MyHeritage Anmeldelser

100.002

4,3

Personen havde forståelse for til dels at tale langsomt, idet engelsk jo ikke er vores daglige sprog. Lyttede til hvad jeg havde af spørgsmål/feed back til hans promovering. Yderst tilfredsstillende... Se mere

I sig selv var dette et rigtigt godt produkt/ ydelse! Men grundet der intet i denne verden 100% har det ikke lykkes mig at få det fulde udbytte. Så valgte jeg at bede om få refusion af beløbet.... Se mere

En venlig og seriøs medarbejder ringede, og hvar til stor hjælp. Havde og forståelse for min skepsis til at begynde med, når der gelder at oplyse kreditkort osv. på tlf. Men ingen problemer, der vi fa... Se mere

Personen jeg talte med var venlig og havde humor. Han pressede ikke på for at jeg absolut skulle købe et abonnement. Det gjorde jeg så alligevel😊fordi jeg kunne se en fordel ved det i forhold til mit... Se mere

1. Slægtsforsker
  2. Forening eller organisation
  3. Hobbyforretning
  4. Forskningsfond

Om MyHeritage

MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.

Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.

The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.

Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.

The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.

100 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(100.002)

31.871 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vældig flink og imødekommende mand med…

Vældig flink og imødekommende mand med forståelse for min situation, så selvom jeg ikke kunne få alle mine penge retur, gjorde han det bedste og fik talt med sin chef så jeg får en del af pengene retur, selvom jeg først kan se det om en uge. Men han var rolig og servicerende.

6. juli 2026

Der blev oplyst en forkert pris!

Der blev oplyst en forkert pris!
Den oplyste pris blev efterfølgende pålagt moms!
Dette blev IKKE oplyst ved indgåelse af aftalen!

29. juni 2026
MyHeritage-logo

Besvarelse fra MyHeritage

========== Dansk Oversættelse ==========
Kære Erik,

Tak for at dele din oplevelse med os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe med at løse denne sag.

Efter at have undersøgt din forespørgsel kan jeg se, at du allerede er blevet hjulpet af Yuval.

Jeg håber, at denne løsning lever op til dine forventninger, og vi sætter pris på muligheden for at hjælpe dig.

Hav en god dag.

Med venlig hilsen,

========== Original English Message ==========
Dear Erik,

Thank you for sharing your experience with us, we will do our best to help resolve this matter.

Upon investigating your inquiry I can see that you were already assisted by Yuval.

I hope this resolution meets your expectations, and we appreciate the opportunity to assist you.

Have a nice day.

Kind regards,
MyHeritage Customer Care

Umuligt at komme i kontakt med kundeservice

Det er fuldstændig uacceptabelt, at det er umuligt at komme i kontakt med jeres kundeservice. Den eneste kontaktmulighed fører tilbage til en AI-bot, som blot sender automatiske svar uden at løse problemet. Jeg har ventet i snart 3 uger på min ordre og har flere gange forsøgt at få hjælp til at rette min leveringsadresse.

Det er seriøst ikke i orden at behandle kunder på den måde.

Jeg forventer, at i tager ansvar for sagen og hjælper mig med det samme.

28. juni 2026
MyHeritage-logo

Besvarelse fra MyHeritage

========== Dansk Oversættelse ==========
Kære Azra,

Tak for din feedback.

Vi forstår, at du har oplevet problemer med at komme i kontakt med vores kundeservice, at du har ventet i næsten 3 uger på din ordre, og at du har forsøgt at få hjælp til at rette din leveringsadresse.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du tjekker din ordrestatus eller ændrer adresseoplysninger i vores hjælpecenter på https://www.myheritage.dk/help-center ved at søge efter søgeordene "leveringsadresse" eller "spor ordre".

Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du ikke tøve med at kontakte os på vipcare@myheritage.com. Sørg venligst for at sende et link til denne anmeldelse som reference, når du sender os en e-mail. Vores supportteam er klar til at hjælpe dig.

Tak på forhånd.

Med venlig hilsen,
MyHeritage Kundeservice

========== Original English Message ==========
Dear Azra,

Thank you for your feedback.

We understand that you experienced an issue with contacting our customer service, that you have been waiting nearly 3 weeks for your order, and that you have been trying to get assistance with correcting your delivery address.

You can find information regarding order status or updating shipping details in our Help Center at https://www.myheritage.com/help-center by searching for the keywords "shipping address" or "track order".

If you need further assistance, please don’t hesitate to contact us at vipcare@myheritage.com. Please make sure to send a link to this review for reference when you send us an email. Our support team is here to assist you.

Thank you in advance.

Sincerely,

Vi fik meget fin hjælp

Vi fik meget fin hjælp - udvidede vores abonnement. Nu skal vi så lige finde ud af om vi får glæde af det. Det skal besluttes inden næste fornyelse. Til gengæld er jeg lidt ked af at blive ringet op på engelsk. Han var meget sød og servicemindet, men det er svært, når jeg ikke er god til engelsk.
Mvh Joan

25. juni 2026