilbud. Det er helt op til vores bruger selv om de vil modtage disse mails eller ej. I bunden af hver eneste mail er der mulighed for at afmelde. Afmelder man disse mail vil man ikke modtage tilbudsmail eller tips og tricks fra os. Vi bestræber os på at sende max 2 mails om måneden i gennemsnit. Nogle måneder er det lidt mere, nogle lidt mindre.

Vi takker for den fine kritik.

Mvh, MYSecurityCenterSupport

msc

MSC er hjælpsom hvis der opstår problemmer med et produkt fra dem. De hjælper med at fikse det og der er hurtig hjælp. Medarbejderne er dygtige og hjælpsomme

MSC is helpful if there is any problems with one of their products. They helps with fixing the problem fast. The Workers there are friendly, good and helpful.

2. december 2011

Moderne professionalisme kombineret med godt gammeldags købmandsskab

Jeg har kun positivt at sige om MYSecurityCenter.
I forbindelse med en reinstallation af min computer, oplevede jeg at MYSecurityCenter, tog fuldt ansvar for situationen.
De andre virksomheder, som jeg havde kontakt til i den forbindelse, havde tralvt med at komme med bortforklaringer på problematikkerne og skyde skylden på hinanden.
Med MYSecurityCenter behøvede jeg blot at ringe og give et kort resumé af situationen, så overtog de ansvaret og fik ordnet de ting der vedrørte dem.
Derudover sætter jeg stor pris på at det faktisk er en virksomhed hvor man ikke bare er et nummer i rækken, men hvor de tager deres arbejde seriøst og følger op på tingene.
Moderne professionalisme kombineret med godt gammeldags købmandsskab, som vist i moderne tider kaldes kundepleje.

30. november 2011