MV Polering A/S  Anmeldelser

1.638

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 112 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det professionelle vinduespudsningsarbejde og fremhæver, at de ansatte udfører et grundigt, stabilt og flot stykke arbejde hver eneste gang. Derudover sætter folk stor pris på den praktiske sms-service dagen før besøget, hvilket gør det utrolig nemt at forberede terrassen og rydde vejen for vinduespudseren. Dog bemærkede nogle kunder også, at de samlede priser på de udførte opgaver til tider var markant højere end det oprindelige modtagede tilbud. Andre anmeldere var ikke glade for kommunikationen og oplevede gentagne problemer med manglende aftaler, forsinkede besvarelser samt besværlige ekstraregninger efterfølgende.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mange kunder er yderst tilfredse og fremhæver pålidelighed,... Se mere

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde omkring personalet, idet mange fremhæver, at medarbejderne er... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser og gebyrer. Mange anmeldere udtrykker frustration... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kontakt og kundeservice, hvor nogle oplever høflig telefonisk... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver blandede oplevelser med kvaliteten, hvor nogle kunder roser servicen som pålidelig med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg måtte desværre aflyse en pudsning grundet sygdom. Lui fra kundeservice var utroligt hjælpsom, svarede på mail med det samme og fandt hurtigt en ny tid til mig. Lidt forvirrende at jeg samtidigt ha... Se mere

Må indrømme jeg tog fejl i min første anmeldelse om MV Polering A/S...:-) Det er faktisk et yderst seriøst firma der gør et utroligt flot arbejde og de er ikke mindst vildt flinke at tale med og ret s... Se mere

Kommer som aftalt. Det kunne være rart at der kom en besked før de kommer, står her bare pludselig.

1. Vinduespudser

MV Polering er Danmarks største vinduespudser firma indenfor privat vinduespudsning. Vi har eksisteret siden 1983. Vi bruger specielt vand og sæbe, der giver en vinduespudsning i særklasse.

God

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.638)

Skuffelse på mange måder

Skuffelse på mange måder.
Regningen er dyrere end det tilbud de kommer med, trods det der ikke bliver pudset alle vinduer.
Aftale om SMS dagen før de skal komme bliver heller ikke levet op til.
Alt i alt skuffelse, og kan på ingen måder anbefale dem til andre.

12. februar 2026

Det er dejligt at stå op

Det er dejligt at stå op, og så er vinduerne bare fine og klare. Det er uhyre enkelt - en sms om at I kommer, og en seddel i postkassen, når I er færdige. Rigtig godt arbejde!

7. januar 2026

Håbløst foretagende

Håbløst foretagende, ingen ved hvem der gør hvad, pludselig påstår de at mine vinduer er pudset hvilket ikke er rigtigt, man skriver og snakker med dem og alt skal nok løses. Har nu fået rykkere og andre beskeder, alt er kaos. Har blokeret deres mails og gider ikke ringe mere.

7. august 2025

Nemt

Dygtige og fedt der kommer en sms dagen før og de er søde og hilser altid på når de kommer vinduerne er rene og listerne tørret af.

7. januar 2026

Har været kunde siden 2006

Har været kunde siden 2006, overtog aftalen fra tidligere ejer på adressen. Vi har altid været tilfredse. Da vi skiftede vinduer, lavede de en optælling ved næste besøg, idet flere vinduer var delt op.

11. december 2025

Fik et kort i postkassen

Fik et kort i postkassen. Kontaktede dem og fik en god snak med. Sagde ja tak. Men her en måned efter har de endnu ikke været her for at polere mine vinduer. Men…………kan se at der nu ligger en fakture til betaling på min profil på deres hjemmeside. Måske det ville være en ide at faktisk polere vinduerne inden fakturaen udskrives.

23. november 2025

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse med MV polering. Her er den korte version.

MV polering havde lagt et kort, i min fars postkasse. Der stod klart og tydeligt, at hans vinduer udvendigt, kunne blive vasket for 149 kr. Det er jo helt fint, så intet problem i det.

Da de havde vasket hans vinduer, havde de ikke smidt en seddel, eller slip i hans postkasse, om at de havde været der. Lidt dårlig stil. Men da de efterfølgende sender fakturaen, er den lige pludselig på 499 kr. inkl. moms. Det er sateme frækt. Men min far er jo en ældre mand på 79 år, så de tænker jo nok, vi sender sgu en faktura på 499 kr. og mon så ikke han betaler den…

Min far kontakter dem og så sender de trods alt den rigtige faktura på 149 kr. Og den er selvfølgelig blevet betalt. Min far har de så åbenbart, også lige oprettet med et fast abonnement. Det kommer naturligvis ikke til at ske, så det har vi bedt dem om at slette.

Jeg sender en mail til MV polering, hvor jeg skriver om vores oplevelse, så de ved det. Men da jeg intet hører tilbage, igen virkelig dårlig stil, så får de lige den her anmeldelse.

Kan på ingen måde anbefale det her firma, og deres måde at køre forretning på.

23. oktober 2025