Personen havde forståelse for til dels at tale langsomt, idet engelsk jo ikke er vores daglige sprog. Lyttede til hvad jeg havde af spørgsmål/feed back til hans promovering. Yderst tilfredsstillende... Se mere
I sig selv var dette et rigtigt godt produkt/ ydelse! Men grundet der intet i denne verden 100% har det ikke lykkes mig at få det fulde udbytte. Så valgte jeg at bede om få refusion af beløbet.... Se mere
En venlig og seriøs medarbejder ringede, og hvar til stor hjælp. Havde og forståelse for min skepsis til at begynde med, når der gelder at oplyse kreditkort osv. på tlf. Men ingen problemer, der vi fa... Se mere
Personen jeg talte med var venlig og havde humor. Han pressede ikke på for at jeg absolut skulle købe et abonnement. Det gjorde jeg så alligevel😊fordi jeg kunne se en fordel ved det i forhold til mit... Se mere
Om MyHeritage
MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.
Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.
The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.
Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.
The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Denne mail fik jeg også i…
Denne mail fik jeg også i reklameboksen. Den første faktura havnede også der. Det må være mit maiæ-system, der sorterer mine mails som vinden blæser. MyHeritage er uden skyld i dette og jeg er tilfreds med hjælpen jeg fik pr. tlf. i dag
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Det er for dårligt at man ikke bliver…
Det er for dårligt at man ikke bliver ringet op af en der taler dansk. Så fyrer man 4-5 gode tilbud af der kun har til formål at malke endnu flere penge fra kunden.
Prisen er jo allerede tårnhøj.

Besvarelse fra MyHeritage
Havde fortrydet købet af sundhedsrapporter
Havde fortrydet et køb er af nogle meget detajeret sundheds rapporter, selv om de havde fået afsendt et nyt DNA kit fik jeg fuld refuntion, det var hurtigt er nemt så snart jeg lige fandt det rigtige sted at kontakte dem.
Tak til MonicaB for hurtig er nem hjælp med min sag😁
En fin opfølgning på min forespørgsel…
En fin opfølgning på min forespørgsel m.h.t. prisen på mit abonnement. Blev kontaktet af en meget forstående medarbejder, der løste de anmodninger jeg havde til fulde. Fik en god abonnementsordning, så jeg kan fortsætte min slægtsforskning i mange år fremover. Har haft stor glæde af MH i flere år og synes det er et godt program, der er meget brugervenligt.
Fin service og ordentlig og brugbar…
Fin service og ordentlig og brugbar svar. Dog er svartiden alt for lang.
Vi hae stadigvæg ikke modtaget noget…
Vi hae stadigvæg ikke modtaget noget svar vedr.vores prøve.Vi tilmeldte os d.12/5.Det er fup og svindel.

PAS PÅ MED GRATIS PRØVE
PAS PÅ MED GRATIS PRØVE!
Jeg prøvet myheritage for sjov, og legede rundt med det i 5 minutter, var sikker på jeg fik afmeldt det lige efter, men nu er jeg blevet ramt med et årligt abonnement på næsten 1500kr! Har aldrig nogensinde forstillet mig et så højt tal blive trukket fra min konto for noget jeg ikke for brugt.. har prøvet at spørger om tilbagebetaling, men det kan tage op til 7 arbejdsdage bare at få et svar.. Øv for den... føler mig snydt og vildledt til at give så ufattelig mange penge.

Besvarelse fra MyHeritage
Jeg er meget utilfreds med min…
Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos MyHeritage.
Jeg bestilte et DNA-testsæt tilbage i april måned, men her flere måneder senere har jeg stadig ikke modtaget det. Til min overraskelse modtog jeg i stedet en e-mail, hvor jeg blev bedt om at bestille DNA-sættet igen.
Samtidig er der blevet trukket 1.459 kr. fra mit kort for et abonnement, som jeg hverken har brugt eller været klar over ville blive opkrævet. Jeg har ikke haft mulighed for at benytte de tjenester, jeg nu er blevet opkrævet for, da jeg aldrig har modtaget det DNA-sæt, jeg oprindeligt bestilte.
Jeg forventer en forklaring på, hvorfor DNA-sættet ikke er blevet leveret, samt en løsning vedrørende den uventede abonnementsopkrævning. På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke anbefale MyHeritage baseret på denne oplevelse.

Jeg købte DNA-sæt.
Jeg købte DNA-sæt.. I januar måned. Den har stået på sidste step inden det endelige svar i en evighed. Nu når jeg logger ind, fremgår intet. Kun et tilbud om at købe netop samme test..
Jeg er nok ikke super stærk digitalt, men jeg har på ingen måde kunnet få fat i kundeservice eller lign.

Besvarelse fra MyHeritage
For 2 mdr siden sendte jeg min og min…
For 2 mdr siden sendte jeg min og min datters mundskrabprøve til laboratoriet. I dag spørger jeg så en AI assistent på deres hjemmeside, hvornår der kommer svar. Vores prøver er så åbenbart forsvundet! Jeg har fået uendelige strømme af automails fra dem i de 2 mdr, hvor de vil have mig til at abonnere på det ene og det andet. Det virker ret useriøst det her firma. AI'en fortalte, at de ville sende et nyt DNA kit uden ekstraomkostninger. Dét vil jeg se før jeg tror det.

Besvarelse fra MyHeritage
Ben var både tålmodig og lyttende
Ben var både tålmodig og lyttende - Og søgte i det hele taget at give brugbare svar på mine spørgsmål - Selv efter 18 år med MyHerritage forstår man at finde gode løsninger.
God service, flink medarbejder. Vi fik løst problemet.
Dog en ulempe at samtalen er på engelsk.
Klassisk auto abonnement som koster
Klassisk auto abonnement som koster - 1459 kr pr måned. minder præcis om de bog scams der var år tilbage hvor man køber introduktionstilbud.

Besvarelse fra MyHeritage
Tak for rigtig god service
Jeg er blevet pensionist og har derfor ikke så mange penge. Så jeg ville stoppe mit medlemsskab af MyHeritage, selv om jeg har været medlem i mange år, og slægtforskning stadig har min store interresse. Anna S. Fra MyHeritage har virkelig arbejdet for at hun kunne give mig et rigtigt godt tilbud, så jeg har mulighed for fortsat at bruge MyHeritage. Det er jeg meget taknemmelig for.
Så mange tak til Anna S.
Sikke en skuffelse over MyHeritage=ingen hjælp
Jamen hvor er jeg uheldig med service hos MyHeritage.
Jeg bliver drevet rundt fra den ene agent efter den anden, inklusive robotter, der er håbløse til min situation. Jeg skrev en anmeldelse den 28. maj, og er også straks blevet kontaktet, men indtil nu kører det i ring. Nu har MyHeritage ydermere IGEN skrevet mail om at jeg har overskredet mine begrænsninger trods et komplet abonnement uden begrænsninger. Men det kan robotten ikke finde ud af så forfra igen, og jeg kan fortsat ikke forske pga al det vrøvl. Er det overhovedet muligt at få kontakt til en kompetent person??
Måske er det nu, jeg skal skifte til andet program, men har betalt til 2028

Besvarelse fra MyHeritage
Sælgeren gjorde et godt stykke arbejde
Sælgeren gjorde et godt stykke arbejde, Selv om jeg fra start ikke var interesseret, fik han mig overbevist om, at jeg burde prøve en opgradering af mit abonnement. Han lovede mig, at jeg i 2027 kunne forlænge mit opgraderede abonnement til samme pris eller fortryde opgraderingen uden yderligere omkostninger, hvis jeg ikke mente af have brug for denne opgradering mere.
Jeg ønskede ikke at fortsætte med…
Jeg ønskede ikke at fortsætte med abonnementet. Jeg ville have mine penge tilbage for opsagt abonnementet men istedet ringer der en, der taler engelsk, og bombardere mig med at abonnementet bliver forlænget 6 måneder grattis, et gavekort, og har oprettet fornyelse af automatisk betaling.
Jeg blev ikke hørt.
I skulle slet ikke have nogle stjerner.