MyHeritage Anmeldelser

100.006
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personen havde forståelse for til dels at tale langsomt, idet engelsk jo ikke er vores daglige sprog. Lyttede til hvad jeg havde af spørgsmål/feed back til hans promovering. Yderst tilfredsstillende... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I sig selv var dette et rigtigt godt produkt/ ydelse! Men grundet der intet i denne verden 100% har det ikke lykkes mig at få det fulde udbytte. Så valgte jeg at bede om få refusion af beløbet.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En venlig og seriøs medarbejder ringede, og hvar til stor hjælp. Havde og forståelse for min skepsis til at begynde med, når der gelder at oplyse kreditkort osv. på tlf. Men ingen problemer, der vi fa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personen jeg talte med var venlig og havde humor. Han pressede ikke på for at jeg absolut skulle købe et abonnement. Det gjorde jeg så alligevel😊fordi jeg kunne se en fordel ved det i forhold til mit... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Slægtsforsker
  2. Forening eller organisation
  3. Hobbyforretning
  4. Forskningsfond

Om MyHeritage

Skrevet af virksomheden

MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.

Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.

The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.

Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.

The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

100 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(100.006)

31.871 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

MyHerritage er et brugervenligt men…

MyHerritage er et brugervenligt men omfattende slægtsforskningsprogram. så da jeg pr. telefon fik et godt tilbud om brug af flere platforme til slægtsforskning vil jeg prøve den mulighed. Tak til Gili for en behagelig samtale med en venlig smilende sælger. Jeg fik en masse informationer på kort tid, men han gav mig plads til mine kommentarer og spørgsmål. Jeg vil absolut kontakte Gili hvis jeg får brug for hjælp

16. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ren pengemaskine.

Ren pengemaskine.
Købte en DNA- test til min datter og jeg, og fik en måneds gratis abonnement.
Testen kan ikke blive analyseret på den måned, så man er tvunget til at tegne et års abonnement.
Det blev lige knap 3000 kr, dette oven i købet med 50 % rabat.
Og hvis man ikke er vågen og afbryder aftalen forsætter den bare, hvilket så kan koste en 6000 næste gang.
Dette bare fordi man var nysgerrig på en DNA- test til 229 kr 🙈

10. juni 2026

Kære Trine,

Tak for din anmeldelse.

Når du køber et DNA-sæt, har du mulighed for at starte en 1-måneds gratis prøveperiode på vores Complete-abonnement. Dette abonnement giver adgang til avancerede slægtsforskningsværktøjer, der supplerer DNA-sættet og forbedrer din oplevelse.

Selvom dette abonnement kan bruges med eller uden et DNA-sæt, begynder den gratis prøveperiode ved købet. Bemærk venligst, at abonnementet ikke er påkrævet for at se dine DNA-resultater, og du kan til enhver tid annullere den gratis prøveperiode fra din konto eller ved at kontakte vores supportteam.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os på vipcare@myheritage.com. Sørg venligst for at sende et link til denne anmeldelse som reference, når du sender os en e-mail.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Dear Trine,

Thank you for your review.

When you purchase a DNA kit, you're given the option to start a 1-month free trial of our Complete Subscription. This subscription grants access to advanced genealogy tools that complement the DNA kit and enhance your experience.

While this subscription can be used with or without a DNA kit, the free trial begins upon purchase. Please note that the subscription is not required to view your DNA results, and you can cancel the free trial at any time from your account or by contacting our support team.

If you need further assistance, please don’t hesitate to contact us at vipcare@myheritage.com. Please make sure to send a link to this review for reference when you send us an email.

Tilbagemelding

Jeg havde en del spørgsmål, som jeg prøvede at stille, men jeg fik ikke noget svar, men jeg fik blot standardopstillinger. Jeg må tage hatten af for, at jeg fik min vilkje, og at jeg købte et andet produkt, som jeg ikke havde forestillet mig. Skal jeg komme med et råd, bliver det at følge og holde kontakt med jeres kunder.

16. juni 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

God kundeservice oplevelse

Jeg havde problemer med mit abonnement, men fik hurtig og god hjælp fra kundeservice. Men man skal nok gå mere op i slægtsforskning forskning end jeg gør, for at produktet virkelig giver mening til prisen.

14. juni 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg købte et dna kit sidste år til min…

Jeg købte et dna kit sidste år til min kone, og vidste godt at der ville komme et abonnement i kølvandet på små 2000.kr. nu er der så blevet trukket 2919.kr på min konto fra MyHeritage, hvad pokker har i gang i ?
I min optik lugter det lidt af tyveri ved højlys dag.

13. juni 2026

Kære Lars Roland,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse denne sag ved at undersøge den nærmere.

Du bedes kontakte os på vipcare@myheritage.com, og sørg venligst for at sende et link til denne anmeldelse som reference, når du sender os en e-mail.

Dear Lars Roland,

Thank you for you for sharing your experience with us.

We will do the best we can to help you resolve this matter by investigating this case.

Please contact us at vipcare@myheritage.com, and please make sure to send a link to this review for reference when you send us an email.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ikke tilgå min gamle mail adresse

Kan ikke tilgå min gamle mail adresse....Men jeg kan ikke komme i kontakt med dem for at få adgang til mit slægtstræ og dna oplysninger..
Bliver kastet rundt i deres " hjælpecenter"for at få den lavet om til nuværende mail adresse.

13. juni 2026

Kære Anja,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget, at du har problemer med at finde dine oplysninger.

Hvis du ikke længere har adgang til din gamle e-mailadresse, kan du kontakte os direkte på vipcare@myheritage.com for at anmode om en ændring af e-mailadressen på din konto. Venligst inkluder følgende oplysninger i din e-mail, så vi kan hjælpe dig med denne proces:

Den gamle e-mailadresse, der er forbundet med din konto.

Den nye e-mailadresse, du gerne vil bruge.

Dit fulde navn og fødselsdato.

Navnet på din side eller navne på personer i dit slægtstræ (hvis relevant).

Et link til denne anmeldelse som reference.

Vores supportteam vil undersøge dette problem som en prioritet.

Dear Anja,

Thank you for your review.

We're really sorry to hear you're having trouble finding your information.

If you can no longer access your old email address, you can contact us directly at vipcare@myheritage.com to request an email change for your account. Please include the following details in your email so we can assist you with this process:

The old email address associated with your account.

The new email address you would like to use.

Your full name and date of birth.

The name of your site or any names of individuals in your family tree (if applicable).

A link to this review as a reference.

Our support team will investigate this issue as a priority.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Penge tilbage og god service;)

Jeg har købt en DNA-kit hos MyHeritage og du får automatisk "1 måneds gratis abonnement". Da det udløber blev der bare trukket 1 års abonnement for 1459kr, som jeg ikke ville have. Jeg kom i kontakt med dem og jeg fik det hele refunderet, samt deres medarbejder var meget forstålig, venlig og hjælpsom.

Tak MyHeritage

11. juni 2026

Kære Rayes,

Tak for din anmeldelse.

Når du køber et DNA-sæt, har du mulighed for at starte en 1-måneds gratis prøveperiode på vores komplette abonnement. Dette abonnement giver adgang til avancerede slægtsforskningsværktøker, der supplerer DNA-sættet og forbedrer din oplevelse.

Selvom dette abonnement kan bruges med eller uden et DNA-sæt, begynder den gratis prøveperiode ved købet. Bemærk venligst, at abonnementet ikke er påkrævet for at se dine DNA-resultater, og du kan til enhver tid opsige den gratis prøveperiode fra din konto eller ved at kontakte vores supportteam.

Dear Rayes,

MyHeritage Customer Care

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.