Personen havde forståelse for til dels at tale langsomt, idet engelsk jo ikke er vores daglige sprog. Lyttede til hvad jeg havde af spørgsmål/feed back til hans promovering. Yderst tilfredsstillende... Se mere
I sig selv var dette et rigtigt godt produkt/ ydelse! Men grundet der intet i denne verden 100% har det ikke lykkes mig at få det fulde udbytte. Så valgte jeg at bede om få refusion af beløbet.... Se mere
Personen jeg talte med var venlig og havde humor. Han pressede ikke på for at jeg absolut skulle købe et abonnement. Det gjorde jeg så alligevel😊fordi jeg kunne se en fordel ved det i forhold til mit... Se mere
En venlig og seriøs medarbejder ringede, og hvar til stor hjælp. Havde og forståelse for min skepsis til at begynde med, når der gelder at oplyse kreditkort osv. på tlf. Men ingen problemer, der vi fa... Se mere
Om MyHeritage
MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.
Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.
The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.
Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.
The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget venlig betjening!
God og professionel oplevelse
God og professionel oplevelse. Gode forklaringer på produktet
Efter nogle problemer med opdatering af…
Efter nogle problemer med opdatering af abonnementet lykkedes det med fælles hjælp at få det ordnet. Behageligt menneske at snakke med.
De hjalp mig med at finde min…
De hjalp mig med at finde min biologiske far, så de får 5 stjerner af mig.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Umuligt at blive færdig med My Heritage
Har efter 2½ måned - 19 mails fra 10 forskellige personer fået mine penge retur.
Nu bruger jeg igen tid på at få en bekræftelse på, at jeg for evigt er slettet i deres systemer, så de aldrig mere kan hæve penge fra min bankkonto.
Jeg har også frabedt mig flere henvendelser fra dem, men det bliver ikke respekteret. Jeg har så sent som i går modtaget en mail med endnu en faldgrubbe - Grundlovsdag 3 gratis dage. Det må ophøre nu.

God service.
Jeg blev hurtigt kontaktet efter min genvendelse. Dog på engelsk i et forståeligt sprog.
Fin service.
Daniel hos Myheritage en virkelig professionel sælger👍
Jeg talte med Daniel via mobil ang et abonnement hos Myheritage og fik en supergod service. Daniel er meget lyttende og forklarer gerne hvad der menes med forskellige platforme og tilgangen til dem. Mit engelske er ik helt i top, men han giver sig tid til at forklare det jeg ik forstod. Jeg vælger helt klart Myheritage igen. En super tilfreds kunde👍
Helle Holdgaard
Pågående og besværlig kommunikation: - MyHeritage-medarbejdere er desværre som…
MyHeritage-medarbejdere er desværre som regel meget pågående og meget "amerikanske" at snakke med. Der er alt for meget ligegyldigt "how are you today", for mange forsøg på at sælge opgraderinger til abonnementet, for mange uopfordrede kontaktforsøg fra alt for mange forskellige e-mail-afsenderadresser, .... osv., og det er for vanskeligt at komme i kontakt med MyHeritage pr. telefon (alene det, at der ikke findes et telefonnummer, man kan ringe på). Det kunne være dejligt, om der fandtes en mere skandinavisk tilgang i forretningsstrategien. Alt i alt er der god plads til forbedringer i kommunikation og kontakt. -
Jens Peter Skovsgaard

Behagelig samtale
Bortset fra sproget, når det ikke er ens modersmål, så var det en fin oplevelse og et behageligt menneske at snakke med
Meget flink og hjælpsom person
Meget flink og hjælpsom person, som talte langsom og tydelig så der ikke opstod komplikationer sprogmæssig. Meget behjælpelig med at genoprette betaling for mit abonnement ved jer. En positiv oplevelse.
Konstante nye automatiske opkrævninger
Konstante nye automatiske opkrævninger. Prøver forgæves at undgå endnu en opkrævning men møder robotter og ventetid. Håbløst

Besvarelse fra MyHeritage
Lyttende kundeservice der gerne ville…
Lyttende kundeservice der gerne ville finde en løsning. Og gjorde det.
Jeg blev ringet op af den sødeste og…
Jeg blev ringet op af den sødeste og venligste mand, der forklarede mig, det jeg ikke forstod. Han ordnede alt mht betaling.
Jeg siger bare tusind tak for hjælpen. 😄
Jeg har sendt 4 kits ind første gang
Jeg har sendt 4 kits ind første gang, af dem lykkedes 1 kit… alle var aktiveret,
Efter mail support får vi 3 nye kit, super med support. Denne gang lykkedes det også kun med 1 kit, selvom alle var registeret. Modsat sidste gang kan vi nu kun skrive med en bot. Det er simpelhen under alt kritik…

Besvarelse fra MyHeritage
Hjælp med abonnement venligt afhjulpet😊
bestiller 1 pakke
bestiller 1 pakke, men den kommer ikke, efter ca 2 md finder min nabo den i sin postkasse. der er trukket 209 kr på mit kort og ydrligere 1459kr, uden jeg har givet lov , og heller ikke fået mail, her om.
så vil jeg sende retur, men dhl vil ikke uden en returseddel. jeg vil have mine stjølne penge retur....

Ærlig og reel service
Ærlig og reel service fra Asaf. Abonnementet er dyrt men Asaf forklarede grundigt de ekstra ting jeg fik oveni uden at gøre det til en overfladisk salgstale.